z El Yapımı Gülen Yüz Emoji Yastıklar | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı emoji yastık
Sitemizde ağırlıklı olarak el yapımı hediyeler üzerine yazılar kaleme aldığımızı özellikle sıkı takipçilerimiz çok iyi bilirler. Hem yaparken eğleniyor, hem de sevdiklerimize son derece anlamlı hediyeler tasarlıyoruz. İşte bu yazımızda yine el emeğinizle hazırlayabileceğiniz ve tamamlandığında da kendinizle gurur duyabileceğiniz çok sevimli, çok neşeli Emoji yastık yapımından bahsedeceğiz. Cep telefonlarımızda hemen hemen her gün sevdiklerimizle mesajlaşırken kullandığımız ve duygularımızı (gülme, üzülme, şımarmış, şaşkın, mutlu, memnun, harika, ağlayan, sırıtan, aşık v.b.) sevdiklerimize dijital ortamda ileten sevimli surat Emoji karakterlerle nasıl sevimli yastıklar yapılabiliyormuş hep birlikte resimleriyle adım adım göreceğiz. El yapımı gülen surat emoji yastıkları hazırlayabilmeniz için öyle çok aman aman malzemeler gerekmiyor. Sarı renkte keçe kumaş, yastık dolgu malzemesi (boncuk elyaf), çizim yapmak için el işi kağıdı, makas, kalem ve sıcak tutkal bu şirin yastıkları tasarlayabilmemiz için ihtiyacımız olab malzemeler. El Yapımı Keçe Kumaştan Emoji Yastıklarla sevdiklerinizi çok mutlu edeceğinize emin olabilirsiniz. Çünkü son derece sevimli ve surat ifadelerimizi sevdiklerimize ilettiğimiz bu şirin yüzler, yastık üzerinde de harika duracaklar. Hem dekoratif, hem de çok eğlenceli emoji yastıklar, özellikle kız arkadaşına el emeği hediye fikirleri araştıranlar için harika bir seçenek olabilir. Aynı zamanda evinizi süslemek, pozitif bir hava katmak veya yatağınızın üzerini süslemek için de Gülken Yüz Emoji Yastıklardan yararlanabilirsiniz. O halde hazırsanız, keçe kumaştan el yapımı emoji yastıkların nasıl yapıldığına resimler eşliğinde ve yapım videosuyla başlayalım!

Emoji Surat Yastık Yapımı İçin Gerekli Malzemeler
  • Polar veya Keçe kumaş - Sarı Renkte olması tavsiye edilir. 
  • Makas, kalem, cetvel
  • Sıcak Tutkal
  • Boncuk elyaf ya da yastık içerisine koyabileceğiniz istediğiniz tarzda yumuşak dolu malzemesi
  • Dikiş makinesi (Zaruri değil, elle de dikiş yapabilirsiniz. )

Adım Adım Gülen Yüz Yastık Yapımı

çizgi
Emoji yastık nasıl yapılır
Gülen yüz yastıklar için keçe kumaş veya sarı renkte polar kumaş kullanabilirsiniz. Şimdi kolları sıvayalım. Öncelikle sarı renkteki polar kumaşı ikiye katlayın. Daha sonra üzerine ister A4 kağıdından ya da daha büyük bir emoji yastık yapmak istiyorsanız A3 kağıdı üzerine daha büyük bir daire çizerek ve polar kumaş üzerine oturdun! Dikkatlice makasla daireyi kesmeye başlayın! Daire oluşturma işlemini kumaş üzerinde cetvel yardımıyla da yapabilirsiniz ama eğri büğrü olmaması açısından A3-A4 kağıdı ile uygulama yapmanızı öneriyoruz. Oluşturacağınız dairelerden biri diğerinden 1 santim kadar içerde olsun! 
emoji yastıklar
Polar kumaşı dikkatlice daire şeklinde kestikten sonra ters yüzünü dikmeye başlıyoruz. Dikiş makinesi elle dikişme göre daha sağlıklı ve sağlam dikiş atacağı için makineden dikim yapmanızda fayda var. Ama evde dikiş makinem yok diyorsanız da Dünya'nın sonu değil. Elle de kumaşın ters yüzünü dikebilirsiniz. Bu arada yastığın tamamını dikmeyin. Bir bölümünde yaklaşık 5-7 cm. kadar boşluk bırakın ki, sonrasında içine hacim vermesi için elyaf dolduracaksınız. 
el yapımı yastık hazırlama
Dikim işlemi bittikten sonra, resimde görüldüğü gibi belli aralıklarla yastığın kulak kısmını üçgen şekilde kesin! Aslında bu çok da şart değil ancak, yastığın düz kısmını çevirdiğinizde içinde bombe yapmaması ve biçimsiz durmaması için bu işlemi yapmakta yarar var.
gülen yüz yastık nasıl yapılır
Şimdi sıra, gülen yüzümüze renk katmaya, daha doğru ifadeyla ona surat ifadesi vermeye geldi. Emoji yastığınızı istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Bunun için dilerseniz her akıllı telefonda yer alan mesajlaşma bölümündeki surat ifadelerinden de ilham da alabilirsiniz. Ancak tavsiyem odur kii şayet sevgiliye hediye edilecek bir yastık hazırlıyorsanız, aşık surat ifadesi yapabilirsiniz. 
kolay emoji yastık yapımı
Keçe ya da polar kumaşlardan kırmızı ve siyah parçalar alıp, 2 tane kırmızı kalp göz ve siyah kumaştan da emoji yastığımıza gülen dudak yapıyoruz. Nasıl çok eğlenceli değil mi?
el yapımı emoji yastık gülen yüz
Yavaş yavaş Gülen aşık yüz kendisini göstermeye başladı. Kalp şeklinde kesilen fözleri polar kumaş üzerine yapıştırmak için tutkaldan yararlanabilirsiniz. Şekilleri doğru şekilde konumlandırın ki finalde biçimsiz bir yastık olmasın:) 
el emeği emoji yastıklar
Ve evet empji yastığınız bitmek üzere. Yastığı dikerken boşluk bıraktığınız bölümden içine elyaf doldurun! Belli bir hacme ulaştıktan sonra da, açık olan kenarları sıcak tutkal tabancasıyla yapıştırıp kapatın! İşte hepsi bukadar
el yapımı emoji yastıklar
Umut ediyoruz ki el yapımı gülen yüz yastıkları hazırlarken çok keyif alacak ve hatta kim bilir evinizin dört bir köşesini bu şirin yastıklarla süsleyeceksiniz:) Sevdikleriniz için de hediye olabilecek bu sempatik yastıklar her eve lazım:)

Yorum Gönder

  1. Ben yalvaran gözlü yüz emojisinin yastıgını yaptırmak istiyorum mümkün mü ?

    YanıtlaSil

 
Top