z Erkeklere Ne Hediye Alınır? | En iyi Hediye Fikirleri

Erkeklere Ne Hediye Alınır

Herhangi bir neden ya da özel bir gün dolayısıyla bir erkeğe hediye almakta zorlanıyorsanız, bu yazımız tam size göre. Biliyoruz ki şu an, gönlünüzde çok özel bir yeri bulunan, ya sevgiliniz, ya eşiniz, ya bir erkek arkadaşınız, ya dostunuz, ya patronunuz ya da babanız için bir hediye arıyor, ancak maalesef ki güzel bir hediye bulamamaktan şikayet ediyorsunuz! Şimdi ayaklarınızı uzatın, derin bir nefes alıp rahatlayın ve erkekler için hediye bulamamanın stresini şimdilik bir unutmaya çalışın. En azından bu yazımızda size, bu keyfi veya rahatlığı yaşatabileceğimizi düşünüyoruz! Nasıl mı yaşatacağız? Şöyle ki; Elinizde erkekler için seçmece ürünlerin yer aldığı bir hediye kataloğu olsa, içerisinde örneğin erkeğe doğum günü için, sevgililer günü için ya da yılbaşı için alınabilecek seçmece hediyeler olsa? Bu hediyelere ait bol resimler, bol örnekler olsa? Ve her biri Ona hediye alacağınız özel günün anlamına uygun olarak, tam da olması gerektiği yerde olsa, nasıl olurdu? Harika olurdu öyle değil mi? İşte biz, bu yazımızda size bu kolaylığı sağlamaya çalışacağız! Bu şekilde hem kendinizi bol hediye seçeneklerinin yer aldığı erkeklere özel bir hediye dünyasında bulacak, hem de hangi hediyeyi alabileceğinize karar vermeniz, önceki durumunuza göre çok daha kolay olacak! Şimdi, içerisinde erkekler için en prestijli, en anlamlı, en orijinal, en romantik ve sürprizlerle dolu ürünlerin yer aldığı, tamamı erkeklere alınabilecek hediyelerden oluşan, özel bir hediye kataloğunu elinizde hayal edin. Üstelik sayfa çevirme derdi de yaşamadan:) Mouse'nizi aşağı kaydırarak, yüzlerce hediye arasından, hayatınızdaki o özel erkeğe hediye seçmenin keyfini sürün! "Erkeğe ne hediye alınır?" başlıklı yazımızda, hediye fikirleri olarak sunduğumuz armağanlar, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı ve yıl dönümü için satın alabileceğiniz hediyelerden oluşmaktadır.

Erkekler İçin En Çok Tercih Edilen Hediyeler


erkeklere alınabilecek hediyeler
Bir mağazanın en etkileyici bölümü, insanları içeriye çeken en cezbedici alanı nasıl ki vitrini ise, erkekler için hediye fikirleri sunduğumuz bu yazımızda biz de, konuya vitrin hediyeler ile güzel bir giriş yapalım! Eminiz ki siz de, bir hediye sitesine girer girmez, ilk olarak en popüler hediyelik ürünlere bakmak istersiniz. Biz de bu nedenle yazımıza başlarken, erkeklere hediye olarak alınan, en popüler, en iyi, en çok satan hediyelik ürünleri, konumuzun en başına yazdık! Diğer hediye önerilerimize yazımızın ilerleyen bölümlerinde yer verdik!

Erkeğe Kişiye Özel Hediyeler


erkeklere hediye
Eğer bir erkeğe anlamlı bir hediye satın almak istiyorsanız, Ona mutlaka kişiye özel hediye kategorisi içerisinden bir armağan seçin! Bu aslında salt erkekler için geçerli bir durum olmayıp, kadınlar için de anlamlı hediye sipariş etmek isteyenler için geçerlidir. Çünkü, kişiye özel hediyeler, hediyenin gideceği kişiye özel hazırlanır. Üzerinde seçeceğiniz ürünün cinsine ve modeline bağlı olarak, ya hediye edeceğiniz kişinin ismini, ya bir fotoğrafını, ya da sizin Ona özel yazacağınız mesajı taşır. Yani erkeğe kişiye özel bir hediye seçerek, hem Ona kullanışlı bir armağan veriyor, hem de kendisini çok daha özel hissetmesini sağlayabiliyorsunuz!
erkeklere hediye
Biz özellikle bu grupta yer alan hediyeleri, eşinize, sevgilinize, babanıza almanızı tavsiye ediyoruz! Aşağıda erkeğe doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, evlilik yıldönümü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olarak sipariş edebileceğiniz, birbirinden güzel kişiye özel hediye seçenekleri bulabilirsiniz! Bu arada unutmadan, kişiye özel olarak hazırlanan hediyeler içerisinden bir beğendiğiniz olursa, ürünü kişiselleştirmek, hediye sahibine özel hale getirmek için lütfen siparişiniz esnasında, gerekli yönergelere uyup, sizden istenen gerekli alanları mutlaka doldurun! Örneğin ürün üzerine sadece isim yazılıyorsa, erkeğin adını soy adını, fotoğraf basılabilen bir ürün ise fotoğrafınızı yüklemeyi, mesaj yazılabilen bir hediye ise mesajınızı mutlaka yazmayı unutmayın! İşte sizin için seçtiğimiz erkekler için kişiye özel hediyeler;

