z Yeni İş Hediyesi Ne Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

iş hediyesi
Sevdiklerinize yeni işlerine başlarken başarı ve tebrik dileklerinizi iletebileceğiniz birbirinden özel yeni iş hediyeleri bu yazımızda sizlerle. Hem erkeğe, hem de bayana özel olarak hazırladığımız iş hediyesi fikirlerimiz içerisinde, iş tebrik çikolataları, kupa bardaklar, mousepad modelleri, ofis hediyeleri ve en güzel hediye sepetleri bu yazımızda sizi bekliyor. Çalışan herkes bilir ki yeni bir iş ortamı ve yeni insanları tanıma heyecanı, kendimizi stresli hissetmemize neden olur. Çalışma hayatı zor ve çetrefilli olsa bile asla pes edilmemeli ve daha iyisini başarmaya gayret edilmelidir. Çünkü bir birey olarak çalışmak demek, kendi ayakları üzerinde durabilmek ve başkasına bağımlı olmamak demektir. İşte bu yüzden çalışmanın önemi büyüktür ve yaptığınız işin kıymetini bilmek gerekmektedir. Tüm bunlar bir araya gelince yeni bir işe başlarken heyecanlanmamak ve stresli olmamak elde değildir. Bu heyecanı ve stresi yendirmek için, biz yakınlarına çok görev düşmektedir. Çalışma heyecanı olan birisine panikle yaklaşılmamalı aksine her şeyin iyi olacağına dair temenniler verilmeli ve sakinleştirilmelidir. Peki, bu görevi nasıl layığı ile yerine getireceğiz? Yeni işe başlayan yakınlarınıza tatlı bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? İster yeni işe başlayan bayana ister erkeğe yeni iş hediyesi hepsi bu sitede.

Erkek ve Bayanlar İçin İş Tebrik Hediyeleri


yeni iş hediyesi

Yeni İş Hediyesi Ne Olabilir ? Masa İsimlikleri


En yakın arkadaşınıza yeni işin hayırlı olsun hediyesi, eşinize işindeki ilk gün jesti olarak tebrik ederim hediyesi veya başarılar dilerim hediyesi kısaca en tatlı yeni iş hediyeleri hepsi parmaklarınızın ucunda. Dilerseniz yeni iş yerine yollatarak dilerseniz evde hoş bir sürpriz ile verebileceğiniz bu hediyeler, eminim ki hediye vereceğiniz kişiyi mutlu edecektir. Yeni iş hediyeleri kendisine özel olabilir veya tatlı bir çikolata olabilir. 

Mali Müşavire Hediye İsme Özel Mousepad

İş Hediyesi & İsme Özel Mousepad


Hediye edeceğiniz çikolatalar sayesinde yeni işe başlayan yakınınızın ilk gün stresini yenmesine aynı zamanda iş arkadaşlarına ikram ettiği çikolatalar sayesinde yeni iş arkadaşlarıyla da kaynaşmasına yardımcı olacaksınız. Tabi, hediye fikirleri erkeğe ve bayana olmak üzere ayrı ayrı düşünülmelidir. Erkeğe yeni iş hediyesi almak sizin için bir hayli zor bir karar olsa da eminim ki bu sitede aradığınız her şeyi bulacaksınız. Birbirinden farklı ve güzel olan yeni iş hediyelerine bir göz atalım ve alacağınız hediyeyi seçmenizde sizlere yardımcı olalım. 

Yeni İşinde Başarılar Dilerim Çikolata Kutusu

Yeni İşinde Başarılar Dilerim Çikolata Kutusu


Özel tasarlanmış kutunun içinde sunulmuş olan bu çikolatalar yeni işe başlayan yakınınıza göndermek için mükemmel bir hediye olabilir. Hem kutunun üzerine hem de içinden çıkan 15 adet sütlü çikolata kaplarının üstünde başarı dilekleriniz ile ister kendi isminizi isterseniz de onun ismini yazdırabilirsiniz. Eğer bu hediye bir de sevgiliniz içinse ilk gün stresini sizin adınızın yazdığı bu çikolatalarla yenmesi çok daha kolay olacaktır. Özel kutu içinde tasarlanmış bu çikolatalar sevdiğinizin o kadar çok hoşuna gidecek ki belki sizden bu hediyeyi tekrar almak için bir iş değişikline gidebilir. Tabi bu işin şakası. 

