z El Yapımı 26 Vazo Önerisi | En iyi Hediye Fikirleri

Sevdiklerinize Armağan Edebileceğiniz 26 El Yapımı Vazo Önerisi bu yazımızda sizlerle. Mağazalardaki ürünler artık o kadar çok fabrika çıkışlı olmaya başladı ki hemen hemen herkesin evinde aynı tarz eşyaları görebilirsiniz! Hal böyle olunca artık El Yapımı Hediyeler çok daha dikkat çekici olmaya başladı! En güzel ev hediyeleri arasında da vazolar yer alıyor! Vazo yapımı sizler için artık hiç zor değil! Parlak boya, taş ve mermer efektlere, geometrik desenlere kadar, dekor tarzı için mükemmel bir tasarım fikir bulacağınızdan emin olabilirsiniz. İster eşinize ister kardeşlerinize isterseniz de annenize! El yapımı vazoları sevdiklerinize armağan etmenin mutluluğunu yaşayın! Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz 25   vazo fikri sizlerle!

1 . Altın Kaplama Vazo

kolay yapılabilen dekoratif vazolar
Sade bir cam vazoda, taze çiçekleriniz için mükemmel olan altın renk efektini kullanarak lüks bir dokunuş ekleyin!   altın kaplama vazo yapımı sandığınızdan çok daha kolay! Cam vazo ve altın renkli sprey boya ile harika bir hediye yapabilirsiniz! Ev dekorasyonlarında olay yaratacak bu güzel vazoyu sevdiklerinize armağan ederek onları mutlu edin! İçine de birkaç çiçek eklemeyi ihmal etmeyin tabii ki! Mesela bu harika vazo modelini 24 Kasım öğretmenler gününde sevgili öğretmeniniz için yaratıc bir öğretmenler günü hediyesi olarak da düşünebilirsiniz.

2 . Holografik Vazo

el emeği vazo yapımı
Son zamanlarda holografik ürünler oldukça popüler. Hemen hemen her yerde görebileceğiniz holografik efektini hediye seçiminizde de kullanın! Bu holografik eğilimi ev dekoruna uygun bir şekilde dâhil etmenin kolay yolu, bir cam vazo etrafında holografik vinil film uygulamaktır. Sadece tek hamlede ortaya harika sonuçlar çıkartabilirsiniz! Holografik vazo, armağan edeceğiniz herkesi oldukça mutlu edecektir! Evler ışıl ışıl görünüyorsa bilin ki bu sizin sayenizde! Gören herkesin dikkatini çekeceği ve beğenisini kazanacağı bu vazoları bir an önce yapmaya başlayın!

3 . Neon Renkli Yazılı Vazo

evde vazo yapımı
Masanın üzerinde cesur göz alıcı neon renginde ve arka planda "tomurcuklar" veya "büyümek" yazan çiçek vazosunu hazırlayarak hediyenize biraz mizah ekleyin. Sevdiklerinize bu sezon el yapımı hediyeler vererek onları şaşırtın! En güzel yılbaşı hediyesi de tabii ki vazolar! Neon renkli yazılı vazolar yapımı hem çok keyifli hem de çok pratik! Neon renkli sprey boya kullanarak vazonun istediğiniz bölümünü boyayın ve daha sonra yazılı şablonları üzerine yapıştırın! İşte bu kadar basit! Böylesine güzel bir vazoyu el emeğiniz ile yaptığınıza kimse inanamayacak!

4 . Sahte Mermer Vazo

el yapımı vazo modelleri
Sıradaki   hediye vazo yapımı oldukça pratik! Yapacağınız vazo hediyesi dıştan bakıldığında gerçek bir mermer gibi gözükse de aslında tamamen sahte! Mermer görünümlü sprey boya ile hediye vazonuza mermer görünümü verin! Dışarıdan bakan hiç kimse bunun sahte mermer olduğunu anlamayacak! Sevdiklerinize el emeğiniz ile yapacağınız bu güzel hediye, onları mutlu etmeye yeter de artar bile! El emeğiniz ile yapacağınız her hediye oldukça değerli! Fakat bu vazolar evin havasına hava katacak! Hem çok şık hem çok pratik hem de çok ucuz! E daha ne olsun!

