z Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü Hediyesi
Hangi yüzyılda ilan edildiği net olarak bilinmese de, Sevgililer Günü kutlama fikri ortaya atıldığından beri, bu özel günde sevgiliye ne hediyeler alınabileceği konusu, en fazla merak edilen şey olmuştur! 14 Şubat Sevgililer Günü, özü itibari ile "sevgiyi" yücelten ve bu duyguya dikkat çekmek isteyen özel bir gündür! Dolayısı ile, birbirlerine sevgi ile bağlı bulunan aşıkların sevgililer gününde alabilecekleri hediyeler, bize göre daha çok "Aşk Mesajı" veren hediyeler olmalıdır!

Çünkü bu özel gün, sevgilinizin doğum gününden farklı bir gündür, anlamı itibari ile yılbaşından de farklıdır. Ya da evlilik yıl dönümü gibi sizin için önem arz eden bu özel günden de farklıdır! 14 Şubat Sevgililer Günü, aşkı temel alır ve bu duyguya özeldir! Ancak tabi ki, bu demek değildir ki, sevgililer günü haricindeki özel günlerde sevgilinize aşk mesajları taşıyan hediyeler alınmaz diye! Bunun için bir kural ya da kaide asla da olamaz zaten! Kalbinizden sevgililer günü için sevgilinize ne hediye almak geçiyorsa, onu alır ve sevgilinize armağan edersiniz! Emin olun ki almış olduğunuz bu hediye, tüm hediyelerin de en güzeli ve en anlamlısıdır! Ancak demek istediğimiz farklı bir şey! Şöyle izah edelim; Nasıl ki, kış gününde beyaz elbise giymek bir farklılık ya da tuhaflık ise, sevgililer gününde de düz ya da klasik sayılabilecek hediyeler seçmek de öyle bir şeydir. Bu yüzden sevgilinize, "Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?" derseniz, içerisinde romantizm taşıyan, sıcak aşk mesajları veren, sevginizi ifade edebileceğiniz hediyeler almak sanki daha doğru ve isabetli olacaktır! Ancak, az önce vurguladığımız gibi, elbette bunun için bir sınır ya da bir kural yok! Canınız ne almak isterse onu da alabilirsiniz!

14 Şubat sevgililer günü için kafanızda netleşmiş bir hediye düşüncesi yoksa, "Sevgiliye Hediye Fikirleri" sitesi olarak, sizler için şahane hediye önerileri hazırladık! Kendimizle çelişmemek adına da, bol bol romantik mesajlar veren sevgililer günü hediyeleri oluşturmaya çalıştık! Burada yer alan hediyelik ürünler ile, hem erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır sorusuna cevap niteliğinde hediyelikler bulabileceksiniz, hem de kız arkadaşa 14 Şubat sevgililer günü için çok güzel hediyeler bulabileceksiniz! O halde hemen tavsiyelerimize geçelim!

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Fikirleri


erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır

Yokluğunda Her Gün Bir Yıl Gibi Ahşap Duvar Saati


İnsanın mutlu olduğu anlar neden çok hızlı tükenir ki? Böyle de olmaz ki ama! Belki de bir sonraki görüşmenize kadar yine günleri ve dakikaları saymaya başlayacaksınız! Yok arkadaş! Böyle olmayacak! Bu ruh hali size tanıdık geldi mi? Muhtemelen buna benzer bir duyguyu çok kez yaşamışsınızdır! Demek ki, sevgilinizden uzak kalmak, ayrı olmak size gelmiyor! Sevgililer gününde kız arkadaşınıza bu duygularınızı şık bir hediye ile anlatmak isterseniz, Yokluğunda Her Gün Bir Yıl Gibi Ahşap Duvar Saati sizin duygularınıza tercüman olacak! Kişiye özel düzenlenen bu özel saat ile, 14 Şubat sevgililer gününde kız arkadaşınıza duygu dolu bir hediye vermiş olacaksınız!

