z Arkadaşa El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı yılbaşı hediyeleri
Yeni yıl heyecanı bambaşkadır. Yeni umutlara yelken açan yeni yıl zamanı sevdiğimiz insanlar ile vakit geçirmek oldukça önemli! Eş dost ve tüm arkadaşlar ile hep bir arada yeni yıla girmek insana ayrı bir mutluluk katmaktadır. Ayrıca yılbaşı hediyeleri de olmazsa olmazlardan! Sizler de sevdiklerinizi yeni yıl da mutlu etmeye çalışanlardansanız onları güzel bir hediye ile şaşırtabilirsiniz! Özellikle el yapımı hediyeler, yeni yıl hediyesi için mükemmel bir seçim! Düşük bütçeli ve çok daha anlamlı el yapımı yılbaşı hediyeleri, arkadaşlarınızı mutlu etmek için yeter de artar bile! Arkadaş için el yapımı yeni yıl hediye önerileri, sizlere hediye seçmeniz konusunda yardımcı olabilir. İyi bir fikir kaynağı olan bu önerilerimizi göz önünde bulundurarak arkadaşlarınıza güzel el yapımı bir hediye yapabilirsiniz! Eğer daha önce hiç hediye DIY projesi yapmadıysanız sakın endişelenmeyin! Çünkü bu DIY projeleri oldukça basit ve pratik! Herkesin yapabileceği türden olan el yapımı hediyeleri yapmakta hiç zorlanmayacaksınız! Birbirinden güzel hediye DIY projeleri sizleri bekliyor! Şimdi hepsine bir göz atalım!

1. Parıltılı Mumlar


Tatillerde mum ışığına her zaman ihtiyacın var! Bu parıltılı mumların yapımı ise çok basit, her yıl yenilerini yapmak isteyeceksiniz! Hazır parıltılar da son zamanlarda çok popülerken, bu DIY projesini sakın kaçırmayın! Yeni yılın simgesi olan kırmızı rengini bu mum projesinde kullanabilirsiniz! Yeni yıla ışıl ışıl girmek isteyenler için mükemmel bir seçim! Parıltı tozlarını mumun yarısını kaplayacak şekilde yapıştırın ve güzel bir süsleme ile bu iş tamamdır! Parıltılı mumlar, arkadaşa hediye edilmek üzere hazır!

2. Ahşap Noel Ağacı

Bir kasa kutusu şeklindeki ahşabı boyayın ve çıtaları ponponlarla süsleyin! Ahşap Noel ağacı yapmak işte bu kadar basit! Arkadaşınıza gerçek bir yılbaşı ağacı hediye edemeyebilirsiniz fakat gerçeğini aratmayacak güzellikte ahşap renkli bir ağaç yapabilirsiniz! Üstelik çok kısa bir süre içerisinde! Ponponlar ile birleşerek ortaya harika sonuç çıkartıyor doğrusu! En güzel Noel ağacını yapmak için sakın kararsız kalmayın! Şüphesiz en güzeli sizinkisi olacak!

3. Parlak Işıklı Tuval Tablo

Yine yılbaşı için harika olacak bir hediye ile karşınızdayız! Parlak ışıklı kanvas tablo, arkadaşlarınıza armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! Malzeme listesi ise oldukça basit! İhtiyacınız olanlar 20x25 cm kanvas tablo, gri akrilik boya, dize parıltılı ışıklar ve şablon yazı taslağı! İşte bu kadar basit! Elinizdeki malzemeler ile ortaya çıkan sonucu gördüğünüzde gerçekten hayran kalacaksınız! Yeni yıla ışıldayarak girmek arkadaşlarınızın da hakkı! Onları mutlu etmek için böylesine güzel bir hediye DIY projesini yapmak için daha ne bekliyorsunuz?

4. Yeni Yıl Kapı Süsü

Yeni yıla girerken arkadaşlarınıza hoş bir sürpriz yapmak istiyorsanız el yapımı bir hediye harika olacaktır! Yeni yıl kapı süsü, el emeğinizin harika ürünlerinden biri! Birkaç yapay ağaç dalı, halka kasnak, hasır ipler ve ahşap harfler ile harika bir kapı süsü oluşturabilirsiniz! Yapmanız gerekenler ise oldukça basit! İlk olarak kasnağın iç tarafına ipleri rastgele geçirin ve dolayın! Daha sonra yapay dalları çemberin etrafına yapıştırın ve otantik bir hava katın! Son olarak ahşap harflerinizi ortaya sabitleyin ve bitti! Yeni yıl kapı süsü, arkadaşlarınıza hediye edilmek üzere hazır! Arkadaşlarınızı mutlu etmek işte bu kadar basit! El yapımı hediyelerinize bir fırsat verin ve yeni yıldan başlayın!

