z Kadınların En Çok Beğendiği Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Bayana Hediyeler
Bir kadını etkilemenin, gönlüne girmenin ya da gönlünde iseniz orada uzun süre kalmanın farklı bir çok yolu ve değişik yöntemi vardır. Ancak, kadınlar üzerine yapılan bir çok araştırma sonucu, bizlere apaçık göstermiştir ki, "Kadınlar kendilerini en çok hediye aldıkları zaman mutlu hissediyor." Peki ama, hangi hediyeler kadınları daha fazla mutlu hissettiriyor? Doğum günlerinde bayanları mutluluktan havalara uçuracak hediyeler hangileri? Sevgililer gününde, sevgiyi en anlamlı şekilde gösterecek hediyeler neler? Kadınlar, sürprizlerden hoşlanır mı? Romantik hediyeler, kadınlara ne hissettirir? İşte bu soruların ayrıntıları yazımızın ilerleyen bölümlerinde... Kadınlar son derece zeki, anlaşılması hem kolay, hem de çok zor ve en önemlisi de acayip derecede büyüleyici varlıklar! Yoksa siz, o kadar süslenmesinin, püslenmesinin altında yatan nedenin, sırf hemcinslerini kıskandırmak olduğunu ya da sadece kendi egolarını tatmini etmek olduğunu düşünmüyorsunuz öyle değil mi? Aksi halde tam bir saflık durumu söz konusu olacaktır. Sarışın, esmer ya da kumral hiç fark etmez, tüm kadınlar gerçekten çok ama çok zeki varlıklar... O gülüşünün, o bakışının altında, en gelişmiş bilgisayarların bile hesaplamakta zorlanacakları zekice ve dahiyane planlar vardır. Ama tüm bu söylediklerimiz, bir kadına sokulmak, kalbine girmek veya O'nu baştan çıkartmak için ürkütücü birer neden sayılmaz! Bilakis, kalbinin kalbine doğru atılacak adımların ne kadar dikkatli olması gerektiği hakkında birer ikaz niteliğinde. 
    Kadınların sevebileceği hediyeler
    Aslına bakarsanız, kadınlar zeki oldukları kadar, aynı zamanda hiçbir erkeğe nasip olmayacak derecede de duygusal varlıklardır. İşte kadınlar hakkında bildiğimiz bu hassas durum, belki de erkeklerin kurtuluş reçetesi sayılmalıdır. Eğer bir kadının güvenini sağladıysanız, Ona ne kadar bağlı ve sadık olduğunuzu hissettirdiyseniz, gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor. Eğer bir kadını mutlu etmek istiyorsanız, O'na istikrarlı bir şekilde sürprizler yapmayı ve hediyeler almayı düşünün! Kadınlara hediye, özel bir günü kutlamak için alınabileceği gibi, sıradan herhangi bir gün için de olabilir. Hatta aramızda kalsın, sebepsiz yere alınan hediyeler bayanları daha çok etkiler! Çünkü bu hediye O'na, ortada herhangi bir neden yokken, sırf  O'nu mutlu etmeyi düşündüğünüzü hissettirir.
    Kadınların sevebileceği hediyeler
    Herhangi bir nedenden dolayı bir kadından özür dilemek veya kendinizi affettirmek mi istiyorsunuz? O halde O'na sevgi mesajları taşıyan hediyeler alın! Mesela çiçekler, kalpli çikolatalar bunun için ideal hediye seçimleridir! Kız arkadaşınıza sevginizi mi göstermek istiyorsunuz? Bu durumda yapılacak en güzel hareket, romantik hediyeler seçmek olacaktır. Ya da hayatınızdaki bayanın kendisini özel hissetmesini veya gözünüzde ne kadar değerli olduğunu göstermek mi istiyorsunuz? Bu durumda da zarif tasarımlara sahip aksesuarlar, üzeri taşlarla süslenmiş mücevherler, boynuna ya da bileğine yakışacak takı gibi hediyeler seçebilirsiniz.