erkek için sevgililer günü hediyesi ne alınır

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır


Erkek arkadaşınız ile görüşmek için hafta sonunu iple çekiyorsunuz! O gün gelene kadar, günler ve saatler bir türlü geçmek bilmiyor! Derken hafta sonu geliyor ve mutluluk daha o günün sabahında kalbinizi sarmaya başlıyor! Buluşacağınız yere müthiş bir heyecan ile gidiyorsunuz! Sonra O'nu görüyorsunuz ve sanki kalbiniz yerinden fırlayacakmış gibi oluyor! Birbirinize anlatacağınız çok şey var! Tüm hafta boyu sevgilinizi nasıl özlediğinizi, neler hissettiğinizi bir bir anlatıyorsunuz! Derken yine ayrılık zamanı geldi ve saatler nasıl geçti hiç anlamadınız! Muhtemelen 14 Şubat Sevgililer Günündeki buluşmanızda da benzer bir durum yaşanacak:) O halde hayal gibi geçen bu güzel günün aslında gerçek olduğunu sevgilinize hatırlatacak şiir gibi bir çikolata hediyesine ne dersiniz?  

Benimle Yaşlanır mısın Yastık

Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık


Hiç merak etmeyin sevgiliniz ile evlendiğinizde muhtemelen evinizdeki çamaşır ipinin hali, tıpkı bu yastık üzerindekine benzeyecek! Sevgililer günü için hem eğlenceli, hem de komik bir hediye satın almak isterseniz, Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum Yastık düşünülebilir! Kişiye özel olarak hazırlanan bu yastığın üzerinde isimleriniz yazılıyor ve bununla birlikte "Hayatı Seninle Paylaşmak İstiyorum" ya da "Benimle yaşlanır mısın?" şeklinde inceden inceye bir evlilik teklifi mesajı bulunuyor!

bayan sevgiliye 14 şubat hediyesi

Kız Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır


Kız arkadaşınıza, kalbinizdeki o özel yerini bir kez daha anımsatacak anlamlı bir 14 Şubat Hediyesi düşünüyorsanız, İstiridye kabuğu içerisindeki parıltılı İnci Tanesi Gümüş kolye tam size göre. Son derece göz alıcı ve üzerinde inci tanesi taşıyan 925 Ayar Gümüş İncili Kolyei kız arkadaşınıza harika bir armağan olacaktır. Bu ürünün son derece şık bir hediye kutusuna sahip olduğunu ve gerçek gümüşten hazırlandığını hatırlatmak isterim!

Sevgililere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket

Kişiye Özel Adını Kalbime Yazdım Mesajlı ve Fotoğraflı Plaket 


Sevgililer günü hediyesi olarak sevgiliye ne hediyeler alınır giriş paragrafında, bu güne özel hediyelerin anlam yönünün güçlü olması ve sevgiyi vurgulaması gerektiğinden bahsetmiştik ya hani? İşte görmekte olduğunuz Adını Kalbime Yazdım Fotoğraflı Plaket dekor bu düşüncelerimize uygun düşecek çok özel hediyelerden biri! Adını kalbinize altın harflerle işlediğiniz sevgilinizin ismi şimdi son derece zarif ve anlamlı Adını Kalbime Yazdım Plaket üzerine işlensin! Üzerine istediğiniz duygusal mesajı yazdırabileceğiniz plaket armağanı ile, 14 Şubatın en unutulmaz hediyelerinden birine imzanızı atabilirsiniz!

Her Dakika Seni Düşünüyorum Duvar Saati

Kalp İçine Fotoğraf Baskılı Mesajlı Şık Tasarım Duvar Saati


Tamamen 14 Şubat Sevgililer Gününe özel mesajınız, sevgilinizle birlikte isimleriniz ve size özel bir fotoğrafla hazırlanacak oldukça romantik bir duvar saati ile sevgilinizin kalbini bir kez daha fethedin! Kalp Duvar Saati tüm zamanların en romantik saatlerinden biri. Nasıl ki sevgilinizi her gördüğünüzde kalbiniz küt küt atıyor ise, muhteşem bir tasarıma sahip, Her dakika seni düşünüyorum Duvar Saati de işte bu durumu, yani heyecan yaşayan kalbinizi sembolize ediyor! Her baktığında sizi sevgi ile anacak sevgilinizin duvarına kırmızı kalp duvar saati çok yakışacak!

