z Erkeğe Yapılabilecek En Sağlam Sürprizler | En iyi Hediye Fikirleri

erkeğe yapılacak sürprizler

Özel günlerde ya da hiç beklenmedik anlarda sevdiğiniz kişilere sürpriz yaparak, hayatı ve ilişkinizi çok daha güzel kılabilirsiniz. Mesela erkek sevgilinize bir hediye mi aldınız? Bunu daha değerli ve özel hale getirmek için, hediye kutunuzu küçük ancak etkileyici bir sürpriz eşliğinde O'na verin! Ancak, söz konusu sürpriz yapmak olunca, nedense kadınlar bir adım geride bekler ve bu yalnızca erkeğe biçilen bir görevmiş gibi düşünürler. Nasıl olsa bayanlar bu konuda rahat ve değim yerindeyse gel keyfim gel durumundalar. Ayrıca, sanki kadınlar cephesinde erkeğe sürpriz yapmamalı diye bir kaide var da!!! Erkeklerin de kendilerine sürpriz yapılmasına en az bayanların olduğu kadar hakkı var! Üstelik hangi erkek kendisine sürpriz yapılmasına "hayır istemiyorum" diyebilir ki? Hele hele bu sürpriz bir de, gönlünü emanet ettiği özel bir bayan tarafından yapılıyorsa ve romantik de bir sürpriz ise, işte o zaman olay olur olay! Belki sorun erkeğe sürpriz yapmamakta değil de, hangi sürprizi ne zaman ya da "küçük duruma düşer miyim?" endişesi ile yapıp yapamayacağına karar verememekte gizlidir. Ya da kadınlar erkekleri etkileyecek orijinal bir sürpriz bulamadığı için bu konuya biraz mesafeli kalıyorlar.

Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler

Erkeğe güzel sürprizler

 Eğer sizin için de tek problem, erkeğe orijinal sürpriz önerileri bulamamaktan yana ise, bu durumda yaşadınız! Çünkü bu yazımızda, erkeğe tüm özel günlerde yapılabilecek birbirinden güzel, orijinal ve parlak sürpriz fikirleri oluşturduk! Size kalan tek şey ise, yer verdiğimiz çok sağlam sürprizler içerisinden, beğendiğiniz ve yapabileceğinize inandığınız sürprizi seçip, sevgilinize, erkek arkadaşınıza veye eşinize bunu yapmak! Unutmayın ki, erkekler de önemsenmek, özel hissettirilmek ve yapılacak güzel sürprizler ile mutlu olmak isterler. O halde soru şu; Yapısı ve doğası kadınlarla taban tabana zıt olan erkeklere yapılabilecek sürprizler neler olabilir? Romantizmin "R" sinden uzak bir erkeğe romantik bir sürpriz yapılabilir mi? Hangi kişilikteki erkeklere, ne gibi sürprizler yapılır? Bir erkeği derinden etkileyecek, kalbindeki yerini sağlamlaştırabileceğiniz hangi etkileyici sürprizleri yapabilirsiniz!

Erkeğe sürpriz

Erkeklerin hoşlandığı sürpriz çeşitleri nelerdir? Doğum gününde, sevgililer gününde, yılbaşında bir erkeğin gönlünü en güzel hangi sürprizle fethedebilirsiniz? Her biri, ansiklopedileri dolduracak kadar cevap gerektiren sorularımızı sorduktan sonra, bu konudaki düşüncelerimizi sizlerle paylaşmaya başlayabiliriz. O halde biz, erkeğe yapılabilecek sürprizler konusunda fikirlerimizi sizinle paylaşalım, size sadece bunu yapıp yapmamak kalsın! Artık aşağıda yer verdiğimiz ve erkeklere çok sağlam, her biri denenmiş ve olumlu neticeler alınmış romantik sürpriz seçeneklerine geçebiliriz.