Erkeğe Kişiye Özel Gömlekler


kişiye özel gömlek
Bildiğiniz gibi erkeğin kadınlara kıyasla çok fazla bir giyim alternatifi bulunmuyor! En klasik erkek kıyafetleri; Gömlek, Kot-Kumaş-Keten Pantolon, T-Shirt ve Ceket. Erkeğe hediye tercihinizi giyim ürünlerinden yana kullanmak istediğinizde ise, değim yerindeyse tüm yollar erkek gömleklerine çıkıyor! Yani bu anlamda erkeğe gömlek hediye etmekten başkaca bir çareniz yok:) Neden derseniz, erkeğe pantolon veya ceket benzeri ürünlerden hediye seçmek oldukça sakıncalı olacaktır! Bunun nedeni ise son derece basit; Çünkü Bu tip ürünlerde ekseriyetle, bel-boy yani beden problemi oldukça sık yaşanan bir durumdur! Ancak gömlekte bu tip durumlar yaşanmaz! S-M-X-XL bedenleri içerisinden göz kararı bile bir gömlek seçtiğinizde, hediye edeceğiniz erkeğin bedenini yakalayabilme şansınız oldukça yüksek. 
erkeğe hediye fikirleri
Erkek arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize, babanıza, veya erkek kardeşinize, hem son derece kullanışlı, hem de bir anlamda romantik bir hediye vermek isterseniz, Kişiye Özel Gömlekler ilginizi mutlaka çekecektir. Kişiye özel gömlek üzerine örneğin doğum günü kutlama mesajınızı, yılbaşı, sevgililer günü veya yıldönümü için hediye edilecekse bu günlere özel mesajınızı yazdırabiliyorsunuz! Erkeğin isim-soy isim baş harflerine özel olarak hazırlanan kişiye özel gömlekler, özel günlerde erkeğe alınabilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri.

Erkeğe Hediyelik Kişiye Özel Cüzdan Modelleri


erkeğe hediye
Bu başlık altında siz değerli okurumuza birbirinden kaliteli, orijinal ve üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin ismini veya isim baş harfini yazdırabileceğiniz, Kişiye Özel Cüzdan modelleri bulacaksınız! Erkeğe hediye çeşitleri zaten oldukça kıt! Bunu maalesef ki tekrar tekrar dile getirmek durumunda kalıyoruz! Hal böyle olunca, erkeğe en güzel hediye seçenekleri içerisinde, kişiye özel cüzdanlar hanımların en fazla ilgi duyduğu ve erkeğe hediye olarak satın almak istediği armağanların başında geliyor!
erkeğe hediye önerileri
Yukarıda görmekte olduğunuz cüzdan modelleri, son derece kaliteli deriden imal edilmiş ürünlerdir! Sevdiğiniz adama, uzun yıllar kullanabileceği değim yerindeyse ömürlük bir armağan düşünüyorsanız, ezilip bükülmeyecek, dikişleri sağlam hakiki deriden imal edilmiş bu cüzdanlar tam size göre! Kişiye özel isim yazılı cüzdanlar, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı ve yıl dönümü için erkek arkadaşa ne hediye alınabilir sorusuna da en prestijli cevaplardan biri!

Erkeğe Kişiye Özel Çakmak Hediyesi


erkeğe özel çakmak
Bu özel çakmaklara son şeklini siz veriyorsunuz! Beğeneceğiniz çakmak modeline bağlı olarak, ister üzerine arkalı-önlü fotoğrafınızı bastırın, isterseniz erkek arkadaşınıza özel sevgi mesajınızı yazdırın, isterseniz de sadece isim-soy isim yazdırın! Her halükarda, kişiye özel çakmaklar sizi, bu bu değerli armağanı hediye edeceğiniz erkeğe hatırlatacak özel ürünler! Üzerinde sahibinin ismini taşıyan kişiye özel çakmak modelleri, hem ucuz fiyatı ile, hem de kullanılabilirliği ile sivrilen armağanlardan biri! Erkeklere doğum günü hediyesi olarak, içerisinde el yapımı armağanların olduğu güzel bir hediye kutusu hazırlıyorsanız, ister sigara kullansın, ister hiç ağzına bile sürmemiş olsun, içerisine bu çakmak modellerinden mutlaka bir tane koyun!