Kişiye Özel Bayan Cüzdanı

Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Modelleri


Bayana sevgililer günü hediyesi olarak ne alınabilir? İşte bu tarz bir soruya verilebilecek en şık cevaplardan biri de, alış veriş meraklısı bayanlar için hem şık bir aksesuar, hem de ismine özel bir cüzdan olabilir. Şahane renk seçenekleri bulunan (Kırmızı, Siyah, Kahverengi, Pembe, Turuncu, Taba, Yeşil) Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Modelleri ile bir bayana alınabilecek en güzel hediyelerden birini seçmiş olacaksınız. Üzerinde sahibinin isminin yazılı olacağı Kişiye Özel Kaliteli Bayan Cüzdanı ile, Alış-Veriş keyfi iki katına çıkmış olacak! Bayanlar için düşünülebilecek daha fazla hediye seçenekleri için lütfen tıklayın: Bayana Hediye

Erkeğe Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Kişiye Özel Deri Hediye Seti


Erkek arkadaşınıza sevgililer gününde alınabilecek son derece şık ve içerisinde kaliteli aksesuarların yer aldığı Kişiye Özel Deri Hediye Seti! Siyah Hediyelik Deri Kutusu içerisinde kaliteli erkek kemer, üzerine isim yazılabilir deri cüzdan ve yine derinden yapılmış olan şık bir anahtarlık! Hemen hemen her bayan, erkek arkadaşı için içine sinecek, gösterişli bir hediye bulma konusunda sorunlar yaşar! Sevgililer günü de bu sorunların tavan yaptığı günlerden biri! Ancak, Kişiye Özel Deri Hediye Seti hem kaliteli erkek aksesuarları ile hem de şık hediye kutusu ile bu soruna bir nebze olsun çözüm getirebilecek nitelikte! Daha fazla hediye seçeneği görmek isterseniz lütfen tıklayın: Erkek Sevgiliye Hediye

Sevgililere Özel Dergi Kapağı

Sevgililere Özel Romantik Dergi Kapağı


Sevgililer gününde kız arkadaşınıza duyduğunuz kocaman sevgiyi, çok sürpriz bir hediye ile ifade etmek ister misiniz? Bu sürprizin ne şekilde olacağını mı soruyorsunuz? Hemen söyleyelim; Dünyanın en ünlü kadın dergilerinden biri olan ELLE Dergisi ile... Kişiye özel olarak hazırlanan ELLE Dergi kapağı üzerine sevgilinizin en güzel fotoğrafı geliyor ve bu özel kapağın üzerine ne yazılmasını istiyorsanız kendi kelimeleriniz ile dergi kapağı tasarlanmış oluyor! Şık ahşap çerçevesi ile Kişiye Özel Elle Dergi Kapağı, kız arkadaşına sürpriz sevgililer günü hediyesi düşünenler için mükemmel!

Sevgilinize Sürpriz Yapabileceğiniz Kişiye Özel Şişede Mesaj


Sevgililer günü için asıl olan en önemli şey; "Seni Seviyorum" duygusunu sevgilinize en iyi şekilde hissettirmek olacaktır! Peki bu sihirli söz, en iyi ne şekilde hissettirilebilir? Örneğin Kişiye Özel Şişede Mesaj gibi nostaljik ve son derece sürpriz bir armağan ile olabilir mi? Olur hem de bal gibi olur! Macera filmlerini sever misiniz bilmiyorum ama, muhtemelen şu sahneye siz de sıklıkla rastlamışsınızdır! Esas oğlanın bindiği gemi batar ve yalnız başına ıssız bir adaya düşer! Bu ada da öyle bir yerdir ki, cennetten bir köşe! Düştüğü yer tropikal bir ormandır ve yiyecek olarak da sadece Hindistan Cevizleri vardır! Adamla beraber kıyıya çantası da vurmuştur ve bu çanta içerisinde de bir içki şişesi vardır. Afiyetle son içkisini içtikten sonra, bu içki şişesinin içerisine yardım çağrısını yazdığı bir mesaj kağıdı koyar. Elbette ki şişeyi okyanusun engin sularına bırakır ve günün birinde bu şişe farklı bir sahilde birilerinin eline ulaşır. Bu şişe sayesinde adam hayatta kalmayı başarır. Sevgililer gününde sevgilinize güzel bir sürpriz hazırlamak isterseniz, içerisine istediğiniz mesajı yazabileceğiniz Kişiye Özel Şişede Mesaj tam size göre! Ürün ile ilgili ayrıntıları "Satın Al" butonuna tıklayıp öğrenebilirsiniz!