5 . Grafik Boyalı Vazo

dekoratif vazolar
Grafik şekillerini kullanarak yapabileceğiniz harika bir vazo yapımı önerisi daha sizlerle! İster bantları kullanarak sprey boya ile boyayın isterseniz de şekilli kâğıtlar ile vazoyu kaplayın! Her iki türlü de sonuç harika! Eşinize, arkadaşlarınıza veya annenize özel günlerde hediye olarak bu güzel vazoyu yapmayı düşünebilirsiniz! Yapılışı ise oldukça basit! Çok fazla vaktinizi almayacak bu harika   projesini mutlaka denemelisiniz!

6 . Süt Şişe Vazo

el yapımı vazolar
Bir dahaki sefer marketlerde, boş cam süt şişeleri arayın . projeleri için hazır bulunmaları gereken harika bir eşyadır. Arka bahçenizden birkaç çiçek koymak için mükemmel olan vintage çekiciliği olan bir vazo oluşturmak için onları boyaya batırın. Eğer evinizde boş süt şişeleri var ise onları değerlendirmenin tam zamanı! Sevdiklerinizi özel günlerde onları özel hissettirmek istiyorsanız el yapımı hediyeleriniz ile bunu başarabilmeniz mümkün! Renkli sprey boyalar ile şişelerin diplerini dilediğiniz şekilde boyayın ve daha sonra içini mis kokulu çiçekler ile doldurun! Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi bu! Eminiz ki gören herkesin de hoşuna gidecek!

7 . Desenli Vazo

vazo yapımı basit
Bu   vazo projesi için kendi yaratıcılığınızı kullanın! Vazoya yapışkan kullanarak, metalik ayrıntılar eklemek için seramik vazoya altın folyo uygulayın. Bu altın renkli folyolar hediye vazonuza oldukça değişik ve güzel bir hava katacak! Annenize, eşinize veya kız kardeşinize hediye edebileceğiniz bu güzel vazo gören herkesi kıskandıracak kadar güzel! İçini de güzel çiçekler ile doldurmayı sakın unutmayın! El emeğiniz ile yapacağınız bu hediyeden daha güzeli olamaz!

8 . Asma Çiçek Vazosu

kolay vazo yapımı
Evdeki sade duvarları benzersiz asma çiçek vazosu ile süsleyin! İçine koyacağınız taze çiçekler ile sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi olacak! Tekli çiçeklerin sergilenmesi için mükemmel biz vazo! Yapımı ise oldukça basit! Sadece birkaç dakikanızı alacak bu harika   projesine zamanınızı mutlaka ayırın! İster annenize anneler günü hediyesi olarak, isterseniz de eşinize yıl dönümü hediyesi olarak bu güzel el emeği hediyenizi verebilirsiniz! Karşınızdakine değer verdiğinizi hissettirmek için el emeği hediyelerden yararlanın!

9 . Şerit Boyalı Şişe Vazosu

el yapımı vazo
Eski cam şişelerinizi geri dönüştürmek için kolay ve harika bir yol! Etiketleri soyup onlara cesur ve parlak dekoratif şerit tasarımı vererek boyayın. Her eve yakışacak olan bu vazolar, el emeğiniz olduğu için çok daha dikkat çekici olacak! Birden fazla sayıda ve birden fazla renkte yapabilirsiniz! Masanın üzerinde harikalar yaratacak bu vazolar, sevdiklerinize armağan edilmeyi hak e or! Yapılışı da oldukça basit! Şerit şeklini yapabilmek için sağlam bantlardan yararlanabilirsiniz! Etrafına renk saçan el emeği şeritli vazolar, en güzel hediyelerden bir tanesi! Bu   projesi için uygun şişe bulamıyorsanız evde bulunan süt şişelerini kullanabilirsiniz!

