z En Güzel Yılbaşı Kartpostalları | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı kartpostalları
Bu yazımızda sevdiklerinize yılbaşında gönderebileceğiniz en güzel kartpostal örneklerini bulabilirsiniz. Kartpostal gönderimi artık popülerliğini yitirmiş gibi görünse de, nostalji yaşamak isteyenler için halen iyi bir seçimdir. Yılbaşında sevdiklerinizle birlikte nostaljik bir anı yaşamak istiyorsanız, güzel bir kartpostal ile yeni yıllarını kutlayabilirsiniz. 

Yılbaşında Kartpostal Hediyesi

Yılbaşında Kartpostal Hediyesi
Yılbaşında kartpostal göndermek, cep telefon ve internetin kullanılmadığı dönemlerde çok yaygın olarak kullanılırdı. Postanelerde bu kartpostallar için kuyruk oluşurdu diyebiliriz. Bir çok kırtasiye ve postanede özel kartpostallar satılmaktaydı. Yılbaşı için hazırlanan kartpostalların büyük bir kısmı kar, çam ağacı, Noel baba kombinasyonu ile simli tasarımdan oluşurdu. Bu kartpostalların arkasına sevdiklerimizle ilgili güzel düşüncelerimizi yazar ve yeni yıllarını kutlardı. Herkes hayatının bir döneminde mutlaka kartpostal gönderimi yapmıştır.
yılbaşı hediyesi sevgiliye
fiyat bilgisi
Çünkü, bizlerin ilk okul dönemlerinde okulda bir ders konusu olarak kartpostal ve mektup yazımı işlenirdi. Okulda alınan bu kartpostalla mektup yazma eğitimi ile sevdiğimiz birine kartpostal gönderimi yaptırılırdı. Okulun teşviki ile bile olsa bir çok kişi sevdiklerine kartpostal gönderimi yapmıştır. Işıltılı ve kenarı zig zag kesimli kartpostallar hiç unutulmadı diyebiliriz. Yılbaşında kartpostal gönderimi yapmak için halen geç kalmış sayılmazsınız. Hatta günümüz teknolojisi ve ulaşım araçları ile bu kartpostallar daha kısa sürede sevdiklerimize ulaşabilmektedir. Siz de sevdikleriniz için güzel bir nostaljik anı yaşamak istiyorsanız, kartpostal gönderimini deneyebilirsiniz.


Yaratıcı Kartpostal Modelleri

Yaratıcı Yılbaşı Kartpostal Modelleri
Kartpostal gönderimi için günümüz standartlarına uygun tasarımlardan faydalanabilirsiniz. Eskiden tek tip olan kartpostallar, artık çok farklı ve dikkat çekici tasarımlara sahip olarak üretilmektedir. Yaratıcı tasarıma sahip kartpostallar ile sevdiklerinizi şaşırtabilir ve iyi bir anı biriktirebilirsiniz. Yaratıcı kartpostalların bir çoğunda kağıt katlama sanatı olarak bilinen origami kullanılmaktadır. Kartpostallar, sade tasarımlarının dışında dikkat çekici formlara da sahip olmaktadırlar. Yaratıcı tasarıma sahip kartpostallar kapaklı olarak üretilmektedir. Kapağını açtığında içinde farklı ve sıra dışı bir tasarım oluşturmaktadırlar. Genellikle üç boyutlu figürlerin yer aldığı yaratıcı kartpostallar, vitrinlerde saklanabilecek kadar şık ve modern görünümlere sahip. Modern kartpostallar ile harika bir yılbaşı hediyesi gönderebilirsiniz. Yaratıcı kartpostal modellerini, internet üzerinden bir çok satış sitesinden temin edebilirsiniz. Ayrıca, kırtasiye ve hobi dükkanlarında da bu kartpostalları bulabilmeniz mümkün.

Yılbaşı Kartpostalı Nasıl Yapılır?

 Kartpostal Nasıl Yapılır?
Yılbaşı için gönderebileceğiniz kartpostalın tasarım ve üretimini kendi ellerinizle de yapabilirsiniz. Kendi ellerinizle oluşturacağınız kartpostal, daha büyük duyguya sahip olacaktır. Kartpostal tasarımlarını kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz örnekleri sizlerle paylaştık. Bu örnekleri uygulayarak siz de çok şık kartpostal tasarımları oluşturabilirsiniz. 

