z Sevgiliye Geçmiş Olsun Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye geçmiş olsun hediyesi
Hiç merak etmeyin! Sevgiliniz en kısa sürede toparlanıp ayağa kalkacak ve tıpkı mutlu ve mesut günlerinizde olduğu gibi ilişkinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz! Ne yaparsınız, hayatın içinde hasta olmak da var; hastanelere düşmek de! Ancak asıl önemlisi, Allah dermansız dert vermesin. Sevdiklerimizin hasta düşmeleri bizleri de harap eden; hatta inanılmaz derecede üzen en olumsuz durumlardan biridir. Hele ki hastalık geçiren kişi, kalbimizi adadığımız ve aşık olduğumu kişiyse, yani sevgilimiz ise üzüntü katsayımız da bir hayli yüksek oluyor. Ancak şimdi üzülüp de sevgilimizin moralini aşağı çekmek yerine; Ona hastalığıyla mücadele etmesi için moral vermek en ideal olanı! Peki ama hasta yatağındaki sevgiliye nasıl moral verilir veya ne gibi hediyeler götürülebilir? İşte bu yazımızın konusu da tam olarak budur. Sizlere bu yazımızda sevgilinize moral olacak ve yüzünde tebessüm oluşturacak en güzel geçmiş olsun hediyelerini sunacağız. Bir çoğu el yapımı hediyeler içerisinden seçtiğimiz geçmiş olsun hediyeleri ile sevgilinizin yanında olduğunuzu en şahane şekilde Ona hissettirebileceksiniz. Erkek veya kız arkadaşa özel seçtiğimiz moral verici geçmiş olsun hediyeleri ile sevgilinize sağlığına kavuşması yolunda harika bir şekilde destek olacaksınız.

sevgiliye geçmiş olsun hediyesi

Geçmiş Olsun Hediyesi Yastık


Sevdiklerinize geçmiş olsun dileklerinizi, şirin ve sempatik bir hediye ile iletmek istiyorsanız, üzerinde sevimli bir ayıcık figürü bulunan ve kişiye özel olarak hazırlanabilen bu yastığı kesinlikle tavsiye ederim. Kucağında çiçek buketi taşıyan bu sevimli ayıcık, "Çabuk iyileş" veya "Geçmiş olsun aşkım" gibi size özel mesajınızı en şirin şekilde sevgilinize ulaştırıyor. Hem mesajınıza hem de sevgilinizin ismine özel olarak hazırlatabileceğiniz Geçmiş Olsun Hediyesi yastık, aynı gün kargo ve kapıda ödeme ile satın alabileceğiniz hoş bir armağan!

geçmiş olsun hediyesi

Sevgiliye Geçmiş Olsun Çikolata Kavanozu


Soğuk algınlığı veya geçirdiği ufak bir kaza nedeniyle sevgilinize geçmiş olsun hediyesi vermek istiyorsanız, çiçekler ve çikolatalar bu minvalde en güzel hediye seçeneğidir. O halde hem çiçek resimli, hem de içi bol çikolata dolu hediyelik bir kavanoz da bu ihtiyaca rahatlıkla cevağ verebilir. Geçmiş olsun mesajınıza ve sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanacak bu çikolata kavanozu, düşünülebilecek en güzel geçmiş olsun hediyelerinden biri. İçinde 24 adet kişiye özel sütlü çikolata bulunan bu kavanozu, dilediğiniz mesajlarla sevgilinize özel hale getirerek, Ona anlamlı bir armağan verebilirsiniz. 

sevgiliye geçmiş olsun hediyesi

Sen Hastalandığında Ben Kitabı


Sevdiğiniz biri hastalandığında Onun için ne kadar çok üzüldüğünüz ve iyileşmesi için neler yapabileceğiniz anlatan Sen Hastalandığında Ben Kitabı, sevgilinize verebileceğiniz en neşeli geçmiş olsun hediyelerinden biri. Kitabın içerisinde çeşitli İllustrasyonlar, ve son derece esprili mesajlar yer alıyor. Sırf O iyi olsun diye neleri yapabileceğinizi anlatan son derece eğlenceli bir kitap! Sen Hastalandığında Ben Kitabı, sadece sevgilinize değil, hasta yatağında olan arkadaşlarınıza, kardeşinize ve hatta anne ve babanıza bile hediye edebileceğiniz en güzel moral hediyesi olacaktır. 

