z Sevgiliye Hediye Çikolata Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

sevgili çikolatası
Çikolatayı sevmeyen yoktur. Birçok kadın ve erkek çikolatanın tadına bayılmakta ve hatta bunları hediye olarak birbirlerine vermektedir. Birçok kişi özel günlerde hediye sevgiliye alırken özel yapım çikolatalar ile onları sevindirmektedir. Bu tarz hediyeler farklı ve ilgi çekici olduğundan dolayı çok daha güzel bir hediye çeşidi olmaktadır. Sevgiliye özel olarak alınabilecek ve yaptırılabilecek oldukça fazla ve çeşit çikolata modelleri vardır. İnsanlar birbirlerini sevdiklerini ve önemsediklerini belirtmek için hediye alırlar. Bu tarz hediyeler daha çok doğum günlerinde ve yıl dönümlerinde tercih edilir. Çikolata hediyeleri ise genellikle sevgililer tarafından tercih edilmektedir. Daha çok bayan tarafına verilen bu özel çikolata hediyesi ile karşı taraftaki kişiyi sevindirmek oldukça kolaydır.

1. Seni Canımdan Çok Seviyorum Aşk Kulesi

sevgiliye hediye çikolata
Sevgiliyi sevindirmenin en güzel yollarından birisidir hediye çikolata vermek… Birçok kişi sevgilisi için yıl dönümünde bu şekilde özel olarak yapılmış ve büyük anlam içeren çikolata hediyeleri yaptırmaktadır. Bu hediyede 4 adet kalpli kırmızı renkte kutu bulunmaktadır. Her bir kutuda ayrı bir anlam bulunmaktadır. İlk kutuda rengârenk birbirinden farklı lezzetlerde çikolata ve drajeler bulunmaktadır. İkinci kutuda özenle paketlenmiş kalpli çikolatalar bulunuyor. Üçüncü kutuda oldukça güzel tasarlanmış kişiye özel bir şekilde ‘’Seni seviyorum’’ yazılı çikolatalar bulunuyor. Son kutuda ise 365 adet kalpli kâğıt üzerine yazılı aşk sözleri bulunmaktadır. 

2. Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


sevgiliye hediyelik çikolata
Kişiye özel olarak üretilen hediyeler birçok kişinin hoşuna gitmektedir. Sevgiliye özel çikolataların bu şekilde üretilenleri mevcuttur. Çikolataya bayılan sevgilinize özel olarak üretilmiş bu hediyeden vererek onu dünyanın en mutlu kadını yapmak çok zor değildir. Sevgiliye özel kalp kutuda fotoğraflı çikolatalar oldukça güzel bir hediye seçimi olmaktadır. Birbirinden lezzetli çikolatalar için özel olarak fotoğraflı kaplar yapılmıştır. Bu kapların üzerine sevgiliniz ile olan bir fotoğraf ve güzel bir mesaj eklenebilmektedir. Bu şekilde oldukça anlamlı bir hediyeye dönüşmektedir. Yıl dönümlerinde, doğum günlerinde ve hatta sıradan günlerde dahi verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. 

3. Sevgililere Özel Mesajlı Butik Kurabiyeler

sevgili çikolataları
Sevgililer için her zaman sıradanlaşmış gül, çiçek vb. hediyeler yerine biraz daha farklı, hediyelik özel olarak üretilmiş ve anlamlı mesajlar içeren lezzetli kurabiyeler alınabilir. Bu tarz bir hediye oldukça şaşırtıcı olmaktadır. Birçok kişi bu şekilde hediyeleri tercih etmemektedir. Bu nedenle sıradanlıktan uzak ve oldukça şaşırtıcı çılgın hediye olacaktır. Ayrıca anlamlı olması da sevgilinizi oldukça sevindirecektir. Birbirinden lezzetli ve güzel mesajlar içeren 10 adet kurabiye bulunmaktadır. Bu kurabiyeler sevgilinizi sevindirmek ve ona mükemmel bir an yaşatmak için oldukça güzel seçim olacaktır. 

4. Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata

Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata
Sevgiliniz için söylemek istediğiniz duygusal ve aşk yüklü sözünüzü çikolatalar ile iletebilirsiniz. Ona en güzel ve farklı bir şekilde duygularınızı ileterek oldukça güzel anlar yaşatabilirsiniz. Çikolataların birçok kişide yeri ayrıdır. Özellikle kadınlar çikolatalara bayılmaktadır. Onlar hem güzel sözlere hem de çikolatalara ayrı bir ilgi duyarlar. Sizde onlara karşı beslediğiniz en güzel duygularınızı çikolatalar ile belli edebilirsiniz. Bunun için özenle hazırlanmış mesaj içeren çikolatalar oldukça güzel bir tercih olacaktır. 