10 . Geometrik Bakır Vazo

el yapımı vazolar
Bakır ayrıntılarıyla eşleşen bir vazo oluşturarak lalelerdeki sıcak tonları ortaya çıkarın. Bu   bakır vazoyu, geometrik şekilli şablon yardımıyla yapabilirsiniz! Şablon içerisinde kalan yerleri boyayın ve daha sonra şablonu kaldırın! Ortaya çıkan sonuç gerçekten harika! Düz beyaz renkli bir vazo üzerinde geometrik desenlerinizi deneyebilirsiniz! El emeğiniz ile yapacağınız bu vazo hediyesi sevdiklerinizi çok mutlu edecek! Anneler günü için harika bir hediye fikri olabilir!

11 . Konfeti Glitter Vazo

vazo yapımı örnekleri
Bu güzel konfeti parlak vazo, bir parti veya düğün için mükemmel olacaktır! Çiçek düzenlemelerine şık bir şekilde ışıltı katan bu harika vazoyu sevdikleriniz için yapmaya ne dersiniz? Son zamanlarda parıltılı modeller oldukça popüler! Bu popülerliliği kullanarak el emeği konfeti glitter vazo yapmanın tam zamanı! Yapmanız gerekenler ise oldukça basit! İlk olarak vazonun dış kısmını glitter sprey boya ile boyayın ve daha sonra boya kurumadan üzerini konfetiler ile kaplayın! Boyanın kurumasını beklerseniz konfetiler yapışmayabilir! Bir diğer yöntem ise boya kuruduktan sonra yapıştırıcı ile konfetileri yapıştırmanız! Sonucu gördüğünüzde sizler de kendiniz yaptığınıza inanamayacaksınız!

12 . Mini Renkli Teneke Vazo

resimli vazo yapılışı
Evdeki boş teneke kutularını değerlendirmek için harika bir fırsat! Sevdiklerinize el yapımı hediye arayışı içerisindeyseniz sıradaki projemiz sizlere gelsin! Mini renkli teneke vazo, yapmaktan büyük bir keyif alacağınız bir hediye projesi! İhtiyacınız olan şey ise sadece sprey boya! Teneke vazonuzu ister tek renge ister birden fazla renge dilediğiniz gibi boyayın! Ardından içerisine güzel kokulu çiçekler ekleyerek sevdiklerinize armağan edin! El yapımı bu hediyeniz, oldukça değerli ve anlamlı!

13 . Bakır Şerit Vazo

vazo nasıl yapılır
Benzersiz bir dekoratif tasarım yaratarak bakır bant şeritleri üzerine yapışarak vazolarınızın görünümüne harika bir hava katabilirsiniz! Düz cam vazolar bu el emeğiniz sayesinde bambaşka bir hale dönüşecek! İçine çiçek koyarak armağan edebileceğiniz bu vazo, sevdiklerinizin çok hoşuna gidecek!

14 . Noktalı Vazo

vazo nasıl yapılır
Ve işte yine sıra dışı bir hediye   projesi ile karşınızdayız! Çarpıcı bir siyah beyaz vazo oluşturmak için bir nokta desen damgasını kullanın! Kullanacağınız bu damga sayesinde puantiyeler çok daha düzgün bir görünüme sahip olacaktır! Aynı işlemi sünger ile yaparsanız daha dağınık bir görünüm ortaya çıkabilir! Düz beyaz renkli bir vazo üzerine siyah noktalar veya düz siyah renkli bir vazo üzerine beyaz noktalar yapmayı deneyebilirsiniz! Ev dekorasyonlarına farklı bir tarz katacak olan bu güzel hediye vazoyu mutlaka deneyin!

