z En Güzel Aşk Sözleri | En iyi Hediye Fikirleri

Aşk sözleri

Sevgi, günümüzde en önemli ihtiyaçlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle sevgimizi doğru bir şekilde ifade edebilmek, en önemli konular arasında bulunmaktadır. Buna karşılık sevgilerimizi kelimeler olarak dökebilmek için aşk sözleri bulabilmek en önemli konular arasındadır. Bu aşk sözleri, sevgili olma tarihleri, özel gün olup olmadığı gibi konulara bağlı olarak da değişmektedir. Bu durum her ne kadar aşk sözcüğü bulmayı zorlaştırsa da, sevgilinin yanında divan edebiyatı şairlerinde olduğu gibi önemsiz olmaktadır.

En güzel aşk sözleri arıyorsanız, bu konu üzerine, divan edebiyatından birkaç beyit ezberleyerek sunabilme fırsatınız bulunmaktadır. Osmanlı klasik dönemi edebiyatı olan bu edebiyat türünde sevgililere özel pek çok özel ve özgün söz yer almaktadır. Bunlardan güzel anlamlı ve sevgilinize de uygun birkaç tane öğrenmek, oldukça hoş ve zarif karşılanacak durumlar arasında olabilecektir. Tabi ki burada sözün kime ait olduğunu da belirtmek ve beyit ile sevgiliniz arasında bir bağ kurmak da önemli olacaktır. Bu sayede ne kadar ince ve zarif düşünceli olduğunuzu, ona kanıtlama imkânınız doğmaktadır. Aşk sözleri ile sevgilinizi mutlu etmek ve onu her zaman düşündüğünüzü göstermek, onun gününü daha da güzel hale getirecek olan etmenler arasında yer alacaktır.

Ancak bu sözler, güzel ve hızlı bir ezber de gerektirmektedir. Eğer kendi cümlenizi kendiniz bulmak istiyorsanız, bu konuda biraz ilham almak, en güzel aşk sözleri için her zaman en doğru olan konular arasındadır. Bu nedenle sizler için hazırlamış olduğumuz bu yazımızda, üzerine düşünebileceğiniz ve buradan yeni sözler türetebileceğiniz aşk dolu kelimeleri hazırladık. Bu kelimeler arasından sevgilinize ve özel gün durumuna göre en uygun aşk sözleri bulabilmek de, tıpkı düşüncelerimiz gibi engindir.

En Etkileyici ve İçten Aşk Sözleri 


** Aşka düşen insanlar için yer çekimi sorumlu değildir.

** Gözlerinin içine baktığım zaman ruhumu ve aramızdaki sonsuz sevgiyi görmekten daha güzel ne olabilir ki? Sen dünyadaki en mutlu insanı yarattın. Seni çok seviyorum sevgilim.

** Bazıları konuşmaz, gözlerine 5 saniye bakar, ömründen 5 yıl verir.

** Kelebek misalidir aşk; anlamayana ömrü günlük, anlayana bir ömürlük!

Aşk sözleri

** Sen dualarımın en güzel karşılığısın, Seni tüm kalbim ile her zaman seveceğim.

** Rakı yanındakiyle içilse de kadeh aklındakine kalkar.

** Sana olan aşkım asla bitmeyip, sonsuza kadar sürecek bir yolculuktur.

** Eğer nefes almak ve seni sevmek arasında seçim yapmak zorunda kalsaydım, son nefesimi, seni seviyorum demek için kullanırdım.

Aşk sözleri

** Elimi tut ve kalbinin olduğu yere götür. Senin gibi sevmenin tarifsizliğini hissetmek istiyorum.

** Denize yakın mağaralarda bir susuzluk duyarsın, bir aşk, bir coşku deniz kabukları gibi sert, alır avucuna tutabilirsin. Denize yakın mağaralarda günlerce gözlerinin içine baktım, ne ben seni tanıdım, ne de sen beni.

** Sevgilim, saçına rüzgar değsin onu bile kıskanırım bilmez misin…

** Benim için dünyadaki tüm zenglikler, tüm güzellikler senin kalbinde. Bana sadece kalbini ver ve dünyanın en mutlu insanı olayım bir tanem.

Aşk sözleri

** Sen gidersen sesin gider, kokun gider, yüzün gider. Ay dolanır pusularda, tenim titrer, gecem biter.

** Kalbim navigasyon cihazı değil benim. Götürdüğü her adrese gitmez!

** Bir söz var. Birinin seni sonsuza dek sevmesini istiyorsan, bir köpek al, besle ve etrafta kal.

** Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazanırdı. O benim kalbimdeyken nasıl aklımdasın diyebilirdim ki…

Aşk sözleri

** Benim için seninle bir gün geçirmekten daha güzel bir şey yok. Her şey için sana ne kadar teşekkür etsem az kalır. Seni çok seviyorum.

