z Bayanlara Doğum Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Bayanlara Doğum Günü Hediyeleri
Bir bayana doğum gününde güzel bir hediye almak, ince ve hassas bir düşünce gerektirir. Bir kere hediye, kadının iç dünyasına hitap edebilmeli, özel olduğunu hissettirmeli ve ne kadar çok sevildiğini en yoğun şekilde ifade etmelidir. Bayanlar için hediye, tahmin edilemeyecek kadar özel anlamlar taşır ve son derece değerlidir. O halde, doğum günü için bir bayana, özel ve etkileyici hangi hediyeler alınabilir? Güzel ve özenle seçilmiş bir doğum günü hediyesi bir kadına hangi güzel duyguları hissettirir? 

Hepimizin bildiği gibi kadınlar, erkeklerden farklı olarak, duygusal bir zekaya ve inanılmaz büyüklükte hassas bir iç dünyaya sahiptir. O halde bayanlar için nasıl bir doğum günü hediyesi alınmalı ki, özel ve değerli olduklarını hissedebilsinler? Kadınları mutlu edecek doğum günü hediyeleri hangileridir? Doğum gününde bayan sevgiliye aksesuar mı hediye etmeli, yoksa romantik hediyeler mi tercih edilmeli? İşte tüm bu sorulara yanıt olabilecek en güzel bayana doğum günü hediye fikirleri bu yazımızın konusunu oluşturuyor. Hediye fikirlerimiz içerisinde bayanlara doğum gününde alınabilecek hediye sepetlerinden, duygusal tasarımlar taşıyan kolye ve bileklik modellerine; kişiye özel olarak bestelenen şarkılardan, resim baskılı kupa bardak modellerine kadar birbirinden dikkat çekici hediye seçenekleri hazırladık. Kız arkadaşınız, anneniz veya eşiniz için alabileceğiniz güzel doğum günü hediyeleri ile Ona hak ettiği değeri yaş gününde en güzel şekilde gösterebileceksiniz. Hediye önerileri bizden; bunu sürpriz bir şekilde sevdiğiniz bayana sunmak Sizden. Çünkü ne kadar güzel veya pahalı olursa olsun, hediyenizi romantik ve duygusal bir şekilde Ona sunmanız da son derece önemlidir. Unutmadan ister hediye sitelerinden yapacağınız hediye alış verişlerinde; isterseniz de Size en yakın alış veriş merkezinden alacağınız hediyelerde; hediye kutusu üzerine mutlaka el yazınızla kutlama mesajınızı yazmanızı tavsiye ederiz. Hadi o zaman, bayanlara doğum günü hediyesi olarak alınabilecek hendi hediyeleri seçmişiz, tüm detaylarıyla birlikte inceleyelim. 

Bayana Alınabilecek Doğum Günü Hediyeleri


Bayana doğum günü hediyesi

Bir Tanem Yazılı Sonsuzluk Kolye


Bayana doğum günü hediyesi önerilerimize takılarla başlayalım mı? Bayanlar için düşünülebilecek en güzel doğum günü hediyesi, içerisinde sevgi dolu, aşk dolu tasarımlarla hayat bulan romantik kolye modelleridir. Yan tarafta gördüğünüz kolye modeli, üzerinde aşkın en güzel ifadelerinden biri olan "Bitanem" sözlerini taşımakta. Üstelik bu anlamlı söz, sonsuz sevgi anlamına gelen "Sonsuzluk Sembolü" üzerinde yer alıyor. Sevgilinize doğum gününde aşkınızın nişanesi olarak Bitanem Yazılı bu anlamlı kolyeyi armağan edebilirsiniz. 

Sevgiliye Hediye Video Gif Film Makinesi
Sevgiliye Hediye Video Gif Film Makinesi


Kadına doğum günü hediyesi mi arıyorsun? Ya da biricik sevgilinize unutamayacağı güzel bir hediye sürprizinde mi bulunmak istiyorsunuz? O halde bu sayfadaki doğum günü fikirlerimiz, hem fiyat, hem kalite, hem de tasarım açısından oldukça iştah kabartıcı! Bazen aradığınız mutluluk, küçük ayrıntılarda gizlidir. Hayattaki en değerli varlığınız olan sevgilinizin doğum günü geldiğinde onu bu doğum gününde mutlu etmek için doğru hediyeleri tercih etmek son derece kıymetli olacaktır. Klasik değil şaşırtıcı bir hediyeden bahsediyoruz. Çok sevdiğiniz biricik sevgilinize bu özel hediyeyle unutamayacağı çok özel bir sürpriz yapabileceksiniz.