Erkeğe Kişiye Özel Kalem Hediyesi


erkeğe hediye ne alınır
Her zaman için en klasik ancak, her zaman için en gözde armağanlardan biri de kişiye özel kalemler! Sizin için erkeklere hediye fikirleri içerisinde yer verdiğimiz tüm kalem modelleri prestijli ve oldukça şık! Neden prestijli? Çünkü bu özel kalemlerin tamamı kişiye özel olarak hazırlanabiliyor. Değer verdiğiniz erkeğe, kendisini özel ve önemli hissetmesini sağlayacak kişiye özel kalemler, tüm özel günlerin en seçkin armağanı! Yazı yazmaya estetik ve prestij kazandıran özel tasarım kalemlerden, ister kendiniz için satın alın, isterseniz özel günlerde erkek arkadaşlarınıza armağan edin! Üzerinde sahibinin ismini taşıyacak, her biri bir diğerinden kaliteli İsim Yazılı Kalemler ile, yazı yazmak da, not almak da, imza atmak da, şiir yazmak da, kısacası kalemle yapılabilecek ne iş varsa çok daha özel ve çok daha keyifli!

Erkeğe Kişiye Özel USB Bellek Hediyesi


erkek için hediye
Yaşadığımız bilgi çağında, teknoloji ile alakalı ürünlerin olmadığı hediye fikirleri eksik ve yetersiz kalacaktır. Biz de bu gerçeği düşünerek, sizin için birbirinden güzel kaliteli ve üstelik üzerine isim yazılabilen USB Bellekler seçtik! Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi olarak, küçük ancak, her zaman kullanabileceği değişik bir armağan düşünüyorsanız, USB Bellekler tam aradığınız şey! Gerçekten de erkeğe düşünülebilecek en etkili ve en güzel armağanlardan biri de üzerinde isminin yazılı olacağı Kişiye Özel USB Bellekler. 2 GB-4GB-8GB seçenekleri ile USB Bellekler hem teknolojik, hem de çok anlamlı bir armağan! Sevdiğiniz Adama, yanında rahatlıkla taşıyabileceği ve her kullandığında sizi hatırlayabileceği küçük bir hediye düşünüyorsanız, en iyi hediye alternatifi Kişiye Özel USB Bellek. İçerisine ister, doğum günü fotoğraflarını, ister sevdiği MP3 şarkıları, İster en sevdiği filmleri ve isterse de elektronik ortamda hazırladığı projelerini rahatlıkla depolayabilir.

Kişiye Özel Hediyelik Kupa Bardaklar


erkeğe hediye
Sevdiklerinize kişiye özel hazırlanan kupa bardaklardan armağan ederek, her an sizi hatırlamalarını sağlayabilir, onlara hoş bir sürpriz hediye hazırlayabilirsiniz. Özellikle yoğun ve yorucu işlerde, kahve&çay gibi sıcak içecekler içmek, insanı önemli ölçüde dinlendiriyor. Kişiye özel kupa bardaklar, bu dinlenceye özel bir keyif, bambaşka bir anlam katıyor! Kişiye Özel Kupa bardaklar, aynı zamanda erkeğe alınabilecek hediyeler açısından da son derece isabetli ve makul! Çünkü bir erkeğin kalbini mutluluktan mest etmek için illa da pahalı hediyeler almak şart değil! Pek ala, ucuz ancak etkili hediyelerle de bu mümkün olabilir! Örnek mi? Mesela yukarıda gördüğünüz, birbirinden güzel kişiye özel kupa bardaklarla... Beğeneceğiniz modele bağlı olarak, üzerine dilersen fotoğraf bastırabilir, dilerseniz mesajınızı yazdırabilir ve dilerseniz de isminizi yazdırıp, kişiye özel hale getirebilirsiniz.

Erkeğe Kişiye Özel Kol Düğmeleri Hediyesi


erkeklere hediye
Kol Düğmeleri, erkeğin şıklığına prestijli bir anlam kazandırıyor. Kol düğmelerinin erkekler için ne anlam ifade ettiğinin daha iyi anlaşılabilmesi açısından zannediyoruz ki şu örnek çok yerinde olacaktır; Kadınların şıklığını tamamlayacak, broş, küpe, kolye, bileklik veya yüzük ne anlama geliyorsa, erkeklerin dünyasında kol düğmeleri de böyle bir anlam taşımaktadır. Erkeğin çalışma hayatında, düğün, toplantı, davetlerde kullandığı en önemli aksesuarların başında kol düğmeleri gelir.
Erkeklere Ne Hediye Alınır?
Erkeğe hediye fikirlerimizi geniş bir yelpaze içerisinde tutmak, daha fazla hediye seçeneği sunmak adına, sizlere yukarıda yer alan kişiye özel gömlek kol düğmelerinden 6 tane şahane model seçmeyi uygun bulduk! Burada yer alan kol düğmeleri, şık giyinmeye özen gösteren erkeğin, estetik kusursuzluğa ulaşmasını sağlayacak cinsten! Üstelik yer verdiğimiz 6 model de erkeğin isimine özel hazırlanıyor. Erkeğin şıklığına anlam katmak ve mükemmele yakın bir şıklığa ulaşabilmesi için, göz kamaştırıcı gömlek kol düğmeleri hediye edilmek üzere sizi bekliyor!