** Bana mesaj attığında otomatik olarak gülümsüyorum.

** Hayatıma girdin ve dünyamı tamamen değiştirdin. Kontrolümü kaybettim. Ben artık tamamen değişmiş bir insanım. Kalbim artık bana ait değil, senin. Sana derinden ve deliler gibi aşığım sevgilim.

** Bana ilk dokunduğunda senin olmak için doğduğumu anladım.

** Benim en kötü alışkanlığım sensin!

** Herkes kaybettiği kadar içecekse O masadan en son ben kalkarım!

Aşk sözleri

** İstemedim, hiçbir şey, söylemek istemedim sana. Gözlerinde iki çılgın ağaç gördüm, gülüşten, esintiden, altından iki ağaç.

** Ey aşka anlam veren kadın; niyetim senle yaşayıp, senle büyüyüp, senle yok olmaktır bu dünyadan. Zira senin olmadığın dünya yaşanmaya değer değil.

** Ne yaptıysam olmadı! Ne çare sevgilim… Unutamadım seni…

** Dilek tutman için yıldızların kayması mı gerekiyor illa ki? Gönlüm gönlüne kaydı yetmez mi? İlk ve son aşkımsın. Ne oIursa oIsun bu kalp yalnızca senin için atacak...

** Her zaman gülümsemeyle tanışalım, çünkü gülümseme sevginin başlangıcıdır.

Aşk sözleri

** Aşkımın derinliğini ifade etmek için kelimeler tek başına asla yeterli değil. Bu yüzden sana daha çok sarılmam ve seni daha çok öpmem gerekiyor. Seni seviyorum!

** Kalbimde yaşıyorsun ama kiranı vermiyorsun. Nasıl olacak?

** He şey unutulur da kalbimde bir sen unutulmazsın. Bir iz gibi kalbimde daima kalacaksın.

** Her insan bir yağmur tanesidir. Kimi çamur çukuruna kimisi de gül yaprağına düşer.

Aşk sözleri

** Olmadığın şey için nefret edilmek, olmadığın şey için sevilmekten iyidir.

** Aşkın olmadan hayatta kalamam çok zor. Çünkü etrafımda olmadığın zaman boğulmuş gibi hissediyorum. Her geçen gün sana olan aşkım daha da artıyor. Seni çok seviyorum.

** Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana. Bir gün gelir de ayrılacak olursak aradaki mesafe ,yollar ve menziller ne kadar uzak olursa olsun sen yine de omuzunu bir yokla. Çünkü elimi orada hissedeceksin!

** Uyuyamadığınız zaman aşık olduğunuzu biliyorsunuz çünkü gerçeklik sonunda hayallerinizden daha iyi.

Aşk sözleri

** Öyle bir çık ki karşıma, her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi hissedeyim seni.

** Birini tanıyorum ki tıpkı açan bir çiçek gibi öpen ama daha aceleci. Çiçekler tatlı. Yaşamları kutsal ve kısa. Dünyada hiçbir söz yok söylenebilecek onların aleyhine. Üzücü, değil mi, havadır onların tek öpebildiği.

** Bir kadının alnı dudaklarından daha değerlidir. Sonuçta dudaklarından dökülecek seni seviyorum bile önceden alnımıza yazılmıştır.

** Bana yüreğinle gel bahanelerinle değil.

Aşk sözleri

** Ne uzundur unutuş, ah ne kısadır ayrılık. Yüreğim dayanmıyor yitmesine kolayca. Böyle gecelerde kollarıma aldım çünkü Belki bana verdiği son acıdır bu acı, belki son şiirdir, bu yazdığım şiir ona.

** Sensiz hayat çiçekleri ve meyvesi olmayan bir ağaca benzer.

** Ben hayatın zor, uzun ve acı yollarla dolu olacağını sanırdım. Meğer yaşam sadece gözlerine bakmakmış.

Aşk sözleri

** Hiçbir şiir, roman ya da şarkı sana olan aşkımı ifade etmeye yetmez. Sana olan sevgimi tarif etmeye yetecek bir kelime henüz bulunmadı. Seni çok seviyorum aşkım.

** Aşk rüzgar gibidir, göremezsin ama hissedebilirsin.

** Onunla kavga etmeyi başkasıyla gülmeye değişmem.

** Beni sevecek kadar deliysen, hak edecek kadar mertsen, yalan söylemeyecek kadar şerefliysen bende uğruna ölecek kadar yürekliyim.

