z Ev Görme Hediyesi Ne Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

Ev Görme Hediyesi Ne Alınır
Bir yakınımız; dostumuz, arkadaşımız veya kardeşimiz ev almış olabilir. Kültürümüz gereği bu gibi durumlarda ev görme hediyesi almak icap eder. Bu durumda ise pek çok birey nasıl bir ev hediyesi alınması gerektiği hususunda karamsarlığa düşer. Zira yeni ev hayırlı olsun hediyesi ile hoş geldin edilmek ister. Bu durumda bizler de değer verdiğimiz bu kimselerin sevinçlerini paylaştığımızı belli etmek ve onlara yeni ev hediyesi almak için bir çabaya gireriz. Bu gibi durumlarda sizler de ne yapacağınızı bilmiyorsanız en doğru adrestesiniz. Zira yazımızın devamında ev görme hediyesi adı altında sıklıkla tercih edilen en nadide armağan türlerini sizlerin istifadesine sunacağız. Şimdi hız kesmeden listemizin ilk sırasıyla işe koyulalım!

Dekoratif 3D Ay Gece Lambası

ev hediyeleri
Sevdiğimiz, değer verdiğimiz yakınımızın yeni ev heyecanını paylaşmak ve kültürümüzün icap ettiği gibi ona bir ev hediyesi almak için tercih edeceğiniz ilk hediye dekoratif 3D ay gece lambası olabilir. Zira nitelikleri oldukça fazla ve fonksiyonel kullanıma müsait olan bu ürün çok kullanışlı bir hediye kapasitesine sahiptir. Özellikle loş bir görünüm sunması itibarıyla gece lambası olarak fevkalade kullanılabilir özelliktedir. Bunun yanı sıra dekoratif özelliği ve üç boyutlu ay yapısı sayesinde de yeni alınan evde muhteşem duracaktır.

Kişiye Özel Nostalji Gramofon Müzik Kutusu

ev hediyeleri
Kişiye özel armağanlardan birisi olan nostalji gramofon müzik kutusu oldukça güzel bir ev hediyesi olabilir. Listemizin ikinci sırasında yer alan bu ürün pek çok birey tarafından sıklıkla ev görme amacı ile satın alınmaktadır. Kişiye özel olması ve güzel bir el yazısı ile gramofon üzerine ismin işlenmesi, hediye edilen kişinin sizler için özel ve değerli olduğunu belirli kılacak küçük ama zarif bir detay. 
ev hediyeleri
Öte yandan gramofon görünümlü müzik kutusu olması hasebiyle sadece müzik dinlemek amacı ile kullanılmayacak, bununla beraber eski ancak sadeliğin verdiği zarif görünüm sayesinde dekoratif eşya olarak da evin en güzel yerinde kendisine mekân bulabilecektir. Ev sakinleri ara ara buradan sevdikleri müzikleri duyacak ve sizler yad edecektir. 

Kişiye Özel LED Işıklı Kalp Pano

Kişiye Özel LED Işıklı Kalp Pano
Son sürat listemizde üçüncü sıraya geçiyoruz. Kişiye özel hediye çeşitleri ile devam etmekteyiz. Zira ev görme hediyesinin özel olması ve muhatap olduğunuz ev sahibine ait olması için kişiye özel yazılı ve fotoğraflı ürünler tercih edilmesi daha isabetli olacaktır. Kişiye özel LED ışıklı kap pano hediyesi hemen hemen herkes için kullanılabilir bir hediye değildir. Daha çok sevgiliniz gibi özel birtakım duygular beslediğiniz kimselere daha uygundur. 
ev hediyesi
Zira fotoğraflardan yapılmış kolaj ve kalp şeklindeki görünümü hediyeyi daha özel hale getirmektedir. Bu sebeple yeni bir eve taşınmış olan sevgilinize alınabilecek çok güzel bir hediye olacaktır. Ayrıca fotoğraflardan oluşması sebebiyle birlikte çektiğiniz fotoğrafları koyabilecek ve bu hediyeyle göz göze geldiğinizde sizi güzel anılara sevk edecektir.

Film Makinesi Tasarımlı Müzik Kutusu

Film Makinesi Tasarımlı Müzik Kutusu
Elbette ev görme hediyelerini sizlere sunarken bu hediyelerin kullan at mantığına dayanan hediyeler olmamasına dikkat ediyoruz. Çünkü yeni bir eve taşınmış değer verdiğiniz bir insana evinde bulunması için kalbinizden kopan bir armağan hediye ediyorsunuz. Bu hediyenin uzun süre kullanılabilmesi sizi de mutlu edecektir. Film makinesi tasarımlı müzik kutusu da uzun yıllar boyunca evde kullanılabilecek bir hediyedir. Zira dekoratif özelliği sayesinde bulunduğu yerde göz alıcı ve dikkat çekici bir görünüm sergileyecektir. Ara ara ev sakinlerinin açıp sevdiği parçaları dinleyebileceği bir müzik kutusu olması sayesinde de sizleri hep hatırlayacak ve güzel duygularla yad edeceklerdir.