    İşte Kadınları En Çok Etkileyen Hediyeler


    Tüm Zamanların En Güzel Hediyesi Çiçekler

    Kadınlara çiçek
    Kadınlar yüzyıllar boyunca hep çiçeklerle birlikte anılmışlardır. Gerçekten de kadınları çiçeklere benzetirsek hiç abartmış olmayız! Tıpkı çiçekler gibi kadınlar da ilgi ve sevgi olmadan yaşayamaz! Eğer bayanlara hediye listesi yapıyorsak, bu piramidin en tepesine çiçekleri yazmamız gerekiyor. Hayatınızdaki kadına nedenli ya da nedensiz yere, özel ya da sıradan günlerde her zaman çiçek hediye edebilirsiniz! Çiçekler, kadınların en beğendiği hediyelerin başında gelir. Küslükler, soğukluklar, dargınlık ve kırgınlıkların çözümü ve tatlıya bağlanması için çiçek bir numaralı hediyedir. Ayrıca, hatırlatmamıza gerek var mı bilemiyoruz ama, aldığınız çiçeğin üzerinde mutlaka kendi el yazınız ile sevimli aşk notları yazmayı unutmayın!

    Ona Duvarına Çok Yakışacak Işıklı Pano Hediye Edin

    Kadınların sevebileceği hediyeler
    Kolyelerden, bilekliklerden, çiçeklerden veya çikolatalardan çok farklı bir armağan var karşınızda. Eminiz ki hayatınızdaki o özel kadın, vereceğiniz bu sıra dışı armağanla kendisini çok önemseniyor hissedecektir. Fotoğraflarınıza özel hazırlatabileceğiniz kişiye özel led ışıklı kalp pano ideal bir seçenek olacaktır. Kişiselleştirilebilir özelliğe sahip bu hediye ile biricik sevdiklerinize kuralları yıkan benzersiz bir hediye olacak. Bayan sevdiklerinizin fotoğrafına özel olarak düzenlenecek olan hediye değerinden uzun yıllar hiçbir şey kaybetmeyecek süper bir armağan. Biricik kadın sevdiklerinize doğum gününde bu harika mutluluğu siz de bu ışıklı panoyla yaşatmalısınız. Resimde gördüğünüz gibi sevdiklerinize özel şekilde hazırlanacak olan kişiye özel led ışıklı kalp panoyu uygun bir fiyatla satın alabilir dilediğiniz adrese kargo ile gönderebilirsiniz. 

    Kişiye Özel 3 Saniyelik Video ile El Sineması

    Kadınların sevebileceği hediyeler
    Kadınlar sürprizleri sever. Siz de el sineması ile sevdiğiniz kadına inanılmaz ve unutulmayacak güzellikte bir sürpriz yapabilirsiniz. 3 saniyelik videonuzu el sineması şekline getiriyorlar ve ortaya akıllara durgunluk veren harika bir hediye çıkıyor. Hem masasını güzelleştirecek, hem yan tarafındaki kolu çevirdiğinde harika bir sürprizle karşılaşacağı için eminiz ki bu sürpriziniz hayat bıyu unutulmayacaktır. Orijinal tasarımlarıyla sevdiklerinizi hayretler içerisinde bıraktıracak ve sevdiklerinizi çok şaşırtarak mutlu edecek kişiye özel hediyeler eniyihediyefikirleri'nde. Tarzınızı ve zevkinizi yansıtacak çok hoş bir doğum günü hediyesi seçmek üzeresiniz. Hediyenizle mutlu etmek istediğiniz sevdikleriniz, bu hediyeyle kendini hem önemsenmiş, hem de böyle değişik bir hediyeye sahip olduğu için çok şanslı hissedecek. Sevgiliye hediye video gif film makinesi tüm hediye kategorileri içerisinde yerini hiçbir hediyeye bırakmayacak derecede özeldir. Sevgiliye hediye video gif film makinesi her açıdan hem sizin, hem de sevdikleriniz için güzel ve etkileyici bir doğum günü armağanı olacak.

    Konsept Hediye Kutusu İle Ona Sürpriz Yapın

    Kadınların sevebileceği hediyeler
    Değer verdiğiniz bir kadına sadece bir hediye değil, içerisinde birden fazla hediyenin yer aldığı konsept hediye kutusu sunmak da oldukça anlamlı bulunacak seçimlerden olacaktır. Çünkü her kadın gösterişli hediye kutularını sever. İçerisinde 2 adet isme özel kahve fincanı, kahve ve Nestle çikolatalar bulunan bu konsept hediye kutusu özellikle kahve sever kadınların çok seveceği hediyelerden olacaktır. İsme özel detaylandırılacak olan konsept hediye kutusu, hem sevdiğiniz kadına söylemek istediğiniz mesajınıza ve hem de ismine özel olarak tasarlanacak olup tamamen sahibiyle arasında özel bir bağ oluşturuyor. Bayanlara alınacak hediyeler listesinde klas ve ayrıcalıklı bir konuma sahip olan hediyelik konsept hediye kutusu eniyihediyefikirleri kalitesiyle işte karşınızda. sevdiğiniz bir kadına değişik bir doğum günü hediyesi beğenmekteki hünerinizi bu konsept hediye kutusunu sevdiklerinize özel hale getirmiş olmakla kendisine göstereceğinizi düşünüyoruz. Gözleri kamaştıracak kadar şık ve değişik bir hediye kutusu. Üstelik sizin için sıfırdan üretiliyor. Sizin için sıfırdan ve özenli şekilde hazırlanmış bir konsept hediye kutusu hayal edin? İçine neler koymak isterdiniz? eminiz ki resmini gördüğünüz bu konsept kutu gibi bir armağanınız olsun isterdiniz.

