z Sürpriz Doğum Günü Partisi Hazırlama | En iyi Hediye Fikirleri

Sürpriz Doğum Günü Partisi Hazırlama
Söz konusu sürpriz olunca, sizce hangi tarafta yer almak daha heyecanlı? Baştan sona kendinizin ustalıkla planladığı bir sürprizi yönetmek mi, yoksa bu sürprizin baş aktörü olmak mı?  Eminim ki bir çok kişi gibi siz de hazıra konup, kendinize sürpriz yapılmasından hoşlanıyorsunuzdur:) Yanılıyor muyum? Sevdiklerinize ister siz bir sürpriz hazırlayın, isterseniz sevdiklerinizin sizin için hazırladığı bir sürprizin tam ortasında kendinizi bulun, öyle ya da böyle sürprizlerin her türlüsü insana büyük bir heyecan ve mutluluk veriyor. Kelime "Sürpriz" olunca otomatikman insanın kafasına doğum günleri geliyor. Gerçekten de doğum günleri, sürprizlerin en çok yapıldığı en özel günlerden biri! Şu dakikalarda belki de sevgilinize, belki de eşinize, ya da çocuğunuza doğum günü için unutamayacağı nitelikte muhteşem bir doğum günü partisi yaşatmak istiyorsunuz! Ancak, sürpriz doğum günü partisi nasıl hazırlanır, ya da bu özel günü kutlamak için ne gibi sürpriz planlamaları yapılır bu konuda öneriler arıyorsunuz! İşte bu yazımızda tam bu amaç için hazırlandı. Sizlere, sürpriz bir doğum günü partisini nasıl en mükemmel şekilde organize edebileceğinizi adım adım anlatmaya çalışacağız! Sevgilinize, eşinize, kardeşinize, Anne ve Babanıza kısacası tüm sevdiklerinize adım adım sürpriz bir doğum günü partisi düzenlemek için neleri dikkatlice yapmanız gerektiğini, neleri gözden kaçırmamanız gerektiğini maddeler halinde aşağıda paylaşıyoruz! 

Adım Adım Sürpriz Doğum Günü Partisi Hazırlama


Sürpriz doğum günü partisi yapma

Adım 1: Mekana Karar Verin


Öncelikle doğum gününün bir cafe'de mi, restoranda mı, yoksa bir piknik alanında mı kutlanacağına karar verin! Bu konuda bir tavsiye isterseniz; sürprizin hangi mekanda daha rahat yapabileceğinize odaklanmanızda yarar görüyoruz. Genellikle sürprizin bozulmaması için en uygun yerin ev olduğunu düşünüyoruz. Çünkü, doğum günü olan kişiyi farklı bir mekana çağırdığınızda, bunun bir kutlama olabileceğini tahmin etmesi çok da zor olmayacaktır. Bu yüzden evde sürpriz bir parti hazırlamak çok daha makul gibi görünüyor. Elbette ki ben bu işte ustayım diyorsanız, sürpriz yapacağınız kişiye asla çaktırmam diyorsanız bu noktada tüm yeteneklerinizi kullanmanız gerekecek. 

Sevgiliye sürpriz doğum günü partisi hazırlama

Adım 2: Parti İçin Gerekli Malzemeleri Not Alın 


Doğum Günü Partisinin mükemmel olabilmesi için, kafanızdan bazı planlar yapmaya başlayın! Düşündüğünüz her şeyi, gerekli olacak malzemeleri bir köşeye not alın ki, daha sonra unutmayasınız! Örneğin, sevgilinize sürpriz doğum günü partisi düzenlemek istiyorsanız, kalpli balonlar, flamalar, disko topu, romantik mumlar, yine üzerinde aşkınızı ifade edecek romantik doğum günü pastası gerekecektir. Eğer hafif yemeklerin olduğu bir parti düzenleyecekseniz, nelerin o gün misafirlerinize sunulacağının planlamasını yapmanız gerekiyor.