1-Erkek Arkadaşınıza Fotoğraf Kareleriyle AŞK Sürprizi

Erkek için sürpriz seçenekleri

Onlarca fotoğrafla hazırlanan bu romantik sürprizi sevgilinize yapabilmeniz için profesyonel bir fotoğraf makinenizin olmasına gerek yok:) Çünkü hepimizin artık son model ve şıkır şıkır işleyen akıllı cep telefonları var! Fiyatı bir hayli yüksek olan bu cihazlar, bi zahmet güzel fotoğraflar da çeksin yani! Erkeğe yapılabilecek sürprizler içerisinde yer alan bu özel sürpriz için cep telefonunuzdan yararlanabilirsiniz.

Erkeğe sürprizler

 Erkek arkadaşınıza yapabileceğiniz en romantik sürprizlerden biri Fotoğraf kareleriyle AŞK Sürprizi. Vücut dilinizi kullanarak kara kare çekilmiş fotoğraflarınızla Sevgilinize aşkınızı gösteriyor ya da sevgi gösterisinde bulunuyorsunuz! Her fotoğraf karesinde kol ve dirseğinizi farklı açılara getirerek "KALP" şekli oluşturuyorsunuz! Son fotoğraflarınızda ise elinizde sevgilinize iletmek istediğiniz mesajı yazılı olarak her birinde bir harf olacak şekilde fotoğraflıyorsunuz. (Ki bu mesajlarınız; "Seni seviyorum" olabilir, ya da "Seni Özledim" tarzında mesajlar olabilir. ) Bu inanılmaz sürprizi erkek arkadaşınıza mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz... Bu sürpriz seçeneği ile ilgili detaylı bilgiye BU YAZIMIZDAN ulaşabilirsiniz.

2-O'na Aşkınızı Sunabileceğiniz Sürpriz Foto Anı Albümü:

erkeğe yapılabilecek sürprizler

 Kaliteli yaprakları olan telli defterlerden erkek arkadaşınıza muhteşem bir sürpriz yapmak ister misiniz? Bu defterin sayfalarına aşkınızı pekiştirecek en sevimli notlarınızı yazın! Aşk dair gazete ve dergilerden manşet ya da başlık yazılarını kesip yapıştırın. Sayfalar içerisine en güzel fotoğraflarınızı yapıştırın! Tatil fotoğraflarınızı, birlikte piknikte çektirdiğiniz fotoğrafları, Onunla birlikte Selfie fotoğraflarınızı... Birlikteyken başınızdan geçen komik, eğlenceli hikayeleri, aranızda fısıldadığınız aşk dolu sözlerinizi! Tüm bunları el yazınız ile deftere yazın! Adına ister anı defteri deyin, ister hatıra, isterseniz de aşkınızın fotoalbümü! Son derece romantik ve sevgi dolu bir hediye sürprizi sizi bekliyor. Sevgilinize sevgililer günü için romantik ve bir o kadar da sürpriz bir hediye düşünüyorsanız bundan iyisi Şam'da kayısı!

Erkeğe yapılabilecek sürprizler

Profesyonel bir ekip tarafından mükemmel şekilde hazırlanan WEB siteleriyle de biricik aşkınıza unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. Fotoğraflarınız, sevgilinize söylemek istedikleriniz ve hatta isterseniz şiirlerinizle hazırlanacak olan size özel WEB sitesi, sürpriz şekilde sevgilinize iletiliyor. Özel mektup içerisinde alan adı, site giriş bilgileri ile birlikte hazırlanan mektup ve size özel aşkınızın sitesi ile erkek arkadaşınız yıldönümünüzde veya sevgililer gününde oldukça romantik bir hediye verebilirsiniz.