Geçmiş Olsun Hediyesi Kupa Bardak

Erkek Sevgiliye Geçmiş Olsun Hediyesi


Sevgilinize, ıhlamurunu, nane ve limon çayını içerken, üzerinde geçmiş olsun mesajınızın yazılı olacağı bu kupa bardağı da hediye edebilirsiniz. Özellikle soğuk algınlığı için bitki çayları, şifa aradığımız sıcak içeceklerdir. Geçmiş Olsun Hediyesi Kupa Bardakla soğuk algınlığı alan sevgiliniz hem içeceklerini afiyetle yudumlasın, hem de her an yanında olduğunuzu hissetsin. Kişiye özel olarak hazırlanan bu kupa bardak üzerine de sevgilinizin her zaman okuyacağı dilediğiniz geçmiş olsun mesajınızı ve sevgilinizin ismini yazdırabiliyorsunuz! Bu ürün de yine aynı gün kargoya teslim ediliyor ve kapıda ödeme ile satın alabileceğiniz bir ürün. 

Sevgililer İçin Kişiye Özel Peluş Ayıcık

Geçmiş Olsun Mesajlı Ayı Peluş Oyuncak


Sevgilinizin hastalığı canınızı eminim ki çok sıkıyordur. Ama şu an üzülme zamanı değil; bilakis daha da güçlü olma zamanıdır. Sevgilinize bu zor günlerinde moralini düzeltecek, kendisinin de en kısa sürede toparlanıp normal hayatına devam edeceğine inandırmak yapacağınız en önemli şey olmalıdır. Sevimliliği ile kız arkadaşınızın kalbini ısıtacak olan bu şirin peluş ayı oyuncak, kız arkadaşınıza hastalığını unutturabilir. T-Shirt'i üzerine geçmiş olsun dileklerinizi taşıyabileceğiniz Peluş oyuncak ayı, sevgilinizin hasta yatağındaki en yakın arkadaşı olacak. 

Geçmiş Olsun Çikolata Kavanozu

Sevgiliye Geçmiş Olsun Çikolatası


Bayan sevgiliye geçmiş olsun hediyesi ne alınabilir? Elinde gül çiçeği tutan sevimli ayıcık maskot etiketli bu çikolata kavanozu, kız arkadaşınıza verebileceğiniz güzel geçmiş olsun hediyelerinden bir tanesi. Hem mesajınıza, hem de kız arkadaşınızın ismine özel olarak hazırlanacak çikolata kavanozu ile, zor günler yaşayan sevgilinizin yüzünde mutlu bir gülücük oluşturabilirsiniz. 

Sevgilinize Çikolata Hediye Edip Mutlu Edin

sevgiliye geçmiş olsun hediyesi
Sevgiliniz çabuk iyileşip sağlığına kavuşsun ki, Onunla tekrar el ele; kol kola yolunuza devam edebilesiniz:) Bunu sağlamanın en güzel yolu ise, sevgilinize hastayken moral vermekten geçer. Peki ama nasıl? Sevgilinizin çikolata yemesine engel bir hastalığı yoksa, en güzel geçmiş olsun hediyesi çikolata olacaktır. İster el yapımı çikolatalarla, isterseniz de pastanelerden alacağınız çikolatalarla sevgilinize mutluluk verici bir geçmiş olsun hediyesi verebilirsiniz. 

El Yapımı Geçmiş Olsun Hediyesi & Fırında Kurabiye

el yapımı geçmiş olsun hediyesi
Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi hasta olan kişiler bir hayli nazlı olurlar. Ne yapsanız beğendiremezsiniz. Çünkü özellikle de hasta yatağında olan kişiler, normal zamanda olduklarından daha fazla şımartılmayı beklerler. Bunun asıl nedeni ise; hastanedeyken veya evde tedavi olduğu süre boyunca ailesi, arkadaşları, kısacası herkesin etrafında dört dönmesinden kaynaklanmasıdır. Hal böyle olunca da, iyileşinceye kadar Onu şımartmanız şart:) İşte karşınızda erkek arkadaşınızı çok şımartacak en güzel geçmiş olsun hediyelerinden biri. Sevgilinize fırında kurabiye yapmaya ne dersiniz? Erkek arkadaşınızın damak zevkine göre, Ona kendi ellerinizle ister çikolatalı, isterseniz de fındık/fıstıklı kurabiye pişirebilirsiniz. 