Aşk sözleri

** Sen benim gerçekleşmiş en güzel hayalimsin. Sen daha kibar, daha anlayışlı ve daha nazik birisini asla tanıyamam. Hala nasıl hayalimin gerçekleştiğini düşünüyorum. Bu hayatı senin için yaşıyorum sevgilim.

** Aşkımızı dağlara yazıcaktım; Ama aşkımızdan daha büyük bir dağ bulamadım!

** Aşkı anlamaya çalışma, kim anlamış ki sen anlayasın? Bırak anlamaya çalışmayı, aşkı yaşamak lazım.

Aşk sözleri

** Hayatta kalabilmek için insanların havaya, yiyeceğe ve suya ihtiyacı vardır. Benim ise, sadece senin kucaklamana, gülüşüne ve öpücüğüne ihtiyacım var. Seni seviyorum.

** Aşkın en güzel bestesisin sen. Bütün şarkılara nakarat, bütün melodilere bir es. Sen benim dilimin bildiği söz, ayaklarımın gittiği yol, gözlerimin gördüğü güzel sevgili...

** Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar, bütün denizler de mürekkep… Yinede senin şiirini yazamam sevgilim.

Aşk sözleri

** Aşkımın ortağı kalbimin sahibi, ruhumun eşi, biriciğim olduğun için teşekkürler sana. Hayatıma girdiğin andan itibaren bana dünyaları verdiğin için, teşekkürler sana sevgilim...

** Ondan hoşlanıyorsan, seni mutlu edecekse ve onu tanıdığını hissediyorsan, o zaman sakın gitmesine izin verme.

** Eğer bir lokmacık bile sevemezsen beni, hiç mi hiç sevemezsen eğer acımı bağışla, beni hoşgör, seni seviyorum…

** Aşk asla ölçülemez, sadece hissedilebilir. Hayatımı cennetin renkleri ile boyadın. Aşkın benimle olduğu sürece başka bir şey istemiyorum!

** Bu hayatta seninle olmak istediğim yalnızca iki zaman var; Şimdi ve sonsuza kadar.

** Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevda da boğulur.

** Beni silahla öldüremezsin sevgilim… İstersen bir de gülmeyi dene…

Aşk sözleri

** Bu hayatta, sevmek ve sevilmek için tek bir mutluluk vardır. George Sand

** Deprem gibi girdin gönlüme, fay hattı çizdin beynime, enkaz bıraktın kalbimde, artçıları ise hala devam etmekte.

** Bir doktor hayatımı kurtarabilir, bir avukat hayatımı savunabilir, bir asker hayatım için savaşabilir, ama sadece sen bana hayatın gerçek anlamını verebilirsin. Seni seviyorum!

** Aynı şehirde sen varsın, ben varım, ama biz yokuz.

** Aşk görülemez, sadece hissedilebilir diyorlar. Fakat yanılıyorlar. Gözlerinde gerçek aşkı defalarca gördüm. Ve hayatım boyunca gördüğüm en güzel şey buydu.

** Seni çok değil, her zaman seveceğim.

** Şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar....yanlış bir öyküdeyim… beni yeniden yaz sevgilim.

** Bir elimde gül bir elimde silah. Ya o gülü alıp benim olursun ya da o silahı alıp beni vurursun!

** Dünyayı sadece sevginin kurtaracağını söylüyorlar ama sana olan sevgimi dünyadaki tüm kırık kalpleri iyileştirecek kadar güçlü. Bu hayattaki her şeyimsin. İyi ki varsın sevgilim. 

Aşk sözleri

** Eğer yanlış olanı çok sevecekseniz, doğru olanı ne kadar seveceğinizi hayal edin. Brandon Stanton

** Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi.

** Seninle olmaktan, seni yaşamaktan, seni okumaktan başka bir dileğim yok bu fani hayattan. Bir tek seni seveyim ve her gün yeni bir senli şarkı duyayım kulaklarımda.

** Aşk, düşmanı bir arkadaşa dönüştürebilen tek güçtür. Martin Luther King

** Avutamaz olur artık seni, bildiğin şarkılar. Boşanır keder zincirlerinden sular tersin tersin akar.

** Sen, gel ki bir tanem… Bahar kokunu kıskansın

** Yıldızlar sönene kadar seni seveceğim.

** Kabuslarımı mutlulukla, endişe ve korkularımı sevgiyle değiştirdin.

** Karanlık, karanlığı gideremez: bunu sadece ışık yapabilir. Nefret nefreti ortadan kaldıramaz: yalnızca aşk bunu yapabilir. 

