z Evde Kolay Resim Çerçevesi Yapımı | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı resim çerçeveleri
Eniyihediyefikirleri.com olarak en güzel ve en seçkin el yapımı hediye önerilerimizle her zaman sizlerin yanınızdayız. Bugünkü makalemizde sizlere, evinizde kolaylıkla yapabileceğiniz ve bir çok modelde hazırlayabileceğiniz birbirinden şık el yapımı resim çerçevesi modelleri sunacağız. Siz de sadece 15-30 dakika gibi zamanınızı ayırarak sevdiklerinize, içerisine diledikleri fotoğrafları yerleştirebilecekleri el yapımı resim çerçevesi hazırlayabilirsiniz. El emeği olarak hazırlanabilecek bir hayli çok sayıda eşya söz konusudur. Kimi insan vakit geçirmek kimi insan eğlenmek kimi insan hobi amacıyla kimi insan de hediye olarak vermek amacıyla el emeği eşyalar ile uğraşmaktır. El emeği olarak en fazla araştırması yapılan ve yapımı merak edilen eşyalardan birisi fotoğraf çerçeveleridir. Fotoğraf çerçeveleri hem uğraşması keyifli hem de yapılması bir hayli basit olmaktadır. Birçok biçimde ve renkte bir hayli çok sayıda fotoğraf çerçevesi el emeği olarak hazırlanabilir. El emeği fotoğraf çerçevelerini yapmanın en güzel tarafı boyaması ya da kaplamasıdır. Fotoğraf çerçevesinin en önemli kısmıdır gerçekte. Kimi insanlar boyayarak bazıları ise kaplama ile fotoğraf çerçevelerine renk verebilmektedir. Hatta böylelikle kişiye özel hiçbir yerde eşi emsali olmayan çerçeveler yapılmaktadır. Bu şekil el emeği ürünler hediye için bir hayli uygun alternatif olacaktır. El emeği hediyeler sevdiğiniz insanları mutlu etmek için düşünülebilecek en özel hediye türüdür.
el yapımı resim çerçeveleri
Model olarak hazırlanabilecek bir hayli çeşit ve biçimde fotoğraf çerçevesi söz konusudur. El işçiliği ne kadar iyi olursa o kadar iyi neticeler somut olarak çıkartılabilir. Elbette ki bu herkesin yapamayacağı anlamı çıkarılamaz. Eli malzeme tutabilen herkes bu şekil fotoğraf çerçevelerini kolaylıkla yapabilir. Yukarıdaki şekilde bir fotoğraf çerçevesi yapmak bir hayli kolaydır. Esasen düşünüldüğünde otomatik olarak hangi materyallerin gerektiği de kolaylıkla anlaşılabilmektedir. Böylelikle bir çerçeve karton ve kaplama ile de hazırlanabilir. Faka bu bir hayli sıradan olacaktır. Sunta bu çerçeve için bir hayli elverişlidir. Üzerindeki motif içerisinde kaplama kullanılmıştır. Dilediğiniz renk ve stilde kaplama ile dilediğiniz şekli verebilirsiniz.
el yapımı resim çerçeveleri
Farklı tasarımlar ve şekillerde fotoğraf çerçeveleri yapabilmekde söz konusu olabilmektedir . Çoğu kimse bu şekil şekillerde çerçeveler yaparak değer verdiği kimselere hediye olarak götürmektedir. Bir insan fakat sevdiği kişiler için bu şekil hediyeler ile uğraşır. Yaşamınızda bir hayli önemli yere sahip olan kişilere böylelikle özel ve el emeği fotoğraf çerçevesi hediye verebilirsiniz. Böylelikle bir çerçeve yapmak çokta uğraştırıcı değildir. Aynı boyutlarda sunta ya da tahta parçasını temin ettikten sonra ortası fotoğraf de görüldüğü biçimde kesilmelidir.
el yapımı resim çerçeveleri
Fotoğraf koyulacak yerin belirli ölçülerde boyutlarda olmasına önem göstermek gerekir. Sonrasında ise çerçeve istenilen renge ve forma getirmek için boyanır veya beklentiye kıyasla kaplanabilir. Tabi bunu güzelce zımparaladıktan sonra yapmak gerekir. Yüzeyin hatasız olması olmalıdır. Daha sonra beklentiye kıyasla resimdeki gibi süs eklemek için yüzeye yapıştırıcı sürülerek istenilen süsler yapıştırılabilir. Yaş gününde anneye babaya sevgiliye ve sevdiğiniz herkese bu güzel armağanı verebilirsiniz.
el yapımı resim çerçeveleri
Alışılmış ve bir hayli güzel görünümlü fotoğraf çerçeveleri de seçilebilir. Çoğu kimse bu şekil çerçeveleri sevmektedir. Çerçeveyi kime yapacağınız ya da ne gayeyle kullanacağınız bu hususta mühimdir. Babanıza çiçekli böcekli bir çerçeve uygun olmaz ya da annenize böylelikle alışılmış bir çerçeve uygun olmaz. Bu sebeple çerçeveyi sevgiliniz için hediye olarak verecekseniz o kişinin özelliklerine ve sevdiği renklere kıyasla tasarım çıkartabilirsiniz.
