z El Yapımı Ahşap Maket Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı maketler
Sabırlı karakterler ve usta ellerle buluştuğunda ahşaptan inanılmaz etkileyicilikte el yapımı hediyeler tasarlanabiliyor. İşte bu yazımız, tam da bunun kanıtı niteliğinde! Sizlere, ahşabın doğal güzelliği ile vücut bulmuş, birbirinden şık ahşap maket modelleri göstereceğiz. Hem dekoratif, hem de göz kamaştırıcı ahşap maketler, bulundukları mekanlara inanılmaz bir hava katıyor! Çoğu modellerini yabancı sitelerden derlemiş olduğumuz el yapımı ahşap maketler içerisinde ne ararsanız açıkçası var! Yelkenli gemilerden antika otomobillere, motosikletlerden planörlere, ev maketlerinden uçaklara kadar zengin bir maket arşivi resimleriyle birlikte bu yazımızda sizlerle!

Gerçekten de ahşap maket modellerinin resimlerine tek tek baktığınızda eminiz ki, sizin de aklınızdan şu düşünceler muhakkak ki geçecektir: "Keşke zamanım olsa da sevgilime/eşime veya arkadaşlarıma bu maketlerden yapıp hediye edebilsem!" diye. Ancak az önce de belirttiğimiz gibi el yapımı ahşap maket yapılabilmesi için engin bir sabır ve aynı zamanda önemli oranda da el becerisi gerekiyor! Eğer sevdiklerinize doğum günlerinde kalıcı ve özel bir hediye vermek istiyorsanız ahşap maketler kesinlikle mükemmel bir armağan seçeneği! Peki nerede ve kaça satılıyor bu maketler diye bir sorunuz varsa özellikle aliexpress sitesinde yüzlerce farklı model bulabilirsiniz. Türkiye'de nereden sipariş verebilirim derseniz, Google, Yandex gibi arama motorlarına "El Yapımı Ahşap Maket Sipariş" şeklinde bir cümle yazmanız yeterli olacaktır! Ancak aşağıda paylaştığımız mükemmel ötesi modeller kadar beğenir misiniz bilemeyiz:) Lafı çok fazla uzatmadan, işte karşınızda birbirinden şık ahşap maket modelleri.

Ahşabı Sanata Dönüştüren El Yapımı Maketler

konu çizgisi

El Yapımı Ahşap Gemi Maketi

EL Yapımı Ahşap Gemi
Kusursuz bir tasarıma sahip olan el yapımı ahşap bir gemi! Harika görünüyor öyle değil mi? En ince ayrıntısına kadar tüm detayları düşünülmüş olan muhteşem bir el işçiliği! Masanızda bu tarz dekoratif bir gemi maketi olsun istiyorsanız, haliyle biraz bütçenizi zorlamanız gerekecek! Çünkü seçmiş olduğumuz ahşap maket modellerinin en düşüğü 75 dolardan başlıyor! Aslına bakarsanız, bu kadar ustalık ve fazlaca bir çalışma saati gerektiren bu sanat eserleri için ödenecek ücretler kanımızca çok da görülmemeli! 
konu çizgisi

El Yapımı Klasik Otomobil Maketleri

el yapımı klasik otomobil maketi
Fabrikasyon tarzı metal oyuncak arabalarla kıyaslandığında ahşabın insanı saran kendine özel bir sıcaklığı var! Üstelik bir de insan emeği ile yapılmışsa değeri de sevimliliği de bir o kadar fazla oluyor! İşte karşınızda ahşaptan el yapımı şekilde hazırlanmış antika araba! Eğer ahşap maket oyuncaklar yapmaya meraklıysanız, aklınızda bulunsun  el yapımı maketler, erkeklere hediye olabilecek en özel armağanlardan. 
konu çizgisi

El Yapımı Ahşap Planör Maketi

Çalışma odanıza, televizyon ünitesine vaya kitaplığınıza baya bir sükse katacak ahşap bir planöre ne dersiniz? Örneğini paylaşmış olduğumuz planör de son derece başarılı bir çalışma olmuş! Şayet beğendiğiniz maketler varsa, Google'da küçük bir araştırma yaparak kolaylıkla satın da alabilirsiniz. Ancak dediğimiz gibi ahşaptan en güzel maket çalışmalarına her nedense ülkemizde değil, yurt dışındaki sitelerde rastladık! Bu düşüncemizin tersini ileri seren varsa lütfen yorum kısmından bizimle paylaşsın!
konu çizgisi

El Yapımı Ahşap Yelkenli Korsan Gemisi Maketi

Eminim ki, bu yazıyı okuyan bir çok kişi gibi siz de masanızda en çok yelkenli gemi maketi görmek isteyenlerdensiniz! Bunun nedeni ne acaba? Belki de karada yaşıyor olsak da hepimiz aslında deniz aşığıyızdır! Belki de yelkenli gemiler maceracı ruhumuzu mu okşuyordur kim bilir! Her şey bir tarafa da, şu yelkenli gemi maketlerini gördükten sonra, bu sanata şapka çıkartılmaz mı sizce de? Sanki gerçek bir gemi varmış izlenimi veriyor! Bir de böyle gösterişli bir şeyin çalışma masanızın üzerinde olduğunu bir hayal edin? 
konu çizgisi

El Yapımı Balıkçı Gemisi Maketi

el yapımı maketler
Paylaşmış olduğumuz el yapımı maket modellerinin bir çoğu saatlerle değil, günlerce süren çalışmaların ürünü! Bu yüzden hepsi de takdire şayan. En nihayetinde emek var, çalışma var! Beğendiğimiz modellerin büyük bir bölümü, ahşap gemi modellerinden. İşte bu balıkçı takası da, ahşap gemi modellerinden biri. 
konu çizgisi

El Yapımı Ahşap Motosiklet Maketi

el yapımı ahşap motosiklet maketi
Tekerleği, motor aksamı, yakıt dolum haznesi, kumanda kolları ile muhteşem bir el işçiliği daha! Özellikle Harley Davidson motosiklet meraklılarını heyecanlandıracak ahşap maketlerden biri! Bu maket modeli de en beğendiğimiz ve oldukça güzel bir tasarıma sahip! 
konu çizgisi

Ahşaptan Savaş Gemisi Maketi

Açıkçası içinde savaş kelimesi geçen her şeyden nefret ediyorum. Barış varken savaş da ne? Meraklıları için paylaşmak istedim; işte karşınızda muhtemelen ya Japon, ya da Çin yapımı ahşap savaş gemisi maketi! 
konu çizgisi

El Yapımı Ahşap Helikopter Maketi

el yapımı maketler
Helikopter sevdalıları! Eh, artık sizi de şöyle alalım:) İşte karşınızda kusursuz tasarımıyla el yapımı helikopter maketi! Dikkat ederseniz, oval noktaları ne kadar da şahane bir işçilikle hazırlanmış! 
konu çizgisi

El Yapımı Ahşap Maket Evler

el yapımı ev maketleri
Masanızda bir dağ evi maketi düşünsenize! Kim bilir insanın nasıl da hayaller kurmasına, fanteziler üretmesine sebep olur:) EL Yapımı ahşap Dağ Evi Maketi, Zengin olsam ilk işim dağ evi almak olur diyenlere gelsin;:)
ahşap maket ev
İşte bu da otoparkındaki arabası da dahil, tüm detayları harika bir şekilde yerli yerine oturtulmuş ve aynı zamanda çatı katı da bulunan Triplex bir daire! "Keşke Benim de Olsa:)" 
konu çizgisi
explosion box yapımı

Yorum Gönder

 
Top