Romantik Mesajlarla Kurgulanmış Seni Sevme Nedenlerim Kartları

Erkeğe sürprizler

Erkek arkadaşınıza en romantik sürprizlerinizde işte bu kartlar bir hayli işinize yarayacak. Sevgilinize olan hislerinizi çarpıcı bir şekilde eğlenceli, romantik, mistik ve esprili bir tasarımlarla anlatan bu güzel kartlarla harika sürprizlere imzanızı atabilirsiniz. Duygu yüklü mesajlarla hazırlanmış 50 adet kartla erkek arkadaşınıza hissettiklerinizi mükemmel bir biçimde Ona ifade edebilirsiniz. "Seni Sevmemin 50 Nedeni" ve "Seni Seviyorum Çünkü" mantığıyla hazırlanmış olan Senin Hakkında Hissettiğim 50 Şey Kartları, özel illüstrasyonlarıyla da bir hayli dikkat çekici.

3-Cep Telefonu Mesajlarından Hazırlanan Romantik Sürpriz:

erkeğe yapılacak sürprizler

Hani O'nu özlediğinizde gecenin bir vakti romantik mesajlar gönderiyorsunuz ya? Hani sabah gözlerinizi açar açmaz daha yüzünüzü yıkamadan "Günaydın Aşkım! Seni Çok Seviyorum" diye mesajlar gönderiyorsunuz ya? İşte bu mesajları (Sevgilinizden gelen cevaplar da dahil) hiç birini silmeden her birini tarihi ile bir kağıda not alın! Çünkü bu mesajlarla O'na yapacağınız sürpriz için hazine değerinde! Not kağıdına aldığınız tüm mesajları tarih sırasına göre mektup kağıtlarına el yazınız ile yazın! Daha sonra bunları şık ve alımlı mektup zarflarının içerisine koyun! Tüm zarfların üzerini ise kurdele ile sarıp adresine postalayın! Nasıl muhteşem bir sürpriz değil mi?

erkeğe sürpriz

Kişiye özel el sineması, akıllı telefonunuza kayıtlı 3 saniyelik videodan biricik sevgilinize yapabileceğiniz orijinal bir sürprizin serüveni! Hem çok dekoratif, hem de yan tarafında yer alan çevirme koluyla fotoğraflarınızın hareketli hale dönüşeceği seyir zevki sunan ve insanı adeta hipnotize eden bir ürün! Sevgiliye sürpriz önerileri içerisinde GİF oynatıcı bu el yapımı ürünü sizlere önemle tavsiye ediyoruz. Sevgilinizin masasının en güzel yerinde sergileyeceği bu harika obje aynı zamanda süper de bir sürpriz hediye.

4-Çerçeve Ağaç Üzerine Kalp İçinde İsim Baş Harfleri Sürprizi:

erkeğe yapılabilecek sürprizler

Aşkı, ağaç kavukları üzerine taşımak, çakı ile bir kalp çizip, içerisine isim baş harfleri yerleştirmek genellikle erkeklerin bayanlara yaptığı sürprizlerden biridir. Konumuza girerken hani size, erkeğe sürpriz yapmak için erkek gibi düşünmenin öneminden bahsetmiştim ya, işte bu sürpriz tam da bu sözlerimizle bağlantılı! Demek ki erkekler bu tip şeylerden hoşlanıyorlar ki sürpriz olarak buna benzer şeyler yapıyorlar. İşte şimdi siz de bu tip bir sürprizin alasını yapacaksınız:) Üstelik herhangi bir canlı ağaca da zarar vermeden! Laminant parkelerden birini istediğiniz boyutta kestirip, üzerine kalp çizin, ortasına da isimlerinizi ve kalp oku şekli çizdikten sonra, yaptığı bu romantik hediyeyi şık bir ahşap çerçeve içerisine yerleştirin! İşte bir erkeğin beğenebileceği en romantik sürprizlerden biri karşınızda! Böylesi bir el yapımı hediyeyi, erkek sevgilinize doğum günü için hediye edebilirsiniz. İddia ediyorum ki, böylesine özel bir hediye, erkek arkadaşınızın masasından yıllarca kalkmayacaktır. 