Erkeğe Geleneksel-Klasik Hediyeler


erkek hediyesi
Bir erkeğe hediye seçerken, Onun yaşam tarzını, karakterini, beğenilerini, zevklerini, hobilerini ve kişilik özelliklerini göz önünde bulundurmak oldukça önemli. Aksi halde, doğru ve tam isabet diyebileceğimiz bir hediyeden söz etmek mümkün olmaz! Örneğin hediye seçeceğiniz erkek, "Tam olarak nelerden hoşlanır?", veya "Boş zamanlarında neler yapar? Hangi ürünlere ihtiyacı var?" İlgi alanları nedir?" bu ve buna benzer sorulara vereceğiniz cevaplar, seçeceğiniz hediyenin türünü de belirler. Eğer bu soruları kendinize sorduğunuzda doyurucu bir cevap alamıyorsanız, söz konusu kişiyi tam anlamıyla tanımıyorsunuz demektir.
erkeklere hediye
Henüz hakkında çok şey bilmediğiniz, samimi ilişkilerinizin olmadığı ya da ilişkinizin sadece resmi bir düzeyde kaldığı bir erkeğe hediye belirleyecekseniz (Örnek vermek gerekirse; Okul Müdürü, Erkek Öğretmen, Doktorunuz, Avukatınız ya da muhasebeciniz) bu noktada size önemli bir tavsiyemiz var! Kendinizi hediye belirleme konusunda hiç riske sokmadan tercihinizi klasik hediyelerden yana kullanın! Geleneksel ya da klasik diye tabir edilen hediyeler, erkeğe hediye denildiğinde akıllara ilk gelen ya da uzun yıllardır süre gelen hediye alışkanlıklarını ifade eder. Bu tip hediyelerden ne anlamak lazım mesela? Örneğin kravat, kalem, erkeğe özel hediye sepetleri ve benzeri hediyeler düşünülebilir. Erkeğe klasik hediye seçenekleri içerisinde sizler için birbirinden mükemmel hediyeleri bir araya getirmeye çalıştık!

Erkeğe Özel Hazırlanmış Hediye Sepetleri


erkeklere hediye
Erkek için hediye kataloğumuzun bu bölümünde, erkekler için hazırlanmış olan hediye sepetleri yer alıyor. İçerisinde, bir erkeğin günlük hayatında çok rahatlıkla kullanabileceği aksesuar, giyim ve bakım ürünlerden oluşan hediye sepetleri, yine özel günler için seçilebilecek en ideal erkek hediyelerinden! Özenle hazırlanmış hediye sepetleri erkeğin ihtiyaçlarına yönelik olduğu kadar; aynı zamanda gözlerine de hitap ediyor. Hediye sitemiz içerisinde sıklıkla ve her fırsatta vurguladığımız; "Hediyenin ne olduğu kadar nasıl göründüğü de önemlidir..." sloganına en güzel örnek bu kategorideki armağanlar! Tüllerle süslenmiş üzeri kurdele ile sarılı hediye sepeti ile hem erkeğin duygu dünyasına hitap edecek, hem de kalbini yeniden fethedeceksiniz. Erkeğe şık bir doğum günü hediyesi almak isterseniz, tercihinizi hediye sepetlerinden yana kullanabilirsiniz!

Erkeklere Hediyeler & Şık Kutuda Aksesuar Setleri


erkeğe hediye ne alınır
Erkeklere güzel ve kullanılabilir bir armağan seçmek için, erkeklerin ihtiyaçlarını, gereksinimlerini, nelere ihtiyaç duyabileceklerini doğru tespit etmemiz gerekiyor. Bu, hem erkeğe alınacak hediyenin kullanılabilirliğini, hem de seçmiş olduğumuz armağanın etkileyiciliğini arttıracaktır. Örneğin çalışan bir erkeğe hediye alacaksak, kalem, kartvizitlik, USB bellekten oluşan bir hediye seti, bu kategoride yer alan çalışan bir erkekler için, en temel, çalışırken en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerin başında gelir. Görünümüne, giyimine önem veren ve her zaman şıklığı ön planda tutan bir erkeğe ise, örneğin deri kemer, cüzdan, anahtarlık ürünlerden oluşan bir hediye seti armağan etmek, daha isabetli ve doğru hediye seçeneği olacaktır. Yukarıda sizler için örnek teşkil etmesi açısından en gözde hediye setlerini bir araya topladık! Göz alıcı hediye kutuları içerisindeki bu hediye setleri çok ama çok beğenilecek! Deri hediye kutusu içerisinde yer alan bu setler, erkeklere doğum günü hediyesi olarak, inanılmaz etkileyici olacaktır.

