z Kardeşe Ne Hediye Alınır? | En iyi Hediye Fikirleri

kardeşe ne hediye alınır
Erkek kardeşinizin doğum günü yaklaşıyor ve ona özel bir hediye almak istiyorsunuz. Ancak erkeklere hediye almak biraz daha zor olduğundan ne alacağınıza karar veremiyorsunuz. O halde erkek kardeşinize alabileceğiniz hediyeleri sizin için sıralıyoruz. Bu hediyeleri doğum gününde verebileceğiniz gibi yılbaşı gibi özel bir günde de kardeşinize armağan edebilirsiniz. Mesela kardeşe Alınabilecek Yılbaşı Hediyeleri nelerdir diye düşünüyor olabilirsiniz. Yılbaşı, tüm sevdiklerinizle geçireceğiniz bir yeni yılın başlangıcıdır. Yeni yılın geride bıraktıklarınızdan daha güzel olması için yılbaşı, büyük bir umutla karşılanır. Yılbaşı gecesi sevdiklerinize sarılarak yeni yılın başlangıcını kutlayabilirsiniz. Uzakta olan sevdiklerinizi ile arayarak veya hediye göndererek mutlu etmeniz mümkündür. Kardeşiniz, hayatınızın en önemli kişilerinden biri olarak yanınızda veya uzakta olsa da hediye almaya değerdir. Yılbaşı hediyesi alarak kardeşinizi düşündüğünüzü ona gösterebilirsiniz. Kardeşe alınabilecek yılbaşı hediyeleri arasında, kupa bardak, fotoğraflı yastık, çerçeve, cüzdan ve kalem gibi kişiye özel tasarlanan ürünler geliyor. Bu ürünlerin her birini çok sevdiğiniz kardeşinizin fotoğrafları veya ismi ile oluşturabilirsiniz.

Erkek Kardeşe Doğum Günü Hediyesi

kardeş için yaş günü hediyesi
Erkek kardeşinize doğum günüde alacağınız hediye, onun için büyük bir anlam ifade edecek ve kendini çok değerli hissedecektir. Çünkü erkeklere, kızlara oranla daha az hediye alınır ve doğum günü kutlaması yapılır. Siz de erkek kardeşinize bir doğum günü partisi düzenleyerek hediyenizi verebilir ve pastanızın mumlarını üfletebilirsiniz. Uzakta olduğunuz erkek kardeşinize doğum günü sürprizi olarak da hediyesini kargolayabilir ve üzerine özel bir not kağıdı ekleyebilirsiniz. 

kardeşe hediye

Kardeşe Doğum Günü Hediyesi


Hediye seçiminizden önce ilk olarak kardeşinizin hoşlandığı aksesuarları ve ürünleri bilmelisiniz. Daha sonra hediyenizin bir saat veya bir kupa bardak olabileceğine karar verebilirsiniz. Çalışan erkek kardeşinize prestijli ve özel olarak tasarlanan kartvizitlik veya kol düğmeleri alabilirsiniz. Öğrenci ise bir cüzdan veya bardak alabilirsiniz. Aynı şekilde evinde aksesuar olarak kullanılacağı duvar saati, çerçeve veya yastık da hediyenizi oluşturabilir. 

sihirli kupa

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak


Sevdiklerinize hediye almadan önce sevdiğiniz fotoğraflarınızı gözden geçirebilirsiniz. Albümden çıkardığınız özel anılarla dolu fotoğraflar, en güzel hediyelerinizin baş tacı oluyor. Kardeşiniz ile çekildiğiniz çocukluk anılarınızın sihirli bir kupa bardak üzerinde yer almasını istemez misiniz? İki fotoğraflı sihirli kupa bardak, kardeşiniz her kahve içtiğinde çocukluk anılarını ve sizi hatırlatıyor. Bu şık tasarıma sahip olan kişiye özel kupa, iş yerinde, okulda veya evde rahatça kullanılabiliyor.

