z Yaşlılara Sürprizler ve Ne Hediye Verilir | En iyi Hediye Fikirleri

yaşlılara sürpriz
Yaşlı insanlara hediye hazırlamak oldukça fazla düşünmeyi gerektiren ve incelik isteyen bir iştir. Bu hediyeyi düşünmek ve satın almak için her zaman bir mağazaya ihtiyacınız yok. Bunun için evde yapabileceğiniz pratik metotlar mevcut. Öncelikle birkaç malzeme tedarik etmeli ve bu pratik yöntemleri uygulamalısınız. Ayrıca el yapımı olduğu ve emek harcandığı için oldukça anlamlı ve özel olacaktır. Şimdi metotlarımıza geçelim.

yaşlılara sürpriz

1. Metot: Hafıza Hediyeleri

yaşlılara sürpriz
Bir soy ağacı yapın ve onu süsleyin: Hediyeyi vermeyi düşündüğünüz kimsenin yaşamında özel, anlamlı ve kritik olan evreleri ve safhaları not edin. Sonrasında ise bu notlardan oluşan bir soy ağacı yapın.
yaşlılara sürpriz
Elektronik resim çerçevesi satın alın: Hediyeyi vermek istediğiniz kişinin arkadaşlarından ve ailesinden ona ait güzel fotoğrafları toplayın ve bir belleğe atın. Bu fotoğrafları bir elektronik çerçeveye yükleyin ve slayt haline getirin. Fotoğrafları kronolojik olarak sıralamak oldukça güzel ve etkileyici bir hale getirecektir.
yaşlılara sürpriz
Bir fotoğraf takvimi oluşturun: Yıl boyunca kişinin neşelenmesini ve sevinmesini sağlayacak fotoğrafları ekleyin.
yaşlılara sürpriz
Bir albüm yapın: Şeritlerle, çıkartmalarla, metinlerle ve kâğıtlarla süsleyin.
yaşlılara sürpriz
Favori şarkılardan bir çalma listesi oluşturun: Kişinin en sevdiği müzikleri derleyin.
yaşlılara sürpriz

2. Metot: Mutfak Hediyeleri

yaşlılara sürpriz
Fırında ekmek yapabilirsiniz
yaşlılara sürpriz
Güveç Yapabilirsiniz
yaşlılara sürpriz
Aylık yemek yeme programı yapın: Kişi ile müsait olduğunuz zamanları tayin edin ve her ayın belirli günleri birlikte yemeğe çıkın. Bu onu oldukça mutlu edecektir.
yaşlılara sürpriz
Ev yapımı konserve eşyalarınızı hediye edin: Bu sayede onlara anılarını geri getirebilir ve eski zamanları hatırlatabilirsiniz.

3. Metot: Çeşitli Hediyeler

yaşlılara sürpriz
Bir mektup yazma seti oluşturun: Çeşitli kartların, kâğıtların, zarfların ve kalemlerin olduğu bir set hazırlayabilirsiniz.
yaşlılara sürpriz
Taze veya sahte çiçekler alabilir ve bir çiçek aranjmanı oluşturabilirsiniz
yaşlılara sürpriz
Hediye sepeti doldurup süsleyebilirsiniz: Bir hediye sepeti içerisine favori eşyaları ve objeleri doldurarak hediye vermeyi düşündüğünüz kimseyi oldukça mutlu edebilirsiniz.
yaşlılara sürpriz
Yapılacaklar listesi oluşturun: Yapılacaklar listesi içerisine eğlenceli fikirler yazabilirsiniz. Yürüyüş yapma, müze ve hayvanat bahçesi ziyareti ya da sinemaya gitme fikri gibi…

Yorum Gönder

 
Top