Erkeğe Hediyelik Kravat Modelleri


erkek hediyeleri
Çalışan kadınlar için ince çorap neyi ifade ediyorsa, erkekler için de kravat, herhalde olsa olsa öyle bir şeydir! Gerçekten de erkekler için kravatsız bir hayat düşünülemez bile. Hele hele özellikle çalışan erkekler için kravat, bir yaşam biçimidir! Kravat, erkeğin en çok kullandığı modern yaşamın en özel aksesuarlardan biridir. Aynı zamanda erkeğin şıklığını da tamamlar! Eğer bankacı, avukat, mühendis, muhasebeci, doktor ya da öğretmen gibi, kravat kullanma zorunluluğu olan mesleklerde bulunan bir erkeğe, hediye almayı düşünüyorsanız, hem fiyatı ile son derece hesaplı, hem de oldukça şık kravat modellerinden birini hediye edebilirsiniz. Yukarıda sizin için seçtiğimiz değişik renk tonlarından çeşitli kravat modelleri görmektesiniz!

Erkeğe Alınabilecek Romantik Hediyeler


erkek hediyeleri
Kadınların ekseriyetle büyük bir bölümü, erkeklerin konuşmamasından, sadece parayı, reel olmayı, yemek yemeyi, futbolu ve cinselliği düşünmelerinden şikayetçidirler! Dolayısıyla kadınlar, tüm bunların toplamından da, erkeklerin romantizm özürlü olduğu kanısına varırlar. Gerçekten de eğer erkeklerin büyük bir bölümü kadınların düşündüğü gibi a-romantik olsaydı, bugüne kadar ne bir tane erkek yazar, ne bir erkek şair, ne de bir erkek sanatçı çıkardı. Demek ki, erkeğin romantik olması için, şartların da aynı zaman da uygun olması lazım:) Mesela bir erkeğe gerçek anlamda bir aşk acısı çektirip, bir de o an görün gerçekte ne kadar sanatçı ruhlu olduğunu:)
erkeğe hediye
Her ne kadar erkeklerin sevgiden veya aşktan anladığı ile, kadınlarınki pek uyuşmasa da, böyle bir durumdan erkeklerin romantik hediyelerden hoşlanmadığı sonucu da çıkartılmaz! Erkeklerin de çok fazla dışa vurmasalar da, çok derin bir duygu dünyaları, merhametli ve sevecen bir ruh halleri vardır. Yani kısacası erkekler romantik hediyelerden falan filan bir şey anlamazlar, o yüzden klasik hediyelere tam gaz devam mantığı pek de uygun değil:)  Erkeklere de pekala özel günlerde romantik unsurları ağır basan hediyelerden alınabilir. Aşağıda erkeğe romantik hediyeler kategorisi içerisinde sizin için seçtiğimiz çok değerli hediyelikler var! Bu hediyeler ile, erkek sevgilinize olan hislerinizi çok çarpıcı ve etkileyici bir şekilde gösterebilirsiniz!

Erkeklere Hediye & Romantik Aşk Kavanozları


erkeklere hediye
Erkek sevgilinize aşkınızı romantik kavanozlarla anlatmaya ne dersiniz? Son yılların en popüler hediyelerinden biri olan Aşk kavanozları, erkeğe romantik hediye arayışında olan bayanların en çok tercih ettiği armağanlardan biri olmayı başardı! Peki bu kadar popüler ve romantik bir armağan olan Aşk Kavanozu nedir? Aşk Kavanozu: Üzerinde romantik sevgi mesajları yazılı kağıtların içerisinde bulunduğu kavanozlara Aşk Kavanozu deniyor. Örneğin yukarıdaki romantik hediyeler içerisinde en solda yer alan kavanoz, içerisinde "Seni Seviyorum" yazılı kağıtlardan tam 100 tane yer alıyor. Üstelik tam 100 farklı dilde. Yanındaki aşk kavanozunda ise 100 Farklı dilde Doğum Günü Kutlama Mesajı bulunuyor. Erkek arkadaşınıza romantik bir sürpriz yapmak isterseniz, bu kavanozları çok seveceksiniz.

Erkeğe Romantik Hediyeler & Romantik Saatler


erkeklere ne hediye alınır
Romantik tasarımları ve kişiye özel hazırlanabilme seçenekleri ile bu duvar saatleri çok konuşulacak! Erkek arkadaşınıza, yukarıda yer alan hediyelik duvar saatleriyle aşkınızı en net şekilde ifade edebilmeniz pekala mümkün! Beğeneceğiniz modele bağlı olarak, üzerine fotoğraf ekleyebiliyor, aşk mesajlarınızı yazdırabiliyor, isimlerinizi işleyebiliyor ya da isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz! Saatin kaç olduğunu öğrenmek isteyen Sevgilinize/Eşinize zamanı en romantik şekilde bu duvar saatleri bildiriyor. Duvarlara romantizm taşıyacak olan, dekoratif duvar saatleri Ona olan aşkınıza bambaşka bir perspektif sunuyor. Erkeğe romantik ne hediye alınabilir diyor ve hediyeniz ile aşkınızı Ona ifade etmenin farklı yollarını arıyorsanız, kişiye özel duvar saatlerini çok daha yakından incelemelisiniz. İşte erkeğe hediye edebileceğiniz kişiye özel olarak hazırlanan romantik duvar saati modelleri.