Kompakt Mikro Ofis Seti

Kompakt Mikro Ofis Seti


Yoğun iş temposu içinde arkadaşlarınızı biraz ihmal ediyor olabilirsiniz. En yakın arkadaşınız yeni bir işe başlamıştır ama siz bir hediye alıp onu ziyaret etmeye vakit ayıramıyorsunuzdur. İşte bu yeni işinde başarılar dilerim çikolata kutusu tam bu sırada imdadınıza yetişir. Oturduğunuz yerden zaman kaybetmeden sipariş edeceğiniz bu hediye en yakın arkadaşınızla olan ilişkinizi güçlendirecektir.

Bayana Yeni İşinde Başarılar Dilerim Çikolatası

Bayanlara Özel Yeni İş Çikolatası Kişiye Özel 


Yeni bir iş stresi erkeklere oranla bayanlarda daha fazla görülür. Bayanlar yeni işin yorucu olup olmamasında çok çalışacağı iş arkadaşlarının nasıl olduklarıyla daha çok ilgilenirler. Eve döndüklerinde de ev mesaisi başladığı için yorgunluk ve stres tavan yapabilir. Yeni bir ortamda yeni insanlarla tanışan bu bayana yardımcı olacak küçük bir desteğe ne dersiniz? Bayanlar erkeklere oranla çok daha hassas oldukları için küçük bir hediye ona büyük bir moral kaynağı olabilir. O zaman ne duruyorsunuz? Hemen bayana yeni işinde başarılar dilerim çikolatası sipariş edin. 

Erkeğe Yeni İşinde Mutluluklar Dilerim Çikolatası

Yeni İşin Hayırlı Olsun Çikolatası Erkeğe


Üzerine yapıştırılmış sevimli ve şık bayan figürü, başarı dilekleriniz ve kendi ismi yazılı olan cam kavanozun içinde bulunan 24 adet lezzetli sütlü çikolatalara hiç bir bayan yok diyemez. Hem yeni iş arkadaşlarına ikram eder hem de kendine. Anne babalar yeni işe başlayan küçük kızınıza küçük tatlı bir hediye, eve geldiğinde iş stresini işte bırakmış olmasını arzulayan beyler eşinize başarı dileklerinizi sunacak bu çikolatalar sizi de kurtarabilir. Eski iş arkadaşları bir vefa göstergesi olarak eski iş arkadaşınızın yeni işinde başarılar dileyen çikolatalar da tam size göre. Biliyorsunuz bayanlar vefaya çok önem verirler.

Erkeğe Yeni İşinde Başarılar Dilerim Çikolatası

Erkeğe Yeni İşinde Başarılar Dilerim Çikolatası


Yeni bir iş stresi bayanlar kadar olmasa da erkekleri de etkiler. Yeni bir işin en zor zamanı ilk günleridir. Hem işe alışmak, öğrenmek, kavramak hem de iş arkadaşlarına ve idarecilere alışmak kolay olamasa gerek. Çok iyi bildiğiniz bir iş dahi olsa her yiğidin bir yoğurt yiyişi farklıdır mantığıyla hareket edildiğinde acemilik çekilebilir. Fakat bunların üstesinden gelebilecek bir tavsiyemiz var. Yeni işe başlayan bir yakınınız varsa ona yeni işinde başarılar dilerim çikolatası göndererek yardımcı olabilirsiniz. Erkekler daha profesyonel yaklaştıkları için bu küçük desteğinizle bu sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilir. 

Mesleklere Özel Kupa Bardaklar

Mesleklere Özel Kupa Bardaklar


Bu hediye üstüne üstlük bir de sevdiğinden gelirse o erkeğin önünde hiç bir engel duramaz. O zaman hadi bakalım bayanlar, erkek arkadaşınız ya da eşiniz yeni bir işe başladıysa hemen kolları sıvayıp klavye başına. Sipariş edeceğiniz bu çikolatalara ister kendi adınızı isterseniz erkek arkadaşınızın adını yazdırarak başarı dileklerinizle beraber sevginizi sunun. Çalışma masasının üzerini süsleyecek olan bu çikolata kutuları yoğun çalışma temposu içerisinde iken bile sevdiğinizin aklından hiç çıkmamanızı da sağlayacak.

