z Öğretmene El Yapımı Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Öğretmene El Yapımı Hediye Fikirleri
Öğretmeninize, orijinal ve kendi emeğinizle özel hediyeler hazırlamak istiyorsanız, bu başlıkta yer alan el yapımı hediyeler tam size göre. İçerisinde elma şeklinde kurabiyeler, el yapımı duvar saatleri, vazo içerisinde çiçekler, şık hediye kutuları, pastel boyalardan tablolar, kumaş kitap ayraçlarına kadar bir çok hediye önerisi bu yazımızda sizi bekliyor. Eminiz ki, daha resimlerini ilk gördüğünüz anda, hiç zaman kaybetmeden kolları sıvayıp bu şahane hediyeleri kendiniz yapmak isteyeceksiniz. Öğretmeninize verdiğiniz değeri en güzel biçimde yansıtabileceğiniz, el yapımı öğretmenler günü hediyeleri ile, Onu çok ama çok mutlu edeceksiniz! 
Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Öğretmenler gününde anneler de en az okuyan çocukları kadar büyük bir heyecan duyarlar. Çünkü, çocuğunun eğitiminde müthiş bir fedakarlık örneği sergileyen öğretmenlerine onlar da çam sakızı çoban armağanı bir hediye ile teşekkür etmek ve sevgi-saygılarını göstermek istemektedirler. Şu konuda bize katılır mısınız acaba; Her 24 Kasım öğretmenler gününde, aynı bilindik tablo ile karşılaşırız; Şöyle ki; "Öğretmenler Günü Hediyesi olarak ne alınabilir?" İşte bu soru sorulduğu andan itibaren, anne, baba ve çocuklar tarafından yüzlerce hediye önerisi sunulur. Çocukların bu konudaki fikri ayrı, babanın ayrı, annenin ise apayrı. Bu durum için tam bir demokrasi örneğidir diyebiliriz:) Nihayetinde ortak bir noktada buluşulur ancak, Öğretmenleri için özel bir hediye seçileceği ana kadar, akla hayale gelmeyecek hediyeler havada uçuşur. Genellikle finalde ise son sözü Anne söyler.
Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Çünkü, Anne aynı zamanda çocuğunun sınıf arkadaşlarının annelerinin de hediye konusunda hangi faaliyetler içerisinde olduğunu en iyi bilendir. Sınıfta küçük bir kulis çalışması yapar ve kim, öğretmenler günü için ne hediye alacak hepsini tek tek öğrenir. Anneler böyle, hiç geri kalır mı? Benim çocuğumun hediyesi en iyisi olsun der ve hemen kolları sıvıyarak güzel hediyeler araştırmaya başlar. Eğer siz de bir Anneyseniz ve çocuğunuz için anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi almayı planlıyorsanız, bize kalırsa aşağıda yer alan el yapımı hediyelere bir göz atın! Biraz yetenek, biraz da sabırla rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz el yapımı öğretmenler günü hediyeleri ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Yapımı

El Yapımı Öğretmenler Günü Hediyeleri

konu çizgisi
öğretmene el yapımı hediyeler

1- Öğretmene El Yapımı Kalem Saksı Hediyesi


Öğrenciler, Öğretmenler için adeta bakıma muhtaç birer çiçektir. Yukarıda yer alan kalemlerden hazırlanmış çiçek vazo işte bu temayı çok güzel yansıtan hediyelerden biri. Öğretmeninize rengarenk bir saksı içerisinde üzerinde kağıtlardan hazırlanmış papatya çiçekleri kalemler ile hoş ve dekoratif bir hediye sürprizi yapabilirsiniz. 

El Yapımı Kalem Saksı için malzemeler şunlar;
  • Makas
  • İğne iplik
  • Kağıt
  • Puantiyeli Kurşun Kalem
  • Kova-Saksı
Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Öğretmen Sevgisi tarifi mümkün olmayan en güzel duygulardan biridir. Öyle ki bu duygu bazen tıpkı anne ve babamıza duyduğumuz sevgi ile eşdeğerdir. Özellikle yaşamımızda derin izler bırakan, her şeyi ile örnek aldığımız bir öğretmenimiz varsa, Onun değerini yaşımız ilerledikçe çok daha iyi anlarız. An gelir öğretmenimizi öz annemiz gibi bilir en önemli sırlarımızı onunla paylaşırız, an gelir baba şefkatine benzer harikulade duyguyu Onda buluruz. Öğretmenler Gününde sonsuz sevgiyle sevdiğiniz öğretmeninize işte bu hediye ile duygularınızı gösterebilirsiniz.
konu çizgisi
Öğretmene hediye