Kurdeleli Kartpostal Yapımı

Yılbaşı için El Yapımı Kurdeleli Kartpostal Yapımı
Kartpostallarda en çok tercih edilen tasarım kurdeleli tasarımlardır. Kurdele süslemeleri ile yapılan kartpostallar, oldukça şık ve ilgi çekici görünmektedir. Özellikle bayana sevgiliye hediyeler kategorisinde tercih edilebilir. Kurdeleli kartpostal yapımı için ihtiyacınız olan malzemeler; istediğiniz renklerde karton ve el işi kağıtları, uyumlu renk tonlarında kurdele ve yapıştırıcı, kesici malzemeler. Bu ürünlerle birlikte hayal ettiğiniz bir tasarımı kartpostal olarak hazırlayabilirsiniz. Kurdeleli kartpostal yapımı için aşağıdaki örnekleri de inceleyebilirsiniz.

Üç Boyutlu Kartpostal Yapımı

Üç Boyutlu Kartpostal Yapımı
Yaratıcı tasarıma sahip kartpostallar arasında üç boyutlular en çok dikkati çekmektedir. Üç boyutlu olarak tasarlanan kartpostal modelleri ile ilgi çekici ve şık bir hediye vermiş olursunuz. Yılbaşı konseptine uygun olarak sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için bu şahane kartpostalları hazırlayabilirsiniz. Üç boyutlu kartpostallar, dikkat çekici görüntüleri ile büyük beğeni toplamaktadır. Farklı kağıt tasarımları ile oluşturulan bu üç boyutlu kartpostalları siz de kendi ellerinizle tasarlayabilirsiniz. Kağıt katlama sanatının da kullanıldığı üç boyutlu kartpostal modellerini aşağıdaki örneklerden inceleyebilirsiniz.


Dantelli Kartpostal Yapımı

Dantelli Kartpostal Yapımı
Bayanlara gönderilecek en şık kartpostal tasarımlarından birisi de dantelli kartpostallardır. Dantel tasarımına sahip olan bu kartpostallar ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Dantel tasarımlı kartpostalları yapmak için kendi ellerinizle ördüğünüz dantel parçalarını kullanabileceğiniz gibi hazır kağıt danteller de tercih edebilirsiniz. Gerçek dantelleri kurdele şeklinde bağlamak ve fiyonk yapmak için uygulayabilirsiniz. Kağıt dantelleri de kartpostalı kaplamak ve diğer süslemeleri yapmak için tercih edebilirsiniz. Hatta kağıt danteller ile kartpostal üzerine zarf oluşturabilmeniz de mümkün. Kağıt dantelleri bir çok kırtasiye ve hobi mağazasında bulabilirsiniz. Bununla birlikte ambalaj kağıt malzemeleri satan yerlerden de temin edebilirsiniz.

