z İlk Kez Baba Olacaklara Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

babaya hediye
Babalık sevincini yaşayan kişilere bu güzel günde çok özel hediyeler alınabilir. Zaten bir baba için en güzel hediye çocuğudur. Fakat siz gene bu mutlu sevinçli gününde baba olacak tanıdıklarınıza odlukça güzel ve anlamlı hediyeler alarak onları birde siz mutlu edebilirsiniz. Baba olacak kişilere alınabilecek oldukça güzel hediyeler bulunmaktadır. Birçok kişi ne hediye alsam diye arayışlara girmektedir. İnternet üzerinde "ilk kez baba olacak kişiye hediye" şeklinde aramalar dahi oldukça fazla yapılmaktadır.

1: Babalara Yol Gösterici DVD veya Kitaplar


anne ve bebeğin bakımı kitabı
Yeni babalara verilebilecek en güzel hediyelerden birisi de bilgidir. Genel olarak babalar bebekler ve nasıl bakılacakları hakkında pek bilgiye sahip olmamaktadırlar. Ancak bu çok büyük bir eksikliktir. Bebeklerin anneleri her zaman yanlarında olamayabilir. Veya bebekle baba bir süre yalnız kalmak zorunda da olabilir. Böyle durumlarda bilgisiz ve bilinçsiz babalar, bebek ve bakımı ile ilgili olarak oldukça büyük sıkıntılar çekebilmektedir. 

bebek yetiştirme dvd

Bu tarz durumlar için yeni baba olacak kişilere bebek bakım DVD’si veya bebek bakımları ile alakalı kitaplar hediye edilebilir. Ayrıca bu hediyeler oldukça anlamlı ve özel olur. Yeni baba olacak kişiye de çok mutlu edeceği kesindir. 

2: Bebek Bakımı İçin Baba Kiti


bebek bakım kiti

Bebeklerin anneleri genellikle bir yerlere gideceği zaman bebek çantası ile seyahat etmektedir. Bu yolculukta bebek çantasının içerisinde, bebek için gerekli olabilecek her türlü eşya bulunmaktadır. Bebek bezleri, mama ve temizlik ürünleri gibi birçok şey bulunur. Tabi bunlara sadece anneler sahip olmamalıdır. Babalarda bebekleri ile bir yerlere gidebilirler. BU nedenle yeni babalara özel olarak bebek bakım kitlerinden hediye edebilirsiniz.

İlk Kez Baba Olacaklara Hediye Fikirleri

Baba olacak eşinize yukarıdaki şirin hediye ile harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Bebeğinizin ilk ayakkabısı olacak ve üzerine dilerseniz bebeğinize ait ultrason görüntüsünü de ekletebileceğiniz Gebelik Müjdesi Kişiye Özel Bebek Makosen şık sunumuyla eşinizi eminiz ki çok duygulandıracaktır.

ilk kez baba olanlara hediye

Yeni baba olacak kişiler için oldukça anlamlı ve gerekli hediyelerdendir. ‘’İlk kez baba olacaklara ne hediye alınır?’’ tarzında yapılan aramalara, fikir olarak bu önerimizi değerlendirebilirsiniz. 

3: Bebek Bezleri


bebek bezi

Bebek sahibi olan ve olacak kişilerde farkındadır ki, giderlerinin bir bölümü bebek bezlerine gidecek. Bebek bezleri oldukça maliyetli olmaktadır. Çok uzun zaman boyunca bu maliyet devam edecektir ve bebekler için en çok gerekli olan malzemelerdir. Yeni baba olacak kişiler için 1-2 aylık bebek bezi hediye edebilirsiniz. Oldukça ince düşünülmüş bir hediyedir. Hatta aileler tarafından oldukça beğenilecektir.

4: Yeni Babaya Özel Konsept Hediye Kutusu


İlk Kez Baba Olacaklara Hediye Fikirleri

Eşinizin kendisine özel bir tasarımla hazırlanacak olan bu eşsiz konsept hediye kutusu her zaman kullanmaktan vazgeçmeyeceği hatıralık bir ürün olacak. İlk babalık hediye fikirleri isteyenler buraya. Eşinize pozitif bir hediye vermek için uğraş veriyorsanız, seçiminizi kişiye özel hediye kutusundan yana yapmanız tavsiyesini sunuyoruz. Şık, işlevsel ve etkileyici bir konsept hediye kutusu arıyorsanız, hayalinizdeki model bu konsept hediye kutusu gibi bir şey olmalı. Babasına sadece bir hediye ile yetinmeyip, büyük, dolu dolu ve kaslı bir armağan vermek isteyenlerin seçimi işte bu sayfada gördüğünüz konsept hediye kutuları oluyor. Üstelik bu kutu tamamen de babalar günü coşkusunu yansıtıyor.