Yeni İşinde Başarılar Çikolata Kavanozu

Yeni İşinde Başarılar Çikolata Kavanozu


Yeni bir iş kuran, işinde terfi alan, yeni bir işe giren ya da ilk defa işe başlayan tüm yakınlarınızın başarı basamaklarını çıkarken sizin de küçük tatlı bir desteğiniz olsun istemez misiniz? Kırmızı kurdeleye sarılmış şık cam kavanozunun üzerinde bilgisayar, dosyalar ve işin vazgeçilmezi olan bir fincan kahve figürü ile bir arada başarı dilekleriniz ve isminin yazılı olması yeni bir başlangıç yapacak olan yakınınıza iyi bir moral kaynağı olabilir. 

Nostaljik Daktilo Müzik Kutusu

Ofisteki Çalışma Masasına Çok Yakışacak Nostaljik Daktilo


Üstelik içinde bulunan 24 adet sütlü lezzetli çikolataların da hepsinin kaplarının üzerinde yeni işinde başarı dilekleri ve kendi ismi yazması ayrı bir güzellik katıyor. Eşe, dosta, sevgiliye, en yakın arkadaşa, anneye, babaya, evlada kim olursa olsun tüm sevdiklerinize yeni işinde başarılar çikolata kavanozunu hediye edebilirsiniz.

Şırınga Şeklinde Kalem

Hemşire ve Doktorlara Yeni İş Hediyesi


İlk başta bakıldığında korkutucu gibi gözükse de aslında bu sadece bir kalem. Şırınga şeklinde kalem, doktor ve hemşirelerin çok severek kullanacağı bir hediye olacaktır. Eğer hemşireliğe yeni adım atacak bir arkadaşınız, sevgiliniz veya eşiniz var ise şırınga şeklinde olan kalemi hediye edebilirsiniz. Bu hediye ile hem hemşirelere esprili bir şekilde yaklaşmış olacaksınız hem de sevdiğiniz insanın gönlünü fethedeceksiniz. Çünkü herkes hediye almaktan hoşlanır, özellikle de söz konusu kendi meslekleri ile ilgili olunca. Hem belki bu hediye ile iğnenin de korkutucu yönlerini unutmamızı sağlayabiliriz.

erkeğe yeni iş hediyesi ne alınır

Erkeklere Özel İsim Yazılı Mutfak Önlüğü


Yemek yapma işi genellikle bayanlara ait olmaktadır. Ama ne büyük ironidir ki en iyi aşçılar genelde erkekler olmaktadır. Aşçılığa merak salan erkekler için en güzel hediyelerden biri de tabikide önlüklerdir. Bir aşçının olmazsa olmazı olan mutfak önlükleri, yeni aşçılığa başlayanlar için çok anlamlı olacaktır. Ayrıca önlüğün üzerine onu gururlandıracak ve yeni işine motive olmasını sağlayacak sözler yazdırarak (mesela yılın en iyi aşçısı) daha da sevinmesini sağlayabilirsiniz. Ve tabiki önlüğün üstüne isim de yazdırarak hediyenizi daha özel ve kişisel hale getirmeniz mümkündür. Erkeklere özel isim yazılı mutfak önlüğü, çok güzel bir yeni bir iş hediyesi olacaktır.

Fotoğraflı İsim ve Mesaj Baskılı Mouse Pad

Sevgiliye Yeni İş Hediyesi & Fotoğraflı Mousepad


Aşkınızı kalbinize yazdığınız aşikardır fakat masaların üstünde de aşkınıza yer bulmak istemez misiniz? Sürekli gözünüzün önünde olacak ve hasretinizi az da olsa dindirebilecek nitelikte olan sevgiliye özel fotoğraf baskılı mousepad, çok anlamlı bir hediyedir. Eğer masa başında yeni bir işe başlayan sevgiliniz veya eşiniz varsa bu hediyeyi mutlaka düşünmenizi tavsiye ederim. Beraber çekildiğiniz fotoğrafı mousepade bastırarak, sevgilinizin elinin altında çok anlamlı ve güzel bir mousepad olmasını sağlayacaksınız. 

