z Bayanlar İçin Hediye Sepetleri | En iyi Hediye Fikirleri

bayanlara hediye sepetleri
Kabul edelim ki erkekler hediye alma işini pek hazmedemeseler de, her bayan hayatındaki erkekten kendisine zamanlı ya da zamansız hediye verilmesinden memnuniyet duyar. Daha açık bir ifadeyle armağanların yaratacağı mutluluk ya da hoşnutluğu bir tarafa bırakacak olursak bayanlar erkeklerden her an hediye beklentisi içindedirler. Çünkü her kadın, değerli olduğunu, ya da sevdiği adam tarafından özel bulunduğunu, en iyi kendisine hediye verildiğinde düşünmeye başlar. Sevgilinize, eşinize ya da annenize vereceğiniz küçücük bir hediye, pratikte işine yarasın ya da yaramasın, kullansın ya da kullanmasın, inanılmaz derecede kendisini mutlu hissetmesine neden olur.

bayana hediye sepeti

İşte hediyelerin kadınlar üzerinde böyle de bir psikolojik etkisi vardır. Peki bu kadar sık hediye beklentisi içerisinde olan bayanlara her zaman farklı ne hediye alınabilir? İşte tam da bu noktada size harika bir önerimiz var! Daha önce sevgilinize duygu yüklü, romantik ya da aşk dolu bir hediye sepeti armağan etmiş miydiniz? Eğer etmediyseniz şimdi bize göre tam da sırası. Eğer özel bulduğunuz, güzel şeyler hissettiğiniz bir bayana hediye almak istiyorsanız, sunumuyla, şıklığıyla ve içerisinde yer alan romantik hediyeleri ile sizin için hazırladığımız bayanlara özel hediye sepetlerine göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 
bayana hediye fikirleri
Sizin için tek tek ve farklı modellerde seçtiğimiz hediye sepetlerinin tamamı, şık sunumuyla beğeni toplayan romantik hediye sepetlerinden oluşuyor. Üzeri kırmızı-beyaz tüllerle sarılı, kurdeleler ile süslenmiş şık hasır sepetler veya kalp kutular ile hazırlanmış hediye sepetlerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Bayanlara Özel Hediye sepetleri içerisinde yer alan romantik hediyelerle, sevgilinize, eşinize, annenize ya da kız arkadaşlarınıza sevgi dolu ve unutulmayacak çok özel bir hediye hazırlatabilirsiniz. Bayanlara hediye sepetleri aynı zamanda tüm özel günler için de bayanları sevindirecek en güzel armağan seçeneklerinden biri.
bayana hediye
İster sevgililer günü için, ister yılbaşı için, ister Dünya Kadınlar Günü için, isterseniz de ilişkinizin yıl dönümü için hayatınızdaki o özel bayanı bu hediye sepetleri ile tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu edebilirsiniz. Ee, o zaman daha niye bekliyoruz ki? İşte siz değerli okurlarımızın beğenisine sunduğumuz en güzel bayan hediye sepetleri karşınızda.

Bayanlara Alınabilecek Romantik Hediye Sepetleri


bayana hediye sepeti

Seni Bu Yüzden Çok Seviyorum Hediye Kutusu


Romantik sunumu ve içinde yer alan birbirinden romantik hediyeleriyle Seni Bu Yüzden Çok Seviyorum Hediye Kutusu, bayan sevgiliniz için çok özel bir armağana dönüşüyor. Kırmızı renkteki kare hediye kutusu içerisinde 20 adet rengarenk kare sütlü çikolata üzerinde acayip etkileyici aşk mesajları var. Çikolata ambalajı üzerinde yazılı olan mesajlar ise "Seni Sevme nedenlerim" yani sevgilinize olan aşkınıza romantik nedenlerden oluşuyor. Aynı mantıkla hazırlanan kupa bardak da, sevgilinize olan aşkınıza sebepleri anlatıyor. Bayan sevgilinize kusursuz güzellikte romantik bir hediye sepeti istiyorsanız, Seni Bu Yüzden Çok Seviyorum Hediye Kutusu tam size göre.

bayana hediye sepeti

Eşeklik Ettim Özür Dilerim Hediye Sepeti


Herhangi bir nedenle, sevgilinizi çok üzdüyseniz ve Ondan özür dilemek için etkileyici bir Özür hediyesi arıyorsanız, Eşeklik Ettim Özür Dilerim Hediye Sepeti bu anlamda bir hayli iş göreceğe benziyor. Sepet içerisinde yer alan şirin eşek, ve üzerinde Beni affeder misin yazılı yine eşekli kupa bardak, aynı zamanda Dolu dolu özür dilerim mesajlarınızın yer alacağı mor renkteki mesaj kağıdıyla Eşeklik Ettim Özür Dilerim Hediye Sepeti, Sevgilinizden özür dilemenin hem şirin, hem de en etkileyici hediye sepetlerinden biri.