5-Kalp Şeklinde Hazırlanmış Fotoğraflı Kart Sürprizi

Romantik sürprizler

Şüphesiz ki, sevgiliye en anlamlı hediyeler, içerisinde samimiyet, duygu ve emek bulunan hediyelerdir. Siz de biraz emek vererek, sevgiliniz hem duygu yüklü bir armağan hazırlayabilir, hem de sürprizlerin en güzelini yapabilirsiniz. Örneğin yukarıda gördüğünüz el yapımı kalpli esprili fotoğraf kartı gibi. Renkli bir kartonu ikiye katlayın. Kartonun iç yüzüne fotoğrafınızı koyup katlayın! Kartonun ön yüzünü ise kalp şeklinde kesip çıkartın! Ancak öyle bir ayarlayın ki, resminiz kalp şeklinin tam ortasına gelsin! Daha sonra bu kartın üzerine el yazınız ile, esprili veya romantik sözlerinizi yazabilirsiniz. Bu da yine erkeğe yapılacak etkili sürprizlerden biri.

6-Hamuru ve Malzemesi Kalp Şeklinde Pizza Sürprizi:

erkeğe ne sürpriz yapılabilir.

 Bir erkeğin kalbini kazanmak için, damak zevkini de bilmek gerekiyor:) Eğer sizin de, gittiğiniz her yerde öncelikle "Karnım Aç, Ne Yesek Aşkım?" diye midesini düşünen bir sevgiliniz varsa, bu sürprize bayılacak! Pizza yapmayı biliyorsanız, bu sefer pizzanızı kalp şeklinde olsun! Hem hamuru, hem de içerisindeki salam, sucuk gibi malzemelerini kalp şeklinde hazırlayacağınız Kalp Pizza erkeğe yapılacak en güzel sürprizlerden biri!

7-El Yazınız ile Kalp Kağıtlara Aşk Dolu Sözler Sürprizi

etkileyici sürprizler

Eşinize veya sevgilinize aşkınızı dolu dolu hissettirecek bir sürpriz peşindeyseniz, işte karşınızda o sürpriz! Yapabildiğiniz sayıda kırmızı ve pembe renklerde kağıtlardan kalp şekli kesin! Mükemmel olmasına gerek yok ancak aynı boyda olursa en güzeli! Kestiğiniz kalp şekillerinin üzerine aklınıza gelen O'nu sevdiğinizi ifade edecek en güzel cümlelerinizi yazın! Mesela sevgilinizi neden çok sevdiğinizden bahsedin, O'nunla ilgili hayallerinizi yazın! Yazdığınız tüm kağıtları, karton bir kutu üzerine doldurun! Karton kutunun da üzerini kalp şekli ile süsleyin ve sevgililer gününde O'na hediye edin! Bence bundan daha samimi, daha romantik ve daha doğal bir sevgililer günü hediyesi düşünülemez bile!

8-Uzaktaki Erkek Sevgilinize Sürpriz & Haritada Kalpli Aşk Yolu

haritada aşk işaretleme

Bu haritada her yol aşka çıkıyor:)) Erkek arkadaşınızdan uzaklarda mısınız? Belki askerlik sebebiyle, belki öğrenciliği nedeniyle, şimdi, yani şu anda sizden uzak bir şehirde yaşayan sevgilinize bu romantik sürprizi yapabilirsiniz. Aşk mesafelere takılmaz! Daha doğrusu takılmamalı:) Uzaktaki sevgilinize romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız, bir Türkiye Haritası bulun ve her ikinizin de yaşadığı şehirleri kalp şeklindeki kağıtlarla işaretleyin. Daha sonra da kara yolu üzerinden kırmızı bir kalemle belli olacak şekilde çizgiler çizin! Bir sonraki adımda da haritaya alt fon oluşturacak kırmızı renkte bir karton kutu üzerine yapıştırın! Tıpkı davetiye kartı gibi hazırlayın. "Birbirimizden uzakta olsak da her an, her yerde kalplerimiz bir.." İşte böyle bir mesaj bu sürprize çok yakışacaktır.