** Sen benim yarınIarımın umutlarısın, sen benim hayat kaynağımsın, yarınIarım için bir merhabasın… Seviyorum seni aşkım.

** Mükemmel aşkı yaratmak yerine, mükemmel aşkı bulmak için zaman harcıyoruz.

** Seni gökteki yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar etkileyici, onlar kadar çekici ve güzelsin. Aranızdaki tek fark var; onlar milyonlarca sen ise bir tanesin.

** Çek bakışlarını gözlerimden, aşk bu oğlum şeytan doldurur.

Aşk sözleri

** Sahi neydi o kaide. Sevince mi kaybediyorduk yoksa kaybedince mi seviyorduk.

** Biri tarafından çok sevilmek insana güç verir, birini sevmek ise seven insana cesaret verir.

** Her derde deva olan şey; sarımsak mıydı, sarılmak mıydı? Karıştırdım.

** Sana şiir yazmak ne haddime. Varlığın bir şiir zaten.

** Aşk büyüdükçe, kalplerimiz olgunlaşır.

** Yararsızım, araftayım… Çok özledim ve çok yalnızım sevgilim…

** Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, suyun damlasında, selin coşkusundasın. Kimi yanımda kimi rüyamda ama sen benim hep aklımdasın bunu sakın unutma.

** Ardımdan deli diyorlar belki de yalan değil. Yanımda bile uzaksın, nasıl dayansın gönül

** Meczup oldum aşkından yollara vurdum kendimi, Tibet’in en yüksek tepesinde yalınayak bir kadınım… Aşkından tek başıma bambaşka bir diyarda kilitli kaldım.

** Bir kadının güzelliği gözlerinden görülmelidir, çünkü bu onun kalbine giden kapı, aşkın bulunduğu yerdir...

Aşk sözleri

** Duy beni sevgilim… Gecenin üçünde beni bağlayan damla damla sen…

** Olsun mu olmasın mı dert sana uğramasın… Gitsin de gelmesin bir daha ayrılık hiç…

** Harikalardan biriymiş diyorlar Çin Seddi’ne, seni görmeden kαrαr vermek kimin hαddine?

** Derin gözlerin var, gecenin kanat çırptığı. Körpe kolların çiçek ve göğsün gül rengi. Gönlümde vızıldayan yitik ve beyaz arı. Yaşıyorsun zamanda öyle suskun, incecik.

** Sen benim bu hayattaki en değerli varlığımsın, sevmekten asla yorulmayacağım kişisin. En derin en eşsiz duygularımın sahibisin. Ellerimi hiç bırakma, gözlerini hiç ayırma benden sensiz bir yaşam düşleyemiyorum.

** Eline almış bir çiçek, sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem ah çiçek aşkı nereden bilecek.

** Aşk savaşa benzer, başlaması kolay durması çok zordur.

Aşk sözleri

** Kalbim perişan gönlüm deli, sana yazdım ben bu aşk dolu sözlerimi…

** Hayatım boyunca benimle yürürsen, bu yolculukta ihtiyacım olan herşeyi bana vermiş olacaksın sevgilim.

** Ya sevmesin kimse kimseyi, ya da akmasın aşk dolu gözlerden yaş. Ya olmasın bu aşk denilen illet ya da adam gibi sevmeyi bilsin herkes.

** Gözlerimi her kapattığımda seni görüyorum. Gözlerimi her açtığım zaman yine seni görüyorum. Seni düşünmeden geçen ne bir anım var ne de yapabileceğim bir şey.

** Aşk, dokunamayacağım güzel bir çiçek gibidir.

** Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşamam, gözümden akacak yaş olsan ağlayamam, çünkü ben seni kalbime hapsettim hiçbir yere bırakmam...

** Bir gerçek var ki… Asla sana sıradan gibi davranan birini sevme.

Aşk sözleri

** Evrene uzanmış ezginin kanat ucundan, gelip gelip ayaklarına dokunuyorum sevgilim…

** Tek bir dilek hakkım olsa, daha uzun bir yaşam isterdim. Bu dünyada yaşamak istediğim yılların sayısı, seni ne kadar çok sevdiğimi söylemem için yeterli olmayabilir. Seni seviyorum sevgilim!

** Senden nefret eden bir çocuktan daha kötü olan tek şey: seni seven bir çocuk.

** Ben aşkla büyüyorum sevgili, seninle bırakıyorum çocukluğumu geride. Seninle çizgiler düşüyor alnıma, gözlerimin etrafına. Ben seninle ben oluyorum sevgili.

** Bu hayatta uykulu gözlerini görüp sana her zaman sarılmaktan daha güzel bir şey olamaz. Ömür boyu bu anı seninle yaşamak istiyorum çünkü bundan başka bir şeye ihtiyacım yok.

