z Saatlerin Anlamları ve Saat Falı | En iyi Hediye Fikirleri

saat falı
Fal mevzusu insanlığın varlık tarihi kadar eski bir konudur. İnsanlar ekseriyetle fallara inanmıyorum deseler; hatta bilge bir şekilde falın aslında batıl bir şey olduğunu düşünüyor olsalar da, yine de gaipten tahminler, talepler, beklentiler veya duymak istenilen haberler doğrultusunda bir şeyler duymak hoşuna gidiyor doğrusu. Bu yazımız fal konusu ile saatleri bir araya getiriyor ve Saat falı diye son dönemlerin popüler konusunu masaya yatırıyor. Saatler hayatımızın her alanında var açıkçası. Kolumuzda, masamızda, yatağımızın baş ucunda, çekmecemizde, duvarımızda, telefonumuzda kısacası tüm yaşam alanlarımızda bir saat var. Çünkü modern dünya insanları neredeyse saatsiz hiçbir iş yapamazlar. Ayrıca birçoğumuz, gün boyu saate bakar ve işlerimizi saatlerle planlarız. Her an gözümüzün önünde olan, tüm yaşamımızı dakika dakika planladığımız saatlerin de bir falının olabileceğini hiç düşündünüz mü? Eğer fal meraklısı biriyseniz, işte size yeni nesil bir fal aracı. Artık dakika dakika her saatin sizin için ne anlam taşıdığını ve ne gibi ipuçları taşıdığını bu yazımız sayesinde kolaylıkla öğrenebileceksiniz. Yani saat falı bakmayı öğreneceksiniz. Sizin için ve sevgiliniz için saatlerin ne anlama geldiğini bu yazımız sayesinde kolaylıkla öğrenebilecek ve eminiz ki bu yazımızdan oldukça keyif alabileceksiniz. Hayatımız tırnak içerisinde "Zaman" sarmalı içinde devam ediyor ve bu sarmalda aşk & sevgi gibi hissiyatlar yaşamın her alanında bizlere eşlik ediyor. Aşk ve sevgiyi zamana bırakan insanlar için saatlerin anlamı vardır elbette! Mesela buluşmak, düşünmek, haberleşmek, iletişim halinde kalmak saatlerle planlanan konular. Saatlerin fal olarak ne anlam taşıdıkları çoğu kimsece pek bilinmese de, özellikle son yıllarda "saat falı" ya da saatlerin zamanı işaret eden olgularının haricinde özel anlamlar taşıdığı yani "Saatlerin Anlamları" moda akımının olduğunu ve ağırlıklı bir trend halini aldığını kolaylıkla söyleyebiliriz. Özellikle sevgili olan çiftler için bu konu başlığı oldukça popüler. Zira mesela siz de eminiz ki aşık olduğunuz kişinin sizin için her saat neler düşündüğü, hatta düşünüp düşünmediğini v.s. merak edersiniz değil mi? Bu mevzuda saatlerin anlamı aslında aşık olan kimselere ipucu verebilir. Saat falını belki yaşamınızda ilk kez işitiyor olabilirsiniz. Fakat saat falına bakmak veya bir saatin size ne mesajlar ilettiğini öğrenmek için saatlerin anlamını da öğrenmeniz icap ediyor. Saatlerin anlamları aslında matematiksel ifadeyle çift rakamlı rakamlar ile tek rakamlı saatler olarak değişiklik arz etmektedir. Ne şekilde çift saatlerin bir anlamı var ise zıt saatlerin anlamı da söz konusudur. Gün boyu 24 defa çift gelen saate denk 13 defa de zıt saatlere denk geliyoruz. 2018, 2019, 2020 ya da sonrası... Saatlerin anlamı her yıl değişik bir manaya gelir. Saatlerin anlamı 2019 yılında ne manaya geliyor meraklanıyorsanız, yazımızı sonuna kadar üşenmeden okuyarak devam edin.
Saat falı
Saat falı diye bir şey var mı? ya da "Saatlerin anlamı gerçeği yansıtıyor mu?" diye düşünmeniz, hele ki belki de fal denen saçmalığa kesinlikle inanmayan sizin gibi biri için uçuk kaçık bir fikir gibi gelebilir. İyi güzel fala inanmayın! Ama birazcık eğlenmenin ve keyiflenmenin kime ne zararı olacak ki? Şimdi keyifle kurulun koltuğunuza ve saatlerin ne anlam taşıdığını gelin birlikte değerlendirelim. 

Çift Saat nedir? 

saatlerin gerçek anlamları
Yukarıdaki tabloda belirtildiği gibi saat ve dakikası aynı olan saatlere denilir. 

Çift Saatler Ne Anlama Geliyor?