Erkeğe sürprizler

Yukarıda yer alan el yapımı hediye sürprizinin ürün olarak satışının yapıldığı harika bir hediye sitesi de önerelim. Farklı şehirlerde yaşayan çiftlere özel olarak hazırlanan Mutluluğa Giden Yol Kanvas Tablosu, fotoğrafınıza özel olarak hazırlanırken, sevgilinizle yaşadığınız şehirleri en kestirme yoldan süresi ile gösteriyor. Biricik erkek arkadaşınıza yıldönümünüzde bu romantik ve orijinal sürprizle hoş bir armağan verebilirsiniz.

9-Düğmelerle Süslenmiş Kalpli Dekoratif Fotoğraf Çerçevesi


Kesinlikle bir ilişkinin en iyi özetini fotoğraflar yapar. Aramızda kalsın; "Sevgilinizin, Sizi çok sevip sevmediğini cep telefonunda kayıtlı olan fotoğrafların sayısından ya da birlikte çektirdiğiniz fotoğraf adedinden de kolaylıkla anlayabilirsiniz:) Şey her zaman fotoğrafınızı çekmek istiyorsa, emin olun ki sizi kesinlikle çok seviyordur..." Gelelim sürpriz önerimize. Erkek arkadaşınız (sevgilinizle) bol bol fotoğrafınız varsa,  bu özel fotoğraflardan bazılarıyla dekoratif bir tablo hazırlayabilirsiniz. Üzerini düğmeler ve romantik mesajlarla süsleyebileceğiniz  bu romantik hediye ile Ona unutamayacağı hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. 

10-Erkeğe Sürprizler & Mesajınız Var Mandal Sürprizi

Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler

Mandallı Bir Aşk Mesajınız Var!
Eminiz ki çamaşır madalıyla erkek arkadaşınıza sürpriz yapacağınız düşüncesi daha önce aklınızın ucundan bile geçmemiştir... Ama işte aşk insana neler de yaptırıyor:) Sevgilinize küçük ama son derece şirin bir sürpriz yapmak isterseniz, ahşap mandallar arasına çizeceğiniz mektup zarfı ve  romantik mesajınızla aşkınızı Ona gösterebilirsiniz. Romantik fikirler vermek bizden denemesi sizden:)

Film Şeridi Şeklinde Fotoğraflarınızdan Şişe Lamba

erkeğe sürpriz

 Yalnız başınıza kaldığınızda ve sevgilinizi düşündüğünüzde, aklınıza eminiz ki sizi mutlu eden bir çok şey geliyordur. Mesela bir an onunla geleceğinizin nasıl da güzel olabileceğini hayal ediyor olabilirsiniz. Ya da onunla birlikteyken başınızdan geçen tatlı bir anınız aklınıza geliyor ve kendinizi gülmekten alamıyor olabilirsiniz. Onun size cesaret veren özelliklerini, en önemli yeteneğinin ne  ya da neler olduğunu, Onu neden bu kadar sevip bağlı olduğunuzu bir bir düşünüyorsunuzdur eminim. O halde bu güzel duygularınız içinizde saklı kalmasın! Şimdi sevgiliniz için güzel bir şey yapın ve elinize bir kalem alarak Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kitabını doldurmaya başlayın.

erkeğe sürpriz

Mükemmel bir şekilde tasarlanmış olan ve içerisinde hislerinizi daha da iyi bir şekilde anlamlandırmanıza yardımcı olacak sorular bulunan bulunan Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kitabı, erkek sevgilinize verebileceğiniz olağanüstü ötesi bir armağana dönüşüyor. Tüm hislerinizi kaleme alabileceğiniz bu  romantik kitapla erkek arkadaşınıza her zaman açıp okuyabileceği romantik bir defter hediye etmiş olacaksınız!

