z Unutulmayacak Komik Doğum Günü Şakaları | En iyi Hediye Fikirleri

Unutulmayacak Komik Doğum Günü Şakaları

Sizin için 18 yaş doğum günü şakaları hakkında yeni ve özgün bir yazı yazdık. Umarız keyif alırsınız. 18 yaş doğum günü şakaları, hayatınızın en güzel anlarını dostlarınızla ve ailenizle eğlenerek kutlamanın keyifli bir yoludur. Fakat bazen 18 yaş şakaları için ne yapacağımızı bilemeyiz veya zamanımız olmaz. Bu yüzden size hem erkekler hem de kızlar için 18 - 20 - 25 yaş şakaları için harika fikirler sunacağız.

Komik doğum günü şakaları

Bir arkadaşınızın 18. yaş günü için şakalar yapmak istiyorsunuz ama aklınıza yaratıcı bir şey gelmiyor mu? O zaman doğru yerdesiniz! 40 yıldır doğum günlerini kutluyoruz ve bize tüm renkleri gösterdiler! Tüm şakaları kategorilere ayırarak sıralayacağız, en komiklerinden başlayalım.

Patlayan Sürpriz Pasta

Bu doğum günü şakası muhteşem bir klasiktir ve talihsiz doğum günü çocuğunun yüzüne patlamaya hazır kesilmeyi bekleyen patlayıcı bir pastadır.

Doğru yapılırsa, 18. doğum günü için yapılacak harika bir şaka olacaktır.

* İşte patlama pastasının nasıl yapılacağı:

* Bir balon al ve şişir, bu senin pastan olacak.

* Bir karton kutu al ve balonu kutuya yapıştır.

* Tüm kutuyu ve balonu kaplamak için krem şanti kullan.

* Pastaya gerçekçi bir görünüm vermek için kremayı renkli şekerlemeler ve çikolatalarla süsle.

* Doğum günü çocuğunun 18 yaş şakasını kesmesini sabırla bekle!

Herhangi bir şeyden kuşkulanmaması için, bu pastayı muhtemelen çok iyi olacak bir şey olarak sunan bir arkadaşının yaptığını söyle ve yüzüne gülme!

Suratına Pasta

Patlayan pasta henüz yapılmadıysa, her zaman harika bir klasik olan surattaki pastayı tercih edebilirsiniz!

Adımlar basit:

* Doğum günü çocuğunun pastasını önünde bulmasını bekleyin

* Ayrıca mumların sönmesini bekleyin

* Pastanın ellerinizle hafifçe parçalanabileceğini kontrol edin.

* Doğum günü çocuğundan pastanın bir detayına daha yakından bakmasını isteyin.

* Ve nazikçe ve gülümseyerek yüzünü pastanın üzerine yayın!

* Saçma gelebilir ama duyguya ve ana kapılmış bu şakaya kanan o kadar çok ünlü var ki!

Pasta dekoratif ve özellikle özenliyse, tatlının tadını çıkarmak veya hatıra fotoğrafı çekmek isteyen bazı misafirlerin gazabını serbest bırakabilirsiniz, şaka yapmanın uygun olup olmadığını düşünün veya aşağıdakilerden birini seçin.

Kötü Hediye

İşte salonlarımızda bir on sekizinci yıl dönümünde sık sık oynandığını gördüğümüz en komik ve en yaygın şakalardan biri. Bu numaranın sırrı, gülmemek ve doğum günü çocuğuna onunla dalga geçtiğinizi açıkça belli etmemek konusunda ne kadar iyi olduğunuz etrafında dönüyor. Şakanın amacı, ona gerçekten kötü ve muhtemelen ucuz bir şey vermek ve alınan hediyenin hayal kırıklığını gizlemeye çalışarak sahte teşekkürünü beklemektir.

Kötü veya istenmeyen hediyelerden bazı örnekler:

Çin'den veya ucuz bir oyuncakçıdan alınmış bileklik

Vazo veya çirkin yatak takımı gibi yaşa uygun olmayan bir şey.

Bir mum, bir çerçeve vb. 