Sevgiliye Şirin ve Romantik Hediye Sepeti

Bayanlara Romantik Hediye Sepeti Modelleri


Bayanlara özel olarak hazırlanmış bir diğer hediye sepeti; içerisinde oldukça şirin oyuncak ayı bulunan ve aynı zamanda romantik ve sevimli hediyeliklerin yer aldığı bu sempatik hediye sepeti. Özellikle bazı hanımların ayı oyuncakları çok sevdiğini biliyoruz. Eğer Sizin de ayıcık arkadaşları olan bir sevgiliniz varsa, eminiz kmi bu hediye sepetini O da çok beğenecektir. Sevgiliye Şirin ve Romantik Hediye Sepeti içerisinde ayrıca, Aşk Çek Defteri (Hem esprili, hem de içerisine sevgilinize verdiğiniz sözleri tutmanız için bir çek olarak kullanabileceğiniz bir ürün), Sihirli Yumurta (Bir hafta kadar sulandığında içinden "Love" yazısı çiçek olarak açıyor" ve Kalbim diyor ki kalp yer alıyor.

bayanlar için güzel hediye sepetleri

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti


Bir bayana "Seni Seviyorum" demenizi en romantik şekilde sunmanıza yardımcı olacak bir diğer hediye sepeti ise; Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti. Kucağında kalp kutu taşıyan ve içerisinde bir dolu romantik mesajın ve çikolataların yer aldığı Ayıcık Oyuncak, üzerinde seni seviyorum mesajlı kırmızı mini kalp, Sonsuz Aşkın sembolü haline gelen 925 Ayar Gümüş Sonsuzluk Kolye, bu romantik hediye sepetini eşsiz ve kusursuz kılıyor. İster Sevgililer gününde aşkınızı göstermek için, ister yıldönümü hediyesi olarak eşinize duygularınızı bir kez daha güçlü şekilde ifade etmek için, isterseniz de doğum günü hediyesi olarak Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti armağan etmeyi gönül rahatlığıyla düşünebilirsiniz.

Romantik Hediye Sepetleri

Bayan Sevgilinize Romantik Hediye Sepeti


Bayanlar için çikolata, yaşamlarında çok özel bir yeri olan bambaşka bir şey! İşte size çikolatanın eşsiz lezzetini romantizmle buluşturan Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi. Toplamda 4 kalp kutudan oluşan ve her kutusunda bayan sevgilinizi özel sürprizlerin beklediği Aşk Kulesi ile, sevgilinizi çok mutlu edebilirsiniz. En alt kutusunda 365 adet her güne farklı bir romantik mesaj, diğer kutularda ise "Seni Seviyorum" yazılı çikolatalar, kalp çikolatalar ve şekerlemeler yer alıyor. 4 kalp kutunun üst üste konulması ve üzerinin tülle bağlanmasıyla muhteşem bir hediye sepeti ortaya çıkıyor. Bayana doğum günü hediyesi olarak ne alacağınıza karar veremediyseniz, bu hediye sepetini özellikle öneriyoruz. 

bayana hediye sepeti

Sevgilime Bi Dolu Ayıcıklı Hediye Sepeti


Göz kamaştırıcı şıklıktaki hasır sepet içerisinde, sevgili bayanların kalbini tam 12'den vuracak bol bol ayıcıklı ve sevgi teması taşıyan aşk dolu bir hediye sepeti karşınızda. Sevgilime Bi Dolu Ayıcıklı Hediye Sepeti içerisinde isimlerinize özel ayıcıklı kupa bardaklar, kalp çikolatalar, ayıcıklı anahtarlıklar ve yine ayıcık şeklinde kırmızı bir mum yer alıyor. Hem romantik hem de son derece şirin bir tasarıma sahip olan Sevgilime Bi Dolu Ayıcıklı Hediye Sepeti, çocuk ruhlu sevgilisi olanlar için biçilmiş kaftan! 