Sevgiliye Gönderilebilecek Kartpostallar

 Sevgiliye Gönderilebilecek Kartpostallar
Sevgililer için uygun olan kartpostal tasarımlarının mutlaka aşk temalı olması önerilmektedir. Erkeğe kartpostal gönderimini çok tavsiye etmiyoruz ancak, bayanlar için aynı durum söz konusu değildir. Bayanlar, bu tür özel hazırlanmış hediyelerden her zaman hoşlanmaktadır. Bayan arkadaşınızı ve sevgilinizi mutlu etmek istiyorsanız, ona kendi ellerinizle bir aşk kartpostalı hazırlayabilirsiniz. Sevgililer için uygun tasarımlarda bir çok kartpostal örneği vardır. Biraz el becerinize güveniyorsanız siz de sevgiliniz için çok güzel ve ilgi çekici bir kartpostal hazırlayabilirsiniz.
Etkileyici Yılbaşı Kartpostalları
Sevgililer için gönderilebilecek kartpostalların hazır olanları da mevcuttur. Kendiniz yaparak uğraşmak istemiyor ya da el becerinize güvenmiyorsanız, kırtasiye, hobi mağazası veya hobi, ambalaj sitelerinden aşk temalı kartpostalları temin edebilirsiniz. Sevgililer için uygun olan aşk kartpostalları üzerine siz de kendi cümlelerinizi yazarak, aşkınızı daha da güçlü bir görünüme getirebilirsiniz. Sevgilinizi şaşırtıp, kalbini yerinden çıkaracak kadar romantik bir hediye seçimi olduğunun altını çizmek isteriz. Bayanlar, romantik erkeklerden çok hoşlanırlar. Bayana kartpostal ile aşkını ilan etmek ya da onu ne kadar çok sevdiğini anlatmak da oldukça romantik bir davranış olacaktır. Siz de romantik olduğunuzu düşünüyorsanız, kartpostal fikrini uygulamanızı öneriyoruz. Sevgili için gönderilecek kartpostalın, kırmızı renklerde olmasına dikkat etmelisiniz. Bir çok aşk kartpostalında kalp temaları işlenmektedir. Hatta origami sanatı ile buluşan kartpostallarda, üç boyutlu aşk temalarını görmek mümkün. 
yılbaşı kartpostal örnekleri
“Sevgiliye gönderilecek kartpostal önerileri içinden farklı bir fikri sizinle paylaşmak istiyoruz;” Sevgiliniz için kartpostal ile aşkınızı belirtmek istiyor ama el becerinize güvenmiyorsanız, bilgisayar bilginize güvenebilirsiniz. Bilgisayar ortamında yapacağınız bir tasarımı, en yakın matbaa işletmesine baskı yaptırabilirsiniz. Sevgili için gönderilecek kartpostal tasarımında aşk temasını işlemeye özen gösterin. Bununla birlikte ikinizin yer aldığı bir fotoğrafı da kullanma imkanınız vardır. Kartpostal için özel oluşturulan frame tasarımlarını kullanarak yardım alabilirsiniz. Çok az bir photoshop bilginiz varsa, harika bir kartpostal tasarımı yapacağınızdan eminiz. Sevgiliniz için hazırladığınız kartpostalı koyabileceğiniz zarfın da çok özel olması gerekmektedir. Kırtasiyeden renkli ve dikkat çekici bir zarf alarak kartpostalı onun içine koyabilirsiniz. Kartpostal üzerindeki yazıyı kendi ellerinizde yazmanızı tavsiye ediyoruz. Tasarımı bilgisayar ortamında hazırlayabilirsiniz ama yazıyı ellerinizle yazmanız daha duygu yüklü olacaktır. Bayanlar bu tür hediyelere bayılır ve uzun yıllar boyunca en özel kutularında saklarlar. Siz de sevgilinizi şaşırtmak ve mutlu etmek istiyorsanız, kartpostal fikrini uygulamanızı tavsiye ediyoruz.


Kartpostal Üzerine Yazılacak Yazı

Kartpostal Üzerine Yazılacak Yazı
Kartpostal üzerine yazılacak yazının çok özel ve anlamlı olması gerekiyor. Bununla birlikte çok uzun cümleler içermemesine de dikkat etmelisiniz. Tarih boyunca kartpostallar üzerinde hep 1-2 cümlelik yazılar yer almaktaydı. Kartpostalı gönderirken daha uzun cümlelere yer vermek için kartpostalın yanında bir de mektup gönderilirdi. Siz de uzun cümlelerinizi mektup kağıdına, kısa ve öz cümlenizi de kartpostal üzerine yazabilirsiniz. Kartpostal üzerine yazılacak yazı, kime gönderildiğine göre farklılık göstermektedir. Kartpostal üzerine yazılan yazılar hazır taslaklar halinde bir çok yerde yazabilir ancak, biz size içinizden gelen cümleleri yazmanızı öneriyoruz.


Aileden Birisi için Kartpostala Yazılacak Yazı

 Aileden Birisi için Kartpostala Yazılacak Yazı
Aileden birisine anne baba ya da kardeşlere gönderilecek kartpostal büyük önem taşımaktadır. Günümüz teknolojisi sayesinde ailemizin tüm fertleri ile kolayca iletişim kurabiliyoruz ancak, nostaljik ve duygusal bir anı yaşamak için en azından hayatınızdan bir kez onlara kartpostal göndermenizi öneriyoruz. Aileden biri için gönderilecek kartpostal üzerine yazılacak yazının tamamen duygu yüklü olması gerekmektedir. Anne baba ya da kardeşlerinizle ilgili duygularınızı, onların ne kadar önemli olduklarını ve onlara olan özleminizi dile getirdiğiniz bir kaç cümleye yer verebilirsiniz. 


Akraba için Kartpostal Üzerine Yazılacak Yazı

 Akraba için Kartpostal Üzerine Yazılacak Yazı
Akrabalara gönderilecek kartpostallar üzerine yazılacak yazıların sıcak ve samimi olmasını öneriyoruz. Akrabalarınıza onların ne kadar değerli olduğunu, onları ne kadar özlediğinizi, ne kadar çok sevdiğinizi ve önemsediğinizi belirten cümleler yazabilirsiniz. Özellikle uzak şehir ya da ülkede yaşayan akrabalar için çok anlamlı ve duygulu bir kartpostal olacağından emin olabilirsiniz. Hem nostalji yaratacak hem de akrabalarınızı mutlu edip duygulandıracak bir etkinlik gerçekleştirmiş olacaksınız. Yılbaşı için göndereceğiniz kartpostalda yeni yıllarını kutladığınızı ve yeni yılda mutlu, sağlıklı, huzurlu olmalarınızı dilediğinizi belirten cümlelere yer verebilirsiniz.