    Plak Şeklinde Spotify Ses İzi Dekoru

    Kadınların sevebileceği hediyeler
    Siz de istediğiniz modelde hediye tasarlayın ve sipariş edin. Böylelikle sevdiğiniz kadına bir kucak dolusu mutluluk ve sevgilerinizi gönderin. Kişiye özel hediyeler her zaman bir kadını mutlu etmek için tercihiniz olmalıdır. Çünkü sahibi için hazırlanacak hediyeler özeldir ve örneği bir başkasında bulunamaz. Bu bağlamda kişiye özel hediyelik hediye çeşitlerinden en fazla dikkatinizi çekecek ürünlerden biri de Spotify telefon uygulaması ile sevdiğiniz kadına dilediğiniz şarkıyı hediye edebileceğiniz üstelik de plak şeklinde dekoratif bir ürünle hediye edebileceğiniz bu sürprizli üründür. Sevdiğiniz kadına en beğendiğiniz fotoğrafına özel olarak düzenlenecek olan hediye, şaşırtıcı ve benzersiz oluşuyla sevdiklerinizin çok hoşuna gidecek. Sevdiklerinize hediyenizin özgün olmasına da büyük özen göstermelisiniz. Sevdiklerinize en güzel ve doğru hediyeyi vermek için tercih edeceğiniz kişiye özel spotify ses İzi plak aynı zamanda üzerindeki kişiselleştirme ile birlikte anlam taşıyarak, sevdiğiniz kadına her durumda mutlu olacağı bir armağan olacaktır. Siz de sevdiğiniz bir kadına beğeneceği ve sürprizinizle mutlu olacağı harika bir bir jest yapmaya ne dersiniz? Eniyihediyefikirleri, birbirinden değişik ürünlerinin yanı sıra sizlere küçük ama anlamı oldukça büyük hediyeler alabilme fırsatını sunuyor.

    Nostaljik Ürünler de Kadınların İlgisini Çeker

    Kadınların En Çok Beğendiği Hediyeler
    Kadınlar nostaljik özellikteki hediyelerin kendilerine verilmesinde de büyük bir mutluluk yaşarlar. Örneğin bu gaz lambası, 1950'li yıllar ve sonrasını anımsatan nostaljik ürünlerden bir tanesi. Sevdiğiniz kadınlara adeta içini ısıtacak fikirler sizi eniyihediyefikirleri adresinde bekliyor. Sizler de ucuz ancak değişik ve nostalji kokan doğum günü hediyesi arıyorsanız kesinlikle bu kişiye özel kişiye özel nostaljik gaz lambasını düşünebilirsiniz.

    Her Kadın Şık Olmak İster & Takı Hediyeleri

    Kadına hediye
    Kadınlar için şık ve alımlı görünmek, erkeklerin şık olma arzusundan hem çok farklıdır, hem de çok daha ötesindedir. Şık olmak, bir kadının yaşam biçimidir. Kadınlar günün 24 saati çekici ve özel görünmeyi isterler. Bu yüzden kadınlara alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, zevkine ve beğenilerine hitap edecek zarif tasarımlı mücevherlerdir. Örneğin yüzük, kolye, bileklik, kol saati, küpe gibi. Sitemiz içerisinde bu tip hediyelerden bolca örnekler bulabilirsiniz. Örneğin Sevgiliye Hediye başlıklı yazımızda, içerisinde kişiye özel hazırlanan isim, isim baş harf yazılı romantik bir çok takı hediyeleri bulabilirsiniz!