925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye

Bayan Sevgiliye Sonsuz Aşk Simgesi Sonsuzluk Kolye


Kıskanılacak derecede şık bir görünüme sahip Sonsuzluk Simgesi taşlı gümüş kolye ile kız arkadaşınız kendisini her zamankinden çok daha özel hissedecek! Çünkü bu kolye, sevgilinize duyduğunuz aşkın sonsuzluğunu simgeliyor. Tüm çevresi parlak taşlarla süslenmiş olan ve sonsuz aşkı en zarif şekilde sevgilinizin boynuna taşıyacak olan Sonsuzluk Kolyesi, 925 Ayar Gümüşten hazırlanmış. Kız arkadaşıma Sevgililer günü için ne hediye alsam diye kara kara düşünenler bu özel kolyeyi görünce, nihayet artık derin bir nefes alacaklar!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kalp Makyaj Aynası

Fotoğraf Baskılı Kalp Şeklinde Kişiye Özel Makyaj Aynası


Bayanlar için makyaj aynası en önemli kişisel eşyalarından biridir. O halde yaklaşan sevgililer günü için kız arkadaşınıza ne hediye alabileceğiniz de 3 aşağı 5 yukarı netleşmiş oluyor:) Yani Sevgilinize fotoğraf baskılı bir makyaj aynası armağan edebilirsiniz. Bunun dışında duvarlarınızın cıvıl cıvıl olmasını ve sevgiliniz ile birlikte sizden izler taşımasını ister misiniz? İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat, narin yapıları ve güzellikleri ile herkesin beğendiği kelebeklerden esinlenilerek tasarlanmış çok şık bir ürün! Hem bir ayna, hem de bir duvar saati olarak kullanabileceğiniz İsim Yazılı Kelebekli Ayna Saat, sadece size özel hazırlanıyor! Kişiye özel duvar aynaları için Google'da arama yapabilirsiniz. 

Sevgilime Seni Çok Seviyorum Çikolatası

Romantik Mesajlardan ve Resimlerden Oluşan Sevgililer Günü Çikolatası


Sevgilinize mesajların en tatlısını vermek ister misiniz? Birbirinden çarpıcı ve etkileyici mesajlardan oluşan çikolatalar ile "Seni çok Seviyorum","Sen Benim Her şeyimsin","İyi ki varsın Aşkım" gibi romantik sözler ile, sevgilinizin kalbindeki yerinizi sağlamlaştıracaksınız! Bundan böyle sevgilinize olan duygularınızı kağıt ya da kalem ile anlatmaya son! Bu işin daha tatlı bir yöntemi varsa siz neden bu yolu kullanmayasınız ki? Mesajlı Çikolatalar ile hem duygularınızı ifade edecek, hem de çikolataların enfes lezzeti ile kendinizden geçeceksiniz!

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon

İsme Özel Yılın Sevgilisi Madalyonu


Sevgilinizi şımartmayı çok mu seviyorsunuz? O halde şimdi geçelim sevgililer günü ile ilgili bu şımartıcı hediye düşüncemize. Kalbinizin ruh ikizi sevgilinize özel bir armağan vermek isterseniz kişiye özel düzenlenen fotoğraf ve mesaj baskılı madalyon tam size göre! İster bu altın sarısı rengindeki parlak madalyon üzerine sevgilinize güzel methiyeler yazdırın, isterseniz onu ne kadar çok sevdiğinizi veya ne kadar iyi bir şekilde anlaştığınızı anlatın! Geleceğe 14 Şubat Sevgililer günü ile ilgili olarak güzel bir hatıra bırakmak isterseniz Fotoğraf Baskılı Mdalyon hediyesi düşünülebilir!