00:00 ne anlama gelir
2019 kabus dolu bir yıl olacaktır dese de siz inanmayın! Zira birisinin rüyalarını süslemek onun hayallerine girmek, birçok kimsenin talep edeceği bir şeydir. Sevgilin seni uykusunda dahi, düşünüyor bilinçaltını tamamen sen dolduruyorsun! Zira rüyalar günlük yaşantının bilinçaltına yansımasıyla birlikte en yalın ve en somut haliyle gün yüzüne çıkar. Sevgilin büyük bir ihtimalle seninle alakalı gelecek planları yapıyor! Bu hayalleri herkes kuran ve sana bu kadar değer veren insana kocaman sarıl ve onu asla bırakma emi! Çünkü böylesi seven ve değer veren bir insanı asla bulamazsın.

01:01 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Saatler 01:01'i gösterdiğinde saate bakarak kabaca Seni seviyor anlamını çıkartabilirsin. Günün ilk saatleri diyebileceğimiz bu zaman aralığını şayet ki yakalarsan, emin ol ki değer verdiğiniz insan seni seviyor. Mutlak olan sensin ve Sevgilinin yaşamında senden başkası yok. Hayatta düşündüğü ve en fazla hoşlandığı insan da sensin. Onun sevgisini sonuna kadar hak etmen gerekiyor. Sevgilinin sana karşı aşkı, tutkusu ve coşkusu asla bitmiyor. Ya ilişkiniz güzel bir raya girdiği gibi şimdi güzel bir birliktelik içerisinde devam ediyor olacaksınız. Nefes aldığın sürece, karşına çıkabilecek en doğru kişi de o! Bunu asla aklından çıkartma. Onunla olan birlikteliği hiçbir kişiye veya hiçbir ilişkiye benzemeyecek bundan emin olabilirsin. Bu kişi yaşamının tüm noktalarında ve her şeyde sana destek olup her koşulda da senin arkanda olacak. Bu insanı başka biriyle sakın karıştırma ve onu yitirmemek için elinden ne geliyorsa esirgemeden yapmaya devam et. Birçok kimsenin hayal ettiği, erişmek istediği ve birlikte olmayı düşündüğü en özel insanla birliktesin bunu aklından çıkarma! Yani yaşamının en değerli ve en güzel önsezisini yaşıyorsun. Sevgilin şimdi seninle alakalı güzel düşler kuruyor ve seni çok özlüyor yanında olmak için neler neler yapardı.

02:02 Saati Ne Anlama Geliyor? 

saatlerin anlamları
02:02 ise saatler bundan şu sonucu çıkartman mümkün; Genel ifadesi ile senden hoşlanıyor sonucuna bu saatten gidebiliriz. Sevgilinin seni çok beğendiği besbelli. Sana aşık olmak üzere veya seninle alakalı önemli bir şeyler düşündüğü anlamını 02:02'den çıkartabilirsin. Ancak hareketlerine, onunla konuşmalarına ve görünüşüne dikkat etmek zorundasın. Senin, kendisi için doğru bir insan olup olmadığı konusunu aklında tartmaya çalışıyor şu aşamada. Bu nedenle seninle alakalı uzun vadeli bir plan yapmadığı gibi, önemli bir şey de düşünmüyor. Seni biraz daha yakından tanımaya çalışıp, elbette güvenmek istiyor. Bu noktada Ona çok daha ilgili davranıp özen göstermeye çalışmalısın. Seni uzaktan devamlı izleyen ve sana hayranlık duyan bir sevenin olduğu için ne kadar şanslısın bir bilsen:)

03:03 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Saatin 03:03'ü mü gösteriyor. Sakin ol! Sana sana yavaş yavaş aşık olmaya başladı. İşte bu sonucu bu saate denk geldiysen düşünebilirsin. Sevdiğin kişinin kalbi bundan böyle senin sevginle dolup taşmaya başlıyor. Ancak sana olan hislerinin henüz tutkulu bir aşka dönüşmediğini de bilmelisin. Sadece aşkın ilk kıvılcımı yüksek bir kaloriden ateşlenmeye başladı. Unutma ki ilişki olarak henüz daha yolun çok ama çok başındasınız. Bu aşk kıvılcımını dikkate alarak ve doğru şekilde hareket ederek, ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilirsiniz. Belki yalnızca bir arkadaşlıkla başlayacak olan bu güzel diyalog, yüz yılın en fesane aşıklarının habercisi olacak. Bunu kimse bilemez. Sevdiğin de senin gibi yavaş yavaş sana aşık olmaya başlıyor. Haberin olsun! Şayet 03:03 ile bir erkek karşılaşırsa, karşındakinin bir bayan olduğunu aklından çıkarma ve onu incitmeden özen gösterilerek ilerlemelisin. Şayet ona karşı bir şeyler hissetmiyorsan, boşa Ona umut verip ikinizi de üzecek bir gelişmeye izin verme. Şayet 03:03 saati ile bir bayan karşılaşırsa, karşındaki erkeği kendine aşık etmeyi başardığın için kendinle çok ama çok gurur duyabilirsin. Şayet ona karşı bir şeyler hissetmiyorsan boşa umut verip ikinizi de üzme.