adım adım sürpriz doğum günü partisi

Adım 3: Alış-Verişe Çıkma Zamanı


Doğum günü partisi için nelerin ihtiyaç olduğunu yazdıktan sonra, şimdi bunları satın alma vakti geldi. Bir de doğum günü partisi kadar, bu özel güne ev sahipliği yapan sizin de kusursuz bir görünüme sahip olmanız lazım! Bunun için kıyafet alış verişine çıkabilir, o güne özel giyisiler alabilirsiniz! Hatta makyajınıza, saçınızın nasıl olacağına günler öncesinden karar vermeniz gerekiyor. Elbette ki bir de o gün yeni yaşını muhteşem bir sürpriz partiyle kutlayacak olan sevgilinize vereceğiniz özel ve romantik doğum günü hediyesi satın almanız gerekiyor. Sitemiz içerisinde onlarca hediye önerisi bulabilirsiniz! Mesela erkek için hediye araştırıyorsanız şu linke tıklayabilirsiniz; Erkeğe Doğum Günü Hediyesi, Şayet bayanlar için hediye araştırıyorsanız, birbirinde etkileyici hediyelerin yer aldığı şu linke göz atabilirsiniz; Bayan Doğum Günü Hediyeleri

Sürpriz doğum günü partisi hazırlama

Adım 4: Partiye Kimlerin Katılacağını Belirleyin 


Sürpriz partiye kimlerin katılacağına, kimleri davet edeceğinize karar verin! Bunun için yine kayıt tutmanız çok yerinde olacaktır. Önünüze kağıt kalem alın ve davetlilerinizin isimlerini yazmaya başlayın! Daha da önemlisi davet etmek istediğiniz arkadaşlarınızın, doğum gününün kutlanacağı gün müsait olup olmadığını da öğrenmeniz gerekiyor. Bunun için arkadaşlarınızı tek tek arayın ve sürpriz bir parti düzenleyeceğinizden bahsedin. Elbette ki, sevgilinize/eşinize bunu kesinlikle belli etmemelerini özellikle rica edin. Yoksa bir çuval incirin berbat edilmesi söz konusu olabilir:)

sevgiliye sürpriz parti nasıl yapılır

Adım 5: Evinizi Doğum Günü Havasına Sokun


Büyük gün geldi ve çattı! Listenizi kontrol edin ve her şeyin eksiksiz olmasına dikkat edin! Şimdi evinizi güzel bir şekilde süsleme vakti. Artık balonlar, parti mumları, doğum günü pastası, atıştırmalık yiyecekler, süsler tamamen hazır durumda. Evinizin klasik görünümünü tamamen doğum günü atmosferine sokmayı başardıysanız, işlem tamam demektir. 

Sevgilinize sürpriz yapmak

Adım 6: Ve Sürpriz Anı Geldi 


Ev hazırlıkları tamam. Doğum gününe katılacak olan davetlileri son 1-2 saat kala yeniden arayıp, gelip gelmeyeceklerini teyit ettiniz. Derken saatler ilerledi ve misafirleriniz eve gelmeye başladı! Bu esnada iş yerinde olan sevgilinizi/eşinizi telefonla arayıp Ona bir bahane ile acilen eve gelmesi gerektiğini söyleyin! Örneğin "Evi su bastığını, eşyaların berbat bir durumda olduğunu ve bu yüzden acil bir şekilde eve ulaşması gerektiğini söyleyebilirsiniz.". Ve beklenen büyük an geldi! Doğum gününün baş aktörü sevgiliniz şu an kapıda zile basıyor! Evdeki tüm ışıkları kapatın. Sonra.... Burasını tamamen hayal gücünüze bırakıyoruz:))) 

Sürpriz parti yapmak

Adım 7: Kendinizle Gurur Duyma Zamanı:) 


Bu büyük başarı sizin! Kimseye belli etmeden, ser verip sır vermeden büyük bir organizasyonun altına başarıyla imzanızı attınız! İnanıyoruz ki sevgiliniz böylesine muhteşem bir sürprizi ömrü boyunca asla unutmayacaktır. Günlerce bu özel anının planlamasını yapıp durdunuz ve nihayet amacınıza ulaştınız! Sevgilinizin yaşayacağı o büyük mutluluk aynı zamanda sizin de mutluluğunuz! Şimdi artık eğlenme zamanı! "Doğum Gününüz Kutlu Olsun" Nice mutlu yaşlara... 

karakalem resim

Sevgiliye sürpriz hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top