bayan için doğum günü hediyeleri

Özel Kutusunda Minik Kalpler Kolye


Kolye, hemen hemen tüm bayanların severek kullandığı, mücevher kutusunda sayısal olarak en fazla modellerin yer aldığı en özel aksesuarlardan biri. Biz de bu sebeple doğum günü hediye fikirleri içerisinde ilk olarak kolye modelleri ile başlamak istedik. Özel kırmızı kadife kutusu içerisinde yer alan bu kolye, aşkı sevgilinize sizin yerinize anlatan en romantik kolye modellerinden biri. O'na duyduğunuz ölümsüz aşkı, anlamlı bir hediye ile taçlandırmak isterseniz bu modeli tavsiye ediyoruz.

Bayana sürpriz doğum günü hediyeleri

Çikolata ve Ayıcıklı Hediye Sepeti


Bazen sevimli bir hediye, en pahalı hediyelerden daha çok bir kadının kalbini sarar! Kadınların kalbini kazanmak için dolambaçlı yollardan yürümeye hiç gerek yok! Bazen en basit ve en sade şey, kadınlar için en etkileyici olan şeydir. Çünkü bayanlar, bazen bir çok erkeğe belki de saçma sapan gelecek bir hediye akıl almaz büyüklükte mutluluk reaksiyonu verirler:) Örnek mi istiyorsunuz? Mesela size içerisinde sevimli ayıcık oyuncak ve lezzetli çikolatalar oluşan bu hediye sepetini söyleyebiliriz. Kahverengi hasır sepet içinde kahverengi ayı oyuncak ile 15 adet Pelit marka çikolata bulunuyor. Hemen hatırlatmakta yarar görüyoruz, bu ürün Annelere yönelik bir hediye seçeneği. 

Bayana doğum günü hediyesi

Özel Kalp Kutusunda Taşlı Kalp Kolye


Doğum günleri bayanların en fazla önemsedikleri özel günlerin başında gelir. Eğer sevgisiz ve sevgilisiz kalmak istemiyorsanız, siz siz olun, hayatınızdaki o özel kadının doğum gününü asla unutmayın:) İşte hem sevgilinizi çok mutlu edecek, hem de doğum gününü anlamlı kılacak acayip derecede romantik bir hediye sepeti! Bu başlık altında birbirinden güzel kolyeler ile, doğum gününde eşinizi, sevgilinizi, annenizi çok ama çok mutlu edebilirsiniz. Seçmiş olduğumuz kolyeler özellikle romantik mesajları olan, tasarımında aşk ve sevgi olan kolyeler.

Kadınlara doğum günü hediyesi

Love Yazılı Taşlı Kolye


Aşk sözlerle anlatılmayacak, cümlelerle tarif edilemeyecek derecede engin bir duygu! Ancak bazı anlarda küçük bir sembol, herkesin ortak kabul ettiği minik bir söz içinizdeki sevgiyi göstermekte yeter de artar bile! İşte biricik bayan sevgilinize aşkınızı anlatmak için alabileceğiniz romantik tasarımlı bir kolye daha! Eminiz ki bir çok kişi bu kolyeyi sevgilinizin boynunda gördüğünde "Bu ne büyük aşk" demekten kendilerini alamayacaklardır. Bir bayanı doğum gününde mutlu etmek için romantik bir armağan düşünüyorsanız "Love" yazılı taşlı kolye ilginizi çekebilir. 

doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Aşk Gazetesi Saati


Eğer bir bayana hediye beğenecekseniz, çok özenli ve de çok dikkatli hareket etmelisiniz! Doğum günlerinde kadınları en fazla mutlu eden şey veya yaş gününü unutulmaz kılacak en önemli şey dahiyane fikirlerle oluşturulmuş doğum günü sürprizleridir. Yeni yaş gününde sevgilinize asla unutamayacağı uçuk kaçık ve romantik sürprizler yapın! Eğer doğum günü için sürpriz önerileri istiyorsanız, sitemiz içerisinde yer alan doğum günü sürpriz önerilerine buradan göz atabilirsiniz. Elbette ki sürpriz bir doğum gününü anlamlı kılacak bir diğer önemli şey de, sürpriz doğum günü hediyeleridir. İşte harika bir sürpriz daha! Aşkınızdan haberlerin olduğu, fotoğraflarınızla renklenen Kişiye Özel Sonsuz Aşk Duvar Saati.


