z Kız Arkadaşa El Yapımı Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Kız Arkadaşa El Emeği Hediyeler
Her şeyin modası değiştiği gibi hediye vermenin de modası değişti! Artık insanlar sıradan ve herkeste bulunan hediyelerden git gide sıkılıyor! Basit hediyeler yerine sıra dışı ve el emeği hediyeler daha çok heyecan veriyor. Sizler de bu değişime uyarak sevdiklerinize el emeği güzel hediyeler yapabilirsiniz. Üstelik bu yol çok daha cazip fiyatlı! Kız arkadaşlarınıza hediye arayışı içerisindeyseniz bu yazımızı dikkatli bir şekilde okuyun! Çünkü sizlere birbirinden güzel hediye DIY projeleri göstereceğiz! Bazıları zor bazıları kolay fakat hepsi birbirinden harika! El yapımı hediye projeleri gözünüzü asla korkutmasın! Çünkü yapılışlarının ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Mağazalarda paralar saçıp alacağınız bir hediyeyi evde çok daha ucuz maliyetle yapabilirsiniz! Üstelik el yapımı hediyeniz, hazır bir hediyeden çok daha değerli olacaktır! Kız arkadaşınıza hediye olarak kendi el emeğinizle armağan hazırlamak için daha ne bekliyorsunuz? El becerinizi konuşturarak harika ürünler çıkarmaya hazır olun! El yapımı hediyeniz çok konuşulacak! En güzel hediyeler artık hep sizin hediyeleriniz olacak! Bundan daha güzel bir şey yok! Şimdi listemize bir göz atalım!

1. Desenli Peçeteler ve Peçetelikler

kız arkadaşa yapılabilecek el yapımı hediyeler
Arkadaşınızın sofrasına şıklık katmak için harika bir hediye DIY projesi ile karşınızdayız! Sunuma önem veren kız arkadaşınız varsa bu DIY projesini mutlaka yapmalısınız! Yemek sofralarına şıklık katan peçete ve peçetelikler, bayanlar için oldukça önemli bir detay! Bu yüzden sizler de, arkadaşlarınıza el yapımı güzel bir peçete ve peçetelik yapabilirsiniz! Dilediğiniz desen ve modeli seçerek yaratıcılığınızı konuşturun! Üzerine baskı veya boyama yapabileceğiniz peçete ve peçetelikler, çok kısa bir sürede hediye edilmeye hazır hale gelecek! Gören herkesin beğeneceği bu peçete takımı, arkadaşınızın unutamayacağı hediyeler arasında yer alacak kesinlikle!

2. Kişiselleştirilmiş Salata Kaşıkları

kız arkadaşa yapılabilecek el yapımı hediyeler
Kız arkadaşınıza salata kaşığı hediye etmek pek de hoş bir fikir olmayabilir! Fakat kişiselleştirilmiş salata kaşıkları oldukça güzel bir fikir! Şimdiki DIY projemizde, basit bir hediyeyi nasıl sıra dışı bir hediyeye dönüştüreceğinizi göreceksiniz! Kişiselleştirilmiş salata kaşıkları, bir bayana verebileceğiniz en anlamlı ve kullanışlı hediyelerden bir tanesi! Tahta kaşıkların uç kısımlarını boyayın ve daha sonra hediye edeceğiniz kişinin isminin baş harflerini tahta kaşıklara yapıştırın! Çok kısa bir sürede hediyeniz hazır hale gelecektir! Bu hediyeniz sayesinde artık mutfakta salata hazırlamak çok daha keyifli olacak!

3. Konfeti Desen Tabaklar

kız arkadaşa yapılabilecek el yapımı hediyeler
Konfeti desen tabaklar, yemek yemeyi oldukça keyifli hale getirecek! Yapılışı oldukça basit olan bu hediye DIY projesini mutlaka denemelisiniz! Kalıcı boyalar kullanarak, tabakların bulaşık makinesine dayanıklı olmasını sağlayabilirsiniz!
kız arkadaşa hediye
fiyat bilgisi
Kız arkadaşa verilebilecek en renkli ve en kullanışlı hediye konfeti desen tabaklar kesinlikle! Gören herkesin beğeneceği bu tabakları, “ben yaptım” diye gururla anlatabilirsiniz! El yapımı hediyelerden daha güzel bir şey olamaz! Kız arkadaşlarınız ile aranızdaki bağların da ne kadar kuvvetleneceğini unutmayın!