11-Sevgilinize El Yazınızla Romantik Fotoğraf Çerçevesi Sürprizi:

Orijinal Sürprizler

 Etrafını, aşk dolu sözlerin süsleyeceği, bu fotoğraf çerçevesi de yine erkek arkadaşınızın kalbini tam 12'den vuracak romantik sürprizlerden biri. En sevimli, en aşk dolu fotoğraflarınızdan birini seçip, A4 veya sizin belirleyeceğiniz ebatlardaki beyaz bir kağıt üzerine yerleştirin. Ardından etrafını çok belli olmayacak şekilde kurşun kalemle çizin. Sonrasında ise boş olan alanlara sevdiğiniz bir şiiri, ikiniz için de özel olan bir şarkının sözlerini, O'nun size yaptığı esprileri yazıp doldurun! Daha sonra bu çalışmanızı ahşap bir çerçeve yaptırtıp, sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak verin! İşte hem yılbaşı için hediyeniz, hem de o eşsiz sürpriziniz böylece hazır:)  

12-Balonlar, Mum Işıkları ve Halıda Aşk Dolu Mesaj Sürprizi:

sürpriz önerileri

Yukarıda gördüğünüz sahnenin bir benzerini evinize taşımaya ne dersiniz? Yerde halınızın üzerinde kalp şeklinde dizilmiş mum ışıkları (Bu arada aman dikkat edin, yangın filan çıkartıp evinizi yakmayın:)) ve çıkartma harflerle yazılı aşk dolu mesajınız! Tavanda ise kalpli uçan balonlar. Aşkınızı göstermek için bundan daha samimi, bundan daha şık ve sürpriz bir yol daha düşünemiyorum! Böyle bir ambiyansı, evlilik yıldönümü için, sevgilinizin doğum günü için, sevgililer gününde veya yılbaşında tasarlayabilirsiniz. Sevgilinize yapabileceğiniz diğer sürprizler için buradaki yazımızdan da yararlanabilirsiniz. Lütfen Tıklayın: Sevgiliye Sürprizler

13-Dikkatini Çekin ve Seksi Olun!

Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler

Erkek sevgilinizi/eşinizi bu akşam kapıda seksi bir şekilde karşılayabilirsiniz! Bu gece en kışkırtıcı, en baştan çıkarıcı kıyafetini giy ve Onu en seksi halinle kapıda karşıla! Bu, sevgilinizin için uzun ve sinir bozucu geçen bir günün ardından karşılaşabileceği en şahane sürprizlerden biri olacaktır! Seksi olmak sadece kısa bir şeyler giymekle sınırlı değil tabi! Ona, Onu şaşırtacak, daha önce hiç karşılaşmadığı bir şekilde görünün! Bunun için de ekstra bir çaba göstermeniz gerekecek! Mesela abartılı bir saç, abartılı bir makyaj ve dikkat çekici bir kıyafetle sevgilinizin karşısına çıkabilirsiniz!

erkeğe sürpriz

Düzenli bir ilişki yaşadığınız sevgilinize, aşk yaşamınızı ciddi şekilde hareketlendirip heyecan kazandıracak erotik içerikli bu denge oyunundan alabilirsiniz. Heyecan verici bir oyun olan Erotik Denge Oyunu partnerinize harika bir sürpriz olacak ve birlikte baş başa geçirdiğiniz  zamanlarınız çok daha eğlenceli hale gelecektir. Erotik Denge Oyununu oynamak tıpkı JENGA oyununun mantığı ile aynı. Ama bir farkla, bu taşların üzerinde heyecan verici +18 yaş için uygun erotik görevler var. Oyun oynarken çekeceğiniz taşların üzerinde birbirinden farklı erotik görevler bulunuyor. Eminiz bu oyuna bayılacaksınız.