2- El Yapımı Kumaş Gül Motifli Kitap Ayracı:


Kitap Okumayı seven öğretmenlerin çok beğeneceğini düşündüğümüz Kumaş Kitap Ayracı karşınızda. Rengarenk kumaşlardan hazırlanan ve üzerinde gül motifi bulunan bu kitap ayraçlarına ne dersiniz? Dikiş nakış işlerinden anlayan ve el becerisi olan Anneler için yapımı pek de zor olmayacaktır. 
konu çizgisi
El yapımı öğretmenler günü hediyesi

3- El Yapımı Pastel Boya Kalemi İle Harf Monogram Tablo

İçerisinde boya kalemleri ile Öğretmeninizin baş harfini yazabileceğiniz dekoratif Monogram Çerçeveye ne dersiniz? Eminiz ki, daha görür görmez, bu el yapımı hediyeye siz de bayıldınız öyle değil mi? Pastel Boya veya renkli kuru boya kalemlerinden hazırlanan Monogram çerçeve ile, Öğretmeninize harika bir hediye hazırlayabilirsiniz. Rengarenk ve dekoratif yapısıyla Boya Kalemi Mongraam Çerçeve, Öğretmeninizin evini süslemekle kalmayacak, sizi de üzerinden asırlar geçse bile hiç unutamayacağı öğrencileri arasına sokacaktır:) 
konu çizgisi
Öğretmenler günü hediyesi

4- İçerisinde Çiçek Bulunan El Yapımı Kalem Vazo: 

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Öğretmenler günü için özellikle bayan öğretmenlere verilebilecek en anlamlı hediye, çiçek! Peki hem çiçek, hem de dekoratif bir hediye düşünülemez mi? İşte Kalem Çiçek Vazo bunu mümkün kılıyor. Sarı Renk kurşun kalemlerle hazırlayabileceğiniz ve içerisine dilerseniz yapay, dilerseniz de canlı sarı çiçekler koyabileceğiniz Kalem Vazo harika bir hediye seçeneği. 
konu çizgisi
Öğretmenler günü için el yapımı hediyeler

5-Kavanoz İçerisinde El Yapımı Elma Kurabiye


Gıda boyası ile elma şekli oluşturarak hazırlayabileceğiniz Elma Kurabiye, yine bir öğretmeni mutlu edebilecek en şirin öğretmenler günü hediyelerinden! Hazırladığınız elma kurabiyelerini şık bir kavanoz içerisine koyup, üzerine bir de öğretmenler günü ile ilgili kutlama mesajınızı iliştirdiğinizde, inanılmaz güzel bir hediyeniz olmuş olacak!  
konu çizgisi
Öğretmenler günü hediyeleri

6-El Yapımı Rankli Kavanoz Kalemlikler


Futbol fanatiği erkek bir öğretmeniniz mi var? O halde hediyeniz hazır! Yapımı son derece kolay olan renkli kavanoz kalemliklere ne dersiniz? Öğretmeninizin masasına bu el yapımı kavanoz kalemlikler kesinlikle çok yakışacaktır. Bir de tuttuğu takımın renklerine göre boyayıp hediye ederseniz, bu kalemliğin öğretmeninizin masasından hiç kalmayacağını garanti edebiliriz:) 
konu çizgisi
öğretmenler günü hediyesi

7- El Yapımı Kavanoz Çiçeklik


Yukarıda yer alan vazo kalemlikler, erkek öğretmenler için düşünülebilecek şık hediye seçeneklerinden biri. Bayan Öğretmenleri hiç unutur muyuz? İşte karşınızda içerisine suni çiçek koyarak hazırlayabileceğiniz el yapımı kavanoz çiçeklik. İster bir tane, isterseniz bir kaç tane hazırlayarak, sevgili öğretmeninize unutamayacağı çok güzel bir öğretmenler günü hediyesi verebilirsiniz.   
konu çizgisi
El Yapımı Hediye

8-El Yapımı Öğretmenler Günü Temalı Duvar Saati

Öğretmene El Yapımı Hediyeler
Kabul ediyoruz ki, yukarıda yer alan duvar saatini hazırlamak pek de kolay olmayacaktır. Çünkü saate ait mekanizmayı bulmak, içerisine müdahale edebileceğiniz boş bir duvar saatine ulaşmak kolay olmayacaktır. Ancak, imkanı olan veya elinden bu tarz işler gelen sevgili okurlarımız için, El yapımı Öğretmenler Günü Duvar Saatini paylaşmayı uygun gördük...

Kalın Sağlık ve Mutlulukla....
konu çizgisi
Öğretmene ne hediye alınır

Yorum Gönder

 
Top