z Erkek Arkadaşa Doğum Günü Sürprizleri | En iyi Hediye Fikirleri

Erkek Sevgiliye Doğum Günü Sürprizleri
Sürprizler hayatımıza neşe ve mutluluk katan eylemlerdir. Tabi ki güzel sürprizler. Birçok yazım içerisinde hediyelerin sürpriz yaparak verilmesinin her zaman daha etkileyici olduğunu belirtmişimdir. Bu konuda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Eğer ki hediye almak gibi bir düşünceniz varsa (kesinlikle olmalı, hediyeler hayatımıza fazlasıyla anlam katan nesnelerdir. Tebrik ederiz bu düşünceniz için) , bunu ufak bile olsa bir sürpriz ile vermeniz o kişiyi daha çok mutlu edecektir. Sadece sevgiliye hediye olarak değil, hediyesiz bile yapacağınız sürprizler karşınızda ki kişinin mutluluk hormonlarının hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Erkek arkadaşınız gerçekten sizin için fazlasıyla özel olabilir, ona karşı farklı duygular besleyebilirsiniz. Veya gerçekten kardeşiniz gibi gördüğünüz bir erkek arkadaşınız vardır. Her ikisi için doğum günü sürpriz önerilerinden bahsedeceğim. Doğum günlerinde nasıl sürpriz yapılır, Doğum günü sürpriz tavsiyeleri gibi aramalar yapmanıza artık gerek kalmayacak! Tabi ki yazımı sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyarak, Erkek arkadaşa doğum günü sürprizi temalı değerlendirme yazımda umarım çok beğeneceğiniz sürprizlere tanık olacaksınız. Sürprizleri ben gerçekten çok severim! Hem karşınızdaki kişiyi, hem kendinizi eğlendirebilecek; mutlu edebilecek en güzel aktivitelerden birisidir. Hadi ama! Bırakın bu dünyanın zorlu, stresli yanlarını! Sevdiğinize, erkek arkadaşınıza güzel bir hediye seçin ve sürpriz hazırlayın! Mutlu olun. Stres her zaman olacak bu hayatta. Ancak mutluluğu her zaman yaratmak ve bulmak mümkün değil! İşte canlanma zamanı! Yazımın sonunda daha canlı bir siz istiyorum. Erkek arkadaşa doğum günü sürprizleri ile ilgili tavsiyelerime birazdan başlıyorum. Doğum günü sürprizi nasıl hazırlanır diye düşünmenize artık gerek kalmayacak, farklı farklı doğum günü sürprizleri önerilerinde bulunacağım.

Sevgilinize Doğum Gününde Uçan Balon Sürprizi Yapın

erkek arkadaşa doğum günü sürprizleri
Erkek arkadaşınız odasına girdiğinde bu balonlardan daha havalarda olacak emin olun. Bunu o kadar mutlu edebilmeniz için çok fazla şey yapmanız da gerek yok. Sadece yapmanız gereken uçan balonlar almak, bunları şişirmek ve odasının veya evinin içine bırakmak. Tabi ki birkaç ekleme yapmamız lazım. Balonların uçlarına en sevdiği çikolataları (hafif olmaları gerek) ve güzel mesajlar dolu notları bağlamanız yeterlidir. Tüm balonlar da notlar olduğunu gördüğünde gerçekten sevinçten çılgına dönecek! Hatta aklıma daha güzel bir fikir geldi. Bunun için organize olmanız ve en azından 3-4 arkadaş yanınıza bulmanız şart.
doğduğun gün neler oldu kartları
Doğum günü olan şanslı arkadaşınızın en sevdiği 3-4 arkadaşıyla bir araya gelin. Onlardan arkadaşınız ile ilgili bir şeyler yazmanızı isteyin ve bunu mektuba koysunlar. Yazdıkları yazıları mektuba koyduktan sonra balonların uçlarına bağlayın. Evin, odanın içinde balonların ucundan gelmiş mektupları açıp okuyarak mutlu olmasını görmek gerekir. Çok güzel bir doğum günü sürprizi olacak! Çok güzel!

