z Sevgiliye Uçuk Kaçık Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye çılgınca hediyeler
Sevgilinizi şoke edecek, yıllarca aklından hiç çıkmayacak sıra dışı, orijinal ve oldukça çılgınca hediye fikirleri ister misiniz? Yalnız, hemen baştan söyleyelim, bu fikirler daha önce pek de rastlamadığınız türden. Biraz aykırı, biraz eğlencelik, daha çok esprili ve acayip derecede de ilginç. Normalde eniyihediyefikirleri.com sitesi içerisinde sevgiliye hediye konusunda onlarca yazı örneği, yüzlerce hediye önerisi görebilirsiniz. Ancak biz bugün biraz kendimizi, değim yerindeyse kalıpların dışına iterek ve hediye konusunda hayal gücümüzü olabildiğince özgür bırakarak, sizler için eğlencelik, komik ve ilginç hediye fikirleri oluşturmaya çalıştık. Bu yazımızda neler bulabileceksiniz? Sevgiliye özel günler için alternatif olabilecek, duygu yoğunluğu fazla olan hediyeler bulacaksınız! Ya da sevgilinize ne tür hediyeler alırsanız, Onu daha fazla etkileyebileceğiniz konusunda, unutulmaz ve akılda kalıcı sürpriz hediye fikirleri oluşturmaya çalıştık! Bu noktada hediye önerilerimizden size uyabilecek yılbaşı, sevgililer günü, doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günler için siz de hediyenizi seçebilir, fikirlerimizden istifade edebilirsiniz. Hadi o zaman başlayalım mı?

Sevgiliye Çılgın Hediye Fikirleri


500 adet gül hediye etmek1- Sevgililer Gününde Sevgiliniz Güllere Doysun


Kadınların çiçek takıntısını zannedersek bilmeyenimiz yoktur. Ne olursa olsun, hangi koşulda olursa olsun, çiçek mutlaka alınmalı. Erkekler ise çiçek konusunda biraz daha mesafeli bir tavır sergilerler. Neyse konumuza gelecek olursak, sevgililer gününde kız arkadaşınıza şimdi harika bir sürpriz yapacaksınız! Şöyle ki, sürprizinizin etkileyici olması için, biraz rol yapmanız gerekecek! 14 Şubat sevgililer gününü sanki bu özel günü unutmuşsunuz gibi sevgilinize davranın! E haliyle kız arkadaşınız da o an sizden tam ümidi kesmişken, akşam saat 20:00 gibi kapısına tam 500 tane kırmızı gül gönderin! Üzerine de sevimli bir not iliştirmeyi unutmayın!

Sevgiliye enteresan hediye fikirleri

2- Kokmuş Çoraptan Hediye Olmaz Demeyin:) 


Biraz mideniz sarsılacak ama çok sıra dışı bir hediye de, sevgilinize kendi çorabınızı hediye etmek:) Bunun şöyle bir avantajı var, sevginizi en güzel şekilde test etmiş olacaksınız:) Sevgilinize herhangi bir alış veriş mağazasından kaliteli bir çorap alın ve bu çorabı Ona hediye etmeden önce en az 1 hafta ayağınızdan çıkarmayın! Eğer siz kendi ayak kokunuza tahammül edemiyorsanız, yazık sevgiliniz ne yapsın ki? Daha sonra bu kokmuş çorapları güzel bir hediye paketi haline getirip sevgilinize gönderin! Kabul edelim ki çok çılgınca bir hediye önerisi ancak, bu fikri orijinal bulup da sevgilisine bu tarz bir hediye vermek isteyen varsa, lütfen sevgilisinin tepkisinin ne olduğunu da bizlerle paylaşsın!  

Sevgiliye çılgın hediye önerileri

3-Çorbada Tuzunuz Olsun


Bir çok hediye sitesinde sevgiliye yapılabilecek sürprizler başlıklı yazılarda, sevgilinize kendi ellerinizle yemek hazırlayın maddesine rastlarsınız! Ama bu yazıları yazanlar galiba Türk Erkeklerini pek tanımıyorlar. Allah Aşkına, hangi Türk Erkeği mutfakta bırakın yemek yapmayı, eşine bulaşık yıkarken yardımcı olmuştur ki? Ama siz yine de sevgilinize hoş bir sürpriz yapmak istiyorsanız Ona kendi ellerinizle yemek yapın:) Ya da tamam anladık, yemek konusunda çok beceriksiz birisin. Ama en azından kız arkadaşına yazlık bir salata da hazırlayabilirsin öyle değil mi? Sevgiline sevgililer gününde kendi ellerinle bir salata yap ve üzerine de "Bu hediye senin için, her milimetre karesinde öz be öz emeğim var. Afiyet Olsun Hayatım...) şeklinde bir not düşün:) 