5. Sürpriz Takvim

Sırada sürpriz hediye DIY projemiz var! El yapımı sürpriz takvim herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir hediye! Oldukça anlamlı ve şaşırtıcı bir hediye yapmak istiyorsanız bunu kesinlikle denemelisiniz! Şekerleme, bilet, minik oyuncaklar gibi her türlü sürprizle karşılaşacak kadar küçük kâğıt zarfları olan bu sürpriz takvim kesinlikle mükemmel! Zarfların üzerine yazılacak tarihleri ve diğer motifleri mürekkeplemek için kauçuk damgalar kullanabilirsiniz. Ayrıca etiket, ip ve küçük resim ekleyerek onları süsleyebilirsiniz. Son olarak bu zarfları bir çerçeveye veya ahşap panoya yapıştırın! İşte bu kadar! Artık yeni güne uyanmanın heyecanı çok daha başka! Sürpriz takvim hediyenizi arkadaşlarınızın beğenmemesi mümkün değil!

6. Rulo Karton Duvar Süsü

Kâğıt havlu ruloları hiç bu kadar iyi görünmedi! Rulo karton duvar süsünü uygun hale getirmek için her bir rulo kartonu ortadan ikiye bölün! Daha sonra düz bir yüzeye aşağı koyun ve bu fotoğrafı bir kılavuz olarak kullanarak karton dilimleri düzenleyin. Sıcak tutkal ile kenarlarının buluştuğu dilimleri yapıştırın! Son olarak rulo kartonların içine yuvarlak ağaç süslemeleri ekleyin ve hediyeniz hazır! Rulo karton duvar süsü gören herkesin dikkatini çekecek güzellikte! Yapımı ise oldukça basit! Kısacası yapmamanız için hiçbir sebep yok!

7. Fotoğraf Çelengi

Arkadaşlarınıza fotoğraf düzenlemesini yapmak için, sıcak tutkalla bir dizi siyah-beyaz çekim fotoğraf çelengi oluşturun! Fotoğrafların orijinalleri mahvetmekten endişe ediyorsanız kopyalar kullanın! Yeni yıla girerken, anıların ölümsüzleşeceği bu harika fotoğraf çelengi oldukça anlamlı hediye olacaktır! Tel bir halkanın üzerine yapıştıracağınız fotoğrafları kronolojik sıraya göre yapıştırabilirsiniz. Böylesine anlamlı bir hediyenin beğenilmemesi mümkün değil! Evin en güzel köşesini hak eden fotoğraf çelengi, arkadaşlarınıza yapabileceğiniz en güzel ve en anlamlı el yapımı hediye! 

8. Kart Ağacı

Kart ağacı hazırlamak için iki ahşap dübel gerekmektedir. 45 cm genişliğinde ve her iki santimetre genişlendikten sonra beş parçaya bölün. İki metre kurdeleyi yarıya katlayın, daha sonra en kısa dübelin katından yaklaşık 15 cm koyun, gerisini birbirinden yaklaşık beş santim aralıklarla yerleştirin. Sıcak tutkal, böylece dübeller iki şerit kuyrukları arasına sarılır. En sevdiğiniz yılbaşı kartlarını küçük bağlayıcı klipsli dübellere takın ve asın! Kart ağacı, arkadaşlarınıza hediye edilmek üzere hazır!

9. Süslü Çerçeve

Ve geldik listemizin son sırasına! Arkadaşlarınıza armağan etmek için oldukça güzel bir DIY projesi ile karşınızdayız! Değerli süs eşyalarını şık bir çerçeve içerisinde armağan etmek oldukça güzel yılbaşı hediyesi fikri! Çerçeve içine süsleri hizalayın ve süslemelerinizi çift taraflı yapışkan bantlar ile yapıştırın. Gördüğünüz gibi oldukça basit ve pratik bir el yapımı hediye! Arkadaşlarınızı el yapımı hediyeler ile şımartmak için oldukça iyi bir fırsat! Onları mutlu edebilmek bu kadar kolayken neden hala bekliyorsunuz?

Yorum Gönder

 
Top