    Baştan Çıkartan Etkileyici Kokular

    kadınlara özel hediyeler
    Kadınlar için güzel görünmek kadar, akılda kalıcı olmak, iz bırakmak da çok önemlidir. Bunun da yolu, etkileyici kokulardan geçer. Bir kadına alınabilecek en güzel armağanlardan biri de, O'nun beğendiği, favori bulduğu marka parfümlerinden birini hediye etmektir. Eğer sevgilinizi çok iyi tanıyor ve hangi kokuları süründüğünü, hangi kokuları kendisine yakıştırdığını iyi biliyorsanız, O'na doğum günü hediyesi olarak hoş bir şişe tasarımı olan güzel bir parfüm hediye edebilirsiniz! Eğer kız arkadaşınızın ne tip kokulardan hoşlandığına tam olarak emin değilseniz, parfüm hediye etmek biraz sakıncalı olabilir. Ama ille de parfüm hediye etmek istiyorum diyorsanız, o halde internette bu konuda minik bir gezinti yaparak, hanımların en çok tercih ettiği kokuları araştırabilirsiniz!

    Bayanlar İçin Güzellik Her şeydir Kozmetik Hediyeleri  

    bayana hediyeler
    Kabul edelim ya da etmeyelim, kadınlar da bir "Star kumaşı" vardır. Bu yüzden her kadında bir parça megalomanlık mutlaka vardır. Çok mu mütevazi bir cümle oldu bu? O halde cümleyi yeniden düzenleyelim; Her kadın kendisini beğenir ve güzel görünmek ister. Hatta bu uğurda işi fazlasıyla abartanlar olduğunu da görüyoruz; Sürekli bıçak altına yatan ve estetik görünmek için vücudunun her noktasını düzeltmeye çalışanlar. Gerçekte kadınlar için güzel olmak, güzel görünmek her şey demektir. Bu yüzden kadınlara ne hediye alınır diye fellik fellik hediye araştırıyor ama bir şeyler bulamıyorsanız, size önerimiz kadınları en fazla mutlu edecek hediyelerden biri de hiç kuşkusuz ki kadın kozmetik ürünleridir. Sevgilinize yıl dönümü hediyesi olarak cilt bakım ürünleri, makyaj ürünleri satın alabilirsiniz. 

    Kadınları Etkilemek için Çikolatanın Büyüleyici Lezzeti 

    Kadınlara hediye önerileri
    Tüm kadınlar, aşık olduğu, sevdiği erkek tarafından şımartılmaktan çok büyük bir haz ya da keyif duyar! Şımartılmak, bir bayanın kendisini özel hissetmesini sağlar! Kadınları şımartmanın en güzel yolu da, hiç kimsenin karşı koyamayacağı bir lezzet olan çikolatalardır. Sevgilinizle mutlu dakikalar geçirmek istiyorsanız, bunu çikolatalar ile tatlandırmaya çalışın! Çikolatanın, insanlarda mutluluk hormonunu tetiklediği göz önüne alınırsa, çikolatanın bir hediye olarak ne kadar isabetli bir tercih olacağı da kendiliğinden ortaya çıkmış oluyor. Dilerseniz sitemiz içerisinde yer alan birbirinden romantik çikolata modellerine buradan göz atabilirsiniz; Kişiye Özel Çikolatalar

    Bayanlar İçin Hazırlanmış Romantik Hediye Sepetleri

    Bayana Hediye
    Kadınların romantizmden ne derece etkilendiğini hepimiz çok iyi biliyoruz! Bu yüzden romantik sayılabilecek her şey, onları mutlu etmeye, özel hissettirmeye yeter de artar bile! Üstelik, hem göze, hem kalbe hitap eden ve üzeri tüllerle, kurdelelerle süslenmiş şahane bir hediye sepetiyse bu, daha da etkileyici olur! Özel günlerde sevgilinizi mutlu edecek güzel bir hediye arayışınız varsa, tercihinizi romantik hediyelerden yana kullanabilirsiniz! Neden özellikle hediye sepetleri önerdiğimiz konusuna gelince; Birincisi, hediye sepeti, içerisinde birbiriyle uyumlu hediyelerden kombine edilerek hazırlanır. İkincisi ise, süslemeleri ile dikkat çekici olduğu için, gözlere de hitap eder. Sitemiz içerisinde yer alan romantik hediyelere bakmak isterseniz, bu linke tıklayabilirsiniz; Sevgiliye Romantik Hediyeler

    Her Kadın Kendisine Verilen Değeri Hediyede Görmek İster

    Bayana hediye
    Hayatım beni ne kadar seviyorsun? bir bayanın erkek sevgilisine en fazla yönelttiği sorulardan biridir bu! Aslında bu sorunun içerisinde şöyle bir anlam da vardır;" Benim için neleri göze alırsın?","Benim için neleri feda edersin?" Kadınlar, kendilerini güvende hissetmek isterler. Hayatındaki erkek tarafından her an, korunduğunu, değer verildiğini bilmek isterler. Bir de her kendisine kadın pahalı hediyelerden satın alınmasını ister! Belki de, bu şekilde kendisine ne kadar değer verildiğini görmek ister! Eşinize, sevgilinize, her zaman olmasa da mutlaka yıl içerisinde en az bir kez pahalı bir hediye almanızı tavsiye ediyoruz! Bu ne olabilir mesela? Güzel bir yüzük, değerli bir kolye ya da teknolojik ürünleri ( iPad, iPhone, Samsung Cep Telefonu) olabilir.

