z Sevgiliye El Yapımı Ahşap Puzzle | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Ahşap Puzzle
Sevgilinize hem özel, hem de nostaljik bir sürpriz yapmak ister misiniz? Aşkınızı ağaç kovuklarına kazımak yerine, ahşap puzzle ile göstermeye ne dersiniz? Eskiden, kalbimize bir kaç beden büyük gelen aşkımızı, sırf herkes görsün; bilsin diye, oturma sıralarımıza çizer ya da ucu sivri herhangi bir şey (örneğin çakı-bıçak) vasıtasıyla ağaç gövdelerine kazırdık! Bu hareket, bazıları için romantik görülebilecek eylem olarak kabul edilse de, açıkçası pek de tasvip edemeyeceğimiz değim yerindeyse tam bir ağaç katliamıydı! Yani siz seviyorsunuz veya aşıksınız diye, ağaçların ne suçu günahı var ki? Gerçi günümüzde artık bu tipte aşıklar var mı bilemiyorum ama, şayet siz de aşkınızı sevgilinize anlatmak için ahşap tarzı bir şeyler arıyorsanız, sakın aman ağaçlara kıymayın! Ne yapabilirsiniz? Bunun yerine size daha şık, daha sürpriz dolu ve sevgilinize hediye ettiğinizde kesinlikle kendisini çok daha özel hissedebileceği El Yapımı Ahşap Puzzle yapımını anlatacağız.

Sevgiliye Özel El Yapımı Ahşap Puzzle ile kız arkadaşınıza hayatı süresince unutamayacağı en romantik hediyelerden birini şimdi, şu anda kendi başınıza hazırlayabilirsiniz. Yapım için basit bir kaç malzemeye ihtiyaç duyacağınız El Yapımı Ahşap Puzzle sürprizi ile, sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, olabilecek en romantik hediyelerden birini verebilirsiniz. Hem şık, hem romantik, hem de inanılmaz sürpriz dolu bir armağan olan El Yapımı Ahşap Puzzle, tamamen el emeğinizle hazırlandığı için, sevgilinizin gözünde çok daha kıymetli bir hediyeye dönüşecek! hazırlanıyor. Üzerine ister kalp şekli yapıp isimlerinizin baş harfini çizin, isterseniz de romantik bir mesaj yazın! Bu el yapımı hediye tamamlandığında ise, sevgilinizin inanılmaz seviyede mutlu olacağı garanti:) Sevgiliye El Yapımı Ahşap Puzzle yapmakla hem doğaya zarar vermeyecek; hem de tüm özel günler için en g üzel sürprizlerden birini yapmış olacaksınız. O halde, o kadar allandıra ballandıra bahsettiğimiz El Emeği Ahşap Puzzle nasıl yapılıyor? İşte adım adım resimleri ile birlikte detayları!
sevgiliye puzzle sürprizi

Ahşap Puzzle Sürprizi İçin Nelere İhtiyaç Duyacaksınız?

  • Bu çalışmada 16 adet 2X2cm boyutlarında kare ahşap kullanılmıştır. Siz istediğiniz sayıda ahşapla kare veya dikdörtgen puzzle yapabilirsiniz. kare ahşaplara nasıl ulaşabilirim diyorsanız, yapı marketlerden veya marangozlardan kolayca satın alabilirsiniz. 
  • koli bandı, 
  • Kurşun kalem,
  • Kırmızı renkte ahşap boyası,
  • Beyaz renkte ahşap boyası 
  • İhtiyacınıza göre 1-2 Adet de boya fırçası.
El yapımı ahşap puzzle
Tamamı eşit parçalardan (2x2) veya (4x4) oluşan ahşapları düz bir zemin üzerinde kare oluşturacak şekilde bir araya topluyoruz! Ardından da koli bandı ile hepsini arkasından düzgün bir şekilde yapıştırıyoruz. el yapımı sürpriz hediyeler
İkinci adım olarak, arkasından bir araya tutturduğumuz kare puzzle'nin ön yüzünü masamıza çeviriyoruz. Kurşun kalemle dikkatli bir şekilde kalp şekli çiziyoruz. İçine de sevgilinizin ve kendi isminizin baş harflerini yazıyorsunuz! Aslına bakarsanız belli kalıplar dahilinde hareket etmek zorunda değilsiniz! Mesela kalp şekli ya da isim baş harfi yazmak yerine, resim yeteneğiniz varsa sizin için anlam ifade eden bir resim de çizebilirsiniz. Şayet bu sürprizi daha basit nasıl hazırlayabilirim derseniz en iyisi kalp ve içine de isim baş harflerinizi yazmak:)
el yapımı hediye
Şimdi sıra işin en eğlenceli kısmında! Kalp şeklindeki ahşap puzzle'yi boyamaya başlayacağız! Önce kırmızı renkte ahşap boyamızı alıyoruz ve dikkatli bir şekilde kalp şeklinin içini boyuyoruz! Bu arada mümkün mertebe isimlerinizin baş harflerine ve kalp şeklinin dışına boya taşmayacak şekilde fırça darbelerini atmaya çalışın!
el yapımı hediyeler sevgiliye
Nasıl gidiyor? Artık işin sonuna doğru yaklaştık sayılır. Şimdi de kalp içerisinde yer alan isim baş harflerini, beyaz renkte ahşap boyası ile boyamaya sıra geldi. Aynı bir önceki adımdaki gibi dikkatli ve elimizi çok fazla titretmeden beyaz renk boya ile baş harfleri boyamaya çalışıyoruz. Ve nihayet büyük sürprizimiz hazır!
Sevgiliye El Yapımı Ahşap Puzzle Sürprizi Adım 6
İşte karşınızda tüm kadınların hediye olarak aldıklarında adeta kendilerinden geçip mest olacakları El Yapımı Ahşap Puzzle! Hazırladığınız Puzzle'yi bu şekilde sunmayı düşünmüyorsunuz değil mi? Çünkü bu kadar emek verdikten sonra sevgilinize bu hediyeyi kötü bir şekilde de sunmamak lazım! Mesela içi tüllerle süslenmiş kalp kutu içerisinde sürpriz Puzzle'nizi sunabilirsiniz. Sevgiliye sıradan günlerde yapılacak ufak tefek sürprizler, aşkınıza renk katacağı gibi, ilişkinize de heyecan katacaktır. Normal şartlarda, özel günler kaç tanedir dersek (Hemen aklımıza gelenler; Sevgililer günü, yılbaşı, sevgilinizin doğum günü, yıl dönümü ) yani 4-5'i geçmez! Sevgilinize sadece bu özel günler için sürpriz yapmayı düşünmek oldukça hatalı bir tutum olacaktır! Ya yılın geriye kalan 356 günü ne olacak? 3-5 kez sevgiliye hediye almakla ya da bir o kadar sürpriz yapmakla bir aşk ilişkisi çok fazla ayakta durmaz:) Bu yüzden de sıradan günler için de elinizden geldiğince sevgilinize sürpriz yapmaya özen göstermelisiniz! Tüm detaylarını adım adım paylaştığımız puzzle sürprizi de pek fazla vakit almayan ve sevgilinize yapabileceğiniz küçük ancak mutluluk verici sürprizlerden biri!
sevgiliye alınabilecek hediyeler

Yorum Gönder

 
Top