04:04 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Saatler 04:04'ü gösterdiyse ve buna sen şahitlik ettiysen, emin ol, sevdiğin o ulvi kişi seni çok ama çooook seviyor. 04:04 çift saati ise eminiz ki sizin en çok hoşunuza gidecek haber geliyor. Özel hayatında seni senden dahi anlayacak, sana derinden aşk besleyecek çok değerli biri var. Yaşamının tüm noktalarında kendini sana adamış ve seninle ömrünün sonuna kadar yaşamak isteyen özel biri. Daima senin için ve kendisi için her ikinizi de ilgilendiren sizli aşk planları yapıyor. Hayatta ne yapıyorsa tamamı tamamen ikiniz için. Bu insanı asla dışlama ve onun sevgisini sakın suistimal filan da etme. Zira bir daha seni böylesine seven birini asla bulamayacağını unutma. Bir insan sevilmekten başka ne ister ki bu basit hayatta? Sevmekten ve sevilmekten daha kıymetli ne var. Aşk tüm güzelliklerin kaynağı değil mi? Çok şanslısın biliyor musun? Çünkü sevgilin aşkı sana dibine kadar yaşatacak biri. Senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki, inanamazsın.

05:05 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Saatler 01:01'i gösterdiğinde masandaki çalar saate bakarak bol bol kaderin için hayıflanabilirsin. Çünkü artık ne yaptıysan sevdiğine? Onu çok kırmış, çok üzmüşsün. Üzgünüm ama yüzünü görmek istemediği gibi, senden de acayip nefret ediyor. Bu kez düşeş attınız ama yek geldi. Yani bir çöuval inciri berbat ettiniz! Sonuç feci kötü. Köpekler gibi pişman olabilir ve kahrolana kadar üzülebilirsiniz. Ya bi dakika; sevgilinize ne yaptınız da sizden bu kadar nefret etti ki? Onu neden bu kadar sinirlendirdiniz ki? Çok kızdırmış olmalısınız ki kalbini fena halde kırmışsınız. O yüzden de hatanı hemen telafi et ve sevgilinie iyi bir özür dilerim hediyesi al. Senden nefret eden bir sevgilinin olduğunu düşünmek dahi, insanı keyfini kaçırır. Nefret aslında ilkel bir ama somut bir histir. Nefret hissini sevgiye dönüştürmek ise birazcık marifet ve uzmanlık gerektirir. Sen de sevgilini hafife alma ve ona sitemizdeki sevgiliye hediye fikirleri içerisinden birini beğenerek gönlünü yeniden kazanmak için mücadeleni ver.

06:06 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Ret cevabı almak istemiyorsan, yapacağın çıkma-evlilik ya da sevgililik teklifi için bu saati sakın seçme! Hatta bu saate denk geldiğin günü de seçmez isen çok daha yerinde olur. Çünkü bu saat teklif yapmak için olabilecek en berbat saat. Sevgilinizle plan yapmak, görüşmek veya aranızda var olan problemleri halletmek için iyi bir saat olmadığı kesin. Bugün tersinden kalkmış bir biçimde davranacaktır sana çünkü. Bu nedenle örneğin evlilik teklifini yapmak için başka bir günü bekle. Şayet ki o gün kesinlikle buluşmanız gerekiyorsa da gardınızı alarak yanına gidin ve ne olursa olsun, her ne yaparsa yapsın Ona karşı durumu daima alttan almaya özen gösterin. Düzeltebileceğin ya da kurtarabileceğin bir durum değil yani seni aşan  ve senin ellerinde olmayan bir durumla karşı karşıyasın. Bugün için planladığın tüm şeyleri ertele ve onu biraz rahat bırak. Böylece seni özlemiş olacak ve yanına geldiğinde de seni mutlu edecektir.

07:07 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Sakın gülme ama şayet saat 07:07'yi gösteriyorsa ve bu saate denk geldiysen sevgilin senden çocuk yapmak istiyor. Büyük bir ihtimalle evlisiniz veya evlilik yolunda ilerliyorsunuz. Zira sevgilin şimdi senden çocuk yapmak istiyor. Gözü, saçı, teni, elleri, ayakları tamamen sana benzeyen bir çocuğu olsun istiyor ve bu hayallerle yanıp tutuşuyor. Sevgilisine büyük bir tutkuyla aşık olan, Ona güvenen ve sadakatle bağlı olan biri, aşık olduğu kişiden çocuğu olsun ister. Yani bu cümledeki esas oğlan sen oluyorsun. O yüzden de şanslı olduğunu kendi kendine itiraf edebilirsin. Sevgilin sana aşık ve hayranlık duyuyor. Birbirinize karşılıklı sevgi ve saygıyla bağlanıp dünyanın en özel duygularından bir tanesi olan ebeveynliği tatmak istiyor. Kendini o şanslı bebeğin yerine koy ve böylesi bir anne babanın çocuğu olmanın nasıl da mutlu edici bir şey olduğunu hayal et. Bu durum seni mutlu etmez miydi?