erkek kardeşe doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Doğduğun Gün Ne Oldu Takvimi


Kardeşinize, yakın bir dostunuza veya sevgilinize orijinal ve farklı bir hediye vermek istemez misiniz? Doğum gününde sevdiklerinize armağan edeceğiniz bu özel hediye, kişinin doğum tarihinde neler olduğunu anlatıyor. Bu da herkes için çok büyük bir anlam ifade etmektedir. Şaşırtıcı, etkileyici ve duygulu olan hediyeyi, doğrum günüde özel kutusu ile armağan edebilirsiniz. Bu hediye, sahibini olduğu kadar sizi de geçmişe götürecek ve yeni bilgiler öğretecektir.

kardeşe ne hediye alınır

Hayallerinin Peşinden Koş Mini Bahçe


Her çocuğun büyüyünce veya yaşlanınca yapmak istediği hayalleri vardır. Siz, sevdiklerinize çocukluğunda kurduğu hayalleri hatırlatabilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Erkek kardeşinize çocukluğunu ve hayallerini veren minyatür bahçeyi doğum gününde armağan edebilirsiniz. Bu hediye evin veya ofisin en şirin aksesuarı olurken, her bakıldığında geçmişe ve geleceğe de götürüyor. Minyatür bahçenin içerisinde küçük bir kulübe, yaşlı bir çift ve balonlar bulunuyor. Bu da çocukluk hayallerinin her birini aynı karede bulunduruyor.

erkek kardeşe ne hediye alınır

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


Film şeridi biçiminde tasarlanan bu özel yastık, en güzel anılarınızı unutulmaz kılmak için güzel bir fırsattır. Kardeşinize yaptıracağınız yastık için çocukluğunuzdan itibaren üç farklı fotoğraf seçmelisiniz. Fotoğrafları yaş olarak küçükten büyüğe sıralayın ve bir araya geldiğinde film şeridinde oldukça hoş görünsün. Yastığın üzerinde yazan isim de bu hediyenin kişiye özel olmasına katkıda bulunuyor. Kusursuz bir hediye için kişiye özel film şeridi yastığı kaçırmamalısınız. 

kardeş için hediye fikirleri

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak


Çakmağını yanından ayırmayan veya koleksiyon yapan kişiler için özel tasarımlı bir çakmak hediye alabilirsiniz. Doğum günü hediyesi veya yılbaşında vereceğiniz hediyenizin en önemli özelliği üzerinde fotoğraf bulunmasıdır. Aynı zamanda diğer tarafında ise sizin bir cümleniz ve isim yer alıyor. Bu da hediyeyi anlamlı olduğu kadar kişiye özel de kılıyor. Erkek kardeşiniz, bu hediyeye bayılacaktır.

erkek kardeş için hediye fikirleri

İsme Özel Beyaz Kutulu 2’li Kalem Seti


İş hayatında olan arkadaşınız, sevgiliniz veya kardeşiniz için her zaman kullanabileceği özel bir kalem seti alabilirsiniz. Üzerinde sahibinin ismi yazılı olan 2’li beyaz kalem seti, toplantıların en prestijli ürünü oluyor. Aynı zamanda kişiye özel olması da sevdiğiniz için güzel bir jesttir. Özel beyaz kutusunda hediye edilen kalem seti, sevdiğinizi mutlu edecek ve her zaman sizi hatırlatacaktır. Hediyenizi yılbaşında, doğum gününde veya iş terfisi gibi başka bir özel günde armağan edebilirsiniz.

erkek kardeş için hediye fikirleri

İsme Özel Kol Düğmeleri


Erkek arkadaşınız evleniyor ve siz de ona özel bir hediye mi almak istiyorsunuz? O halde, kardeşiniz ile sevilisine özel bir hediye hazırlatarak nikah öncesinde armağan edebilirsiniz. Elips biçimindeki gümüş kaplama kol düğmeleri, erkek kardeşinizin beyaz gömleğine çok yakışacaktır. Kol düğmelerinin sevgililere özel tasarlanması ise hem güzel bir jest hem de özel bir armağandır. Nikah ve düğün gömleğinin üzerinde sizden bir hatıra olması için bu özel hediyeyi kardeşiniz için alabilirsiniz.