Erkeklere Romantik Hediyeler & Kişiye Özel Çerçeveler


erkeğe hediye
Hiçbir şey, mutlu ve içten bir gülümsemenin ölümsüzleştirildiği bir fotoğraf karesi kadar insanı derinden etkileyemez! Elinize sizin için özel sayılan fotoğrafı her aldığınızda, mutluluğu yeniden yaşar, kalbinizde huzur ve heyecanı yeniden hissedersiniz! Fotoğraflar bazen, bir insan için en değerli şey, en özel eşyalardan biri olabiliyor. İşte size harika bir romantik hediye hazırlama fırsatı. Eğer sevgilinize, hem romantik bir sürpriz yapmak, hem de anlamlı bir armağan vermek istiyorsanız, birlikte yer aldığınız özel bir fotoğrafı yukarıda farklı modelleri bulunan fotoğraf çerçevelerinden birinin içerisine koyarak, Ona armağan edin. Değim yerindeyse erkek sevgiliye romantik bir hediye hazırlamak için, bundan daha iyi ve eşsiz bir seçenek yok! Erkek arkadaşınıza, masasının üzerinde veya duvarında yıllarca sergileyebileceği, aynı zamanda dekoratif özelliği de bulunan bu romantik çerçevelerden birini, ister yıl dönümü hediyesi olarak, ister sevgililer günü hediyesi olarak mutlaka armağan edin! İçerisine en sevdiğiniz fotoğrafları yerleştirip, seçeceğiniz modele bağlı olarak çerçevesi üzerine mesaj, isim-soy isim, tarih yazdırabileceğiniz ahşap fotoğraf çerçeveleri sizlerle.

Romantik Hediyeler & Çiftlere Özel Yastık Setleri


erkeğe hediye
Hayatımızın çok büyük bir bölümünü uyuyarak geçiririz! Gece başımızı yastığa koyduğumuzda ise bzen gözümüzü uyku tutmaz! Bir o yana, bir buyana döner dururuz! Kafamıza türlü türlü düşünceler, hayaller gelir gider. İşte böyle anlarda imdadımıza kurtarıcı olarak sevgilimiz gelir. Onu düşünerek, hem huzur bulur, hem kalbimize tarifi imkansız mutluluklar yerleşir! İşte o an bebekler gibi bir uyku uyumaya başlarız! İnsanın aşık olduğu, yanındayken huzur bulduğu bir sevgilisinin olması mışıl mışıl uykunun anahtarı!
erkeğe hediye fikirleri
Eğer siz de bizim gibi düşünüyorsanız ve sevgilinizin geceleri sisi düşünerek aşkla, sevgiyle uyumasını, güne sizinle gözlerini açmasını istiyorsanız, yukarıda yer alan Çiftlere Özel Romantik Yastık Setleri ilginizi çekecektir. Sevgilinize bu özel yastık setlerinden hediye ederek, geceleri sadece sizi düşünmesini sağlayabilirsiniz! Beğeneceğiniz modele bağlı olarak kişiye özel hazırlanan bu yastık setleri üzerine, mesajınızı, fotoğrafınızı, aşk dolu sözlerinizi yazdırabiliyorsunuz!

Erkeğe İlginç Hediye Fikirleri


erkeğe hediye
Hediye dediğin, üzerinde uzun süre konuşulacak, asla unutulmayacak, hem sürpriz, hem de değişik bir şey olmalı! Bugüne kadar sevdiğiniz erkeğe geleneksel diye tabir edebileceğimiz hediyelerden seçtiniz! Bu bir bakıma iyi, bir bakıma da kötü! İyi olan tarafı, en azından klasik hediyelerden yana hevesinizi iyice aldınız. Kötü olan tarafı ise, bundan böyle sürekli sürekli, birbirine kopya sayılabilecek bu sınıfa ait hediyeler alamayacaksınız. Eğer siz de bize bu konuda katılıyorsanız, aşağıdaki hediyeleri çok ama çok beğeneceksiniz! Erkeğe hediye kataloğumuz içerisinde dikkatinizi en çok cezbedecek veya ilginizi en fazla çekecek ürünler hiç kuşkusuz ki, görenleri hayretler içerisinde bırakacak, ona bakanın yeniden bakmak isteyeceği erkeklere özel ilginç hediyeler olacaktır. Böyle olması da çok normal! Çünkü, adından da anlaşılacağı üzere ilginç hediyeler. Aşağıda siz değerli okurumuza erkek arkadaşınıza özel günlerde alabileceğiniz, tasarımı ile dikkat çekici, günlük yaşamında rahatlıkla kullanabileceği, pratik, akıl dolu, enteresan ve son derece şaşırtıcı ilginç hediyeler seçtik.

