z Etkileyici El Yapımı Takı ve Aksesuarlar | En iyi Hediye Fikirleri

annelere özel el yapımı hediyeler
Yıl içerisinde kutlanan tüm özel günler içerisinde çok özel bir yeri olan Anneler Günü yaklaşıyor. Anneler gününün hangi tarihte kutlanacağını bilmeyen okurlarımız için minik bir hatırlatma ihtiyacı hissediyorum. Şöyle ki; 2016 yılı Anneler günü mayıs ayının 8 inde kutlanacak. Sitemiz içerisinde anneler günü eksenli resimli ve adım adım nasıl yapıldığını anlatan onlarca el yapımı hediye önerisine ulaşabilirsiniz. Ancak bu yazımızda daha spesifik olarak el yapımı takı, aksesuar, bileklik, kolye ve küpe modellerini anlatacağız. Her biri elle yapılmış olan bu özel takılarla annenizi çok mutlu edebilirsiniz. Anneler gününde sevgili annesi için ne hediye alacağına karar verememiş sevgili okurlarımız için bu yazı eminiz ki parlak fikirler verecektir. Bu yıl anneler gününde annenize armağan olabilecek her şeyden çok daha özel, derinliği ve anlamı yüksek el yapımı kolyeler hediye etmeye ne dersiniz. Bu yıl anneniz için hazırlayacağınız hediyeniz önceki yıllardan belki de çok farklı olacak. Çünkü önceki yıllarda kutlanan anneler gününde belki de birçoğumuz piyasada satılan hazır ürünlerinden aldık. Ancak bu yılki anneler günü hediyesi kendi elinizle şekil bulmuş özel bir şeyler olsun! Kendi el emeğiniz ve göz nurunuz ile Ona layık, kendini özel hissettirecek harika bir hediye olsun! Eminiz biricik anneniz, bu hediyenize daha fazla sevinecek ve çok daha mutlu olacaktır. Neden derseniz, yavrusunun Onun için emek sarf ederek hediye hazırlamış olması bile başlı başına Anneniz için dünyalara değer bir şeydir. Dilerseniz daha fazla laf gevelemden anneler gününe özel derlediğimiz birbirinden ilginç ve güzel el yapımı takı aksesuar önerilerimize geçelim.


Anneler Günü İçin El Yapımı Hediyeler


1-Kilden Yapılmış Bileklik Modeli

el yapımı hediyeler
İşte size ruhu genç annelere özel hazırlayabileceğiniz harika bir bileklik. Killi toprağın fırında pişirilmesiyle hazırlanan bu bileklik size ve annenize göre. Üzerine annenizin ve sizin baş harflerini yazarak annenize bileğinden hiç çıkarmak istemeyeceği bir hediye vermiş olacaksınız.

2-El Yapımı Saksı Kolye 

el yapımı hediyeler
Bütün anneler çiçeklerden, Bitkilerden hoşlanır. Ve şimdi bu bitkileri temsilen annenize son derece sıra dışı bir saksı kolye vermeye ne dersiniz. İçinde kurutulmuş çiçek ve bitki parçacıklarından güzel bir anneler günü hediyesi olmaya aday. Siz ne dersiniz? Yapım kılavuzu için aşağıdaki resimleri inceleyiniz. 
el yapımı kolye
resimli el yapımı saksı kolye yapılışı

3-Annelere Özel El Yapımı Küpe 

annelere özel el yapımı küpe
Anneler gününe özel pırlanta kolyeleri aratmayan nitelikte harika el yapımı kolye yapmak ister misiniz? Bütün kadınlar takılara bayılır. Buna anneniz de dâhil. Yapımı oldukça kolay. Bu küpenin nasıl yapıldığını merak edenler aşağıdaki resimleri inceleyebilirler.
anneye küpe yapmak
anneye el yapımı hediye

4-El Yapımı Baş Harf İşlemeli Metal Kolye 

anneye el yapımı hediye
Takılardan söz açılmışken işte size yine annelerin bayılacağı harika el yapımı bir takı daha. Bu defa siin ve annenizin isminin baş harflerinin yazılı olduğu bir kolye n asıl hazırlanır size sunmak istedik. Kolyenin yapımı biraz uğraştırıcı ama anneler için hiçbir engel tanımayız. Değil mi? 
anneye el yapımı hediye

5- Annelere Boyalı Doğal Ahşap Kolye 

el yapımı kolye
Kesinlikle bu anneler gününde annelere günü hediyeniz sizin elinizden çıkacak. Bu harika kolyeye hangi anne hayır der şaşarım. Bu kolyeyi hazırladıktan sonra bir tanede kendinize hazırlayacağınızdan eminiz. Aşağıda bu şık kolyenin ne şekilde yapıldığı adım adım resimleri ile gösterilmektedir. 
anneye el yapımı kolye
el yapımı anneler günü hediyesi
el yapımı kolye