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartları ile Sürpriz

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları
incele
Etkileyici resimler ve romantik mesajlarla hazırlanmış olan bu kartlar, erkek sevgilinize olan hislerinize tercüman olacak. Tıpkı Seni sevmemin 52 nedeni kartları biçiminde tasarlanmış olan Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartlarıyla hediyelerinizi romantik kılabilir veya erkek arkadaşınıza yapacağınız şirin sürprizlerde kullanabilirsiniz. 

Sosyal Ağ Üzerinden Yapabileceğiniz Harika Bir Sürpriz

erkek arkadaşa doğum günü sürprizleri
Erkek arkadaşınızın en sevdikleri, ailesi uzakta mı? Bunun hasretini ve üzüntüsü mü yaşıyor? O zaman sizin için harika bir doğum günü sürprizi şansı ortaya çıktı. Yapmanız gereken facebook, google ve skype gibi firmaların görüntülü konuşma uygulamalarını kullanmanız. Tabi ki önceden hazırlık gerekir. Kimler ile görüşülecek, kimler konuşmaya katılacak gibi konular dikkatlice seçilmeli. Kişiler seçildikten sonra saat belirlenmeli ve o saatte herkes uygulama da kamerası açık bir şekilde beklemeli. Daha sonra erkek arkadaşınızı bilgisayar başına getirmeli ve bir anda gözlerinizi açmalısınız! Aman Allahım! Gerçekten tüm sevdiklerini bir arada görmesi onu fazlasıyla mutlu edecek! O an hepsi doğum günün kutlu olsun! İyi ki doğdun! Gibi söylemler ile doğum gününü kutlayınca zaten mutluluktan bayılacaktır. Harika bir doğum günü sürprizi olacağını düşünüyorum. Gerçekten mutluluktan gözlerinden yaşlar gelecek!

Erkek Arkadaşınıza Sürpriz Doğum Günü Konservesi Hediye Edin

erkeğe doğum günü sürprizi
fiyat
Sürprizler ne kadar orijinal olursa, etkileyicilik düzeyi de o kadar başarılı olur. Mesela yukarıda yer alan Doğum Gününe Özel Sürpriz Konserve kutusu, tüm orijinalliği ile erkek arkadaşınızı şaşırtacak sürprizlerden biri. Peki bu konserve kutusu nedir ve ne işe yarar? Hemen kısaca bilgi vermem gerekirse; doğum günü sürpriz konserve kutusunun içerisinde sevgilinizin doğum gününü kutlayabileceğiniz ve üzeri yazılı 100 özel mesaj var. Bu mesaj kartları üzerindeki yazılı sözlerin hepsi son derece romantik ve etkileyici. Aynı zamanda Doğum Günün Kutlu olsun etiketli sütlü çikolatalar da bulunuyor. Şaşırtıcı konserve kutusu sunumu ve içerisindeki romantik hediyelikleriyle doğum günü konserve kutusu erkek arkadaşınıza hem çok güzel bir iyi ki doğdun hediyesi, hem de orijinal bir sürpriz olacaktır. 

Sevgilinize Doğum Günü İçin Özel Ev Süslemeleri 

erkek sevgiliye doğum günü sürprizleri
Sürprizler de en çok dikkat edilen noktalardan birisi de ne kadar uğraş verildiğidir. Yani siz bir sürpriz için çok paralar harcayabilirsiniz. Ama direk o sürprizi alıp, oraya bırakırsanız bu o kadar değerli olmayacaktır. Maddi boyutu ne olursa olsun. O yüzden kendimiz uğraşarak hazırladığımız ve organize ettiğimiz sürprizler her zaman daha etkileyici olurlar. Bu tavsiyem de ise sizi aslında çok yormayacak ve erkek arkadaşınızı fazlasıyla mutlu edecek bir sürpriz önerisinde bulunacağım. İlk öncelikle odasına girmeniz gerekiyor. Daha sonra ise yazılı çıkartmalar ile (büyük boy) duvara ‘’Doğum günün kutlu olsun’’ ya da ‘’Happy Birthday’’ yazmanız lazım. (Fontlar önemli, güzel seçim yapmanız tavsiye edilir) Sonrasında ise kalp kâğıt parçalarına ihtiyacınız var. Bunları ise tavandan sarkıtıp yazının önüne getirmeniz gerekiyor. (Fotoğraf da ki gibi) Kalp kâğıtlarında ise güzel güzel cümleler ve kutlamalar. İnanın çok hoşuna gidecek. O ara aldığınız hediyeyi de vere bilirsiniz. Bu arada odanın içerisine kayıt yapan kamera da koyabilirseniz o mutlu anı ölümsüzleştirebilirsiniz!