Sevgiliye esprili hediyeler

4- Espri, Sevgiliye En Güzel Hediyedir 


Kabul etmek gerekirse, kızlar için böyle bir hediye hayal etmek oldukça aykırı ve sıra dışı olacaktır. Ama bu cesareti kendisinde bulan ve erkek arkadaşına bu tarz esprili bir hediye vermek isteyenler için son derece orijinal bir hediye önerimiz var! İnternetten ya da bir mağazadan erkek arkadaşınıza doğum günü yaklaşmadan 1 hafta evvel komik bir boxer satın alın! Sonra bu boxer'i tıpkı yukarıdaki çorap örneğinde olduğu gibi giyin ve güzel bir hediye paketi haline getirdikten sonra doğum gününde erkek arkadaşınızın iş yerine postalayın:) 

Sevgiliye yastık yorgan hediye etmek

5-Ona Hayallerinizi Armağan Edin


Üzerinde "İşte seni hayal ederek uyuduğum yastık ve yorgan! yazılı bir notla, başınızı koyup uyuduğunuz yastık ve yorganı Ona hediye edebilirsiniz. Hatta mümkünse en az 15 gün yıkanmamış bir şekilde olsun:) Şöyle üzerine iyice teriniz ve kokunuz sinmiş olsun. Eğer böyle bir hediyeyi geri çevirmeyecek bir kız ile sevgiliyseniz, bilin ki tam evlenilecek bir kızla birliktesiniz:) 

Sevgiliye çılgınca hediyeler

6-İşte Senin İçin Döktüğüm Göz Yaşları


Bakın bu fikirde çok süper!  Eğer sulu göz biri değilseniz, kendinizi ağlatmanın, göz yaşı dökmenin yollarını arayın. Mesela alın kesme tahtası üzerine bol miktarda soğan doğrayın. Olmadı, en acıklı aşk filmlerinden bir kaçını izleyin. Bu da olmadı, her bulduğu kişiye dertlerini seve seve anlatan bir arkadaşınızdan acıklı sohbetler dinleyin. Sonra ne mi yapacaksınız? Göz yaşlarınızı bir şişe içerisine biriktirip, üzerine de "İşte Seni Düşünerek Ağladığım Göz Yaşlarım" şeklinde bir not iliştirip sevgilinize postalayın:) Baştan söylemeliyim ki, bu sıra dışı hediyeye kayıtsız kalacak erkek yok denecek kadar az! Sevgilinizi bu şekilde acayip etkileyebilirsiniz. 

Sevgiliye çılgın hediye fikirleri

7- Ben Seni Dişimle Tırnağımla Kazandım


Sevgiliye gönderilebilecek en çılgın hediyelerden biri de, bugüne kadar Onu düşünerek dişlerinizle parçaladığınız tırnaklarınız! Eminim ki, bu orijinal hediye önerisini gördükten sonra geçmişte yediğiniz tırnaklara çok hayıflanacaksınız ama en azından bundan sonra tırnakların da sevgiliye mükemmel bir hediye olabileceğini düşünüp daha dikkatli hareket edersiniz! Tırnaklarınızı romantik bir zarf içerisine koyduktan sonra bir de içerisine "Ben Seni Etimle, Dişimle, Tırnağımla Yoktan Var Ettim." şeklinde bir not düşebilirsiniz. 

Çılgın hediye fikirleri erkeğe

8- Ona Yaranızı Hediye Edin. 


Kabul edelim ki biraz psikopatça ve ancak Testere Filmi serisinde rastlanabilecek türden bir hediye ile sizi tanıştırmak isterim. Eğer vücudunuzun bir bölgesinde yaranız varsa ne ala, ama yoksa bu orijinal hediyeye ulaşabilmek için biraz canınız acıyacak! Dizinizi ya da dirseğinizi bir yere çarpın, sonra bu yara kabuk bağlasın ve o kabuğu yerinden söküp kız arkadaşınıza hediye edin. Sevgiliniz sizi manyaklıkla suçluyor ve bu hediyeyi kabul etmiyorsa, bilin ki en azından ilerde evlenirseniz, aklı başında ve sizi mantıklı olma yolunda dengeleyecek biri var hayatınızda.