08:08 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Kolundaki saatin sabah 08:08'i gösteriyorsa sana kahvaltı teklif edeceğini düşünebilirsin. Güne hoşlandığı ve sevdiği biriyle birlikte kahvaltı yaparak başlamak, iyi bir fikir. Saatler 08:08'i vuruyorsa seninle beraber baş başa müthiş bir kahvaltı önerisi gelebilir ki buna hazırlıklı ol. Şayet yaşamında sana kahvaltı önerisi yapan biri var ise, bu kişiyi sakın ola terk etme tamam mı? Zira bu öneriyi sana aşkla yapan kişi, gelecekte birlikte yaşlanmak isteyeceğin özel kişidir. Seninle ilgili niyeti ciddi olmasaydı, kahvaltı teklifinde bulunmazdı buna inan! Diğer türlü tek gecelik bir ilişki kurmanın yollarını arardı. O değer verdiğin kişi şu an ne yapıyor biliyor musun? Seninle yağacağı kahvaltının akıllardan çıkmayacak bir kahvaltı olmasını istiyor ve romantik bir kahvaltı yapmanın planlaması içinde.

09:09 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Bana kalırsa bu saatle karşılaştıysan telefonunu kapat, kapı çalıyorsa sakın açma. Hatta mümkünse uzak bir yere tatile git. Çünkü seni çok üzecek bir söz söyleyecek. Ne yazık ki buna da engel olma fırsatın ya da şansın olmayacak. Burada saatlerin ters anlamı ile karşı karşıyayız. Şayet sen de 09:09 ile karşılaştıysan hayatındaki kişiden o an için uzak durmanda yarar var. Bugün söyleyeceği sözlerle seni hiç tahmin bile edemeyeceğin kadar kırabilir! Senin söyleyeceğin sözlere karşı ise yine aşırı bir tepki göstererek alınganlık yapabilir.
güzel hediyeler
Bu durumun şimdilik geçici bir durum olduğunu aklından çıkarma. Sevgilinizle aranızda kendinizi motivasyonunuzu yükseltecek yeni şeyler bul ve probleminizi nasıl çözüleceğini öğren. Seni kırdığı zamanlarda ona biraz vakit ver ve sonrasında kırıldığın konuyu onunla kesinlikle paylaş bu durumda daha anlayışlı olacak Şayet kırıldığını başka yollarla bilmesini beklersen sen kaybedersin Sen demeden neden kırıldığını büyük bir ihtimalle anlamayacaktır Seni derinden sarsacak ve bu kadar üzecek sözlerde bulunmasının bir sebebi yok gerçekte onun kendi içerisinde yaşadığı veya iş problemlerindeki çıkmazı sana yansıyacak 08:09 Saati Ne Anlama Geliyor?

10:10 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Maalesef üzülerek söylemeliyim ki, senden ayrılmak için gün sayıyor ve ilk fırsatta seni terk edecek. Sevgiline şu ara çok dikkat. Çünkü senden ayrılmak için boş bir anı kolluyor Aranızda var olan sorunları bir an evvel çözmelisin zira son yıllarda senin davranışlarından rahatsız olmuş ve ilişkinizin sonunu ayrılık olarak görüyor. Bir ilişkiyi başlatmak ne kadar zorsa o ilişkiyi yürütmek de o kadar güçtür Sevdiğiniz insanı alttan almanız ve idare etmeniz birlikteliğin seyri için mühimdir Aranızdaki sorunlara uzun süreli çözümler bulmalısın en fazla zıt düştüğünüz problemleri kırıcı olmadan çözmelisin. Çözüm odaklı davrandığın vakit senden ayrılmayı daha az düşünecektir. Ayrıca zaman geçtikçe bu fikrinden her şeyi ile uzaklaşabilir.

11:11 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
11:11 için keyifler gıcır. Çünkü bu saat vurduğunda ve sen de buna denk geldiysen şayet sana sürpriz bir hediyesi olacak. Sevgilin şu sıra senden ayrı olarak hummalı bir biçimde ve ser verip sır vermeyerek sürpriz bir hediye seçimi için hazırlık yapıyor. Sevdiğiniz biri varsa ondan ister istemez ufak da olsa size sürprizler yapmasını beklersiniz. Size alacağı en ufak bir hediye dahi, güzel hatıraları beraberinde çağrıştırarak aklınızdan çıkmayacaktır. Dolayısıyla aşkınızı zamandan bağımsız olarak ebedi şekilde yaşatacaktır. Sevgilin sana yakın bir tarihte çok ama çok güzel bir hediye alacak Ve sen bu hediyeyi o kadar çok seveceksin ki bundan dolayı çok da mutlu olacaksın. Armağanın ölçüleri önemli değildir, bilhassa sevgilinden gelecekse bu hediye çok değerlidir. Şayet kolundaki saatte 11:11’e denk geldiysen biraz sonra belki de kapı çalacak ve sevgilin sana özel bir hediye sunacak! Kısacası sevgilinden hediye beklemeye başlayabilirsin. Çünkü romantik bir sebeple yakında sana sürpriz bir hediyesi olacak.