Yerde Ona Özel Kalpler Olsun

erkek arkadaşa yapılabilecek doğum günü sürprizleri
Eğer ki ona farklı sürprizler yapmak istiyorsanız mutlaka bu yazıyı sonuna kadar okuyun! Şimdi ki önerim ise bu karton kâğıtlardan bulmanız. Bulmak zor olur derseniz yapmanız gereken karton içerisini kalp şeklinde kesmek ve çıkartmak. Zor olmayacaktır. Daha sonra ise ev içerisinde yer de kalp şekilleri yaratmak istiyorsanız (yerler parke veya beyaz değilse) bunu çok rahat kullanabilirsiniz. Merkezi kalp şeklinde kesilmiş karton kâğıtları, kalp oluşturmak istenilen yere bırakın ve un serpin! Evet un! Çünkü temizlenmesi kolay. Ev içerisinde yapacaksanız zaten kesinlikle boya tavsiye etmiyorum. Dışarıda yapabilirseniz olabilir. Sevdiğiniz ona özel tasarlanmış kalpleri gördükçe mutlu olacak! Daha sonra ise hediyenizi vererek sürprizi katlayabilirsiniz.

Ona Hislerinizden Bahsedin ve Doğum Gününü Kutlayın

erkek arkadaşa doğum günü sürprizleri
Daha önceki derleme yazılarım da bahsetmiştim. Yazının, sözlerden daha değerli olduğunu. Çünkü yazı orada kalır, yazı kaybolmaz. Yazı gitmez, unutulmaz. Tekrar tekrar bakılıp mutlu olabilirsiniz bir cümle yazı ile. Söz uçar, yazı kalır çünkü..  Ayrıca daha bir uğraş verdiğinizi en kolay gösterecek bir sürpriz önerisinde bulunacağım. Yapmanız gereken çok güzel tasarıma sahip bir defter almak. Hislerinizi yazabileceğiniz. (Çok fazla sayfalı olmaması sizin için daha iyi olabilir) Duygularınızı, düşüncülerinizi bu deftere yazabilir ve ona verebilirsiniz. Bu bir hediye gibi gözükse de aslında gerçek anlamda sürprizdir. Çünkü böyle uğraştırıcı bir hediye, sadece hediye değildir.

Erkek Arkadaşınıza Notlardan Oluşan Pano Sürprizi

erkek arkadaşa doğum günününde ne sürpriz yapılır
Erkek arkadaşınıza doğum günü sürprizini nerede yapmak istiyorsunuz bilmiyorum ama daha bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorsanız işte size tamamlayıcı harika bir eylem! Çok masraf oluşturmayacak ve erkek arkadaşınızı fazlasıyla mutlu edecek bu doğum günü sürprizini kesinlikle yapmanızı tavsiye ediyoruz! Öncelikli olarak boyutu uygun bir pano bulmanız. Buraya raptiye ile notlar takabilmeniz önemli. Ayrıca renkli not kâğıtları da lazım. (Fanatik olduğu takım varsa, diyelim ki GS fanatiği. Sarı – kırmızı not kâğıtları alarak onu daha fazla mutlu edebilirsiniz) Bu renkli not kâğıtlarına sevdikleri mesajlar yazsın! Her mesajın altında kimin yazdığı da belli olsun. Ve fotoğraf da ki gibi güzel bir arkalan oluşturulabilir. Sürpriz doğum günü kutlamasının ilgi odağı olacağı kesin!

Güzel Bir Doğum Günü Sürprizi Olacağı Kesin

erkek sevgiliye yaş günü sürprizi
Erkekler gerçekten yemek yeme konusunda çok başarılıdırlar. Eğer ki erkek arkadaşınıza onu çok mutlu edecek bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız işin içerisinde yemek olmalıdır diye düşünüyoruz. Özellikle kendi ellerinizden yapacağınız yemek onu daha da mutlu edeceği gibi aldığınız hediye ile birlikte onu havalara uçuracaktır. Çok özel ve anlamlı kılınacak bu hediye ve sürpriz onun gönlünde taht kuracak!