5: Bebeklerin Yüzünün Tahriş Olmaması İçin Babalara Tıraş Seti


ilk defa baba olanlara hediye

Bebekler ilk dünyaya geldiklerinde ciltleri oldukça narin olur. Hatta ilk zamanlar çoğu kişi dokunamaz ve cildine oldukça dikkat ederler. Babalar ise bebeklerini ilk zamanlar sevmeye çalıştıklarında ve öptüklerinde sakalları yüzünden cildini tahriş edebilirler. Kaşındırıp alerjik hastalıklara bile neden olabilir. Bu nedenle babaların daha sık tıraş olmaları gerekmektedir. 

baba olana hediye

Bebeklerin narin yüzlerinin tahriş olmaması için yeni baba olacak kişilere tıraş hediye seti oldukça iyi bir fikir olmaktadır. Ayrıca iyi düşünülmüş olan bu hediye setini aldığınız kişi oldukça mutlu olacaktır. Her ne için olursa olsun, anlamlı ve düşünülmüş hediyeler almak, karşınızdaki kişiyi çok daha mutlu etmektedir. 

6: Babasının Ayak İzi Bulunan Bebek Zıbını 


ilk defa baba olanlara hediye
incele

Yeni baba olacak kişiye ve bebeğine alınabilecek oldukça güzel hediye fikri vardır. Kişiye özel hediye olarak da tabir edebiliriz. Birçok kişi yeni doğan bebekleri için zıbın almaktadır. Siz ise yakın tanıdığınıza veya sevdiğiniz ve yeni baba olacak kişiye, ayak izinin olduğu bebek zıbını hediye edebilirsiniz. Muhtemelen bu hediyeyi alan kişi oldukça duygusal anlar yaşayacaktır. Çok güzel tasarlanmış bebek zıbını üzerine babanın ayak izinin konulması oldukça anlamlı olmaktadır. Ayrıca bebeğe büyüdüğünde güzel bir hatıra olarak kalabilir. 

ilk defa baba olanlara hediye

Babaya özel ayak izli bebek zıbınlarını internetten sipariş ettirebilir ya da baskıcılardan bastırabilirsiniz. İnternetten sipariş verirseniz eğer kısa zaman içerisinde elinize ulaşır. Yeni baba olacak kişiye bu hediyeyi vermek için sabırsızlanmanız gerekiyor. Oldukça heyecan verici bir an olmalıdır. Çünkü çok anlamlı ve farklı bir hediyedir. Muhtemelen hediye getiren kişiler arasında sizin gibi ince düşünen bir kişi yoktur. Ve en çok beğenilecek hediyede sizinki olacaktır. 

7: Anneden, Babaya Özel Hediye


ilk defa baba olanlara hediye
incele

Yeni baba olacak kişilere sadece arkadaşlarından veya akrabalarından hediye alınabilir diye bir kural yok. Annelerde gayet doğal bir şekilde eşlerine, yeni baba olacakları için hediye alabilir. Aynı şekilde babalarda eşlerine alabilir. 

ilk defa baba olanlara hediye

Eşler birbirlerine bu tarz hediye alacaklarında seçenekleri oldukça fazladır. Babalara yukarıda saydığımız hediye eşyalarından alabilirler. Veya güzel bir hediye kartına duygularını yazarak onlara hediye edebilirler. Hediye kartı yazmak isteyen eşler, kartta şu sözleri geçirebilir; "İlk Babalar günün kutlu olsun. Bugün senin içinde benim içinde oldukça önemli ve duygusal bir gün. Kucağımda senin çocuğunu taşıdığım için çok mutluyum. Biricik kocam… Seni çok seviyorum"

ilk defa baba olanlara hediye

Bunu güzel bir hediye karta yazarak kocanıza hediye edebilirsiniz. Onun hayatı boyunca alacağı en güzel hediyeyi vermiş olursunuz. Her ne olursa olsun ona zaten dünyanın en güzel hediyesini yani çocuğunu vermiş olsanız da böyle güzel bir hediye ile de oldukça mutlu etmiş olursunuz. 

8: Baba ve Çocuk İçin ikili Tişörtler 


ilk defa baba olanlara hediye
incele

Daha çok sevgililerin kullandığı ikili tişörtler gözümüze çarpmaktadır. Bu tarz tişörtlerin üzerine dilediğiniz şekilde yazı yazdırarak yeni baba olacak kişiye ve bebeğine hediye edebilirsiniz. Oğlu olan baba için, babaya alacağınız tişörte ‘’Babasının’’ kelimesini, oğluna alacağınız tişörte ise ‘’Oğlu’’ kelimesini yazdırabilirsiniz. Kızı içinde aynı şekilde oğlu yerine ‘’Kızı’’ yazarak ikili tişört hediye edebilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top