    Yeteneğinizi Konuşturun & Kadınlara El Yapımı Hediyeler

    Bayana hediye
    Kadınlar, hayatındaki erkeğin kendisine duyduğu sevgiyi, vermiş olduğu emekle ölçerler! Siz de birazcık emek vererek, daha çok yeteneğinizi konuşturarak, sevgilinize el yapımı hediyeler tasarlayabilirsiniz! Çünkü para ödemek ve O'nun için beğendiğiniz hediyeyi satın almak, işin en kolay tarafı! Ama eğer bir yeteneğiniz varsa, sevgiliniz için kendi ellerinizle güzel bir hediye tasarlamak isterseniz, bunun yaratacağı mutluluk paha biçilemez! Kız arkadaşınıza kendi ellerinizle kek yapabilirsiniz mesela. Kendi el yazınız ile yazdığınız romantik mektubu, içerisinde deniz kumu, deniz taşları bulunan bir şişe içerisinde sunabilirsiniz mesela! O'nun kara kalem portre resmini yapabilirsiniz yine! O'nun fotoğraflarından, etrafı ahşapla çevrili şık bir tablo hazırlayabilirsiniz mesela!

    Kadınların Kalbini Fethedecek Romantik Sürprizler

    Bayana sürpriz hediye
    Kadınlar sürprizlere bayılır. Bir kadının iç dünyasında başka hiçbir şey romantik bir sürpriz kadar etkileyici ve mutluluk verici olamaz! Sevgilinize, mutlaka ama mutlaka çeşitli aralıklarla romantik sürprizler yapmaya çalışın! Hatta öyle yapın ki, bir sonraki sürprizinizi iple çeksin! "Acaba bu sefer ne yapacak?" diye düşünsün! İlişkinize heyecan katacak minik sürprizler yapmaktan kesinlikle kaçınmayın! Bu bir ilişkinin olmazsa olmazıdır. Örneğin durduk yere, sevgilinizi romantik bir akşam yemeğine çıkartın! Sebepsiz yere eşinize güzel bir sürpriz yapıp, yatak odanızı güllerle, mumlarla donatın! Eşinize sürpriz yapıp, baş başa tatile çıkın! Sevgilinizi plansız programsız sinemaya, tiyatroya ya da bir gösteriye götürün! Sürpriz bir şekilde çeşitli aktivitelere katılın mesela! Eğer sevgilinize yapılabilecek sürprizler konusunda fikir istiyorsanız, sitemiz içerisinde yer alan Sevgiliye Sürprizler başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

    Bayana Verilebilecek Anlamlı Hediyeler

    kadınlara hediye
    Bayan sevgilinize hem anlamlı, hem orijinal, hem de etkileyici bir armağan düşünüyorsanız, kara kalem portre resim düşünülebilecek en iyi seçeneklerden biri. İster sadece sevgilinizin resmini çizdirin, ister yan yana olduğunuz bir fotoğrafı karakalem resim olarak hazırlatın! Portre Resim Siparişleri ile ilgili detaylı bilgi istiyorsanız, sitemiz içerisinde yer alan, Karakalem Resim Siparişi yazımıza göz atabilirsiniz!

    Sevgilinizi Şaşırtacak En İlginç Hediyeler 

    bayanlar için şaşırtıcı hediyeler
    Bayanları etkilemek için bazen, alışılmış hediyeler dışında yani ezber bozacak nitelikte ilginç hediyeler seçmek de olabilecek en iyi hediye tercihidir. Kız arkadaşınıza, eşinize, doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi ya da yılbaşı hediyesi olarak alışılmışın dışında, sıra dışı hediyeler vererek O'nu şaşırtabilirsiniz. Eğer bu hediyeler nelerdir diye merak ediyorsanız, bu başlığa tıklayabilirsiniz; İlginç Hediyeler

    Sevgiliye hediye fikirleri

    Yorum Gönder

     
    Top