el yapımı resim çerçeveleri
Bu şekil bir çerçeve babanız erkek arkadaşınıza bir hayli isabetli olacaktır. Akrabanızda tanıdığınız ve sevdiğiniz erkek kişiler için elverişlidir. Aynı biçimde sunta ve tahta malzemeler kullanılarak böylelikle bir fotoğraf çerçevesi rahatlıkla yapılabilmektedir. Gereksinim duyulan malzemeler standarttır. Çerçeve için sunta ya da tahta makas yapıştırıcı cetvel boya ya da kaplama ve son olarak süs kullanılacaksa buna uygun biçimde süsler. Kaplama boyaya kıyasla biraz daha zahmetli olsa da yapıldıktan sonra boyadan çok daha spesial ve güzel görünüme sahip olabilmektedir. Boya ile istenilen renk verilebilir fakat form ve değişik renk alternatifleri biraz güç olabilmektedir. Bu sebeple istenilen forma ve renge kıyasla kaplama almak ve böylelikle tasarımını bitirmek çok daha akıllıca olacaktır. Çoğu kimse bu şekil eşyalarda kaplama kullanırlar.
el yapımı resim çerçeveleri
El emeği fotoğraf çerçevesi yaparken akla birçok fikir gelebilir. Hazırlanabilecek bir hayli çok sayıda çeşit yer almaktadır. Kişinin beklentilerine beğenisine ve rüya gücüne bağlı olarak bir hayli çok sayıda fotoğraf çerçevesi el ile hazırlanabilir. El emeği hediye çerçeveleri diğerlerine kıyasla çok daha değerlidir. Çoğu kimse bu şekil armağanları anneleri ve babaları için tercih etmektedir. Ekseriyetle çocuklar bu uğraşlar ile zaman geçirmeye bayılırlar. Ancak kimi yetişkin kişilerde hobi amacıyla bu şekil işler ile zaman geçirebilmektedir. Kimi kişilerde böylelikle el emeği çerçeveler üretip satışını yapmaktadır.
el yapımı resim çerçeveleri
Yukarıdaki şekilde bir çerçeve yapmak için fazladan kumaş ve süslere gereksinim vardır. Aynı biçimde çerçeve kalıbı için sunta ya da tahtaya gereksinim yer alıyor. Form yani kalıp tamamlandıktan sonra ise iş dizayna geçmektedir. Tasarım için yukarıda görüldüğü gibi kumaş kullanılmıştır. Renk seçimi her şeyi ile sizin tercihinizdir. Montajı ise yapıştırarak yapmak bir hayli iyi bir tercih olacaktır. Çiçekli bir fotoğraf çerçevesi kadınlar için bir hayli doğru bir karar olacaktır. Anneye yaş günü hediyesi ya da bayan sevgili için özel gün hediyesi olarak hazırlanabilir. Bir hayli çok sayıda kişi için düşünülebilecek bir hediye neden olmasın. Bilhassa kızlar için uygun bir yapıya sahiptir. Bu şekil el emeği bir fotoğraf çerçevesi için çok fazla uğraşa ihtiyaç yoktur. Yapımı bir hayli kolaydır. Çoğu kimse bunu sıradan adımlar ile yapabilir. En başta belirli ölçülerde fotoğraf boyutlarında çerçeve hazırlandıktan sonra en önemli iş tasarım olmaktadır.
el yapımı resim çerçeveleri
Tasarım fotoğraf çerçevesine şıklığı veren en önemli adımdır. Tasarım fena olursa fotoğraf çerçevesi açıkçası bir şeye benzemez ve beğenilmez. Bir hayli güzel tasarım için süs ve boya seçeneğini iyi seçmek gerekir. Çoğu kimse bu hususta iyi bir tercih yapmak için araştırma yapmaktadır. Yukarıdaki şekilde bir fotoğraf çerçevesi için en başta beklentiye uygun ve çerçeveye uyacak şekilde çiçek süsleri bulunmalıdır. İlla yukarıdaki şekilde çiçeklere ihtiyaç yoktur. Zevke ve ihtiyaçlara kıyasla istenilen biçimde çiçekler tercih edilebilir. Bunlar çerçeveye yapıştırılabilir. Bunun için spesial ve kuvvetli yapıştırıcı seçmek olmalıdır. Uhu vb. Gibi sıradan yapıştırıcılar yetersiz kalacaktır ve sonrasında düşmeler yaşanabilir.
el yapımı resim çerçeveleri
El emeği fotoğraf çerçeveleri kişinin düşünce ufkuna gücüne bağlıdır ve ne kadar bol güzel olursa çerçevede o kadar güzel olabilir. Örnek fotoğraf çerçevelerinden biriside şekildeki gibidir. Kalpli bir fotoğraf çerçevesine düğmeler ile bir hayli güzel bir görüntü kazandırılmıştır. Böylelikle bir fotoğraf çerçevesi bayan sevgili için bir hayli güzel bir hediye neden olmasın. Kız arkadaşınız için yaş gününde ya da sıradan bir günde hediye vermek istiyor yanı sıra onu bir hayli şaşırtmak ve sevindirmek isterseniz böylelikle bir el emeği fotoğraf çerçevesi hediye verebilirsiniz. Basit biçimde fotoğraf çerçevesi nasıl yapılabilir. Yapım aşamaları bir hayli basit olmaktadır. Çoğu kimse kısa bir vakit içinde aynı yukarıdaki şekilde bir fotoğraf çerçevesi yapabilir. En başta kolaylıkla kalp simgesi yapmak için ve fotoğraf çerçevesi kalıbı için sunta malzemesi tercih edilmelidir. Maket bıçağı ile çok sıradan bir biçimde kalp efekti verilebilir. Bu işlemler sona erdikten sonra güzel bir biçimde zımparalanarak pembe renge boyanabilir ya da kaplanabilir. En nihayet ise resimde olduğu güzel ve arklı renklerde düğmeler yanı sıra çiçekler ile süslenebilir. Bu işlemlerin sonucunda yukarıdaki şekilde bir el emeği fotoğraf çerçevesi elde edilebilir. Ek olarak işlemler yapılarak çok daha güzel bir hediyeye dönüştürülebilir. Bu her şeyi ile yapan kişinin el yeteneğine bağlı bir durumdur.

Yorum Gönder

 
Top