15 . Harf Ahşap Vazo

el yapımı vazolar
Bir el yapımı harfli ahşap vazoda heyecanla sunulan çiçeklerle sevdiklerinizin doğum günlerini, yıl dönümlerini veya diğer özel günlerini kutlayın! Ahşap harfleri ister hazır satın alın isterseniz kendi el emeğiniz ile yapın! Ahşap harfleri kesebilmeniz için yeterli ekipmanınızın olması lazım tabii! Ahşap harfleri renkli sprey boyalar ile boyayın ve daha sonra üstünü çiçekler ile süsleyin! İçi boşluklu ise içine de yerleştirebilirsiniz! İşte bu kadar basit!

16 . Minimal Uzun Vazo

el yapımı vazolar
Bir akşam yemeği partisi için mükemmel olan bu uzun ahşap vazo, yemek odası masasında çiçek sergilemek için mükemmel! Eşit boylarda üç uzun iki kısa ahşap parçasını birleştirerek bu güzel vazoyu oluşturabilirsiniz! Dilerseniz sprey boya ile dilediğiniz renge boyayabilirsiniz! El emeği minimal uzun vazo, sevdiklerinizi mutlu etmenin en güzel yollarından bir tanesi! İçine taze kokulu çiçekler koyarak sevdiklerinizi şaşırtın!

17 . Çift Kalp Vazo

el yapımı vazolar
Beraber yaşadığınız kişiyi el yapımı bir çift kalp vazo ile şaşırtın ki bu sevecekleri romantik bir hediye! Çift kalp vazo yapımı sandığınızdan çok daha basit! Evde kendiniz ahşap kalp kesemiyorsanız mağazalardan hazır kalp satın alabilirsiniz! Herhangi bir vazonun ön kısmına ilk önce büyük olan kalbi yapıştırın ve daha sonra küçük olanı da büyük kalbin önüne yapıştırın! Kalplerin renkleri farklı olursa görüntü çok daha hoş ve dikkat çekici olacaktır! Ardından vazonun içini çiçekler ile doldurun ve sevdiklerinize armağan edin! Eşiniz veya sevgiliniz için çift kalp vazo harika bir yıl dönümü hediyesi!

18 . Buzlu Cam Vazo

vazo süsleme
Çiçekleri sergilemek için gerçekten harika bir yol; herhangi bir cam vazoya buzlu cam efekt eklemek! Bunun için mağazalarda satılan buzlu cam efektli boyalardan satın alabilirsiniz! Sevdiklerinize hediye edeceğiniz el yapımı vazo hediyesi, onları oldukça mutlu edecektir! Buzlu cam efektinden sonra vazonun üzerine dilediğiniz mesajı veya ismi yazdırabilirsiniz!

19 . Örgü Vazo

el yapımı vazolar
İlk bakışta söylemek zor ancak bu mini halat vazolar aslında ip gibi görünmesi için yapılmış heykel kil ile yapılır. Tamamlandığında, bu küçücük kil ip vazoları, normal bir vazo etrafına sarabilirsiniz! Gerçekten şaşırtıcı değil mi? Gören herkes ipten yapıldığını sanacak fakat yaklaşınca işin gerçek yüzünü öğrenecekler! Böylesine güzel bir hediyeyi sevdiklerinize armağan etmek için sakın tereddüt etmeyin!

20 . Süslü Vazo

dekoratif vazo modelleri
Teneke kutularınızı geri dönüşüm kutusuna atmak yerine, daha sonra süslemek için bir kenara koyun. Ev hediyesi olarak sevdiklerinize armağan edebileceğiniz harika bir hediye sizlerle!   süslü vazo, gören herkesin beğenisini kazanacak ve tüm dikkatleri üzerine çekecek! Yapmanız gerekenler ise oldukça basit! İlk olarak teneke kutuyu dilediğiniz renge boyayın! Daha sonra üzerini kumaş parçası ile kaplayın ve son olarak fiyonk ile süsleyin! İşte bu kadar basit! Süslü vazo evlere hava katacak!