** Yanağında açan güle aşık oldu bu can.

** Bu bizim hikayemiz, sevgilim… Öyle saf öyle temiz ki, kimse kirletmeye cesaret edemez.

** Sevgilim söz vermedik ama… Elbet bir gün buluşacağız…

** Papatyalar kadar saf ve temizdim… Ben de senin gibi bir hain sevdim.

Aşk sözleri

** Doğru kelimelerin içinde yazdığı bir sözlük olsaydı onu senin için alırdım ama yok. O yüzden sana söyleyebileceğim en doğru kelimeyi söylüyorum. Seni seviyorum.

** Gerçek bir aşk il insanlar nadir karşılaşır ve bu aşk hayata gerçek bir anlam veren tek şeydir.

** Uzun oldu, ne zor oldu, kalbim yoruldu sevgilim… Dön gel her şey kalsın…

** Hayatınızın en hüzünlü, karışık zamanlarında bile, kime aşık olduğunuzu asla kontrol edemezsiniz. İşte Aşk tam da budur.

** Mehtap, yıldızlar, güneş, ay ve denizler dünyanın tüm güzellikleri. Ancak hiçbirinin senin tek bir gülümsemene karşı değeri yok. Sen benim tek gerçek güzelliğimsin.

** Aslında aşkı yağmura benzetmek lazım. Göğüne bir türlü dönmeyi düşünemeyen yağmura. 

** Sana dünyaları veremeyebilirim, ismini gökyüzüne yazamayabilirim, bir aşıkta istediğin her şey olamayabilirim. Ama sana söz veriyorum, seni sonsuza dek seveceğim.

** Günüm, gecem, ayım, yıldızım, güneşim, sultanım, baş tacım… İki kalbin birlikte atması. Sanki birimiz olmasa diğerimiz nefes alamayacakmış gibi. Sanki birimiz görmese diğeri siyaha boyanacakmış gibi. Biz biriz ve birlikte çok güzeliz.

** Tabağında yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin kadar insan al.

** Sana aşık olduğumdan beri bütün şiirlerde sen varsın, bütün filmlerde sen varsın, bütün romanlarda sen varsın. Sanki dünyadaki bütün sözcükler senin için yazılmış, senin için söylenmiş. Seni çok seviyorum...

Aşk sözleri

** Doğrudur İstanbul şiir yazdırır, Ankara roman, aşksa çay demletir.

** Yalnız doğduk, yalnız yaşıyoruz, yalnız ölüyoruz. Sadece aşkımız ve dostluğumuz sayesinde yalnız olmadığımız gerçeğini anımsıyoruz.

** Aşk kalbe dokununca herkes şair olur.

** Sеn bеnim bugünümе şükür, yаrınımа dua еԁişim, azla yetinişim, çoğa göz dikemeyişimsin.

** Bana seni unut dediler unuttum, sakın haa seni değil unut diyenleri unttum!

** Son anda gelen mutluluksun benim için. Umudun olmadığı, her şeyin bittiğini düşündüğüm anda çıkıp geldin. Güneş gibi doğdun hayatıma sevgilim. Seni kalbimin attığı her dakika daha çok seveceğim.

** Sevgi ile bir araya gelen bir yürek bizim. Her gün daha çok birbirini seven eşi benzeri olmayan bir yürek. Biz birlikte muhteşemiz, biz birlikte bir bütünüz. Seni aşkın ve sevginin bütün tanımlarını kıskandıracak kadar çok seviyorum.

Aşk sözleri

** Sen gittikten son yalnız kalmak korkmuyorum da… Ya yokluğunda ellerini tutmak istersem…

** Aşk şişe çevirmece oyunundaki şişeye benzer. Kimde durursa dursun yɑ doğruluk yɑ dɑ cesaret ister.

** Sesini duyduğum ve yüzünü gördüğümü zaman, kalbimin nasıl heyecanla ve aşkla attığını sana tarif edemem ama bu hissi ömür boyu yaşatmanı istiyorum. Seni herşeyden çok seviyorum.

** Aşk, ateşe yakalanan bir dostluk gibidir. Başlangıçta çok güzel bir alev, genellikle sıcak ve şiddetli, ama yine de sadece hafif ve titrek.

** Güneş yüreğimi ısıtmaz benim, yağmur yüreğimi ıslatmaz. Yalnızca senin gülüşün ısıtır beni, yalnızca senin mutluluk gözyaşların yüreğimi ıslatabilir. Sensiz her şeyim eksik. Sensiz herşeyim yarım.
hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top