12:12 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Büyük aşkınız artık ikiniz arasında sır olarak kalmaktan çıkıp, sevgilinin ailesine bildirilecek. Yani seni bundan sonra ailesine anlatacak. Kolundaki, duvarındaki veya masandaki saat 12:12’yi gösteriyorsa, sevgilin uzunca bir süre senin tesirin altına alacak. Zira Sevgilin seni devamlı ailesine anlatıp, senli  geçecek o upuzun gelecek hayallerini onlarla paylaşıyor olacak. Onun için çok kıymetli olduğunu asla unutma. Şayet bir kişi seni ailesine anlatmaya başladıysa ve seninle ilgili olarak önemli planları yapmaya başladıysa, elbette ki böyle biri çok özel ve değerlidir sonucu çıkartılabilir. Bilhassa bayanların en fazla sevip en çok karşılaşmak istedikleri saat dilimi 12:12'dir. Çünkü az önce de değindiğimiz gibi bu saatin anlamı onlar için çok özel olduğundan, derin hisler altında kalmalarını sağlar. En az bayanlar kadar erkekler için de bu saatin anlamı oldukça heyecanlandırıcıdır. Bence hiç zaman kaybetmeden hemen şimdi kendini bir AVM'ye atıp alışveriş yapmalısın. Ne de olsa yakın zamanda sevdiğinin ailesiyle tanışmaya gideceksin.

13:13 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Ona yakınlık göster, rahatlamasını sağla çünkü seninle konuşmaya utanıyor. Sevgilinin seninle konuşmak istediği özel bir konusu var ama çok çekiniyor senden. Bu özel konuyu seninle rahat bir şekilde konuşmak istiyor ama bir türlü rahat değil. Bu durumu içine atmış ve kendine büyük bir dert haline getirmiş. Bu sorunları acilen çözmeniz ikiniz için de oldukça hayati bir öneme sahip. Sen Ona, O da sana açık olmalı ve birbirinize rahat açılabilmelisiniz. Sorunları içinize atmanız size hiçbir yarar sağlamayacaktır. Birbirinize karşı her zaman ve her konuda güven duymanız gerektiği gibi dürüst de olmalısınız. Bu durumda ancak ilişkiniz sağlıklı yürüyebilir ve  aşkınızın selameti açısından bu durum çok önemlidir. Birbirinize karşı trip atmak veya karşı taraftan anlayış beklemek, ilişkiye yapılabilecek en büyük haksızlıktır. Sevgilin de sana boş değil, fakat utangaç yapısından dolayı hiçbir şekilde sana açılamıyor. Seni nerede görse dili damağı kuruyor ve kaçacak delik arıyor. Utanmak aşkın bir parçası olabilir fakat fazla utanmak ilişkide dengeleri olumsuz şekilde bozabilir. Bu nedenle dengeyi iyi sağlamanız gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

14:14 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Saatler 14:14'ü gösterdiğinde kendini onunla evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış diye hayal edebilirsin. Çünkü 14:14'te sana romantik bir evlenme teklifini düşünüyor olacak. Peki sen kendini evliliğe hazır hissediyor musun? Hissetmiyorsan hazır hissetsen iyi olur. Zira sevgilin sana ne şekilde evlilik teklif edeceğini kara kara düşünüyor. Kafası şimdi romantik bir evlilik teklifiyle meşgul ve sana karşı çok ama çok derinden bir aşkla bağlı. Evlilik hayali kuran bir tanesi normal düşünceler hissetmez karşısındakiyle hayatının sonuna kadar birlikte olmak ister En az bir zamanda güzel bir yerde ve sürpriz bir evlenme önerisi alacaksın bunu bil 14 14 Saati Ne Anlama Geliyor?

15:15 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Bu da nereden çıktı deme ve alay etme çünkü seninle uzak çok uzak yerlere kaçmak istiyor. Belki de hayatının kaçamağını yapmak istiyor. Sevgilin gözlerden uzak bir yerde seninle tatil yapmak istiyor. Hayatın koşturmasından aşırı sıkılmış ve seninle birlikte kafasını dinlemenin çok iyi geleceğini düşünüyor. Tatil karşınızdaki insanı tanımak için bir hayli iyi bir fırsattır. Sen de ayağına kadar gelmiş ve eline geçen bu harika avantajı iyi değerlendirmelisin. Sevgilinin ömrünün aşkı olup olmadığını anlayabileceğin bu tatil size ve sevgilinize de iyi gelecek. Şehirden uzaklaşmak ve birlikte kalmak sizi birbirinize daha da yakınlaştıracaktır. Hatırlamak gerekir ki tatil planları insanların problemlerinden uzaklaşmak istediği anlarda somut olarak çıkar bu güzel avantajı değerlendirin ve sevdiğinizin problemlerini dinleyin.