Sevgiliye değişik hediye önerileri

9-Seni İçiyorum Her Nefeste


Güzel bir fikir de, sevgilinize kahve içtiğiniz fincanı hediye etmek olacaktır. Bu bana kalırsa küçük şeylerle bile mutlu olmayı becerebilen ve sizi gerçekten çok seven sevgiliniz için anlamlı bir armağan olacaktır. Üzerine de şöyle bir not iliştirmeyi unutmayın; "İşte her nefeste seni içtiğim, yalnızca seni düşündüğüm Kahve Fincanım."

Kız Arkadaşa Çılgınca hediyeler

10- Her Ay İçin Bir Hediye Kutusu


Şimdi önereceğim hediye, bir çok erkeğin keyfini kaçıracak ya da uykusuz geceler geçirmesini sağlayacak bir fikir:) Sevgilinizle ilişkinize başladığınız ilk günden bu güne kadar geçen süreyi hesaplayın ve kaç aya denk geliyorsa, o kadar sayıda hediye kutusu hazırlayın! Arık içerisine ne koymak istediğiniz ya da bütçeniz ne kadarına el veriyorsa o kadar sayıda hediye sepeti. Bu fikir özellikle ilişkiye yeni başlayanlar için son derece cazip ama, 6-7 yıllık bir ilişki yaşan biri için çok feci. Tamam bu fikri hiç söylememişiz gibi konuyu kapatalım ve unutalım gitsin:) Hediye kutusu satın almak için TIKLAYIN

Sevgiliye romantik hediyeler

11- Sevgilinize İlişkinizi Anlatan Kitap Hazırlayın 


iddia ediyorum ki, bu hediye fikrini hayata sokabilirseniz, karşılığını misli misli geri alacaksınız! En azından sevgiliniz tarafından içten bir öpücük, kocaman bir sarılma şimdiden cepte! Daha sonra ne olacağını hayal gücünüze bırakıyorum. Şimdi, ilişkinizin en başından, bu güne kadar geçen günlerinizi birbir not alın ve bunları etkileyici bir kitap haline getirin. Bu ister bir günlük olur, ister roman tadında bir kitap! Ama göreceksiniz ki, sevgiliniz bu romantik jestinizden fazlasıyla etkilenecektir. Ancak, hemen belirteyim; bu kitabı profesyonel şekilde hazırlayın ki bir özelliği olsun! Bunun için kitap baskısı yapan yerlerle görüşebileceğiniz gibi dilerseniz bu adresten de kişiye özel kitap siparişi verebilirsiniz! Kapağında size özel bir fotoğrafının ve yazar ismi olarak sizin isminizin yer alması, yani hangi açıdan bakarsanız bakın profesyonel bir kitaptan farkı olmaması, böyle bir hediyeyi alan sevgilinizi mest edecektir. 

Çılgın ve romantik hediyeler erkeğe

12-Sevgilinize Özel CD Hazırlayın. 


Sevginizi bir CD ile de kız arkadaşınıza gösterebilirsiniz! Bugün internetten minik bir araştırma yapsanız, onlarca ücretsiz ses ve müzik kaydetme programı pek rahatlıkla bulabilirsiniz! CD içerisine ister şiir okuyun, ister şarkı söyleyin, isterseniz de Onun en sevdiği albümlerden güzel bir derleme yapın! CD üzerine de sticker ile "Kalbimin En Özeline..." şeklinde romantik bir mesaj iliştirin.

Sevgiliye karikatür hediyesi

13- Onun Karikatürünü Yaptırın


Kolye, cüzdan, çanta, ayakkabı, parfüm! Allah aşkınıza bunların modası geçmedi mi daha? Daha parlak hediye fikirlerine ihtiyacımız var! Yani daha kalıcı ve yüzlerde gülümseme yaratacak hediyeler olması lazım:) İşte bunlardan biri. Kız arkadaşınıza, doğum günü hediyesi olarak, en sevdiği sanatçının bedeni-kıyafeti içerisinde bir karikatürünü yaptırabilirsiniz! Bu Ona inanılmaz büyük bir mutluluk yaşatacaktır. Sevgilinize karikatür çizdirmek için lütfen TIKLAYIN 