Erkeklere İlginç Hediye & Romantik İlaç Kutuları


erkeğe hediye
Erkeğe özel günlerde hem eğlenceli, hem esprili ve hem de ilginç hediye vermek istiyorsanız, ilaç kutusu tasarımlı bu ürünler oldukça dikkat çekici! Bu kutuların içerisinde seven bir kalbe çok iyi gelecek esprili sözler yer alıyor! Prospektüsünü kendinizin hazırlayabileceği ilaç kutusu tasarımlı ilginç hediyeler ile, kahkaha ve romantizm aynı hediyede bir arada! Kutusu üzerine sevgiliniz ile birlikte isimlerinizin yazılı olacağı bu ürünleri, sevgilinize muhteşem sürprizler yapacağınız anlar için kaçırmamanızı öneriyoruz! Örneğin yıl dönümünüzde, erkek arkadaşınıza bu kutularla şahane bir sürpriz yapıp, hem sevginizi Ona göstermiş olacak, hem de içerisindeki draje şekerler ile ağzını tatlandıracaksınız! Piyasada satılan en gözde ve en bilindik orijinal ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış bu ürünler, hem çok şaşırtıcı, hem de çok komik!  

Erkeğe İlginç Hediyeler & +18 Ürünler


erkeğe ilginç hediyeler
İlginç Tasarımlı USB Bellekler, enteresan görüntüleri ile görenlerin ağzını açık bırakıyor! Kesik parmak, Palyaço Balığı, Cerrah görünümlü, Fotoğraf Makinesi Tasarımlı, Altın Külçesi tasarımlı ve Bileğe takılabilen modelleri ile Bu ilginç USB Bellekler, hem çok şaşırtacak, hem de çok beğenilecek! Erkek arkadaşınıza doğum gününde ilginç ancak çok kullanışlı bir armağan vermek isterseniz, USB Bellekleri kesinlikle kaçırmayın deriz! 

Erkeğe Sürpriz Hediyeler



kişiye özel karikatür
Sevdiğiniz erkeğe hediyeniz ile hoş bir sürpriz yapmak ister misiniz? Sürpriz hediyeler, insanlarda bir anda şaşkınlık ve şok etkisi yaratır. Bu da kişinin o hediyeyi ömrü boyunca asla unutmaması için güzel bir yol ya da yöntemdir. Hayatınızdaki erkeğe sürpriz hediye vererek, hem hediyenizi unutulmaz kılar, hem de doğru bir hediye seçmenin haklı gururunu yaşarsınız! Aşağıda sizler için erkeğe özel günlerde (Doğum Günü, Sevgililer Günü, Yıldönümü, Yılbaşı) alınabilecek sürpriz hediye çeşitleri seçtik! Hadi o zaman sizi fazla merakta bırakmadan, sevgiliye sürpriz hediyeler kategorisinde yer alan bu alt başlığımızın ayrıntılarına geçip, sizin için derlediğimiz sürpriz hediyelere hep birlikte göz atalım! Umarız seçmiş olduğumuz hediye çeşitlerini beğenirsiniz.

Erkeğe Sürpriz Hediyeler & Kişiye Özel Puzzle


erkeğe hediye
Hayatınızdaki özel erkeğe, en güzel aşk mesajlarınızı, duygu ve dileklerinizi adeta bir bulmaca tadında sürpriz bir hediye ile sunmaya ne dersiniz? Eğer cevabınız "evet" ise, erkek arkadaşınıza/Sevgilinize/Eşinize mükemmel sürprizler yapabileceğiniz Kişiye Özel (Puzzle) Yapbozlar tam size göre. Beğeneceğiniz modele bağlı olarak, üzerine istediğiniz fotoğrafı, istediğiniz sevgi sözcüklerini yazdırabileceğiniz yapbozlar ile Onu ne kadar çok sevdiğinizi en romantik ve olabilecek en sürpriz şekilde göstermiş olacaksınız!

Kişiye Özel WEB Sitesi ve Şarkılar


erkeklere hediye
Erkek sevgilinizi çok ama çok seviyor ve bu büyük sevginizi Ona unutamayacağı güzel sürprizlerle göstermek istiyorsanız, bu kategorideki ürünleri çok dikkatli incelemenizi öneriyoruz! Kişiye özel aşk filmi, kişiye özel şarkı&Besteler yaşadığınız o büyük aşka tarifi imkansız güzel duygular katmaya geliyor. Eğer siz de romantik bir hediyeden anlaşılması gereken şeyin; kişilere yaşatacağı özel duygula olduğunu düşünüyorsanız, bu hediyelik ürünler sizin için adeta biçilmiş kaftan! En büyük hayaliniz aşkınızı filme almaksa, işte şimdi bu hayalinize bir tık uzaktasınız! Ürünler üzerine tıklayarak aşkınızı film haline getirip, sevdiğiniz erkeğe unutamayacağı çok özel bir sürpriz yapabilirsiniz! Dilerseniz sevdiğiniz erkeğe özel aşk bestesi de hazırlayabiliyorsunuz! Evlilik yıldönümünüzde eşinize unutamayacağı bir sürpriz mi yapmak istiyorsunuz? Ya da erkek arkadaşınıza doğum gününde Onun kalbini fethedecek romantik bir hediye mi arıyorsunuz? O halde bu romantik sürprizler tam size göre! 