erkek kardeşe doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Taba Erkek Cüzdan


Erkeklere alınabilecek en güzel hediyelerin başında cüzdan geliyor. Şık ve kullanışlı bir cüzdan, erkek arkadaşınız, kardeşiniz veya dostunuz tarafından çok beğeniliyor. Üstelik çok beğenilen bu cüzdan tasarımının diğerlerinden farklı bir özelliği var. Üzerinde sahibinin baş harfini ve ismini taşıyan taba erkek cüzdanı, tasarımını kişiye özel olarak kalıcı kılıyor. Doğum günü, sevgililer günü ve yılbaşı gibi özel günlerin birini, bu hediyeyi armağan etmek için seçebilirsiniz.

erkek kardeşe doğum günü hediyesi

Kişiye Özel İsim Yazılı Ahşap Tavla Seti


Milli oyunlarımızdan biri olan tavlanın bağımlıları oldukça fazladır. Özellikle erkeklere hitap eden bu oyunun seti de evlerde bulunmalıdır. Tavla bağımlısı babanız veya erkek kardeşiniz için özel bir tavla seti almak istemez misiniz? Üzerinde sizden bir mesaj ve sahibinin ismini taşıyan bu tavla, doğum günleri için ideal bir hediyedir. Aynı zamanda klasikleşmiş hediyelerden de oldukça farklı bir tasarıma ve fikre sahiptir.

Kişiye Özel USB Kalem ve Kartvizitlik Seti

Kişiye Özel USB Kalem ve Kartvizitlik Seti


İş yaşamının olmazsa olmaz ürünleri kalem, kartvizitlik ve USB’dir. İşleri depolamak, dosyaları imzalamak ve kartvizit kartlarının düzenli durmasını sağlamak için kullanılan bu özel ürünler, işi kolaylaştırmaktadır. Her çalışanın kendine özel ürünleri vardır. Ancak siz bu ürünlerin üzerinde isim yazılı olan biçimlerini sevdiklerinize sunabilirsiniz. Erkek arkadaşınıza, kardeşinize veya dostunuza alacağınız bu hediye hem çok kaliteli hem de bir o kadar özel tasarıma sahiptir.

erkek kardeşe yılbaşı hediyesi ne alınır

İsme Özel En Başarılı Kişi Hediye Sepeti


Başarı, ödüllendirilmesi gereken en önemli olgulardan biridir. Yakın çevrenizdeki sevdiklerinizi, başarılı olduklarında ödüllendirerek onları mutlu edebilirsiniz. Sevgiliniz, dostunuz ve kardeşleriniz, iş başarılarında sizi arar ve siz de bu mutluluğu paylaşırsınız. Aynı zamanda onlara başarılarını kutlamak için bir armağan da sunabilirsiniz. İsme özel en başarılı kişi hediye sepeti, kardeşinizin çok hoşuna gidecektir. Hediyenin üzerinde ismi yazılı olacak ve sizin de mesajınız bulunacaktır. Sepetin içerisinde 4 ayrı ürün bulunuyor. Bunlar, plaket, madalyon, ödül kupası ve kupa bardaktır.

erkek kardeşe hediye fikirleri

Kişiye Özel Siyah Foto Kitap Albüm


Sevdiklerinize en güzel hediye sizce de anılarınızdan oluşan fotoğraflar değil mi? Kardeşinizle, hayat arkadaşınızla, dostunuzla veya ailenizle çekildiğiniz fotoğraflar, yaşlandığınızda bile sizinle olacaktır. Sevdiklerinizin doğum gününde onları mutlu ederken hayat boyu saklayacakları bir hediye armağan edebilirsiniz. Bu özel hediye için tek yapmanız gereken17 adet özel fotoğraf seçmeniz olacaktır. Aynı zamanda isim ve mesajınız da bu fotoğrafların bulunduğu albümde yer edinecektir. Daha sonra kişiye özel siyah foto kitap albümü sevdiğine doğum günüde verebilirsiniz.