Kız arkadaşa etkileyici hediye

14-Sevgilinizin Portre Resmini Çizin


Eğer sevgiliniz için dışarıdan portre yaptırmak bütçenizi aşıyorsa, oturun kendi başınıza kız arkadaşınızın kara kalem portre resmini çizin. Bir kere, el emeği verilerek hazırlanacak bir hediye olacağı için, sevgiliniz açısından hayal bile edemeyeceğiniz değerde kıymetli olacaktır. Çünkü siz, hem bu anlamlı hediyeyi hazırlamak için zamanınızı ayırmış, hem de bu konuda hiç yeteneğiniz olmadığı halde, gayret göstermişsin. Bundan daha üstün ya da daha değerli ne olabilir ki? Ha unutmadın! Çizdiğiniz portre resmi kesinlikle çerçeveletmeyi de unutmayın! Üzerine bir de minik bir not düşersiniz, artık bu not size bağlı! Örneğin doğum gününü kutlayacaksanız bu tarz notlar işte! Eğer hediyenizi sevgilinize verdikten sonra "Bana hiç benzememiş" şeklinde bir söz ya da bu anlama gelebilecek bir imada bulunursa bence hemen oracıkta Onu terk edin:) Çünkü o kız sanattan anlamıyor demektir:) İşin şakası bir yana bu büyük bir saygısızlık olacaktır. 

Sevgiliye hediyeler

15- Onun İsmini Sayıklayan Bir Muhabbet Kuşu Hediye Edin


Eğer başarabilirseniz, yine çok ses getirecek, kız arkadaşınızı çok duygulandıracak oldukça çılgın bir hediye önerim daha var! Yalnız bunun için fazla bir emek ve büyük bir sabır gerekiyor. Şöyle ki; Bir Muhabbet Kuşu Satın alacaksınız ve bu kuşa ister sevgililer gününe kadar, isterseniz kız arkadaşınızın doğum gününe kadar ona sevgilinizin ismini öğreteceksiniz! Eğer bunu sağlarsanız, emin olun ki, acayip derecede etkileyici bir armağana imzanızı atmış olacaksınız.

Kendi gömleğinizi sevgilinize hediye edin

16- Sevgilinize Kendi Gömleğinizi Hediye Edin.


Kadınların büyük bir bölümünde erkek gömleği giyme merakı vardır. Buna muhtemelen siz de bazı filmlerden filan aşina ya da şahit olmuşsunuzdur. Özellikle beyaz renk ve kırmızı oduncu gömleği kadınların en favori erkek gömleklerindendir. İşte şimdiki çılgın hediye önerimiz, giyindiğiniz gömlekle alakalı! Sevgilinize kullandığınız gömleklerden birini armağan edebilirsiniz! Emin bu onun çok da hoşuna gidecektir.

Sevgililer için çılgın hediye fikirleri

17- Ayakkabınızın Tekini Ona Hediye Edin


Sevgiliye hediye önerilerimizde hayal gücümüz sınır tanımıyor. İşte bunlardan bir tanesi daha! Şimdi sevgilinizle buluşacağınız yere giderken yanınızda bir tane boş hediye kutusu ve bir çift de fazladan ayakkabı yanınıza alın! Daha sonra Onunla buluştuğunuzda ayakkabınızın tekini çıkartıp hediye kutusu içerisine koyun ve bunu Ona hediye edin! Hediye kutusu içerisine de şöyle anlamlı bir not koyun ki duygulansın: "Biricik Aşkım, Güzel Sevgilim! Bir bilsen ne büyük bir heyecanla sana koşarak geldim. İşte bu heyecanımın en büyük şahidi de bu ayakkabıdır. Onu da sana hediye ediyorum." şeklinde. yazılı bir not koyun. Bunu kız arkadaşınıza evlilik teklifi yapacağınız an da yapabilirsiniz. Göreceksiniz ki, kız arkadaşınız buna kesinlikle kayıtsız kalamayacak, mutluluk göz yaşlarına boğulacaktır.   

Sevgiliye orijinal hediyeler

18-Onun İsmini Bileğinize Kazıtın


Eğer duygularınızdan iyice eminseniz ve hayatımı sadece bu kızla birleştirebilirim, ben onsuz yaşayamam diyorsanız, bu çılgınca hediye önerisi tam size göre. Sevgilinizin ismini bileklerinize dövme yaptırarak, olabilecek en çılgınca ona sevginizi gösterebilirsiniz. Bileğinize, omzunuza, boynunuza Onun ismini yazdırarak, yıl dönümünüzde karşısına çıkıp gururla Ona hediye edin:) Ama yeniden hatırlatmakta yarar görüyorum; Eğer olur da bir şekilde ayrılırsanız, bu dövmeyi sildirmek için epeyce bir canınız acıyacak benden söylemesi. 

İlginç Hediyeler

Yorum Gönder

 
Top