hediye sepeti

Seni Çok Seviyorum Aşk Kulesi


Dünya'nın en lezzetli tatlılarının bile yanında sönük kaldığı tatlı sevgilinize O'nun kadar tatlı bir hediye vermek isterseniz Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi tam size göre. Çikolatalar, ve kalp şeklinde hazırlanmış üzerinde romantik sözlerin bulunduğu aşk mesajı kağıtları bu hediye sepeti içerisinde. Üst üste 4 kalp kutudan hazırlanan bu hediye sepeti, üzeri kırmızı tül ile kapatılarak gönülleri hoş ettiği kadar gözleri de okşayacak. Bir bayana alınabilecek en güzel doğum günü hediyesi nedir derseniz, tereddütsüz bir şekilde bu hediye sepetini önerebiliriz. Çünkü bir kere, kalp kutular üzerinde yazılı olan "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" sözleri bile sevgilinizin bu kutuları bir ömür saklaması için yeter bir neden! Bu hediye sepetinin içerisinde neler olduğunu ve fiyatını görmek için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz.

Bayana sürpriz doğum günü hediyeleri

Sevgiliye Özel Mesajlı Aşk Plaketi


O baktıkça aşkınızı hatırlatacak, başkaları baktıkça kıskançlıktan çatlayacak Sevgiliye özel aşk plaketi karşınızda. Kişiye özel hazırlanan aşk plaketi üzerine en özlü sözleriniz gelsin. İster üzerine aşkınızı anlatan metinler yazın, ister sevgilinizin doğum gününü dekoratif bu plaket ile kutlayın! Doğum günü için bir bayana verilebilecek en anlamlı hediyelerden biri, sevgiliye özel aşk plaketi. Tamamen sizin belirteceğiniz yazılarla hazırlanan bu plaketle, kız arkadaşınıza duyduğunuz aşkınızı sürpriz bir armağana dönüştürerek verin! Kadife kutusuyla yollanan bu ürün sevgilinizi çok özel hissettirecek...

anlamlı doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Duvar Saati


Aşkınızı zamanla büyütecek, sevgilinizin her bakıldığında O'na olan aşkınızı görüp mutlu olabileceği özel bir duvar saati ile karşınızdayız. Bu saatin üzerinde yer alan 12 adet fotoğrafın tamamı da sizin göndereceğiniz fotoğraflardan oluşacak! Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saati. bayan sevgilisine özel ve anlamlı bir hediye arayan ve her an sevgilisinin kendisini hatırlamasını isteyen erkekler için tasarlandı. Tek kalem pil ile çalışan ve son derece şık bir yüzeye sahip olan bu duvar saati, evde, ofiste fark yaratacak en özel doğum günü hediyelerinden biri. 

bayana doğum günü için hediyeler

Sevgili Tişörtleri - Aşkın Çekim Gücü


Yaz aylarında dışarıda, kışın ise evde aşk rüzgarları essin diye, üzerinde sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafın baskısının yer alacağı Kişiye Özel Fotoğraflı T-Shirt sizlerle. Her bedene uygun modeli bulunan Kişiye Özel T-Shirt üzerine ister fotoğrafınızı basın, ister fotoğraf üzerine doğum günü kutlama mesajınızla birlikte tasarlayın! Göndereceğiniz fotoğrafa göre tasarlanan Kişiye Özel Fotoğraflı T-Shirt bayan sevgilinize verebileceğiniz en sıra dışı ve unutulmaz doğum günü hediyelerinden biri. Bir tavsiye daha isterseniz, sevgilinizle yakaladığınız o muhteşem takım uyumunu dışa vurun ve bir kendinize, bir de sevgilinize Kişiye Özel Tshirt hazırlatın. 