16:16 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Senden o kadar hoşlanmış olmalı ki şimdilerde seni en yakın arkadaşlarına anlatıyor. Sevgilinin seni birisine anlatması kulağa çok güzel geliyor olabilir. Fakat nasıl anlattığı da işin diğer bir önemli kısmını oluşturuyor. Sana kıymet veriyor ve senin iyi yönlerini devamlı konuşuyorsa, bu durumda kendini şanslı adledebilirsin. Bu kişi seni çok seviyor ve senin doğru insan olduğundan o kadar emin ki, senle ilgili hiçbir güvenlik endişesi taşımıyor. Sen e onun güvenini sarsacak herhangi bir eylemin içinde bulunmamalısın.

17:17 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Zil takıp oynamanın tam yeri ve sırasıdır. Çünkü o insan da seninle aynı veya benzer hayalleri kuruyor. Şimdi sen ne hayal kuruyorsan, sevgilin de aynı hayalleri gözlerinin önünden geçiriyor. Sevgilinin seninle aynı hayalleri kurması gönlünüzün karşılıklı olduğunu gösteriyor.
güzel hediye fikirleri
Hani kalp kalbe karşıdır derler ya o misal. İnsan yalnızca sevip kıymet verdiği insanla aynı zamanda aynı şeyleri düşünür. Bu konu sizlerin her zaman birbirinize karşı anlayışlı olduğunuzu ifade eder. İki değişik insanın birlikte bir ilişki kurması ve geçinebilmesi güçtür. Halbuki ki senin karşındaki insan seninle aynı hayalleri kuruyor. Bu anlamına gelir ki sen ruh eşini çoktan bulmuşsun Onunla birlikte mutlu huzurlu ve duygu yüklü bir ömür geçirebilirsin.

18:18 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
Saatler 18:18'i gösterdiğinde havalara uç! Çünkü sevgilin seni herkesten ama herkesten çok daha fazla seviyor. Ne kadar özel biri ve şanslı olduğunu hayal edebiliyor musun? Seni her şeyden ilgi duyan bir tanesi var, bu çok güzel bir his öyle değil mi? Sevmek ve sevilmek birçok kimsenin yaşamak istediği şey.  Hele ki karşılıklı bir sevgi yaşanılıyorsa çok daha derinden bir aşk halini almaya başlar: Sevgilinin sana karşı sevgisinden ve sadakatinden emin olabilirsin. Kendinizi ona içten içe kaptırdıysanız ve birbirinizi üzmemek için her şeyi yapın! Hayatın tadını çıkarmak dedikleri şey, tam olarak sizlerin aşk yaşamınız için söylenmiş bir söz.

19:19 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
19:19! Sımsıcak bir aşk öpücüğüne ne dersin? Hadi dişlerini fırçala veya nefesini fresh bir havada tut. Çünkü kocaman bir öpücük geliyor. Aşk bacayı sardıysa öpücük kaçınılmazdır. Çünkü sevgilin ellerini tutup dudaklarından tutkulu bir aşkla öpmek istiyor. Sevgiliniz o kadar duygusal biri ki yaşadığınız aşk, tam da filmlerde ki gibi romantik ve samimi. Elini tutup aşkla ve tutkuyla dudaklarından öpmek istemesi demek; her şeyi ile seni çok özlediğinin ve yanında olmak istediğinin delili yerine geçer. Demek ki senden aşırı derecede çok etkileniyor ve seninle alakalı büyük hayalleri var. Neticede kimse etkilenmediği birisine karşı böylesi hayaller kurmaz öyle değil mi? Sevgilinin değerini bilmeyi ihmal etme.

20:20 Saati Ne Anlama Geliyor?

saatlerin anlamları
20:20 berbat bir anlama sahip. Hatta okumasan daha iyi. Evet evet biraz uzaklaş. Telefonunun ekranını kapat bence. Çünkü çok ama çok  canın sıkılabilir! Duymak istediğine emin misin? O halde benden günah gitti. Sevgilin şimdi başkasıyla beraber! Bu durum zannettiğinden bile aslında daha kötü. Zira durum ne olursa olsun, mini bir problem karşısında dahi, hemen soluğu başka birinin yanında oluyor. Sen bu kişiyle bir ömür sorunsuz bir hayat geçiremezsin! Ancak bu hayatta ister istemez sorunlar çıkacaktır. Fakat bu biçimde bu ilişki nereye gider, işin doğrusu kestiremiyor veya tahmin edemiyorum. Sen de yaşamına bu noktada keskin bir yön vermelisin. Sana sadık olmayacak veya güvenini zedeleyecek, canı istediğinde başkasının yanına gidip, istediğinde de sana geri dönecek birinin canı cehenneme doğrusu.