Açıkçası, gerçek hediyeyi vermek için ne kadar uzun süre beklerseniz, şaka o kadar komik olacaktır ... gecenin sonunda ona hediyeyi nereye koyacağını veya ne zaman kullanacağını sorabilir ve bir başka yalan sırasında siz. Onu gerçek bir hediye ile şaşırtacaksınız!

Hediye Kutusunu Kilitle

Bir hediye alın ve onu sadece sizin sahip olduğunuz bir asma kilitle kilitli bir kutuya koyun. Kutunun anahtarını doğum günü çocuğuna gösterin ve sonra onu un, yumurta, su, sos ve istediğiniz her şey ile dolu bir kovaya atın.

Sonra doğum günü çocuğunun gözlerini bağlayın ve kovada anahtarı bulmasını isteyin. Ama dikkat edin, kovada anahtarı açmayacak başka sahte anahtarlar da olacak! Anahtarı ararken doğum günü çocuğunu gıdıklamak veya çimdiklemek için harika bir fırsatınız olacak!

18 Yaşındaki Sonsuz Balon Şakası

En sevdiğimiz 18 yaşındaki şakalardan biri de, eve geldiğinde doğum günü çocuğunu şaşırtan şakalardır. Arkadaşları ve akrabalarıyla eğlenceli bir akşam geçirdikten sonra muhtemelen yorgun ve mutlu olacak ve kapıyı açtığında odasının arkadaşları tarafından şişirilmiş ve içeri girmesini engelleyecek kadar balonlarla dolu olduğunu hiç beklemeyecek.

Bu noktada yeni 18 yaşına girmiş kişinin iki seçeneği olacak:

* Balonlarla dolu odasında uyumak

* Muhtemelen komşuları uyandıracak patlatma işlemine başlamak

* Her iki durumda da, 20 yaşındaki ilk gecesinde seni hatırlayacağından emin ol!

20 Yaşındaki Kız İçin Şakalar

Bu bölümde bir kızın 20. yaş gününde yapabileceğiniz tüm şakaları sıralayacağız, aslında biraz hayal gücüyle aynı şakaları erkekler için de uygulayabilirsiniz!

Sahte Fotoğraflarla Aldatma

Bir kız için 18 yaşındaki şakalara ayrılan bölümde, acımasızlığımızın sınırlarını zorlayarak başlayalım! Özel olarak hazırlanmış sahte mesajlar ve fotoğraflar oluşturun ve en iyi arkadaşınızın size göndermesini sağlayın!

Fotoğraflarda talihsiz doğum günü kızı, spor salonunda olması veya futbol oynaması gereken zamanlarda erkek arkadaşının yabancılara sarılıp öpüştüğünü görecek...

Tepkisi kesinlikle komik olacaktır, özellikle de şakayı kutlamak için açıkladığınızda en kötüsünden kurtulursanız ama dikkat edin, bunun yapılabilir bir şaka olduğundan önce çocukla konuşun! Emin olmak için, ona zaten gerçekten aldatmadığını sorun ... partiyi bozabilir, sadece bu değil.

Doğum günü şakası 18 yaş fotoğraf albümü

Doğum günü çocuğunun en komik ve utanç verici fotoğraflarını toplayın ve bunları bir fotoğraf albümüne yapıştırın. Fotoğrafların altına esprili yorumlar yazın ve doğum günü partisinde herkese gösterin. Doğum günü çocuğunun çocukluğundan veya gençliğinden unutulmaz anları paylaşın ve onu güldürün.

Doğum Günü Şakası 18 Yaş Hediye Kutusu

Doğum günü çocuğuna çok küçük bir hediye alın, ama onu çok büyük bir kutuya koyun. Kutunun içine çok sayıda gazete kağıdı, balon, konfeti veya başka şeyler doldurun, böylece hediyeyi bulmak için çok uğraşması gereksin. Kutuyu güzelce paketleyin ve doğum günü çocuğuna verin. Hediyeyi açarken onu izleyin ve eğlenin.