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti

Sevgililer Günü İçin Alınabilecek Romantik Hediye Sepeti


Hani bir şarkı sözü var ya! Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir? diyor. Peki size göre, ateşli bir aşk yaşamak için iyi derecede "anlaşıyor" olmak olmak şart mıdır? Bana kalırsa başlangıç için her ne kadar şart olmasa da, ilişkinin devamı için kesinlikle gereklidir! Birbirinin karakterleri ile uyumlu olmayan çiftler bu ilişkiyi ne kadar devam ettirebilirler ki? Bu düşüncemi ispatlamak için şöyle bir örnek verebilirim! Çevrenizde de örnekleri vardır mutlaka, ya da ünlülerin hayatına baktığımızda özellikle müthiş bir aşkla başlayan evliliklerin nasıl hüsranlarla sonuçlandığını hepimiz biliyoruz. Bunun için elbette bir genelleme yapmamak lazım ama bana kalırsa aşk çok önemlidir ama her şey demek de değildir! Anlaşmak ve sevgili ile paralel bir ruh ritminde olmak da çok önemlidir!

Sevgililer Gününe Özel Fotoğraf Çerçevesi

Kişiye Özel Mükemmel Tasarımlı ile Resim Çerçevesi


Hem evinize şahane bir dekor katacak, hem de içerisine en güzel anlarınızı ölümsüzleştirdiğiniz fotoğraflarınızı koyabileceğiniz bu özel resim çerçevesi, bayan eş veya erkek eş için uygun fiyatta sevgililer günü hediyesi arayanlar için tercih edilebilir. Gelin ve damat figürleri, üzerine sevgililer günü mesajınızı yazabilme özelliği ile beyaz ve siyah rengin mükemmel uyumuyla hazırlanan resim çerçevesi sevgililer gününde size harika sürprizler hazırlama fırsatı veriyor. En iyi fotoğraflarınızı seçerek bu şık çerçeveler içerisine yerleştirin ve sevgilinize armağan edin!

Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası

İlginç Sevgililer Günü Hediyesi - Okyanus Dalgası Gece Lambası


Sevgililer günü için "Ben romantik ya da klasik hediyeler istemiyorum. Erkek arkadaşıma hediyem ilginç ve dikkat çekici bir hediye olsun!" diyorsanız, Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası aradığınız o ilginç sevgililer günü hediyesi olabilir! Neden derseniz, bu bu ilginç ürün, hem bir gece lambası olarak kullanılabiliyor, hem de duvarlara masmavi bir dalga ışıkları yayıyor. Bunun yerine arka fonda duvara yansıyan mavi ve yeşil ışıkları var! Olağan üstü tasarıma sahip olan Projeksiyonlu Okyanus Dalgaları Gece Lambası, özellikle loş ışık ile aydınlatılmış yatak odasında şahane duruyor! Son derece şık bir metal gövdeye sahip ve uzaktan kumandası ile oturduğunuz yerden kumanda edebileceğiniz Okyanus Dalgaları Lambası, bulunduğu her ortam ile mükemmel bir uyum gösteriyor!

Sevgililere Özel Ahşap Aşk Defteri

Sevgililere Özel Kalpli ve İsim Yazılı Not Defteri


Günlük tutmaktan ya da başından geçenleri her günün akşamında kaleme alan bir sevgiliniz mi var? O halde çok şanslısınız! Çünkü sizin için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi var! Yaşamını yazıya dökmekten keyif alan ve bu şekilde duygularının muhasebesini yapan sevgilinize, Sevgililere Özel Kalpli Not Defteri armağan edin! Üzerinde kalp sembolü bulunan ve hemen altına isimlerinizin geleceği Sevgililere Özel Kalpli Not Defteri ile aşkınız, bu defterin içerisindeki sayfalarda hayat bulsun!