Kişiye Özel Gazete ve Dergi Kapakları


hediye erkeğe
Aşkınızı gazete manşetlerine ya da dergi kapaklarına taşımaya ne dersiniz? Kişiye Özel Aşk Gazetesinin tasarımı tamamen size ait! Hazırlanması çok kolay olan bu gazeteye, aşkınıza dair en güzel havadisleri yazabiliyorsunuz! İster bu gazete ile sevgilinizin doğum gününü en romantik şekilde kutlayın, isterseniz yıl dönümünüzde biricik aşkınıza Onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterin! Özel çerçevesi içerisinde kişiye özel olarak hazırlanan Aşk Gazetesi, sevgilinizin duvarını süslerken, ömrü boyunca asla aklından çıkartamayacağı en güzel sürprizlerden birine dönüşüyor. Kişiye özel dergi kapağı ve gazeteler ile erkek arkadaşınızı hem çok gururlandıracak, hem de unutamayacağı özel bir sürpriz yapabilirsiniz!

Erkeğe Sürpriz Hediyeler & Kişiye Özel Film Afişi


hediye erkeğe
Erkek sevgiliniz sinemaya ve filmlere meraklı biriyse, bu kategoride yer alan hediyelere bayılacak! Farklı tasarımı ve onlarca çeşidi bulunan Kişiye Özel Film Afişleri ile, Erkek sevgilinizin aklını başından alacak, mutluluktan bulutların en tepesine taşıyacaksınız! Erkek Arkadaşınızla çektirdiğiniz en güzel fotoğrafınızı seçin, filminizin adını ve sloganını belirtin, size özel film afişi hazırlansın ve en kısa sürede sevgilinize muhteşem bir sürpriz hediye olarak kapınıza gelsin! Son dönemlerin en popüler hediyelerinde biri olan Kişiye Özel Film Posterleri, erkeğe alınabilecek en sürpriz armağanlardan biri !

Erkek İçin Sürpriz Hediyeler & Kişiye Özel Kitap


erkeklere hediye
Erkek arkadaşınıza hakkında hissettiklerinizi, duygularınızı, düşünceleriniz, hayallerinizi, özlemlerinizi kısacası o büyük aşkınızı size özel bir kitap haline getirmeye var mısınız? Kişiye Özel Aşk Kitabının kapağında size özel bir fotoğraf, içerisinde ise aşkınız yer alıyor! Sevgilinize Kişiye Özel Kitap hazırlayarak, Ona asla unutamayacağı bir armağan verebilirsiniz! Dolu dolu aşkınızın anlatılacağı size özel aşk kitabının ne şekilde hazırlandığını görmek için, ürünlerin üzerine tıklamanız yeterli! Kişiye Özel Kitap, Erkeğe anlamlı hediyeler tasarlamak isteyen bayanlar için en ideal, en romantik armağanlardan biri! 

Bayan Gözüyle Erkeğe Hediye Almak


erkeklere hediye
Kısacası kadınlar için hem fiyat açısından, hem de seçenekler açısından hediye satın almak hiç de zor değil! Ama aynı şeyi erkekler için düşünmek veya iş, erkeklere hediye almaya geldiğinde bunu söylemek mümkün mü? Kesinlikle hayır! Çünkü, erkekler hayatı, kadınlar kadar geniş bir perspektif içerisinde yaşamazlar! Mesela Bir kot pantolon, bir gömlek, spor bir ayakkabı bir erkeğin giyim kuşamı için yeteridir. Üstelik bir sonraki gün de benzer kıyafetlerle erkeğin hayatı devam eder. Kadınlar için durum böyle mi? Onlarca çeşit kıyafetler, ayakkabılar, kozmetik ürünleri, süs ve mücevherler! Aynı zamanda erkeğin hayatı, kadınınki gibi karmaşık da değildir. Erkeklerin hayatı basit ve tam da olması gerektiği gibidir. Erkeğin bu karakteristik özelliği nedeniyle tasarımcılar, üreticiler erkeğe hediyelik ürünler tasarlamak yerine, daha çok kadınları odak noktası olarak seçiyorlar. Yani bir nevi erkeği pas geçiyorlar:) Umuyoruz ki, siz değerli okurumuza yukarıda yer verdiğimiz hediyelik ürünlerle güzel fikirler verebilmeyi başarmışızdır. Sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz!

Yorum Gönder

 
Top