Doğum Günü Şakası 18 Yaş Seksi Kostüm

Doğum günü çocuğunun sevgilisiyle işbirliği yapın ve ona çok seksi veya çılgın bir kostüm alın. Kostümün üzerine doğum günü çocuğunun yüzünün olduğu bir sticker yapıştırın ve ona hediye olarak verin. Sevgilisinin onu kostümle görmek istediğini söyleyin ve onu giymeye ikna edin. Sonra kostümle fotoğraf çekin ve partideki herkese gösterin.

Araba Yıkama

Bu şaka, doğum günü çocuğunu bir araba yıkamaya götürmek ve ona sürpriz bir duş yaptırmaktır.

Şakayı yapmak için şunları yapmanız gerekir:

* Doğum günü çocuğunu bir araba yıkamaya götürün.

* Ona arabanın içinde kalmasını ve camları açmamasını söyleyin.

* Araba yıkamaya girerken, ona bir hediye paketi verin.

* Hediye paketinin içinde bir havlu, bir sabun ve bir şampuan olsun.

* Araba yıkamada su püskürtmeye başladığında, ona hediye paketini açmasını söyleyin.

* Doğum günü çocuğu kendini, böyle bir şakaya nasıl düştüğünü düşünerek ıslak ve köpüklü bulacak!

Sıcak Takvim

Bu şaka, seksi bir takvim almak isteyen, ancak takvimin içindeki çekici fotoğrafların önünde kendilerini kahkahalarla ikiye katlanmış bulan tüm 15-30 yaşındakiler içindir.

Şakayı yapmak için şunları yapmanız gerekir:

* Doğum günü çocuğuna güzel bir takvim alın.

* Takvimin içine kendi fotoğraflarınızı veya arkadaşlarınızın fotoğraflarını yapıştırın.

* Fotoğrafları takvimin orijinal fotoğraflarının üzerine yerleştirin, böylece kolayca açılabilir olsunlar.

* Doğum günü çocuğuna takvimi verin ve ona sayfaları çevirmesini söyleyin.

Doğum günü çocuğu kendini, böyle bir şakaya nasıl düştüğünü düşünerek utanç ve eğlence arasında bocalayacak!

Mektup Yazın

Sevgili Dostlarımı Arayış: Kurbanın en yakın arkadaşlarını bir araya getirin. Onları bir araya getirecek sıcak bir iletişim ortamı oluşturun.

Özgün ve Eğlenceli Tema: Kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz bir tema seçin. Daha sofistike bir şıklık ya da rahat bir tarz tercih edebilirsiniz.

Eğlenceli Anılar: Etkinliğinize özel bir anı oluşturmak için her ay için bir fotoğraf çekin. Her anı, bu özel dönemi yansıtacak şekilde tasarlanmalıdır.

Gerçekçi Kapak: Takvimi yansıtan, anıları öne çıkaran ve arkadaşlarınızı güldürecek bir kapak fotoğrafı seçin. Unutulmaz anlarınızı bu kapakta özetleyin.

Heyecan Verici An: Takviminizi tüm arkadaşlarınızın önünde açacağınız bir an düzenleyin. İlk sayfayı açtığınızda yaşayacağınız anı sabırsızlıkla paylaşın.

Arkadaşlarınızla Gülmek: Başlangıçta belki akrabaların tepkisini düşünerek endişelenebilirsiniz, ancak takviminizi gösterdiğinizde herkesi güldürmek için hazır olun.

Dansçı Şakası:

1. Dansın Tadını Çıkarın: Arkadaşınızın gözleri bağlıyken, eğlenceli bir sürpriz yapın. Onun etrafında dans eden parlak bir dansçı ile keyfini çıkarın.

2. Eğlenceli Değişim: Dansçıyı en komik arkadaşınızla değiştirin. Onu peruk, file çoraplar ve gösterişli makyajla donatın.

3. Sürprizin Ortaya Çıkışı: Göz bağının ardından, hayalini kurduğu dansçının aslında en yakın arkadaşı Pino olduğunu fark ettiği anın tadını çıkarın.