Avukatlara Özel Mousepad

Kişiye Özel Mousepad Hediyeleri


Fotoğrafınızın çevresinde aşk dolu sözler yer alarak, aşkınıza daha bir güzellik katmış olacaksınız. Bu hediye sayesinde artık masa başı işler daha zevkli ve güzel olacaktır. Ayrıca bu hediye ile yeni işine daha çabuk adapte olmasını sağlayabilirsiniz. 

Erkeğe Yeni İş Hediyesi Ne Alınır

Erkeğe Yeni İş Hediyesi Ne Alınır


Bir erkeğin olmazsa olmazı cüzdan, yeni bir iş hediyesi olacaklar arasında yer alabilir. Oldukça şık ve göz alıcı bu cüzdanların bir özelliği ise tamamen sahibine ait olmasıdır. Cüzdanın üstüne yazacağınız ismi ile oldukça özel ve anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız. Ayrıca baş harfinin da kocaman yer aldığı bu cüzdanı gören erkek, eminim ki bu hediyeye bayılacaktır. Hem rengi hem de kalitesi ile farkını ortaya koyan kişiye özel taba renk erkek cüzdan, diğer tüm erkekleri kıskandıracak özelliktedir. 

Kişiye Özel Gerçek Deri Kartvizitlik Cüzdan

Erkeğe İş Tebriği Hediyesi & İsmine Özel Deri Kartvizitlik


Taba rengi erkekler tarafından oldukça beğenilen bir renktir. Ayrıca dana derisinden elde edilen bu cüzdan, ömür boyu kullanabileceğiniz bir cüzdan olabilir. İş yerindeki tüm erkekleri kıskandıracak olan bu cüzdana aman sahip çıkın derim. 

Kişiye Özel Beyaz Erkek Gömlek

İşe Yeni Başlayan Bir Erkeğe Hediye & Mesajlı Gömlek


Çalışan erkekler için gömlek olmazsa olmazlardandır. Peki, yeni işe başlayan sevgiliniz, eşiniz, babanız veya erkek kardeşiniz için hem çok anlamlı hem de çok özel bir gömlek hediye etmek istemez misiniz? Her erkeği kendini özel hissettirecek olan kişiye özel beyaz erkek gömlek, görenleri kıskandıracaktır. İlk iş gününde giyebileceği bu çok güzel gömleğin cep bölümünde ve gömlek kol manşetine isim baş harflerinizi yazdırabilirsiniz. 

yeni iş hediyesi erkek için

Erkek İçin Yeni İş Hediyesi & Kişiye Özel Gömlek


Ayrıca yaka bölümüne de sevgilinize iletmek istediğiniz mesajınızı ve iyi temennilerinizi yazabilirsiniz. Bu hediye ile hem yeni işine motive olmasını sağlayacaksınız hem de ona unutamayacağı çok anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız. 

Ruj Kalem

Bayanlara Yeni işe Hediyesi & Ruj Kalem


Yeni bir işe başlayan bayanlar için oldukça hoş bir hediye olacak olan ruj kalem, hediye seçenekleriniz arasında mutlaka yer almalıdır. Bildiğiniz gibi bayanlar her zaman için bakımlarına ve güzelliklerine düşkündürler. İş yeri ortamında da güzelliklerinden mahrum kalmayacakları için bu ruj kalem esprili bir hediye olmuş olacaktır. Bu ruj kalem ile notlarını almaktan da oldukça keyif duyacaklardır. 

Mini Masaüstü Basketbol Oyun Seti

Yeni İşe İlginç Hediyeler


İş yoğunluğu sizi zaman zaman bunaltabilir ve moralinizi bozabilir. Peki, bu iş temposuna kısa bir ara vermek istemez misiniz? Mini masaüstü basketbol oyun seti ile artık bu mümkün. Yeni işe başlayanlar için de harika bir hediye önerisi olacak olan bu basketbol setine eminim ki hediye sahibi bayılacaktır.

Yorum Gönder

 
Top