Bayana hediye sepetleri

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


En az sizin kadar çikolatayı seven bir sevgiliniz mi var? O halde hiç zaman kaybetmeden O'na, üzerinde fotoğraflarınızın ve size özel mesajınızın yer alacağı Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar hediye edebilirsiniz. Üzeri tülle sarılarak hazırlanan, kalp kutu tasarımına sahip ve çikolata lezzeti ile romantizmi bir arada sunan harika bir hediye sepeti sizi bekliyor. Ayrıca kalp kutu içerisinde süs olarak minik kalpler ve gül yaprakları yer alıyor. 

hediye sepeti

Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti


Şıklığı ve romantizmi ile bir bayanın aklını başından alacak şahane bir hediye sepeti daha! Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti içerisinde tabiri caiz ise ne ararsanız var! Gerçek bir istiridye inci kolye, seni seviyorum mesajlı çikolatalar, 100 adet kalpli mesaj kağıtlarında yazılı aşk dolu sözler, kendi mesajınızı yazabileceğiniz rulo şeklinde aşk mektubu, kırmızı gül yaprakları! Tamamı oldukça şık ve büyüleyici bir hasır sepet içerisinde! Bir bayana sevgililer günü hediyesi ya da yıldönümü hediyesi olarak verilebilecek en romantik hediye sepetlerinden biri. 

bayanlar için hediye sepeti

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti


Sevgilinize aşkınızı ilan etmek istiyorsanız, bu pek ala Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti ile mümkün! İçerisinde yer alan 365 adet aşk dolu sözler, kendi sözlerinizi yazdırabileceğiniz dolayısıyla aşkınızı ilan edebileceğiniz mini mesaj şişesi, kendini şımarmış ve mutlu hissedeceği kalp çikolatalar, seni seviyorum yazılı mini bir yastık ve gül yaprakları! Bir kadına kendini özel hissettirecek her şey Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti içerisinde mevcut!  

Bayana romantik hediye sepeti

Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Sepeti


Belki sevgilinizden özür dilemek için hem sevgi dolu hem de şirin bir hediye arıyorsunuz. Belki eşinize O'nu ne kadar sevdiğinizi gösterecek romantik bir hediye bakıyorsunuz. Belki de sadece sevgilinize "Seni Seviyorum" demek için özel bir hediye vermek istiyorsunuz. Bayan sevgilinize seçeceğiniz hediye ile ilgili bakış açınız ya da ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Sepeti beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak nitelikte. Bu hediye sepeti içerisinde yer alan tüm ürünler üzerinde seni seviyorum mesajları var. Kupa bardaklar, aşk dolu seni seviyorum sözleri, elinde seni seviyorum mesajı taşıyan çim adam ve çikolatalar...

evlilere özel hediye sepeti

Çiftlere Özel Fantezi Hediye Seti


Biricik aşkınızla romantik bir gece geçirmek mi istiyorsunuz? İşte gecenize heyecan katacak Çiftlere Özel Fantezi Hediye Seti! İçerisinde yer alan ürünlerin tamamı, heyecan verici aşk oyunları vaat ediyor. İçerisinde 100'den fazla erotik görevler bulunan erotik kalp, farklı pozisyon ve mekan isimleri yazılı olan kamasutra zarları, kürklü aşk kelepçeleri (Sakın anahtarlarını kaybettim filan demeyin:)) )  ve aşka davet çanı yer alıyor. Eşinize/partnerinize unutulmaz bir gece yaşatmak isterseniz Çiftlere Özel Fantezi Hediye Seti ilginizi çekebilir. 

bayan sevgiliye hediye sepeti

Kalbimden Gelen Mesaj Hediye Sepeti


Kalbinizin sesini dinleyerek sevgilinize aşk dolu bir hediye vermek isterseniz, Kalbimden Gelen Mesaj Hediye Sepeti ile sevgilinizi çok mutlu edebilirsiniz. İçerisinde yer alan mesaj kağıdını dilediğiniz gibi doldurabilir, sevgilinizin kalbini okşayacak aşk dolu cümleler yazabilirsiniz. Üzeri tüllerle sarılı ve kurdele ile bağlı Kalbimden Gelen Mesaj Hediye Sepeti içerisinde yine seni seviyorum yazılı çikolatalar, kırmızı gül yaprakları ve kalp şeklinde draje şekerlemeler yer alıyor. Bütçenizi üzmeyecek ucuz hediye sepeti almayı düşünüyorsanız Kalbimden Gelen Mesaj Hediye Sepeti ilginizi çekebilir. 

bayanlara özel hediye sepetleri

Kahve Severler İçin Aşk Dolu Hediye Sepeti


İşte bu hediye sepeti Türk Kahvesi içmeyi seven bayanları çok mutlu edecek! Kalp kutu içerisinde kahve fincanları, seni seviyorum yazılı çikolatalar, 100 Gr. Kuru Kahveci Mehmet Efendi Kahve, kalp çeklinde çikolatalar ve seni seviyorum yazılı süsler Kahve Severler İçin Aşk Dolu Hediye Sepeti içerisinde. Eşinize ya da annenize özel bir hediye vermek istiyorsanız, işte kırk yıl hatırı olacak hüzel bir hediye sepeti karşınızda.  