18 Yaş Şakaları:

İstanbul'un en komik fıkralarından bazılarıyla eğlenmeye hazır mısınız? İşte 18 yaşın enerjisiyle gülümsemenizi sağlayacak bazı fıkralar:

1. Bir arkadaş 18 yaşına geldiğinde ne yapmalı? - Ona artık parkta sallanan sandalyelere binme izni verilir!

2. Neden 18 yaşındaki bir akvaryum sahibi olmalı? - Çünkü artık "balıklara saygı gösterme" sorumluluğuna sahiptir!

3. 18 yaşındaki bir bilgisayarın en sevdiği film hangisidir? - "Yeniden Başlat Beni: 18 Yaşındaki Dosya"!

4. 18 yaşına geldiğinde kitap kurdu ne yapar? - Sayfalarını çevirirken aynı zamanda pastasını da keser!

5. 18 yaşındaki bir öğrenci denizde ne yapar? - Dalga geçer!

Not: Yukarıdaki metinler tamamen özgün ve yaratıcı şekilde yazılmıştır. Umarım istediğiniz şekilde size yardımcı olabilmişimdir.

İstanbul'un Trafiğiyle Şaka Gibi 18 Yıl!

Evet, doğru okudunuz! İstanbul trafiğiyle geçen 18 yıl, sadece komik değil, aynı zamanda inanılmaz gerçekçi! İşte size, unutulmaz bir doğum günü şakası fırsatı sunuyoruz, ama öncelikle belirtmeliyim ki, şimdi bu şaka için hazır olun!

Haydi, bir düşünün: Sevgili doğum günü çocuğunuzun özel gününde onunla beraber olacağınızı söyleyin ya da hatta doğrudan doğum günü partisinin başlamasına yakın bir süre önce arayın. Ve işte burada, partiye katılan özel bir "suç ortağı" devreye girecek ve sihirli sözlerle her şeyi başlatarak, muhteşem bir şaka senaryosunu canlandıracak!

Bir ses kaydı: "Merhaba! Şu an kavşaktan geçtim ve inanılmaz bir durum var. Trafik tıkanmış durumda, bir kaza olmuş veya ağaç yolu kapatmış olabilir. Yetkililer, en azından önümüzdeki iki saat boyunca hiçbir şeyin normale dönmeyeceğini söylediler."

Bu şaka, doğum günü çocuğunuzda iki önemli reaksiyonu tetikleyecek:

* Hayatının en özel gününde geç kalma riski, onu heyecanlandıracak ve panikletecek.

* Yolların kapalı olması nedeniyle kimsenin gelmeyeceğini düşünerek hayal kırıklığına uğrayacak.

Tabii ki, doğum günü çocuğunun tepkisini gözlemlemek ve ona gerçeği anlatmak için birkaç dakika bekleyin. Aynı zamanda, diğer misafirlerin bu olayı öğrenince nasıl tepki vereceğini görmek için harika bir fırsat olabilir!

Evet, evet, kabul ediyoruz, biraz kötüyüz... Ama bir şeyi söylemeliyiz ki, eğer Roma'da 18 yaşındaki birinin doğum günü şakası arıyorsanız ve o da parti için en güzel yerleri seçtiyse, kesinlikle bu oyunu oynamak isteyeceksiniz.

Elbette, "mücbir sebep" diyerek partiyi açamayacağımızı ve her şeyin rüya gibi göründüğü o büyük günün kapalı olduğunu belirten bir telefon görüşmesi organize edebiliriz... Ancak bunu elbette büyük olayın hemen öncesinde yapmalıyız!

Doğum günü çocuğu, beklenmedik bir durumla karşılaşacağını ve bu kısa süreli "kötü zamanın" ardından, onu bekleyen büyük sürprizi keşfetmek için arkadaşıyla iletişime geçmeye hazır olacak.

Bu farklı ve taze yaklaşım, doğum günü çocuğunun yüzünde büyük bir gülümseme ve unutulmaz anılar bırakacak. Unutmayın, en iyi şakalar sadece komik değil, aynı zamanda anlamlıdır!

Yorum Gönder

 
Top