4. Karatahta Baharat Kavanozları

kız için el yapımı hediyeler
Kız arkadaşınıza kullanışlı bir hediye vermek istiyorsanız tam da doğru yerdesiniz! Karatahta baharat kavanozları hem çok şık hem de çok kullanışlı! Yapımı da oldukça basit! Desensiz cam kavanozlarının alt kısmını yazı yazılabilecek kadar yer bırakarak karatahta boyası ile boyayın! Ve işte bu kadar! Üstlerine yazı yazmak ise arkadaşınıza kalsın! Kavanozlara hangi baharatları koyacaksa, o baharatın ismini yazabilir. Dilerse daha sonra silip başka bir şey yazabilir! Karatahta baharat kavanozları, herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir hediye! Fakat sizin arkadaşlarınız ise oldukça şanslı! Özel günlerde bu güzel hediyeyi yapmayı mutlaka deneyin!

5. Ev Tipi Kupa Rafı

kız arkadaşa yapılabilecek el yapımı hediyeler
Kupa bardaklarını saklayacak yer bulmak bazen oldukça zor olabiliyor! Mutfakta hem düzeni sağlamak amacıyla hem de arkadaşlarınızı mutlu etmek amacıyla ev tipi kupa rafı DIY projesini yapabilirsiniz! Ahşap kesim işlerinden biraz anlıyorsanız rahatlıkla yapabileceğiniz bir proje! Ev şeklinde tasarlanacak olan bu raf, gören herkesin dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacak! Mutfağın en güzel köşesini hak eden ev tipi kupa rafı, kız arkadaşınızı çok mutlu edecek! Bu hediyeyi el yapımı yapmanız ise oldukça anlamlı! Artık kupa bardaklarını saklamak çok daha basit!

6. Ahşap Dilim Kek Standı

kız arkadaşa yapılabilecek el yapımı hediyeler
Ahşap modası her geçen gün popülerliliğini arttırıyor! Mutfakta, salonda ve hatta evin her köşesinde rastlayabileceğiniz ahşap eşyalar bayanlar tarafından daha şık ve sağlıklı bulunuyor! Hal böyle olunca, sizlere de ahşap hediyeler yapmak düşüyor! Doğadan esinleneceğiniz ahşap dilim kek standı, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! 
kız arkadaşa hediye
fiyat bilgisi
El yapımı olması ise çok anlamlı ve gurur verici! Yaklaşık 30 cm çapında bir ahşap keserek işe başlayabilirsiniz! Daha sonra porselen bir kâseye yapıştırarak kek standınıza son dokunuşu yapın! Sonuç ise gerçekten harika! Gören herkesin beğeneceği ve tüm dikkatleri üzerine toplayacağı bu kek standı, hediye edeceğiniz kişiyi oldukça mutlu edecektir. Böylesine güzel el yapımı hediyeyi kim beğenmez ki?

7. Asma Mutfak Bahçesi

Mutfaktaki dikey alanlardan en iyi şekilde yararlanmak ve kapalı bir bahçeye sahip olmanın en güzel yolu asma mutfak bahçesidir! Mutfak dolaplarını birkaç küçük bitki ile süsleyerek çok şık bir ortam yaratabilirsiniz! Kız arkadaşınıza asma mutfak bahçesi hediyesi hazırlamak sizlerin de çok hoşuna gidecek! Dilediğiniz sayıda saksı seçerek değişik renklere boyayın ve daha sonra içini bitki ile doldurun! Yapay bitki kullanırsanız daha kalıcı, gerçek bitki kullanırsanız daha doğal bir ortam oluşmasını sağlarsınız! Karar sizin! Arkadaşınız hangisinden daha memnun kalacaksa onu tercih edin! Gören herkesin beğeneceği bu mutfak bahçesine dikkat etmemek mümkün değil! Kız arkadaşınızı mutlu etmenin en anlamlı ve en doğal yolu bu!

8. Boyalı Kupalar

Ve geldik listemizin yine çok özel bir DIY hediye projesine! Sıra dışı ve her zaman kullanabileceği bir hediye istiyorsanız, boyalı kupalar oldukça iyi bir fikir! Her bir kupa üzerinde benzersiz bir tasarım yaparak kız arkadaşınıza özel bir kahve veya çay kupası hazırlayabilirsiniz! Kalıcı boyalar kullanarak, kupa bardaklarının bulaşık makinesinde yıkanmasını mümkün kılabilirsiniz! Böylesine güzel bir hediyeyi kendi el emeğiniz ile yapmak oldukça hoş bir davranış! Mağazadan satın almak yerine el emeği tercih etmeniz, arkadaşınızın çok hoşuna gidecek! Soğuk kış günlerinde sıcacık bir kahve içmek isteyen arkadaşınız, sizleri anımsayarak minnet duyacaktır! Kız arkadaşınızı mutlu etmek bu kadar kolayken, hala ne bekliyorsunuz?
bayan arkadaşa el emeği hediyeler
Bazı insanlar ufak hediyeleri sever ve manevi hediyeleri bir ömür boyu pırlanta kadar değerli görerek, saklar. Her ne kadar hediye denilince akla oldukça büyük fikirler gelse de sevdikleriniz için manevi anlamda büyük değerler taşıyan el yapımı hediye fikirlerini tercih edebilirsiniz.
bayan arkadaşa el emeği hediyeler
Sevdiğiniz insan için her zaman pahalı ya da lüks hediyeler almak zorunda değilsiniz. Güzel bir hediye en pahalı hediyeyi satın almak demek değildir. Kendi hayal gücünüzü, sevginizi ve emeğinizi kattığınız bir hediye, dünyanın en pahalı hediyesinden daha değerli olacaktır. Sizlere bugün sunacağımız düşük maliyetli 4 adet hediye fikrini tüm sevdikleriniz için tasarlayabilir ve yapabilirsiniz. Doğum günlerinde, sevgililer gününde, babalar veya anneler gününde uygulayabileceğiniz bu hediyelerin yapımı da maksimum 15 dakikanızı alacaktır.
bayan arkadaşa el emeği hediyeler
Az parayla da mutluluk olunabileceğini sevdiğinize göstermek istiyorsanız, işte tam da fırsatı! Eliniz böyle hediyeler yapmaya yatkın olmasa bile bu hediyeleri oldukça pratik ve kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Bu sayede hem bütçe tutarınızı aşmayacak hem de sevdiğiniz insanı oldukça şımartabileceksiniz.