Sevgili için Kartpostala Yazılacak Yazı

Sevgili için Kartpostala Yazılacak Yazı
Sevgili için gönderilecek kartpostalın temelinde aşk yatmaktadır. Bu yüzden kartpostal üzerinde de aşkınızı simgeleyen cümlelere yer vermelisiniz. Sevgiliniz için yılbaşı kartpostalı gönderirken, yeni yılı onunla birlikte yaşamak istediğinizi belirten cümleler yazabilirsiniz. Böylece hem yeni yılını kutlamış hem de onunla ilgili yeni dileğinizi belirtmiş olursunuz. Sevgiliye yeni yıl ile ilgili yazılabilecek taslak sözler de yer almaktadır ancak kendi doğal cümleleriniz her zaman daha büyük önem taşıyacaktır. Ayrıca, sevgili için gönderilecek kartpostalın üzerine ünlü bir şair ya da yazarın sözlerine yer verebilirsiniz. İnternetten ünlü kitaplardaki aşk sözlerini araştırabilir ve bu sözü kartpostala yazabilirsiniz. Eminiz, sevgiliniz bu jesti çok beğenecektir.


En Güzel Yılbaşı Kartpostal Örnekleri

En Güzel Yılbaşı Kartpostalları
En güzel kartpostal örnekleri arasında bir çok farklı tasarımda seçenekler mevcuttur. Kartpostal modellerinde vintage tasarımlar ile birlikte modern tasarımlara da yer verilmektedir. Kartpostalı nostaljik bir anı olarak göndermek istiyorsanız, vintage yani nostaljik tasarımlara sahip kartpostalları öneriyoruz. Eğer daha modern bir hediye olarak göndermeyi düşünüyorsanız, bir çok farklı tasarımdan tercih yapabilirsiniz.
Nostaljik Kartpostallar
Nostaljik Kartpostallar : Eski tasarıma sahip kartpostallar halen geçerliliğini sürdürmektedir. Kartpostal nostaljisini tam olarak yaşamak için bu tasarımları tercih edebilirsiniz. Nostaljik kartpostal tasarımları genellikle resim çizimlerinden oluşmaktadır. Çeşitli sanat resimleri ile birlikte tasarlanan bu kartpostallar, nostalji yaşamanız için ideal seçimler olmaktadır. Nostaljik kartpostalların kenarlarında da zigzaglı şekil kesimler olmalıdır. Eski kartpostalların büyüsünü tam olarak yaşamak için tamamen eski görünüme sahip bir kartpostal tasarımı tercih etmelisiniz. Eski kartpostallar küçük boyutlu olurdur ve arka bölümünde bir pul yapıştırma kısmı ile küçük bir yazı kısmı yer alırdı. Bu yazı kısmında duygularınızdan oluşan birkaç cümleye yer verebilirsiniz. Pul kısmına da PTT’den temin edeceğiniz nostaljik bir pul yapıştırabilirsiniz. Özellikle aile büyüklerine göndermek için çok iyi bir seçim olacaktır. Aile büyüklerinizin geçmişe gidip duygulanması ve sizin bu yaptığınız jesti hiç unutmaması için her şeyin tamamen nostaljiye uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Nostaljik kartpostal ile birlikte güzel bir kağıda bütün duygularınızı yazabilir yanında mektup olarak gönderebilirsiniz.
Yılbaşı Nostaljik Kartpostalları :
Yılbaşı Nostaljik Kartpostalları : Yılbaşı için özel olarak tasarlanan bu kartpostallar, çok uzun yıllardır hatırasını yitirmedi. Yılbaşını sembolize eden karlarla kaplanmış çatılı bir ev, simli pırıltılar ile süslenmiş bir çam ağacı, evin pencerelerine yansıyan sıcacık bir ışık ile sizi tarihin derin sayfalarına alıp götürüyor. Nostaljik yılbaşı kartpostalları şüphesiz ki en büyük duygusu olan kartpostallardır. Çocukluğumuzun en büyük anılarından biri olarak bu kartpostallar ile nostalji yaratabilirsiniz. Özellikle aile büyükleriniz bu kartpostalı görünce göz yaşlarını tutamayacak ve kendisini tarihin duygu yüklü sayfalarına bırakacaktır.
Şehir Temalı yılbaşı Kartpostalları
Şehir Temalı Kartpostallar : En çok satılan kartpostallardan birisidir. Bulunduğunuz şehrin önemli noktalarına ait bir fotoğrafın baskı yapıldığı kartpostal çeşididir. Bu kartpostal ile sevdikleriniz kadar siz de mutlu olabilirsiniz. Yaşadığınız şehrin güzelliğini simgeleyen bir kartpostalı sevdiklerinize göndererek onları şaşırtabilirsiniz. Sizin ne kadar güzel bir yerde yaşadığınızı görünce, emin olun çok mutlu olacaklardır. Özellikle de yurt dışında yaşıyorsanız, mutlaka şehir temalı bir kartpostal göndermenizi tavsiye ediyoruz. Aileniz ya da akrabalarınız bu kartpostalı en kıymetli çekmecelerinde ömürleri boyunca saklayacaktır.