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

ev görme hediyeleri
Dedelerimizin evinde hala var olan ve hepimizin çocukluğunda evlerinde bulunan dikiş makinesi oldukça nostaljik ve hoş bir görünüme sahiptir. Nostaljik dikiş makinesi şeklindeki müzik kutusu da bu anlamda tercih edilen ev görme hediyeleri içerisinde ilk sıralarda yer almaktadır. Bilhassa son yıllarda eskiye olan özlemin ve evlerde nostaljik dekoratif ürünlere olan rağbetin artmasıyla birlikte bu tarz ürünler oldukça trend olmaktadır. Sizler de değer verdiğiniz bireylere ev görme hediyesi olarak bu armağanı satın alabilir ve onlara hoş hissiyatlar yaşatabilirsiniz.

Kişiye Özel Hediyelik Fener Mumluk

Kişiye Özel Hediyelik Fener Mumluk
Biraz daha farklı ve eskilerin deyimi ile nevi şahsına münhasır hediyeler arıyorsanız listemizin en doğru bölümüne geldiniz. Kişiye özel hediyelik fener mumluk oldukça farklı ve nispeten çok az evde bulunan dekoratif ve çok kullanışlı bir üründür. 
ev hediyesi ne alınır
Üzerinde işlenebilen fotoğraflar sayesinde ev görmeye gittiğiniz arkadaşınızın fotoğraflarını ya da birlikte çekilmiş olduğunuz fotoğrafları bu mumluğa işleyebilir ve arkadaşınıza ev görme armağanında bulunabilirsiniz. Aynı zamanda fener olarak da kullanılabilmesi sayesinde fonksiyonel dekoratif eşyalar içerisinde gayet tabii tercih edilebilir bir konumdadır.

Bereket Duası Yazılı Kanvas Tablo

ev hediyesi ne alınır
Yeni eve taşınana bireylere hayırlı olsun dileklerinde bulunulur. Bu bizim kültürümüzün bize kazandırdığı güzel bir alışkanlığıdır. Güle güle oturulması ve ağız tadı ile yaşanılması temennileri ile birlikte elbette bir de ev görme hediyesi alınması icap eder. Aslında bu bir mecburiyet değildir. Ancak yeni bir eve taşınmış kişiyi fevkalade mutlu edeceği için herkes böyle bir armağanı almak ister. 
ev hediyesi
Sizler de eğer yeni taşınılan evin o aileye ya da bireye mutluluk, bereket ve esenlik getirmesini arzuluyorsanız bu noktada bereket duası yazılı kanvas tablo hediye edebilirsiniz. Kanvas niteliği sayesinde fevkalade göz kamaştırıcı dekoratif bir ürün olan bu tablo evin en nadide yerinde kendisine mekân bulacaktır. O ev ile ilgili temennilerinizi, dualarınızı da bereket duası ile iletmiş ve ev sahibini çok memnun etmiş olacaksınız.

Ayetel Kürsi Dekoratif Tabak

ev hediyesi ne alınır
Yukarıda bahsedilen hediye ile benzer özellikte olan ancak bir tabak şeklinde olmasını arzu eden bireyler için Ayetel Kürsi duası yazılı dekoratif tabak listemizde kendisine yer bulmaktadır. Elbette yeni evin, ev sahibine hayırlar ve mutluluklar getirmesini temenni ederiz. Hayırların ve uğurların yanı sıra kötülüklerin de o evden uzak olmasını temenni ederiz. Bilindiği gibi Ayetel Kürsi duası çok mühim ve kutsal bir duadır ve dinimizde koruyucu olduğuna inanılır. Bu anlamıyla bu manidar ve anlamlı hediye en doğru ev görme hediyelerinden birisi olacaktır. Öte yandan tabak görünümü sıradan bir özellikte değil, dekoratif niteliği sayesinde evde güzel bir hava oluşmasına ve zenginlik kazanmasına vesile olacaktır.

Aşk Bahçesi 3D Lamba Minyatür Bahçe

ev hediyesi ne alınır
Listemizin son sırasına son yıllarda en fazla popülerleşen bu hediye ile devam ediyoruz. Aşk bahçesi şeklindeki üç boyutlu lamba, minyatür bir bahçe görünüme sahip olmakta ve daha çok sevgililerin birbirlerine ev görme hediyesi olarak tercih ettiği bir hediyedir. Zira üç boyutlu aşk bahçesi, kalpten gelen o anlamlı ve özel birtakım hislerin tercümanı olacaktır. Harikulade görünümü ve LED ışıkları ile göz kamaştırıcı niteliği ise eve gelenlerin gözlerini alamayacakları ve beğeni ile takdir edecekleri dekoratif bir eşya olacaktır. 

Yorum Gönder

 
Top