5. Kalp ve Gül Motifli Sevgili Çikolataları

resimli çikolata
Sevgili için özel ve anlamlı hediyeler tercih edilmelidir. Sıradanlıkların dışına çıkarak onu şaşırtacak ve mutlu edecek tarzda üretilen birçok hediye vardır. Kalp ve gül motifli sevgili çikolataları bunlardan birisidir. Oldukça güzel bir hediye seçimi olacaktır. Sıradan günler dâhil olmak üzere özel günlerde, yıl dönümlerinde ve doğum günlerinde verilebilecek en anlamlı hediyeler arasında yer alır. Oldukça güzel bir tasarıma sahiptir ve kutusu kişiye özel olarak tasarlanmıştır. Kutu üzerine istenilen resmin ve mesajın baskısı yapılmaktadır. Aynı baskı çikolata kaplarına da yapılmaktadır. Bu hediyeyi anlamlı ve özel kılan en güzel kısmı bu olmaktadır. 

6. Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata

Puzzle Çikolata
Sevgililer için özel olarak üretilmiş eğlenceli ve anlamlı hediyelerden birisidir. Birçok kişi bu tarz anlamlı hediyeler ile sevgilisini, eşini veya nişanlısını oldukça sevindirmekte ve onu düşündüğünü belli etmektedir. Bu özel hediye 20 adet çikolatan oluşmaktadır. Her bir çikolatanın üzerinde seçmiş olduğunuz resmin bir parçası bulunmaktadır. Bu şekilde Puzzle hissi veren çikolata, sevgililer için oldukça güzel bir seçim olmaktadır. Aynı zamanda sağ alt tarafa özel bir mesaj yazılabilmektedir. 

7. Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolata 10'lu

sevgiliye hediye çikolata
Çikolatadan hoşlanmayan bir kadın pek yoktur. Bazı kişiler çikolatalara karşı çok ayrı hayranlık duymaktadır. Sevgilinizin doğum gününde ona özel, anlamlı ve şaşırtıcı bir hediye vermek istiyorsanız tercihinizi bu hediyeden yana kullanabilirsiniz. Klişe diye tabir edilen hediyelerin dışına çıkan bu güzel sevgiliye özel çikolatalar ve notlar ile onu oldukça sevindirebilirsiniz. Bu hediye içerisinde 20 adet doğum günü kutlama mesajı bulunan kalpli kâğıt bulunmaktadır. Aynı zamanda 10 adet özel mesaj içeren sütlü çikolata bulunmaktadır. Çikolataların üzerinde ‘’Doğum günün kutlu olsun’’ yazısı bulunmaktadır. Sevgilinizin doğum gününde verilebilecek en anlamlı ve özel doğum günü hediyeleri arasında yer almaktadır. 

8. Kişiye Özel Aşk Çikolata Konservesi

sevgili çikolatası
Kişiye özel olarak üretilen hediyeler diğer hediyelere göre çok daha fazla ilgi ile karşılaşmaktadır. Özellikle klişe olan hediyeler yerine kişiye özel olarak üretilen, anlamlı ve pek bilinmeyen hediyelere yönelmek oldukça güzel olacaktır. Kişiye özel olarak üretilen ‘’Aşk çikolata konservesi’’ hediye için oldukça güzel seçim olacaktır. Bu hediye özellikle sevgililer için uygun olmaktadır. Eşler ve nişanlı olan kişilerde bu hediyeyi tercih edebilir. Hediye için tasarlanan konserve dâhil içinde bulunan çikolatalar özel olarak üretilmiştir. Konserve ve çikolata kapları üzerine resim basılmaktadır. Bunun için sevgilinizle olan güzel bir resim seçmelisiniz. En anlamlı ve önemli kısmı burasıdır. Çikolataların üzerine ise fotoğraf, isim ve özel bir tarih eklenmektedir. Bu şekilde hediye sevgiliniz için oldukça duygusal ve anlamlı bir hale gelmektedir. 

9. Seni Bu Yüzden Çok Seviyorum Hediye Kutusu

mesajlı sevgili çikolatası
Sevgilinizi sevmenizin birçok nedeni olabilir. Ama herkesin sevgilisini neden sevdiğini gösteren 20 ortak noktası bulunmaktadır. Bu ortak noktalar en önemli ve en duygusal kısımlarıdır. İşte onu neden sevdiğinizi özel bir hediye ile göstermenizin en güzel yolu bu hediyeyi vermektir. Bu özel hediye içerisinde 20 adet çikolata bulunmaktadır. Her bir çikolata üzerinde sevgilinize özel olarak hazırlanmış mesaj bulunmaktadır. Aynı zamanda ‘’Seni sevmemin 20 nedeni’’ yazılı kupa bardak bulunmaktadır. BU tarz bir hediye sevgililer için özel günlerde, yılbaşlarında, doğum günlerinde, yıl dönümlerinde ve hatta sıradan günlerde bile tercih edilebilmektedir. Sevgiliniz bu şekilde anlamlı hediyeler ile sevindirmek oldukça kolaydır. Onlara sıradan klişe hediyeler yerine şaşırtıcı ve anlamlı hediyeler seçmek çok daha güzel olacaktır. Bu şekilde hazırlanan ve düşünülen hediyeler herkesin hoşuna gitmektedir. Daha önce muhtemelen sevgiliniz için bu şekilde bir hediye seçiminiz olmamıştır. Bu nedenle alabileceğiniz en güzel hediyeler arasında yer almaktadır. Ayrıca hediye için hazırlanmış oldukça güzel bir kırmızı renkte kutusu bulunmaktadır. 
Sevgiliye Hediye Çikolata

Yorum Gönder

 
Top