Sevgilinize El Yapımı Hediye Sepeti Hazırlayın

Hepimiz hayatımızın belli dönemlerinde çeşitli hastalıklarla yaşamış ve hasta psikolojisinin nasıl bir şey olduğunu iyi kötü tecrübe etmişizdir. Böyle zorlu zamanlarda ise insanı en çok sevdiği kişiler ayakta tutar! Mesela sevgilimiz bu kişilerin başında gelmektedir. İsteriz ki iyileşinceye kadar her an yanımızda sevgilimiz olsun! Siz de sevgilinize bu zorlu günlerinde Ona destek olmak istiyor ama bunu nasıl yapacağınızı düşünüyorsanız, işte size harika bir öneri daha; Sevgilinize yine kendi ellerinizle sağlıklı bir hediye sepeti yapabilirsiniz. İçerisine elma, portakal, meyve suyu, ev yapımı kurabiye gibi sağlıklı ürünler koyarak Ona şipşirin bir armağan verebilirsiniz. 

el yapımı geçmiş olsun hediyesi
Ya da bir kahve fincanı/kupa bardak içerisine, yukarıda yer alan resim de gördüğünüz gibi limon, bal, poşet ıhlamur, Selpak mendil koyaraksevgilinize el yapımı şirin bir geçmiş olsun hediyesi hazırlayabilirsiniz.

sevgiliye geçmiş olsun hediyeleri
fiyat
Kabul etmek lazım bu hayatta sağlık da, hastalık da insanlar için! Hayatın normal akışı içerisinde insan bazen tatsız hastalık sürprizleri ile hiç istemediği halde karşılaşabiliyor. Önemli olan, bu tarz moral bozucu durumların üstesinden gelineceğini akıldan çıkartmamak! İşte karşınızda Geçmiş Olsun Sevgilim Hediye Sepeti. Sevgilinize geçmiş olsun dileklerinizi en sıcak şekilde iletecek olan bu sepet, hazır ürün satın almak isteyenlere özel şık bir sepet.

Sizi Anlatan Romantik veya Esprili Bir Resim Çizin

sevgiliye geçmiş olsun hediyeleri el yapımı
Kız arkadaşınıza geçmiş olsun hediyesi mi vermek istiyorsunuz?İster romantik, isterseniz de esprili tarzda çizeceğiniz resimlerle, sevgilinize Onun her zaman yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Karakalem, pastel boya veya sulu boya ile çizeceğiniz resimlerinizin üzerine de el yazınızla "Geçmiş olsun aşkım." mesajınızı da yazmayı unutmayın! El yapımı nresim çalışmanızın hasta olan sevgilinize şahane bir moral olacağını göreceksiniz. 

Pozitif Enerjisi Yüksek Emoji Kurabiyeler

Sevgilinizin yüzünde gülümseme oluşturacak emoji karakterlerle de Ona enerjisi yüksek bir geçmiş olsun hediyesi verebilirsiniz. Son zamanların yükselen yıldızları gülen yüz sembolleri (Emoji karakterleri) ile hazırlanmış kurabiyeler, çikolatalar veya şekerlemeleri Google'da aratarak kolaylıkla bulabilirsiniz. 

Sevgilinize Sevdiği Çiçekleri Gönderin

sevgiliye geçmiş olsun hediyesi
Bayan sevgiliye geçmiş olsun hediyesi ne alınabilir? Özellikle bayanlar için çiçekler en favori bulduğum geçmiş olsun hediyelerindendir. Aslında bir bakıma çiçekler en klasik hediyelerden biridir. Ancak sevgilinize hastaneye çiçek gönderecekseniz, daha önce de yazdığımız gibi, kokusu çok fazla olmayan ve uzun ömürlü çiçekler tercih edebilirsiniz. Sevgilinize hasta yatağında olduğu her gün için bir çiçek göndererek Onun yanında olduğunuzu ifade edebilirsiniz. Eğer bir çiçek önerisi istiyorsanız, Orkide çiçeği hastalar için en ideal çiçek türüdür. 

Kız Arkadaşa Geçmiş Olsun Hediyesi & Sevimli Oyuncaklar

sevgiliye geçmiş olsun hediyesi
Kesinlikle çiçekler çok zarif ve çok etkileyici hediyelerdir. Ancak hastane ortamı için çiçekler aslına bakarsanız pek de uygun hediye seçeneği değildir. Bunun yerine sevgilinizin kalbini ısıtacak, hastalığını unutturacak şirin şeyler almanızı tavsiye ederim. Mesela bayan sevgilinize peluş oyuncaklardan alabilirsiniz. 

sevgililer için hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top