z El Yapımı Bayan El Çantası Modeli | En iyi Hediye Fikirleri

Handmade Porfoy Önerileri
Portföyler, bayanların galalarda, düğünlerde ve hafta sonu partilerinde tercih ettikleri aksesuarlardan bir tanesi! Çünkü bu tarz yerlerde büyük bir çanta taşımak yerine, kolay taşınabilen ve sadece birkaç malzemenin sığabileceği portföyler daha kullanışlı olmaktadır! Bayanların çantası, kendileri hakkında epey bir ipucu verir! Seçilen renk, model ve desenler o kişinin iç dünyasından bizlere mesaj verir! O yüzden portföy çanta seçimi bir bayan için oldukça önemli! Eğer dışarıda kendi tarzınıza uygun portföy bulamıyorsanız evde kendiniz yapmaya ne dersiniz? Eski kumaşları, geri dönüştürülebilen malzemeleri veya eskiden sahip olduğunuz modası geçmiş çantaları kullanarak harika bir portföy çanta yaratabilirsiniz! Üstelik sadece birkaç basit adımda bunu başarabilmeniz mümkün! Bu yapacağınız portföy sadece size ait olmuş olacak! Kendi el emeğiniz ile bir şeyler yapmanın mutluluğu ise paha biçilemez! Öyleyse bir an önce el yapımı bayan el çantası & portföy önerilerine göz atalım! Birbirinden şık portföyleri ister kendiniz için hazırlayın, isterseniz de bayan sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarak armağan edin!


1.) DENİZ MİSALİ MAVİ PORTFÖY

Handmade Porfoy Önerileri
Listemizin ilk sırasında yaz aylarının vazgeçilmezi denizden esinlenen bir portföy yer almakta! Mavinin en güzel tonları ve sizlerin el becerisi ile buluştuğunda ortaya harika bir sonuç çıkacağı garanti! Deniz misali mavi portföy, yapılışı oldukça kolay ve pratik! Bu DIY projesi için ister eski bir portföy kullanın isterseniz de yeni aldığınız portföy kullanın! Her iki şekilde de harika olacak! Elinizde bulunan portföyün üzerine farklı renk, model ve büyüklükteki boncuk ve taşları dilediğiniz şekilde yapıştırın! Sizlere ilham vermesi açısından aşağıdaki resimdeki gibi bir şekil oluşturabilirsiniz! Tamamen sizin yaratıcılığına kalmış! Taşların arasında pek fazla boşluk kalmamasına dikkat edin! Ve işte bu kadar basit! Masmavi portföy çantanız artık kullanıma hazır! Plajlarda boy göstermenin artık tam zamanı!

2.) DERİ ÇİZGİLİ PORTFÖY

Handmade Porfoy Önerileri
Deri çantalar her zaman için bayanların favorisi! Bu yüzden listede deri portföy modeline yer vermesek olmazdı! Deri çizgili portföy yapımı oldukça basit ve pratik! Evde bulunan düz renkli deri portföyünüzün üzerine beyaz renkli deriyi şeritler halinde yapıştırın ve dilediğiniz gibi tasarlayın! Ufak bir parıltı katmak amacıyla da simli bir kumaş parçasını kalp şeklinde keserek deri portföyün üzerine yapıştırın! İşte bu kadar basit! Sadece birkaç malzeme ile ortaya harika bir portföy çıktı! 
Handmade Porfoy Önerileri
Düz ve sıradan bir portföy kullanmak yerine deri çizgili portföy kullanmak çok daha havalı! Öyleyse ne bekliyorsunuz? Bir an önce denemeye başlayın!

3.) KOLAY SÜSLÜ PORTFÖY

Handmade Porfoy Önerileri
Sıradaki portföy modelimiz oldukça basit! Hatta listenin en basit modeli bile diyebiliriz! Kolay süslü portföy için sadece bir malzeme yeterli! Elinizde bulunan düz renkli portföylere değişik renk ve şekildeki süslemeleri yapıştırın ve bitti! Bu süsleri dilediğiniz şekilde yerleştirebilirsiniz, sizin zevkinize kalmış! Basit ve sade duran portföyünüz artık çok daha hareketli! Sıradanlıktan kurtulmak istiyorsanız kolay süslü portföy yapmaya bir an önce başlamalısınız! Gören herkesin beğenmesi de garanti!
Handmade Porfoy Önerileri

4.) BANTLI PORTFÖY

Handmade Porfoy Önerileri
Kendinize yepyeni bir portföy yapmak için harika bir fırsat! Düz ve sıradanlık artık oldukça demode! Bu yüzden ilk değişikliği çantalarınızda yapmaya ne dersiniz? Bantlı portföy çanta, hem çok basit hem de oldukça güzel bir DIY projesi! İhtiyacınız olan malzemeler ise sadece bir bant! Evet, yanlış duymadınız! Değişime uğratmak istediğiniz portföy çantanızın üzerine şerit halinde kesilmiş renkli bantları istediğiniz şekilde yapıştırın! İster yatay çizgiler ister zikzak çizgiler oluşturabilirsiniz! Bu çizgili bantlar, çantanıza çok değişik bir hava katacak! Portföyü daha da güzelleştirmek için ucuna bir püskül de takabilirsiniz! Ve artık oldukça havalı bir portföy çantanız var! Yaz bitmeden bir an önce bu projeyi denemelisiniz! Sokaklarda gezmek artık çok daha güzel!
Handmade Porfoy Önerileri