En Güzel Dilekleriniz Tohum

En Güzel Dilekleriniz Tohum


Çocukluk yıllarınızın simgelerinden olan şıpsevdi tatlı sakızlar, bugün de en güzel anıları hatırlatıyor. Sevdiğiniz bir dostunuza, kız arkadaşınıza veya kardeşinize geçmişi hatırlatmak için bu hediyeyi seçebilirsiniz. Love is sürpriz konservesi, anıları canlanmasına sebep oluyor. Doğum günü, yılbaşı veya sevgililer günü gibi birbirinden özel günlerde bu hediyeyi sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Konserve, romantizm, nostalji ve damak zevkini bir arada bulundurarak büyük bir beğeni alıyor.

kardeşe hediye

Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık


Kalp tasarımı ile romantik ve hoş bir görünüme sahip olan anahtarlık, üzerindeki fotoğraf ile anlam kazanıyor. Bu hediyeyi, dilerseniz sevgilinize veya kardeşinize alabilirsiniz. Üzerine çocukluk fotoğrafınızı seçerek alabileceğiniz kalp anahtarlık, kardeşinizin çok hoşuna gidecektir. Çocukluk anılarını hatırlatan anahtarlık, kullanışlı ve kaliteli tasarımı ile de oldukça beğeni alacaktır. Hediyenizi canınızdan çok sevdiğiniz kardeşinize armağan etmek için güzel bir fotoğraf seçmelisiniz. Aynı zamanda anahtarlığın üzerine ‘canım kardeşim’ gibi hoş bir söz de yazdırabilirsiniz.

Kitap Ayracı

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı


Kitap okumayı sevenlerin ve kitaplarını yanından ayırmayanların en çok hoşlanacağı hediye elbette ki ayraçlardır. Ancak bu ayraç, diğerlerinden farklı bir tasarıma sahip olmalı ve kişiye özel olarak tasarlanmalıdır. Kardeşinizin kitap okurken sizi ve çocukluğunu hatırlaması için özel bir kitap ayracı yaptırabilirsiniz. Kişiye özel film şeridi kitap ayracı, sevimli görünümü ile kardeşinizin büyük bir beğenisini alacaktır. Bu özel hediyeyi hayat arkadaşınız veya yakın bir dostunuz için de tercih edebilirsiniz.

Karakalem Portre Resim

Tek Kişilik Karakalem Portre Resim


Fotoğrafınızın kara kalem olarak çizilmesi hoşunuza gitmez miydi? Elbette ki herkesin oldukça hoşuna giden kara kalem çizimleri hediye olarak sevdiğinize verebilirsiniz. Kardeşinizin, annenizin veya sevgilinizin doğum gününde, fotoğrafının kara kalem çalışmasını ona hediye edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, doğum günü olan kişinin fotoğrafını seçmeniz ve daha sonra bu çizimi kendisine armağan etmenizdir.

Deri Cüzdan

Kişiye Özel Siyah Deri Cüzdan


Erkeklerin en sevdiği cüzdan modellerinden biri siyah deri tasarımlardır. Kaliteli ve prestijli görünüme sahip olan deri cüzdanın kişiye özel olarak tasarlanması ise bir ayrıcalıktır. Erkek arkadaşınıza veya kardeşinize alacağınız kişiye özel siyah deri cüzdan, üzerinde onun ismini taşıyarak özel bir görünüm sergileyecektir. Yılbaşı gecesi bu özel hediyeyi sevdiğinize vererek onu mutlu edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top