21:21 Saati Ne Anlama Geliyor? 

saatlerin anlamları
21:21 ne de güzel bir saattir öyle. Aman Allah'ım. Çünkü bu saate denk geldiysen eğer bil ki seninle alakalı gelecek hayalleri kuruyor. Yani şanslısın Çocuk! Çünkü sevgilinin cephesinde aşk bacayı çoktan sarmış bile. Sevgilin seninle ilgili gelecek planları kuruyorsa durum ciddileşmeye başlamış demektir. O halde sen de amma şanslıymışsın! Seni kendisi ve geleceği için en doğru aday olarak görüyor. Seninle alakalı hayaller kuruyor ve muhtemelen seni eşi olarak şimdiden kabullenmeye başlıyor. Seninle evlenmek; çoluk çocuk sahibi olmak, onun şu an için en büyük hayali. Büyük hayaller heey? Seninle ilgili güzel hayaller kuruyor dediysek, öyle sıradan hafta sonu nereye gidelim gibi ufak tefek şeylerden bahsetmiyoruz çok büyük ve önemli hayaller bunlar.

22:22 Saati Ne Anlama Geliyor? 

saatlerin anlamları
Eğer bu saate denk geldiysen şimdi keyiflenebilirsin. Çünkü sana şahane çok seveceğin keyifli bir haberim var;  Sana yakın bir zamanda kahve ısmarlayacak. Hoşuna gider mi bilmiyorum ama kulağına oldukça etkileyici gelecek bir teklifle yanına gelecek. Bir fincan sıcak kahve ve şirin bir sohbete hayır demek istemezsin öyle değil mi? büyük bir olasılıkla bu görüşme yeni bir başlangıca neden olabilir. Aklınızdan geçenleri birbirinizle paylaşarak ortak bir yol çizebilirsiniz Kimse hoşlanmadığı birisine böylesi bir teklifte bulunmaz böylece saatlerin anlamı size özel ortak bir önem taşıyacak.

23:23 Saati Ne Anlama Geliyor? 

saatlerin anlamları
Eğer bu saate denk geldiysen sana şahane bir haberim var; Çünkü senin için ömrünün en özeli, ilki ve bundan sonraki yegane kişisi olduğunu düşünüyor. Senden önce ilişkisi olmuş olsa da seni değişik görüyor. Onun için hayatın altın şifresi, özü, özütü, anlamı kısacası her şeyi sensin. Saatler gerçekten de bir anlam taşıyor mu veya gerçeği yansıtıyor mu diye bir turist gibi gezinti, yapabilirsin internette! Ama tereddütte düşebilirsin fakat düşmemelisin Karşındaki insan sana ömrünün ilki ve teki olduğunu hissettirecek en güzel insanlardan birisi. Bu kişi seninle birlikte yaşlanmayı düşünüyor yaşamının tüm noktalarında seni yanında görmek isteyen bu kişiyi hiçbir zaman kaybetmemelisin. En özel aşkların ve en özel anların yaşanacağı bu zaman aralığında her iki yanda kendi aralarında en özel duygularla bağlıdır.

Zıt Saatlerin Deli Dolu Anlamları

zıt saatlerin anlamları
Bunları duymaktan hiç hoşlanmayacaksınız. Çünkü ters / zıt saatlerin çok berbat ve üzücü anlamları var. Aynı raklamlardan oluşan saatlerin olumlu yönde anlamları olduğu gibi, saat ve dakika kısmında birbirine zırt düşmüş saatlerin de elbette özel bir anlamlarının olduğundan bahsedebiliriz. Yani birbirine zıt saatlerin anlamları. Zıt saatlerin anlamlerı aslında pek de hoşunuza gitmeyebilir. Çünkü zıt saatler iyiye işaret sayılmaz pek. Bu nedenle de kimse zıt saatlerle karşılaşmak istemez. Ancak her ne kadar zıt taraflarda yer alan saatlerle karşılaşılmak istenmese de anlamlarının bilinmesinde yarar vardır. 

01:10 Saati Ne Anlama Geliyor? 

Tüüüüh! Bu saatle karşılaşman hiç iyi olmadı. Çünkü seni hiç mi hiç sevmiyor. Zorlamanın da bir anlamı yok doğal olarak. Karşındaki kişinin seni sevmesi için çok mücadele ettin ama kaybettin. Dolayısıyla bu konuda ısrarcı davranmanın bir alemi yok. Yani bunu aklına soksan iyi olur  seni hiç sevmiyoooor.

02:20 Saati Ne Anlama Geliyor?

Senden hoşlanmıyor Devamlı göz göze geldiğiniz için senden hoşlandığını düşüyordun fakat durum gerçekte sandığın gibi değil senin bakışlarından rahatsız olduğundan sana bakıyor gerçekte ortada bir hoşlantı yok.

03:30 Saati Ne Anlama Geliyor?

Tüh ki ne tüüüh! O sana daha önce de hiç aşık olmadığı gibi bundan sonra da hiç aşık olmayacak. Bu kişinin kalbinde başka birisi var. Kafanı duvarlara  taşlara vurabilirsin çünkü bu kişi kesinlikle sen değilsin. Sen onu etkilemek için ne kadar çabalasan da her şey boşa gidiyor. Sevgilin başka birini hoşlandığı için aranızda bir şey olmayacak.