Kişiye Özel Siyah Kartvizitlik Cüzdan

Erkek Arkadaşınıza Hakiki Deriden Kişiye Özel Kartvizitlik


14 Şubat sevgililer gününde erkek arkadaşınıza havalı bir hediye vermek isterseniz, %100 gerçek deriden hazırlanacak üzerine sevgilinizin ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Kartvizitlik güzel bir hediye seçeneği olabilir! Siyah, taba, lacivert renk seçenekleri bulunan ve üzerine erkek arkadaşınızın ismi yazdırarak,  Sevgilinize uzun yıllar kullanabileceği şık bir armağan hazırlatabilirsiniz! Bu özel kartvizitlik sayesinde sevgiliniz, cebinden buruşmuş kartvizit çıkartmak zorunda kalmayacak! Özel bir baskı tekniği ile isme özel düzenlenen bu ürünün içerisine standart olarak 12-15 arası kartvizit konulabiliyor.

Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata

Kişiye Özel Aşıklar İçin Romantik Çikolata


Kız arkadaşınızın sevgililer gününü karşı koyamayacağı özel bir lezzet ile kutlamak ister misiniz? Üzerine istediğiniz kutlama mesajınızı ya da sevgi sözcüklerinizi yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Kalp Kutu İçerisinde Mesajlı Çikolata ile, sevgilinizi en tatlı şekilde ifade edin! 25-30 adet harf karakterlerle istediğiniz sevgi mesajlarınızı çikolata ambalajları üzerine taşıyabilirsiniz. Bu özel çikolatanın ambalajı üzerinde romantizmi tetikleyen kalp motifleri de yer alıyor!

Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Sürpriz Puzzle


Belki şu an için sevgiliniz ama, gelecekte hayat arkadaşınız olacak eşiniz ile, çocuklarınıza güzel hatıralarınızı paylaşmak istiyorsanız, bugünden tüm anılarınızı fotoğraflamayı ihmal etmemelisiniz! Eğer tüm özel anlarınızı bir şekilde fotoğraflamayı başardıysanız, bunun için şahane bir hediye önerisi de bizden olsun! Kişiye özel 130 parçadan oluşan puzzle! Fotoğraf çerçeveleri de yine 14 Şubat Sevgililer günü için düşünülebilecek hoş hediyelerden. Mesela Ofset Ahşap Çerçeve muhteşem tasarımı ile içerisine tam 14 tane fotoğraf yerleştirebileceğiniz dekoratif bir fotoğraf çerçeve! Bu harika ürün ile, ister ilişkinizin fotoromanını yapıp sevgilinize doğum günü hediyesi olarak armağan edin, isterseniz sevgililer gününde kız arkadaşınıza sürpriz bir hediye hazırlayın! 

Kişiye Özel Romantik Masa Saati

Güzel 14 Şubat Hediyeleri & Sevgililer İçin Masa Saati


Dünya'nın en tatlı sevgilisine, tatlı mı tatlı bir sevgililer günü hediyesi vermek isterseniz, Kişiye Özel olarak hazırlanan Masa Saati tam size göre! Üzerinde saat rakamları yerinde şirin sevgili figürleri yer alan Kişiye Özel Saat ile, hem romantik hem de çok sevimli bir hediye hazırlayabilirsiniz! "Gezdim dünyayı senden daha tatlısını bulamadım"

güzel sevgililer günü hediyeleri

Ömür Boyu El Ele Yastık Seti


Bu yastıkları tanımlamak için "bir elmanın iki yarısı" dersek, ancak bu şekilde doğru ifade etmiş olacağız! Çünkü yastıklardan herhangi birini diğerinden ayırdığımızda tüm anlamı yok olmuş oluyor! Tıpkı sizinle sevgilinizin birlik ve beraberliği gibi! Sevgiliniz olmadan hayatın bir anlamının olmadığını düşünüyorsanız, 14 Şubat sevgililer gününde Ona çok romantik ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz! Ömür Boyu El Ele Yastık Setinin evli çiftler ve sevgililer için olmak üzere 2 farklı modeli bulunmaktadır! Her iki model de olabildiğince romantik ve sevgi dolu!

