z Romantik Sevgili Temalı Etamin İşlemeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye el emeği hediye vermenin hazzı bizce başka hiçbir şey de yok. Özellikle eşinize sevgililer günü hediyesi vermek istiyorsanız o halde evinizde de sergileyebileceğiniz bir hediye seçebilirsiniz. Sevgili temalı etamin örnekleri ile ilmek ilmek hazırlayacağınız en güzel modelleri tertemiz bir şekilde işleyerek ona hediye edebilirsiniz.
etamin örneği nasıl çıkartılır
Durun hemen korkmayın. Sandığınız kadar zor ve uğraştırıcı bir şey değil aslında. Daha kolay olan modelleri seçerek işinizi kolay hale getirebilirsiniz. Bizler sizlere birçok örnek sunuyor olacağız. Seçin seçin beğenin. Hangisi size uyuyorsa, hangisi sizin hoşunuza gidiyorsa onu tercih ederek kararınızı verebilirsiniz. Üstelik etamin masrafı da oldukça azdır. Kumaşı az alacağınız için, iplikleri de uygun fiyata alarak oldukça uygun maliyetli sevgililer günü hediyesi oluşturabilirsiniz. 
sevgiliye el işi etamin örnekleri
Bekarsanız el emeği hediyeniz onun odasını süsler, evliyseniz beraber yaşadığınız aşk yuvanızın duvarını süsler. Kısaca siz yapın ve ona hediye edin, asılacak güzel bir yer mutlaka bulunur. İster eşiniz, ister sevgiliniz, isterseniz de henüz aşkınızı tam olarak itiraf edemediğiniz erkeğe, kısaca ona kendinizden bir şeyler vermek istediğiniz sevgilinize zaman ayırarak yapabilirsiniz. Sevgiler karşılıklıdır ama hediyeler elbette değil erkekler daha hazırcı olurken, kadınların ruhunda olan emek burada da kendini gösteriyor olacak.

ETAMİN İŞLEMESİ NASIL YAPILIYOR?

sevgiliye hediye etamin
Etamin işlemesi aslında oldukça kolay diyebiliriz. Etamin örneğini yanına alarak oradan bakıp saya saya gerekli olan alanlara ilmek atıp işlemeye başlayacaksınız. Dikkat etmeniz gereken en önemli detay ise asla gösterilen örnekten şaşmamanız. Sizler örnekte deliklere işleme yaparsanız ve gerekli olan renk iplikleri kullanırsanız sorunsuz bir şekilde istediğiniz motif ortaya çıkıyor olacak.
sevgiliye el işi etamin örnekleri
Yavaş yavaş işledikçe etamin modeliniz kendini ele vermeye başlıyor olacak. Aşk temalı bir etamin istiyorsanız ana renklerinizin siyah ve kırmızı olması oldukça gösterişli ve güzel durmasını sağlıyor olacak.
etamin örnekleri el yapımı
Etamini yaparken kasnak kullanıma oldukça özen göstermelisiniz. Kasnağınız her zaman sıkı bir şekilde geçirilmiş olmalıdır. Bu sayede hiç zorlanmayacak ve en önemlisi ilmikleri şaşırmadan işlemiş olacaksınız.


ETAMİN ÖRNEKLERİ

el yapımı etamin çalışmaları
E peki güzel hoşta biz etamin örneklerini nereden bulacağız diyebilirsiniz. Gelin damat etamin örnekleri ya da sevgili etamin örnekleri, kadın erkek etamin örneklerini bizler sizlere veriyor olacağız. Elbette hepsini sunmamızın imkanı yok ama bulabildiğimiz kadar birçok örneği sunmayı başardık. Etamin örneklerinin çıktılarını alıp işleme yaparken önünüze koymanız yeterli olacak. İp renklerini dilerseniz siz kendiniz de belirleyebilirsiniz ama örnekte olana sadık kalırsanız çok daha güzle bir motif ortaya çıkıyor olacaktır.
sevgiliye el işi etamin örnekleri
Eğer örneğinizin çıktısını alamıyorsanız resmin üzerine tıklayarak büyütülmüş bir şekilde de bakarak örnek olarak kullanabilirsiniz. Etamin örnekleri içinden beğendiğinizi seçmeniz yeterli.


SEVGİLİYE EL İŞİ HEDİYESİ

sevgiliye el işi etamin örnekleri
İşte geldik bir hediye seçme işleminin daha sonuna. Bizler sevgiliye el işi hediyesi olarak neler sunabilirsiniz biraz buna değinmek istedik. Hangisini beğenirseniz beğenin ve hangisini yaparsanız yapın onun beğeneceği kesin. 
etamin örnekleri
Sevgiliye ne örebilirim, sevgiliye ne hediye edebilirim diyorsanız artık buna bir son vermenin zamanı geldi bizce. Sitemizde daha birçok örnek var elbette. Herkesin farklı zevklerine dokunmaya çalışıyor ve en güzel sevgili hediye alternatiflerini sunmaya devam ediyor olacağız.

Yorum Gönder

 
Top