04:40 Saati Ne Anlama Geliyor?

Biraz daha kulağını yaklaştır çünkü O, şu ana kadar senden hiç hoşlanmadı. Belki en başlarda ilişkiniz güzel olacaktı fakat zaman geçtikçe senden beklediği o sinerjiyi enerjiyi alamadığından başka bir insana yöneldi. Zira seni gereğince sevmiyor.

05:50 Saati Ne Anlama Geliyor?

Birbirine zıt saatlerin en güzeli 05:50 olsa gerek. Çünkü bu saatle karşılaştıysan, bil ki, senden çok hoşlanıyor. Karşındaki ürkek ve utangaç biri olduğundan sana açılamıyorsa bile seni sevdiği gayet açık. Şayet ki sen de ona karşı hislerini belli edersen, daha çok cesaret bularak sana açılabilir.

10:01 Saati Ne Anlama Geliyor?

Senin aklında var mıydı bilemiyorum ama O seninle evlenmek istiyor. Bu saatin anlamı seninle evlenme düşüncesinin aklında filizlenmeye başladığıdır. Çünkü her zaman sadece senin yanında ve seninle olmayı arzuluyor. Bundan sonraki her anında veya her saniyende yıldırım gibi bir evlilik önerisi ile karşılaşabilirsin. Buna da şimdiden hazırlıklı olmalısın.

12:21 Saati Ne Anlama Geliyor?

Israrcı olma ama! Çünkü seni sevmiyor kuzum. Sen ise, sürekli kendini kandır ve seni sevdiğine inan ancak! Böyle olmaz ki ama. Çünkü şu dakikaya kadar onun seni sevdiğine inandın hep. Ama kazın ayağı hiç öyle değil. Seni gerçekte sevmediğine inansan iyi olur. Bu durumu kabullen artık. Ne öyle inatla Onunla birlikte olmaya devam ediyorsun ki? Bu keçi inadın sana çok şey de kaybettirebilir bunu aklından çıkartma! Örneğin daha güzel fırsatları bu saçma sapan inadın yüzünden kaçırabileceğin gibi, güzellikleri görmende de bir kör gibi davranabilirsin.

13:31 Saati Ne Anlama Geliyor?

13:31'i gördüysen arkana bakmadan koşmaya başla. Çünkü bu haber de hoşuna gitmeyecek. Neden mi, bu haberi sana megafonla haykurarak söylediğimizi hayal et; "Seni hiç umursadığı yokkkkk...." Sen ne kadar onu düşünürsen düşün, o tam zıttı olarak seni sevmiyor be kardeşim. Ayrıca seni umursamıyor da. Düşüncesinde senin dışında her şey var ama sen yoksun... Bu kadar basit işte. 

14:41 Saati Ne Anlama Geliyor? 

Seninle gelecek planlıyor. Birlikteliğinizde bu aşamaya kadar çok güzel hatıralar biriktirdiniz Birlikte yaşadığınız vakit onun için birçok şey ifade ediyor. Bu nedenle ömrünün geri kalanında seninle alakalı planlar yapıyor.

15:51 Saati Ne Anlama Geliyor?

Güzel bir haber mi bilmiyorum ama sıkı dur şimdi. Çünkü galiba eski sevgilinle barışacaksın. Yaptığınız küçük yanılgı yüzünden birbirinizden koptunuz fakat bu kopuş sizde birbirinizi unutturamadı Her zaman bir kez daha barışabilirsiniz.

20:02 Saati Ne Anlama Geliyor?

Bu habere sevinecek misin emin değilim ama seninle evlenecek. Sevgilinin seninle alakalı tek bir hayali var, o da bir an evvel seninle hayatını birleştirmek. Yani evlenmek! Beraberliğinizi şahitler huzurnda kocaman bir EVET diyerek taçlandırmaya hazır olun.

21:12 Saati Ne Anlama Geliyor?

Her zaman ve her koşulda onun aklındasın. İnsanın aklı başka bir yerdeyse bir şeye odaklanabilmesi hemen hemen olanaksız Devamlı onun aklını meşgul ettiğin için söylenenleri birçok vakit duymuyor Sen de onu düşündüğünü belli edip onu mutlu etmelisin.

23:32 Saati Ne Anlama Geliyor?

Sana aşık Küçük bir şirinlikle başlayan birlikteliğiniz de onu kendine aşık etmeyi başardın ilişkiniz bu seyrinde devam ederse evlilikle sonuçlanabilir.

DİKKAT: Burada yer verilen açıklamalar bilgilendirme amaçlı olmayıp, tamamen eğlenme ve keyifli bir vakit amaçlıdır. Lütfen üslubumuzu ve değerlendirmelerimizi ciddiye almayınız. Bu konu hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum.
kupa bardak

Yorum Gönder

 
Top