Eşeklik Ettim Özür Dilerim Hediye Sepeti

Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri


Sevgilinizin kalbini incittiyseniz ve 14 Şubat sevgililer gününde kalbini geri kazanmak ve "Özür Dilemek" için özel bir hediye arıyorsanız Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri ihtiyacınız olan hediyeliklerden biri! Üzerinde sevimli bir eşek resmi bulunan ve Özür dileme konuşma balonunu sizin kendi cümleleriniz ile dolduracağınız Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri en esprili sevgililer günü hediyelerinden biri! Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri; Masa Saati, Duvar saati, puzzle, magnet, mousepad ve sihirli kupa bardaktan oluşmaktadır.

Sevgililer günü için hediye sepeti

Sevgililer Gününe Özel Romantik Hediye Sepeti


İleri ki zamanlarda 14 Şubat 2016 tarihi, sevgiliniz açısından hep, apayrı ve ve çok özel bir tarih olarak hatırlanacak! Nedenine gelince, çünkü ona çok özel ve romantik bir armağan olan, Kalbimin İncisi Ürünlerinden bir tanesini hediye ettiğiniz için! Kalbinizin gerçek incisine Kalbimin İncisi Ürünleri yakışır.

Kuş Tüyü Gül 24’lü Set

Gerçek Kuş Tüyü Gül 24’lü Set Halinde


Sevgililer gününün en klasik ve aynı zamanda en romantik hediyesi, bayan sevgiliye kırmızı gül armağan etmektir! Çiçeklerin dili literatüründe kırmızı gül, mana olarak "Seni Seviyorum","Sana Aşığım" mesajı taşımaktadır. Bu sebeple kırmızı gül, 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgililer tarafından en çok tercih edilen armağandır. Ancak, taze kırmızı gül, her ne kadar romantik olsa da, ömrü birkaç günden fazla sürmez ve kurumaya yüz tutar! Gülün kuruması durumu romantik aşk şarkılarımıza bile girmiştir. Örneğin; "Gülü Soluncaya, Seni Ölünceye Kadar Seveceğim!" gibi. Şimdi önereceğimiz romantik ürün ile, sevgilinize 1 değil tam 24 adet hiç solmayacak ve kurumayacak kırmızı gül armağan edeceksiniz! Değim yerindeyse, sevgililer gününde kız arkadaşınızı güllere boğacaksınız! Organik kuş tüylerinden hazırlanmış ve oldukça zahmetli aşamalardan geçtikten sonra şık bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulan 24'lü Kuş Tüyü Gül Seti, kız arkadaşınıza en romantik sevgililer günü hediyesi! Kuş Tüyü güller el yapımı olup gerçek kuş tüyünden imal edilmiştir. Her gül sapında küçük mesaj kağıtları bulunmakta ve 24 adet gül şık kutusu ile birlikte gönderilmektedir.

14 Şubat Sevgililer Günü Şekerlemeleri

14 Şubat Sevgililer Günü Şekerlemeleri


Nice 14 Şubat Sevgililer Gününe,"Sen Benim Her Şeyimsin!","Seni Seviyorum Aşkım" Bu romantik sözler, içerisinde bonon şekerlemelerin ve toffie şekerlerin bulunduğu ve son derece zarif şekilde hediye paketi haline getirilmiş olan 14 Şubat Sevgililer Günü Şekerlemeleri kutusunda! 300 gram ve 500 gram olmak üzere 4 farklı çeşidi bulunan 14 Şubat Sevgililer Günü Şekerlemeleri ile sevgilinizle çok tatlı bir sevgililer günü geçirebilirsiniz!

Konuşan Çikolatalar

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri & Konuşan Çikolata Modelleri


Çikolata zaten karşı konulamaz bir lezzet! Bir de bu lezzetin üzerine kendi sesiniz ile sevgi mesajlarınızı yüklediğinizi düşündüğünüzde ortaya kusursuz bir armağan çıkıyor! Konuşan Çikolatalar ile, sevgilinize kendi sesinizi kaydederek şahane bir sevgililer günü sürprizi hazırlayabilirsiniz!

