z Ablalara Yapılabilecek Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

ablalar
Bir ablaya, bir kız kardeşe sahip olmak, doğuştan çok yakın arkadaşa sahip olmak gibidir. Hem anne hassasiyeti hem de bir arkadaş canlılığı gösteren ablalar için harika hediye DIY projelerimiz mevcut! Doğum günlerinde veya yılbaşı gibi özel günlerde tercih edebileceğiniz birbirinden güze hediye DIY projelerini sizlerin beğenisine sunuyoruz! Ablanıza layık olan en güzel hediye DIY projesini seçerek bir an önce yapım aşamalarına başlayabilirsiniz! Daha önce hediye DIY projesi yapmadıysanız sakın endişelenmeyin! Çünkü oldukça kolay ve herkesin yapabileceği türden hediyeler! Ablanızı mutlu etme düşüncesi ile üstesinden oldukça rahat bir şekilde geleceğinizden eminiz!
ablaya el yapımı hediye
Ablalara özel el yapımı hediye fikirleri, hem çok şık hem de çok kullanışlı hediyelerden oluşuyor! Ablanıza mağazalardan hazır hediyeler satın almak yerine el emeğiniz ile bir hediye yapmak çok daha hoş bir davranış! El emeğiniz ile yapacağınız hediyelerin anlamı ve değeri de çok daha fazla olacak! Bu hediyeniz sayesinde abla kardeş ilişkilerinizi de kuvvetlendirmeniz mümkün! Öyleyse harekete geçmenin tam zamanı! Ablanızı mutluluğu sizin ellerinizin arasında! Ablalara özel el yapımı hediye fikirleri işte sizlerle!

1. Örgü Bilezik

ablalara el emeği hediye
Örgü bilezik, ablanız için mükemmel bir hediye! Hem ucuz hem de şirin bir hediye arıyorsanız, örgü bilezik tam da sizlere göre! Bu hediye DIY projesini yapabilmeniz için örgü yapmayı bilmeniz yeterli! Bilezik yapmak için tişört parçası veya renkli kumaşlar tercih edebilirsiniz! Farklı renklerde bilezikler yapabilirsiniz! Her ne kadar basit bir hediye gibi gözükse de el yapımı olduğu için ablanızı çok mutlu edecek! Para harcamadan yapabileceğiniz bu hediye adeta cep dostunuz olacak! AYrıca sitemizde yer alan Dostluk Bilekliği yazımızda videolu bir şekilde bileklik yapımı anlatılmıştır. Dilerseniz bu yazımızı okuyabilirsiniz.

2. İpten Küpeler

ablaya hediye yapmak
Takılara meraklı olan bir ablanız varsa sıradaki hediye DIY projemiz sizlere gelsin! İpten küpeler, gören herkesin beğeneceği ve dikkatini çekeceği tarzda bir küpe! Yapılışı da oldukça basit! Demir halka veya üçgen materyal üzerine renkli veya tek renk ipleri dolayarak ipten küpeleri yapabilirsiniz! İşte bu kadar basit! Çok uygun maliyetle yapabileceğiniz ipten küpelere ablanız bayılacak! Sizler de ucuz hediye yapabilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız! 
ablaya küpe yapmak
Aynı küpelere mağazalarda onlarca para vermeye ne gerek var! Artık el emeğiniz ile küpe yapmak çok basit ve pratik! İster doğum gününde isterseniz de yılbaşı hediyesi olarak ablanıza verebilirsiniz!


3. Baskılı Mumlar

ablaya evde ne hediye yapılabilir
Ev dekorasyonlarında mum kullanmayı sevmeyen yoktur! Hele ki bu mumlar yazılıysa çok daha güzel! Ablanıza güzel bir el yapımı hediye vermek istiyorsanız baskılı mumlar, harika bir hediye DIY projesi! Dilediğiniz boyutta mum kullanabilirsiniz fakat kalın mumlar yazıların okunması amacıyla çok daha iyi olacaktır! Damga kullanarak mumların üzerine yazıların yapışmasını sağlayabilirsiniz! Mumların üzerine ablanıza özel bir mesaj yazmanız, onu oldukça mutlu edecektir! Güzel bir kutlama mesajı ve sevginizi dile getirebilirsiniz! Gören herkesin hoşuna gidecek olan baskılı mumlar, sizin el emeğiniz ile yapıldığı için çok daha anlamlı! Ablanıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! Mutlaka deneyin!

4. Fiyonk Bel Kemeri

ablaya ne hediye yapılır
Ablalara özel oldukça şık ve kullanışlı bir hediye ile karşınızdayız! Elbiselerinde kullanabileceği güzel bir bel kemeri harika bir hediye olur! Dikiş bilginize biraz güveniyorsanız bu hediye DIY projesini mutlaka denemelisiniz! Ablanızın kıyafetlerine göre bel kemerinin rengini seçerek, hediyenin yapılışına başlayabilirsiniz. Hoş bir fiyonk dikmeniz hiç de fena olmayacaktır! El emeği bel kemeri hediyeniz, ablanızı çok ama çok mutlu edecek! Ve kardeşi ile gurur duyacak! Bu ucuz ve şık hediyeyi yapmak için daha ne bekliyorsunuz?