Bayan hediye sepetleri

Seni Çok Seviyorum Hediye Sepeti


Şık tasarımıyla göz dolduran bayanlar için bir diğer romantik hediye sepeti; Bol bol aşk mesajları taşıyan Seni Çok Seviyorum Hediye Sepeti! Üzeri kırmızı renkte puantiyeli desenlerle süslenmiş 3 kare hediye kutusu içerisinde sevgilinizi özel hissettirecek hediyelikler yer alıyor. "Sevgilime duygularımı ifade edecek özel bir hediye arıyorum" ya da "Sevgiliye ne hediye alınır" diye düşünüyorsanız, çikolatalar, aşk dolu sözler, seni seviyorum yazılı kalp balonlar, sürpriz mesaj şişeleri ile Seni Çok Seviyorum Hediye Sepeti tam size göre. 

bayana sürpriz hediye sepeti

Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi


Şimdi siz değerli okurlarımıza sevgiliniz için kendi hazırlayacağınız hediye sepeti içerisine koyabileceğiniz şahane bir sürpriz hediye paylaşmak istiyoruz. İşte karşınızda Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi! İçerisine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu mesaj şişesi ile sevgilinize belki en romantik, belki de en çılgınca evlilik tekliflerinden birini yapabilirsiniz! İster evlilik teklifi için, isterseniz de sevgilinize özel günler için kutlama mesajınızı Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi içerisine yazdırabilirsiniz. Deniz taşları ve kabukları ile süsleniş olan bu hediye şişesi, çok da özel bir hediye kutusuna sahip! 

bayana hediye sepeti

Bayanlara Orijinal Karakalem Resim Hediye Seti


Hediye sepeti değimi ile genellikle birbiri ile uyumlu hediyelerin bir arada sunumu ifade edilmek istenir. İşte karşınızda doğum gününde ya da özel her hangi bir günde, güzel sevgilinizi mutlu edebileceğiniz en soıra dışı hediye sepeti. Karakalem ile hazırlanmış portre resim hediye seti. Bayana özel kara kalem hediye seti hem çok orijinal, hem çok profesyonel, hem de akıl almaz güzellikte! Göndereceğiniz fotoğraf özel olarak hazırlanan ve profesyonel ressamlar tarafından çizilen portre çalışması daha sonra kupa bardak ve bayanların ok sık kullandıkları makyaj aynası üzerine basılıyor. 

bayana hediye

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu


Son derece şık bir kalp kutu içerisinde sevgilinize tam 1 yıl boyunca yetecek ve her biri bir diğerinden farklı olarak yazılmış 365 adet aşk dolu mesaja ne dersiniz? Uzaktaki sevgilinize aşkınızı dolu dolu anlatmak ve O'na ne çok kadar değer verdiğinizi göstermek için Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu tam size göre. 

bayana hediye sepetleri

Romantik Görevler İçeren Kalp


Görmekte olduğunuz bu kalp kutu içerisinde sevgilinizle birlikte oynayabileceğiniz son derece romantik oyunlar var. Kutu içerisinden sarılı halde bir kağıt çekiyor ve üzerinde ne yazılıysa harfiyen yerine getiriyorsunuz. Mesela "Şimdi Onun kulağına Aşk dolu bir şeyler fısılda...","Onun en beğendiğin fiziksel özelliğini söyle...","Yatak odanıza uzanan yolu kırmızı güllerle donat" gibi.

Bayana romantik hediye sepeti

100 Dilde Seni Seviyorum Hediye Sepeti


Ona olan sevginizi daha farklı ne şekilde gösterebilirim diye arayışlar içindeyseniz, kendinizi hiç boş yere yormayın! İşte karşınızda "Seni Seviyorum" mesajını tam 100 farklı dilde sizin yerinize sevgilinize ifade edecek olan romantik 100 Dilde Seni Seviyorum Hediye Sepeti! Farsça, Rusça, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Kürtçe, Arapça ve daha bir çok dilde "Seni Seviyorum" mesajınızın o dildeki karşılıkları bu hediye sepeti içerisinde. 

Bayanlar için Daha fazla Hediye Seçeneği Görmek istiyorsanız aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top