14-Nostaljik Bir Oyunla Ona Sürpriz Yapın

Erkeğe sürprizler

El yapımı hediyeler, hem kıymetli olması açısından, hem de şahane anlam yönüyle muhteşem sürprizler içerir. İşte karşınızda %100 el yapımı bir şekilde hazırlanmış 80-90'lı yılların en eğlenceli oyunlarından biri. Yaşı 30 ve üzeri olan bir sevgiliniz, eşiniz varsa bu sürprizi Ona kesinlikle yapmanızı öneriyoruz. Hayatınızdaki erkeğe çocukluğunun en nostaljik, en neşeli,, en çekişmeli oyunlarından biriyle de Ona sürpriz yapabilirsiniz! Şöyle ki, çivilerden oluşan ahşap bir futbol sahası ve üzerinde bozuk para ile futbol maçı:) Ofiste, evde keyifli zamanlar geçirebileceğiniz Bozuk para-Çivi futbol oyunu, hem Ona etkileyici ve nostaljik bir sürpriz olacak, hem de birlikte keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır. Çivili Ahşap Futbol Sahasını kendiniz de yapabilir veya el yapımı olarak hazırlanmış bu harika ürünü satın da alabilirsiniz.


Bir Erkeğe Hangi Sürprizler Yapılabilir?

Erkeğe komik sürprizler

 Erkekler tabiatları gereği, sert, somut ve sadece sonuç odaklı düşünürler. Oysa ki kadınlarda durum bunun tam tersi istikamettedir. Kadınlar ise daha çok yumuşak, soyut ve sebep odaklı bir düşünce tarzına sahiptirler. İşte bu birbirine %100 ters düşen iki cins, nasıl olacak da "Sürpriz" konusunda ortak bir payda etrafında bir araya gelecekler? Güzel bir soru öyle değil mi? Belki de şöyle yapmak en basit ve en doğru olanı. Şöyle ki; Bir erkeğe doğum gününde ya da sevgililer gününde güzel bir bir sürpriz yapmak istiyorsanız, tıpkı bir erkek gibi düşünmeye başlamanız gerekiyor:) Mesela, erkeklerin ikili ilişkide cinselliği daha çok ön plana taşıdığı, daha çok o istikamette hareket ettiği herkesçe bilinen bir gerçek! O halde, bir erkeğin aklını başından alabilecek en güzel sürpriz, içerisinde makul dozda cinsel mesajlar barındıran bir sürpriz olacaktır. Bu şekilde erkeğin iç dünyasında kesinlikle tam isabet diyebileceğimiz bir sürpriz etkisi yaratmış olacaksınız! Çok mu basit bir açıklama oldu bu? Bence hiç de değil! Tersi durumda ise; erkekler kadınlara sürpriz yapmak istediklerinde, bir bayan gibi düşünürlerse daha net şekilde olumlu sonuçlar alabilirler.

Erkeğe Sürpriz Ne Yapılabilir?


Erkeğe Yapılabilecek Sürpriz Nasıl Olmalıdır?


Erkeğe özel günlerde yapılabilecek orijinal sürpriz fikirleri oldukça çeşitlidir. Ancak muhtemelen yapacağınız en güzel sürpriz, sürprizinizin içeriğinin doğal ve içten olmasıdır. Bir erkeğe yapılacak sürpriz ancak o zaman etkileyici olabilir ya da başarıya ulaşabilir.

Sevgilime Ne Tarz Sürprizler Yapabilirim?


Sevgiliniz için düşünülmek bile başlı başına  yeter bir sebeptir. Ancak orijinal bir sürpriz isterseniz, anılarınızı belgeleyen fotoğraflarınızdan yola çıkarak kişiye özel fotoğraf albümlerinden yararlanabilirsiniz. Anı çerçevesi, anı kutusu, patlayan kutu sürprizi erkek arkadaşınızı oldukça mutlu edebilecektir.

Doğum Günü Sürprizim Nasıl Olmalıdır?


Erkek arkadaşınız, eşiniz veya sevgiliniz için özel bir yaş günü sürprizi planlıyorsanız, doğum günü sürprizinizin gerçek bir sürpriz olabilmesi için yapacaklarınızı gizli saklı yürütmeniz gerekmektedir. Beklemediği bir anda, beklemediği bir yaş günü partisi her insanı mutlu eder.

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Yorum Gönder

 
Top