Aşkıma Seni Seviyorum Kupa Bardak

Aşkımıza Herkes Şahit Ürünleri


Sevgilinize dair kalbinizdeki en güzel duyguların iz düşümleri, Aşkımıza Herkes Şahit Ürünleri üzerinde! Üzerinde temsili olarak çizgi karakter figürü yer alan bu romantik hediyelikler ile, sevgililer gününü duygu yüklü geçirebilirsiniz! Aşkımıza Herkes Şahit Ürünleri, kupa bardak, duvar saati, puzzle ve magnetlerden oluşuyor! 14 Şubat tarihini unutulmaz ve romantik kılmak için, hediyelik romantik ürünlerden yararlanabilirsiniz!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak


Klasik bir çakmağın, bir gün şahane bir sevgililer günü hediyesine dönüşeceğini eminiz ki, bir çokları gibi siz de hiç aklınızdan geçirmemişsinizdir. Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmağın her iki yüzünde, size ve sevgilinize ait fotoğraflar var! Sigara kullanan eşinize veya sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak ne hediye alınır sorusuna ateş gibi bir cevap! Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak ile, sevgiliniz günün her saati sizi hatırlayacak!

Sevgiliye Özel Aşk Tapusu

14 Şubat Sevgililer Gününde Aşkınızı Duymayan Kalmasın! 


Bu devirde kimse Sultan değil, Hükümdar değil sözlerine inat, 14 Şubat sevgililer gününde kız arkadaşınıza süper etkileyici bir armağan hazırlayabilirsiniz! İşte karşınızda Kalbinizin Tapu Senedi. Bunun dışında aşk fermanı da sevgilinize 14 Şubat Hediyesi olarak alabileceğiniz ürünlerden. Osmanlı Padişahlarının meşhur fermanları, orijinaline yakın bir şekilde, üstelik üzerinde Osmanlı Hanedan Tuğrası ile birlikte, Kişiye Özel Aşk fermanına dönüştü! Sevgilinize klasik hediyelerden ziyade, farklı ve son derece orijinal bir hediye vermek isterseniz, üzerine sevgi dolu mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Aşk Fermanı emrinize amade! Şık çerçevesi içerisinde yıllarca anlamını yitirmeyecek çok özel farklı bir armağan!

Fantezi Aşk Oyunları Hediye Seti

Bayan Eşe Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınabilir?


14 Şubat Sevgililer günü için, kışkırtıcı bir hediyeye var mısınız? İçerisinde, ilişkinize renk ve heyecan katacak adrenalin dozu yüksek hediyelikler bulunan Sevgililer Gününe Özel Fantezi Kutusu, bayan sevgilinize hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Kırmızı ve son derece şık hediye kutusu içerisinde; Seksi Kum Saati, Parlayan Kama Sutra Zarları, Kırmızı Gül Yaprakları, Erotik Kalp, Kürklü Aşk Kelepçeleri, Aşka Davet Çanı, Kama Sutra Oyun Kağıtları, "Kalbim diyor ki" ürünleri bulunuyor! Ayrıca özel ürünlerin bir arada olduğu bu şık hediye kutusunun çok özel fiyata satışta olduğunu söyleyelim!

Güzel sevgililer günü hediyeleri

Kız Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?


Yaklaşan sevgililer gününde O'na olan özel duygularınızı Kalp tasarımlı yüzük ile anlatın! 14 Şubat sevgililer gününde, kız arkadaşınıza olan büyük aşkınızı şık bir yüzük ile ilan etmek isterseniz, size son derece zarif taşlar ile tasarlanmış Bella Gloria Marka, Altın Kaplamalı Pırlanta Kırmızı Kuartz Kalp Yüzük önerebiliriz. Üzerinde aşkın izlerini taşıyan kalp tasarımı ile, son derece romantik ve kusursuz tasarımı ile göz kamaştırıcı! Üstelik bu yüzüğün sevgililer gününe özel bir fiyat ile satışta olduğunu ve sipariş etmeniz halinde ise, özel hediye kutusunda adresinize ulaşacağını belirtmeliyiz!

Bayan Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

Sevgiliye hediye fikirleri

Erkek Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

erkek sevgiliye hediyeler

Yorum Gönder

 
Top