21 . Boyalı Ahşap Vazo

el yapımı vazolar
Tüm arkadaşlarınızı sevindirecek harika bir   projesi daha! Bu seferki vazo ahşaptan! Ahşap modası bu kadar yaygınken hediyelerde de kullanmak lazım! Farklı renklerde dilediğiniz kadar ahşap renkli vazo yaparak arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz! İster tek renk ister birden fazla! Tercih tamamen size kalmış! İçini renkli çiçekler ile doldurmayı da sakın unutmayın!

22 . Konfeti Vazo

el yapımı vazolar
Kendiniz hazırladığınız konfeti kaplı vazolar ile doğum günü veya yıldönümü hediyenizi hazır hale getirin! Yemek odası masasına parlak renkli çiçekler taşımak için mükemmel! El emeği böylesine güzel bir hediyeyi kim beğenmez ki? Yapmanız gerekenler ise oldukça basit! İlk olarak kullanacağınız vazoyu dilediğiniz düz bir renge boyayın ve daha sonra yapıştırıcı ile üzerine konfetileri yapıştırın! İster tek bir bölgeye ister her tarafına! Yaratıcılığınızı kullanarak sevdiklerinize harika bir hediye hazırlamanın keyfine varın!

23 . Sahte Taşlı Vazo

el yapımı vazolar
İlk olarak dıştan bakıldığında taş bir vazoya benzese de aslında tamamen sahte! Taş görünümlü el emeği vazonuzu, sevdiklerinize ev hediyesi olarak takdim edebilirsiniz! Tamamlanan sahte taş vazo aslında çok daha pahalı görünüyor. Bu kadar uygun maliyet ile böylesine zengin duruşlu bir hediye yapmak gerçekten harika! Taş efektli sprey boyalar kullanarak vazonuzu yapmaya başlayabilirsiniz! Gören herkes bu vazolara hayran kalacak!

24 . Karpuz Çiçek Vazosu

el yapımı vazolar
Sırada çok sıra dışı bir hediye   projesi yer alıyor! Bu hediyelik vazo diğerlerine hiç ama hiç benzemiyor! Karpuzdan bir vazo yapacağınızı söylesek inanır mısınız? Gerçekten hiç inandırıcı değil! Evdeki karpuz kabuğunu atmayın! Bir karpuzun tüm iç kısımlarını dışarı atın, böylece sadece dış kabuğu elde edin! Kabuğu kuruttuktan sonra artık vazo olarak kullanabilirsiniz! İçine koyacağınız renkli çiçekler ile karpuz vazo çok güzel bir hal alacak! Gören herkesin dikkatini çekecek olan bu vazoyu sevdikleriniz için mutlaka denemelisiniz!

25 . Disko Topu Vazo

el yapımı vazolar
Bir parti için mükemmel olan bu şaşırtıcı   disko topu vazosu, tüm misafirlerinizi etkileyecek! Işıl ışıl görünmeyi sevenler için disko topu vazo çok iyi bir hediye olacak! Renkli payetler sayesinde disko topu görünümü elde edebilirsiniz! Yapıştırıcı sayesinde her birini teker teker vazo üzerine yapıştırın ve hediyeniz hazır! El yapımı hediye yapmak işte bu kadar basit! Partideki tüm gözler sizin el emeği ışıltılı vazonuzda olacak!

26 . Renkli Vazo

el yapımı vazolar
Ve geldik listemizin son sırasına! Evlerin içini adeta bir bahar havasına bürüyecek olan el yapımı bu vazolar gören herkesin dikkatini çekecek! Renkli sprey boyalar kullanarak vazoları dilediğiniz gibi boyayın ve dilediğiniz şekli verin! Şekiller oluşturmak için bantlardan yardım alabilirsiniz! El emeği olan bu hediyenizin beğenilmemesi imkânsız! Her türlü özel günde sevdiklerinize armağan edebilirsiniz!

Yorum Gönder

 
Top