6 - El Yapımı İncilerden Zarif Kolye Modeli

anneye el yapımı hediyeler
İnci boncuklar sıralayarak oluşturabileceğiniz harika bir kolye karşınızda. Zarifliğini ve güzelliğini göstermek isteyen anneler için harika el yapımı bir kolyeyi inceliyorsunuz. Anneler gününde, annenizin gözlerini kamaştırmak isteyen el becerisi iyi olan evlatlara göre bir hediye önerisi. Nasıl yapıldığını öğrenmek isteyenler buyurun..
el yapımı kolyeler
el yapımı inci kolye

7- El Yapımı Tellerden İsim Yazılı Bileklik 

Telden bileklik yapımı
Altın sarı bakır teller ile sevgili annenizin adını yazmak ve bunu hediye etme fikri nasıl? Yapım kılavuzu aşağıda yer almaktadır. Yönergeleri izleyerek, Siz de annenize büyüleyici güzellikte el yapımı bir bileklik yapabilirsiniz. 
anneye sevgi dolu el yapımı hediye
anneye tel bileklik yapmak
el yapımı bileklik

8- El Yapımı Siyah Beyaz Bilezik

ANNEYE el yapımı hediye
Anneler gününe özel farklı bir tasarım daha. Bu bileziği bir çocuk bile yapabilir. Hatta bu modeli sadece çocuklar anneleri için yapsın diyelim. Evet çocuklar resimleri takip edin ve yapın.
el yapımı hediye fikirleri anneye
el yapımı bilezik

9-Kolay Şekilde Boncuk Kolye Yapımı

kolay el yapımı hediyeler
Killi topraktan yapıldığına insanın inanası gelmiyor değil mi? Yapımı oldukça kolay ve havalı bir kolye daha. Kil malzemesini şekillendirip,fırınlayıp, boyadıktan sonra sanat eserine dönüştüğü halini izliyorsunuz. Siz de sevgili annelerinize bu muhteşem kolyeden yapabilirsiniz. 
el yapımı kolay kolye

10- El Yapımı Çember Küpe

kolay el yapımı hediyeler
Annelere el yapımı hediye fikirlerimizde bu defa bu harika çember küpeleri beğeninize sunuyoruz.

11 - Anneler Gününe Özel El Yapımı Yüzük

el yapımı romantik yüzük
Resimde gördüğünü harika yüzüğün nasıl yapıldığı öğrenmek istiyorsanız yazının devamındaki linki tıklamanız yeterli. Ancak baştan söyleyelim yapımı oldukça zor ve beceri isteyen bir uygulama. Kendine güvenen ve illada ben anneme en harika el yapımı hediyeyi yapmak isterim diyenler buyurun. 


12 - Anneler Gününe Özel 5 Dakikada Zincir Küpe 

kolay küpe nasıl yapılır
Anneler günü hediyeleri arasında sıraladığımız el yapımı hediyeler arsında yapımı en hızlı olabilecek bir ürünü inceliyorsunuz. Yapımı beş dakika gibi kısa bir süre alıyor. Denemek isteyenler buyurun,
anneye el yapımı hediye
anneye el yapımı hediyeler

13-Salaş ve Göz Kamaştırıcı El Yapımı Bileklik

el yapımı şık bileklik
Resimde gördüğünüz harika bileklikler hem annelere,hemde tam size göre. Bu bilekliği anneler günü için hazırlanabilir el yapımı bir hediye olarak sunduk Ama gerçekten bütün özel günler için hazırlanabilir tarzda bir hediye. Yapan eller şimdiden dert görmesin. 

14- Anneler Gününe Özel El Yapımı Dantel Broş

el yapmı hediyeler
Anneler gününe özel hazırladığımız el yapımı ürünler içinde belkide sizin değil de annenizin kendisi için hazırlayabileceği bir ürünü inceliyorsunuz. Dantellerle süslenmiş harika bir ürün. Valla yapabilenin eli öpülür. Yapamayanlar yinede annelerine göstermeyi ihmal etmesinler. Belki onlar deneyebilir. 

15- Annelere gününe özel rozetler

el yapımı hediyeler
Renkli bantlardan hazırlayabileceğiniz bir ürünü inceliyorsunuz. Yapı marketlerden alacağınız bantlarla el becerinizi kullanarak hazırlayabileceğiniz aksesuarlardan birini inceliyorsunuz. Yine hem size hem de annelerinize özel bir ürün. Bu yazımızda anneler gününe özel el yapımı kolye, künye, bileklik ve küpe gibi takı eşyalarından en seçme hediyeleri sizler için derledik. Eminiz ki birçok ziyaretçimiz el yapımı bu hediyeleri hazırlarken bir tane annelerine, bir tanede kendileri için hazırlamayı seçecekler. Hepsi birbirinden şık ve zarif el yapımı hediyeleri sizler sunduk. Umarız içinden en az birini kendi ellerinizle anneniz için hazırlamak istersiniz. Yeniden görüşmek dileğiyle hoş çakalın.

anneler günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top