Erkek Arkadaşınıza Sevginiz Fotoğraflarınızdan Oluşan Bir Kalple Gösterin

doğum günü sürpriz önerileri erkeğe
Erkek arkadaşınıza daha açılamadınız mı? Doğum günü var ve o günde ona açılmayı mı düşünüyorsunuz? Ayrıca bir de sürpriz yapsam fena olmaz mı dersiniz?! İşte şimdi derin bir nefes alın çünkü sizlere 3’ü bir arada bir önerim olacak! Erkek arkadaşınıza doğum gününde onun fotoğraflarıyla güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Yapmanız gereken kendinizin veya onun odasına girebilmeniz ve duvara onun fotoğraflarından kalp oluşturmanız. (Örnek olarak fotoğraf eklenmiştir) Belirtilen örneğe uygun şekilde hazırladığınız kalp şeklinin içinde yani merkezinde tek bir fotoğrafınız da olabilir. Daha anlamlı ve hoş olacaktır. Ayrıca hediyenizi erkek arkadaşınız bu kalbi gördüğünde verebilirsiniz. Gerçekten çok beğeneceği, şaşıracağı ve duygularınızdan emin olabileceği bir sürpriz olacaktır. Çok romantik ve düşünceli tavsiye etmekteyiz.

Doğum Gününde Aşkınızın Videosunu Hazırlayın

sevgiliye doğum günü sürprizleri
Şuana kadar bulunduğum doğum günü sürpriz önerileri arasında genel de hazırlanışı daha kolay eylemlerden bahsettim. Ancak şuan ise biraz daha uğraştırıcı olsa da yapılacak sürprizler arasında en etkili ve uzun soluklusu diyebilirim. Gerekli ekipmanlar; Kamera (İyi çekim yapabilmesi önemli) Başka bir şeye aslında gerek yok, tabi ki bilgisayar da şart. Yapmanız gereken bu kamera veya telefon ile erkek arkadaşınızın sevdiklerini kayda almak. (Doğum günü ile ilgili güzel sözler söyletmek) İyi ki doğdun, iyi ki varsın gibi kutlamalarda bulunan erkek arkadaşınızın yakınlarını kayda aldıktan sonra Bilgisayar ortamına aktarmak ve tek bir bölüm halinde birleştirmek. Daha sonra ise bunu erkek arkadaşınıza hissetmek. Ya da şunu da yapabilirsiniz. Eğer ki bu erkek arkadaşınız sizin için çok özel biriyse daha farklı bir sürpriz önerisinde bulunmak istiyorum. Yapmanız gereken aslında her şey aynı ama bu sefer kameraya alacağınız kişiler yakınları olmayacak. Evet! Sokakta başkalarını kayda almanız onu daha mutlu edecek! 
Çünkü farklı kişiler, farklı söylemler duyacak! Biraz zorlu olacak ama hemen anlatıyorum. Eliniz de kameranız ile yoldan insanları durdurup ‘’Sevgilimin doğum günü şu gün, o yüzden video klip hazırlıyorum. Rica etsem ‘’x seni çok seviyor’’ ya da ‘’ x doğum günün kutlu olsun’’ ya da ‘’ x iyi ki varsın! ‘’ gibi söylemler de bulunur musunuz diye sormanız ve kabul ettirmeniz gerekiyor. Çoğu kabul ediyor, kendim denedim ve yaptım. Ama zorlu mu? Evet. Ama çok mu mutlu oldu? İnanılmaz derece de sevindi ve gerçekten bugüne kadar aldığı en güzel hediye olduğunu söyledi. Böyle bir sürpriz de daha önce yaşamamış. Gerçekten uğraştırıcı ancak erkek arkadaşınızı en çok şaşırtıp mutlu edecek sürprizlerden birisi olacaktır. Hem bunlar tatlı uğraş ve tatlı yorgunluklar. Ne olacak ki? Sevdiğimizden önemli ne var ki? Onun mutluluğu her şeyden önemli değil mi? Onu mutlu etmek için her şeyi yapmayız mıyız? Evet evet der diyişinizi duyuyorum. O zaman sevdiğiniz için kolları sıvama vakti! Çok mutlu olacaksınız. Şimdiden mutluluklar dilerim.

doğum günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top