9. Ponpon Kitap Ayracı

Ponpon Kitap Ayracı
Kitap okumayı çok seven bir anneniz, babanız, herhangi bir akrabanız, arkadaşınız, eşiniz ya da sevgiliniz varsa kendi el emeğinizle yapabileceğiniz en güzel hediyelerden biri el yapımı kitap ayracı olacaktır. Sadece yün ip ve makas kullanarak yapacağınız bu hediye için ekstradan para harcamanıza da gerek yok! Evde bulunan yünleri kullanabilir ve birbirinden farklı, rengarenk kitap ayraçları yapabilirsiniz.  Ponpon kitap ayracı yapmak için yünü elinize dolayın. İpin tam ortasından bir adet ip geçirin ve düğüm atın. Yününüz fiyonk şeklini alacaktır. Fiyonkların ucundan makasınızla yünleri kesin. Ponponunuzun etrafını makasla düzeltin. İşte ayracınız hazır!

10. Mini Defter Yapımı

Mini Defter Yapımı
İçerisine bir sürü aşk sözü, sevgi sözü yazabileceğiniz mini defter sevdiklerinize özel günlerde hediye edebileceğiniz en anlamlı hediyelerden birisi olacaktır. Mini defter yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler 2-3 adet A4 kağıdı, makas, tükenmez kalem, bir adet karton ve karton üzerini süslemek için renkli keçeli kalemler olacaktır.

Kız Arkadaşa El Yapımı Hediyeler
fiyat bilgisi
A4 kağıtlarını minik minik aynı boyutta kesin. Kartonunuzu da aynı boyutta kesin. Karton, defterinizin dış kısmı olacaktır. A4 kağıtlarını bir bir karton içerisine yapıştırın. Japon yapıştırıcısı kullanırsanız, hediyeniz daha sağlam olacaktır. Ardından hayal gücünüzü kullanarak defter kapağınızı keçeli kalemler yardımıyla süsleyin.

11. Keçeden Uyku Bandı Yapımı

Keçeden Uyku Bandı Yapımı
İki farklı renkte keçeyle yapabileceğiniz en güzel hediyelerden birisidir. Yapımı oldukça kolay olan bu hediye için biraz nakış bilgisi yeterli olacaktır. İhtiyacınız olan malzemeler bir adet makas, iki farklı renkte keçe, keçe renginde iplikler ve iğne olacaktır. Uyku bandınızın tasarımı tamamen size aittir. Hayal gücünüzü kullanarak farklı tasarımlarda birçok uyku bandı yapabilirsiniz. Bu hediyeyi özellikle kız arkadaşlarınızın doğum günü için tercih edebilirsiniz.

12. El Yapımı Oda Parfümü

El Yapımı Oda Parfümü
Evinin güzel kokmasını önemseyen bir anneniz varsa Anneler Günü hediyesi olarak ona kendi ellerinizle yaptığınız bir oda parfümünü hediye edebilirsiniz. Hem bu sayede annenizin sürekli olarak para harcayıp oda parfümü almasını önleyebilir hem de ona en sevdiği kokulardan oluşan bir oda parfümü yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan malzemeler; derin bir kase, mum, karbonat, esansiyel yağdır. Kasenizin yarısını dolduracak kadar karbonatı kase içerisine boşaltın. Bu hem kasenizin temiz kalmasını hem de nemli kalmamasını sağlayacaktır. Mumunuzu karbonatın içerisine koyun. Ardından esansiyel yağınızı mumun çevresinden karbonat üzerine gelecek şekilde damlatın. 5-6 adet yağ damlatmanız yeterli olacaktır. 

Yorum Gönder

 
Top