5. Mason Kavanoz Dikiş Kutusu

el yapımı ablaya hediye
Her ne olursa olsun bir evde mutlaka dikiş kutusu bulunmalı! Eğer ablanızın böyle bir ihtiyacı varsa mason kavanoz dikiş kutusu harika bir hediye olacaktır! Minik bir kavanoz, pamuk ve kumaş parçası hediye DIY projesini yapmak için yeterli olacaktır! Kavanoz kapağının iç kısmına pamuk yerleştirin ve daha sonra bir kumaş ile kaplayın! Kavanoz kapağına iğne batırmak için harika! Daha sonra dikiş kutusunun içerisine iplikler ekleyerek hediyenizi tamamlayabilirsiniz! İşte bu kadar kolay! Ablanızı mutlu etmek sadece birkaç dakikanızı alacak! El emeğiniz ile oluşan bu hediye ablanıza değer!

6. Kuş Yuvası Kolye

Kuş Yuvası Kolye
Bu güzel kolyelere bayılmamak imkânsız! İsmini ise kuş yuvasına benzetildiği için alıyor! Metal spirallerin içerisinde yer alan minik taşların yer aldığı harika bir kolye hangi ablayı mutlu etmez ki? Mağazalarda belki birçok para vereceğiniz bu kolyeyi evde kendiniz çok daha uygun maliyet ile tasarlayabilirsiniz! Gören herkesin beğenisini kazanacak olan bu şık kolye, ablanızı mutlu etmeye yetecektir! Güzel bir doğum günü hediyesi hazırlamak istiyorsanız bu hediye DIY projesini mutlaka denemelisiniz! Gerçekten çok zarif!

7. Bir Şişe Ekmek

Bir Şişe Ekmek
Ekmeksiz yapamayan ablalar için harika bir hediye önerimiz var! Ablanıza bir şişe ekmek hediye etmek ister misiniz? Evet, yanlış duymadınız! Ablanıza el emeğiniz ile hazırlayacağınız bir ekmek kadar daha samimi bir hediye olamaz! Ekmek malzemelerini hazırlamak sizden, pişirmesi ablanızdan! Cam bir şişe içerisine ekmek yapmak için gerekli malzemeleri yerleştirin ve ağzını kapatın! Dilerseniz tatlı bir etiket üzerine malzeme listesini yazabilir ve ufak bir not bırakabilirsiniz! Bu hediyeniz gerçekten çok içten ve anlamlı! 

8. Çay Kupası Mumluk

ablaya yapılabilecek kolay hediyeler
Mutfakta tüm dikkatleri üzerine çekecek harika bir hediye DIY projesi daha! Çay kupası mumluk, ablanıza hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! Bu küçük mumluklar ne güzel tatlı bir hediye! Sizler için de yapması oldukça basit olacak! Çünkü bu hediye DIY projesi gerçekten sadece birkaç dakikanızı alacak! Şık görünümlü çay kupalarının içerisine mum doldurun ve fitil ekleyin! İşte bu kadar basit! İçerisine koyacağınız mumları, eski mumlardan eritip yapabilirsiniz! Bu hediye şık olduğu kadar bir o kadar da ucuz! Rengârenk mumlar, gören herkesin göz zevkine hitap edecek kadar güzel!

9. Balon Balmumu

ablama ne hediye yapabilirim
Bir başka hediye mumluk projesi ile karşınızdayız! Fakat bu sefer mumluğunuzu da kendi el emeğiniz ile yapacaksınız! Nasıl mı? Çok basit! İlk olarak balon ve balmumuna ihtiyacınız olacak! Balonu yeteri kadar şişirin ve daha sonra bal mumuna batırın! Kurumasını bekledikten sonra balonu patlatın ve mumluğunuz hazır! Balon balmumunu artık ablanıza hediye edebilirsiniz! El emeği hediyeniz karşısında ablanız oldukça mutlu olacak! Bu kadar şık bir mumluğu çok basit bir şekilde yapmak herkesin aklına gelmez! Fakat sizler, bu yazımız sayesinde bu ayrıcalığın keyfine varabilirsiniz! Ablanızı şaşırtmak için daha ne bekliyorsunuz?

10. Şık Kitap Ayıraçları

ablama ne hediye yapabilirim
Kitap okumayı seven ablalar için oldukça şık bir hediye yapmak ister misiniz? El becerinizi konuşturacağınız, şık kitap ayıraçları, ablanıza hediye etmek için oldukça güzel bir fikir! Keçeden yapabileceğiniz kitap ayıraçlarının ucuna ise kolye ucu veya küpeler yapıştırarak şıkır şıkır bir görünüm elde edebilirsiniz! Böylesine şık bir kitap ayıracı hiçbir yerde görülmemiştir! Kokoş takılmayı seven ablalarınız için bu hediye gerçekten çok güzel olacak! El emeği yapacağınız bu kitap ayıraçları ablanızı çok mutlu edecek! 

11. Sürpriz Koniler

ablama doğum günü hediyesi
Ve geldik listemizin son hediye DIY projesine! Bu muhteşem sürpriz konileri ablanıza hediye etmek için istediğiniz şey ile doldurabilirsiniz! Örneğin şeker, patlamış mısır, jelibon, banyo tuzları, drajeler ve benzeri ürünler olabilir! kese kağıtlarını koni haline getirin ve daha sonra içini doldurun! Son olarak da üzerine güzel notlar bırakın ve dilediğiniz gibi süsleyin! Sürpriz koniler artık ablanıza hediye edilmek üzere hazır! Bu tatlı hediyeler ablanızın neşesini yerine getirmeye yetecektir! Bundan daha güzel bir hediye olamaz! Hem de el emeği! E daha ne olsun! Ablanız için mutlaka deneyin!

Yorum Gönder

 
Top