Aşk Kartpostalları : Aşk temalı kartpostallar, sevgililer için ideal bir seçim olmaktadır. Kartpostal üzerindeki aşk resmi ile siz de kendi duygularınızı kelimelere dökebilirsiniz. Aşk temalı kartpostallar, genellikle çizgi karakterli iki sevgiliden oluşan tasarımlara sahip olmaktadır. Bununla birlikte aşkın en büyük simgesi olan kalp ve kırmızı renk tonları da vazgeçilmez olmaktadır. Nostaljik aşk kartpostallarının büyük bir bölümünde bisiklet süren çiftin yer aldığını görebilirsiniz. Siz de sevgilinizle nostaljik bir anı yaşamak istiyorsanız, bu tasarıma sahip bir kart tercih edebilirsiniz. Aşk kartpostallarında modern izler de yer almaktadır. Günümüz teknolojisi ile hazırlanan üç boyutlu aşk kartpostalları da bir hayli popüler olmuş durumdadır.
Üç Boyutlu Kartpostallar
Üç Boyutlu Kartpostallar : Üç boyutlu olarak tasarlanan bu kartpostalların en modern tasarım olduğunu söylemek mümkün. Kartpostallar arasında en son tasarımlara sahip olan üç boyutlu kağıt figürleri ile aşkınızı, sevginizi ve duygularınızı ifade edebilirsiniz. Üç boyutlu kartpostallar genellikle kapaklı tasarıma sahip olmaktadır. Kapağını açtığınızda içinde üç boyutlu bir figürün hareket ettiğini görürsünüz. Bununla birlikte dış görünümü de üç boyutlu olan tasarımlar da mevcuttur. Üç boyutlu modern kartpostallarda kurdele tasarımlarına da sıkça yer verildiğini görmek mümkün. Çocuklar için de üç boyutlu tasarıma sahip kartpostallar üretilmektedir. Çeşitli çizgi film karakteri ve hayvan figürlerinin yer aldığı üç boyutlu kartpostallar oldukça ilgi çekici tasarıma sahiptir.
Karakalem Yılbaşı Kartpostallar
Karakalem Kartpostallar : Karakalem tasarıma sahip kartpostalları hazır alabileceğiniz gibi kendi ellerinizle de tasarlayabilirsiniz. Karakalem tasarım, el beceriniz ve yeteneğiniz yoksa zor bir durumdur ancak, internetten faydalanarak bir karakalem şablonu çıkarabilir bunu kartın üzerine çizerek oluşturabilirsiniz. Eğer karakalem yeteneğiniz varsa, sevdiğinizin portresini ya da onun için anlamlı olan bir figürü kartın üzerine çizebilirsiniz.
El Yapımı Yılbaşı Kartpostalları
El Yapımı Kartpostallar : El yapımı olarak hazırlanan kartpostallar da bir hayli fazla derecede tercih edilir olmuş durumdadır. Malzemelerin kolay temin edilebilir olması nedeniyle, el yapımı kartpostalları tasarlamak çok kolay hale gelmektedir. El yapımı bir kartpostal tasarlamak istiyorsanız, öncelikle hangi tasarımı uygulayacağınıza karar vermelisiniz. Ardından da ihtiyacınız olan malzemeleri kırtasiye ya da hobi mağazasından temin ederek işe başlayabilirsiniz. En duygu yüklü kartpostallardan biri olarak bu el yapımı ürünleri tavsiye ediyoruz. Biraz el becerinize güveniyorsanız, siz de çok harika bir kartpostal tasarımı yapabilirsiniz. Çok kısa sürede ve az malzeme ile hazırlayabileceğiniz el yapımı kartpostal ile sevdiklerinizi mutlu etmek sizin için de heyecan verici bir durum olacaktır.
yılbaşı hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top