5.) OJE DESENLİ PORTFÖY

Handmade Porfoy Önerileri
Evde kullanmaktan sıkıldığınız ojeleri değerlendirmek için harika bir fırsat! Oje desenli portföy, eminiz ki tüm bayanların yapmaktan zevk alacağı bir DIY projesi olacak! İhtiyacınız olan şeyler ise düz bir portföy ve birkaç tane farklı renkte ojeler! Sadece bu iki malzeme ile ortaya harika bir sonuç çıkacak! Yapmanız gereken ise kullanacağınız ojeleri yatay şekilde yatırdığınız çanta üzerine gelişigüzel bir şekilde dökmeniz! 
Handmade Porfoy Önerileri
Aynı resim yaparmış gibi dilediğiniz şekilde desenler oluşturabilirsiniz! Tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış! Gerektiği kadar döktükten sonra kuruması için bekleyin ve artık hazır! Oje desenli portföy, oldukça havalı, değil mi? Tam da yaz aylarına yakışan bu DIY projesini bir an önce denemelisiniz!

6.) TAŞLI SÜSLÜ PORTFÖY

Handmade Porfoy Önerileri
Taşlar, bayanların vazgeçemedikleri süslemelerden bir tanesi! Özellikle de portföy çantalara oldukça yakışıyor! Fakat taşlı bir portföy çantanız yoksa hiç üzülmeyin! Çünkü bu DIY projesinde taşlı süslü portföy nasıl yapılır göreceksiniz! Üstelik oldukça basit! İhtiyacınız olan düz renk bir portföy ve dilediğiniz kadar taş süslemeleri! Portföy çantanızın üzerine koyacağınız taş ve boncukların arkasına tutkal sürün ve portföyün üzerine yapıştırın! Dilediğiniz modeli oluşturmak serbest! Yaratıcılığınızı konuşturmanın tam sırası! Basit ama etkili bu DIY projesini yaptığınız zaman ortaya çıkan sonuç gerçekten muhteşem! Artık sıradan bir portföy takmak yerine taşlı süslü portföyünüzü takarak sokaklarda dolaşabilirsiniz! Eminiz ki gören herkes hayran kalacak!


7.) KOLYEDEN PORTFÖY

Handmade Porfoy Önerileri
Evet, yanlış duymadınız! Bu DIY portföyü yaparken bir kolye kullanacaksınız! Bu kolye ister yeni olsun isterseniz evde kullanmaktan sıkıldığınız bir kolye olsun! Hiç farketmez! Sadece taşlı bir kolye olsun yeter! Eski kolyelerinizi atmak yerine böyle harika bir DIY projesi için kullanabilirsiniz! Kolyeden portföy yapımı gerçekten çok basit ve pratik! Yapmanız gereken ilk şey kolyenizi parçalara bölmek! 
Handmade Porfoy Önerileri
Taş kısmını kolyeden ayırarak her bir taşın arkasına tutkal sürüp, portföy çantanın üzerine yapıştırın! Dilerseniz farklı renkte boncuk veya taş da kullanabilirsiniz! Renk ve değişiklik katması açısından iyi olacaktır! Ve artık elinizde kolyeden bozma bir portföy var! Tüm aşamalar bittiğinde ortaya güzel mi güzel yepyeni bir portföy çanta çıkacak! Hem eski portföyünüzü hem de eski kolyenizi çok güzel şekilde değerlendirmiş olacaksınız! Gören herkesin beğeneceği bu portföyü “ben yaptım” diye gururla anlatabilirsiniz!

8.) RENKLİ BONCUKLU PORTFÖY

Handmade Porfoy Önerileri
Sıra geldi listemizin son portföyüne! Renkli boncuklu portföy, en az diğerleri kadar pratik ve kolay bir DIY projesi! Yaz aylarında sade ve düz bir çanta ile dolaşmak yerine rengârenk ve ışıl ışıl bir çanta ile gezmek çok daha güzel! O yüzden evdeki sıradan portföy çantalarınıza elveda deme vakti geldi! Renkli boncuklu portföy bu sene favori çantanız olacak! Peki, renkli boncuklu portföy nasıl yapılır? İlk olarak kullanmak istediğiniz boncukları seçin! Dilediğiniz renk ve büyüklükte olabilir! Daha sonra bir tutkal tabancası ile bu boncukları düz renkli portföy çantanızın üzerine sırayla yapıştırın! Boncukların rengi ile çantanızın renginin aynı olmamasına dikkat edin! Aksi takdirde boncuklar kendini pek göstermeyebilir! Ve artık renkli boncuklu portföy kullanıma hazır! Yaz aylarına damgasına vuracak bu çantayı el emeğiniz ile yapmış olmak sizlere ayrı bir mutluluk verecek! İyi günlerde kullanın!

Yorum Gönder

 
Top