doğum günü hediyesi bayan

Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve


Sıradan resim çerçeveleri ile en değerli fotoğraflarınızı sergilemek yerine, üzerinde mesajınız, isimleriniz ve kalp desenleri yer alan şık bir çerçeveye ne dersiniz? Sevgilinizin doğum gününde O'na içerisinde en çzel fotoğrafınızın yer alacağı Bu özel çerçeveyi armağan edebilirsiniz. Elbette ki çerçeve üzerine doğum günü kutlama mesajınızı yazdırarak! Kişiye Özel Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve, dekoratif görüntüsüyle bulunduğu ortama süs katarken, üzerindeki anlamlı mesajı ve isimlerle kalplere mutluluk saçacak! 

kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Mutlu Çiftler Saat


Yüzlerde gülücükler oluşturacak, hayata neşe ile bakmanızı sağlayacak sevgi dolu bir duvar saati! Bayan sevgilinize baktığında yüzünde mutlu bir gülümsemeye neden olacak çok şirin bir duvar saati armağan etmek ister misiniz? Kişiye özel olarak hazırlanan bu duvar saati üzerine isimleriniz yazılıyor! 

bayanlara doğum günü hediyeleri

Kalbimin Yıldızı Kalp Kolye


Sizlere bu yazımızda, aşkı dolu dolu anlatan ve bayanları doğum gününde mest edecek bir çok kolye modeli önermeye çalışıyoruz. Seçmiş olduğumuz kolyelerin büyük bir bölümü kişiye özel olarak hazırlanmakta! Hatırlatmak gerekirse, şayet doğum günü hediyesi olarak kişiye özel kolye siparişi verecekseniz, bunu en az 3 iş günü öncesinden vermeniz gerekiyor. Kolye kadınlar için sürpriz içerikli, en güzel doğum günü hediyesi.

bayana doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel I Love You Duvar Saati


Yazımızın başında, kadınların genişçe bir iç dünyalarının olduğunu ve mantıklarından ziyade hisleri-duyguları ile daha çok hareket ettiklerinden bahsetmiştik! Bu yünleri ile bayanlar erkeklerden çok farklıdırlar. Kadınlar, sevgiyi, şefkati, aşkı, önemsenmeyi, değer verilmeyi fazlasıyla önemser ve karşısındaki erkekten her zaman ilgi görmek ister. Çünkü, kadınlar ancak hissedebildikleri sevgiyi yaşamak ister... Eğer doğum günü için, sevgilinize/eşinize/kız arkadaşınıza doyasıya aşkı yaşatacak mesajlı, anlamlı dolu hediyeler arıyorsanız, aşağıda yer alan anlamlı doğum günü hediyeleri tam size göre. İçerisinde üzerine aşk mesajlarınızı, şiirlerinizi, romantik sözlerinizi yazdırabileceğiniz, kişiye özel kategoride yer alan bu ürünlerle, biricik sevgilinizin kalbini bir kez daha fethedeceksiniz.

Kadınlara doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


Yokluğunuzda bile sevgiliniz her an sizi düşünecek! Neden mi? Çünkü üzerinde sevgi mesajınızın yer alacağı ve her zaman ona sarılıpğ uyuyacağı çok özel bir yastığı var da ondan! Sevgilinize doğum gününde farklı bir armağan ile etkileyici bir sürpriz yapmayı planlıyorsanız, bu yastık sizin için biçilmiş kaftan! Eşinize/sevgilinize duyduğunuz aşkı O uyurken bile yaşasın diye Mutlu Çiftler Saten Yastık karşınızda.

bayana doğum günü hediyesi ne alınır

Aşkınıza Özel Fotoğraf ve Mesajlı 99 Parça Puzzle


Kalp şeklindeki tasarımı ile büyüleyici, içerisinde size özel fotoğrafla en anlamlı doğum günü hediyelerinden biri de Kişiye Özel Kalpli Puzzle. Sevgilinize bu doğum gününde özel, sıra dışı aynı zamanda romantik bir hediye bakıyorsanız, üzerine size özel mesajınızı ve fotoğrafı ekleyebileceğiniz bu puzzle, tam aradığınız hediyedir diyebiliriz. İş yerinde masasının üzerinde, evinde TV ünitesi üzerinde yıllarca sergileyeceği ve her baktığında aşkınızı tekrar tekrar yaşayacağı dekoratif bir hediye alternatifi. 99 parçadan oluşan Kalp Puzzle'nin tüm parçaları bir araya gelsin ve hem resminiz, hem de doğum günü kutlama mesajınız ortaya çıksın!

Bayana hediye

İnci Taşlı Love Bayan Kolye 


Hayatınıza kattığı tüm güzellikler ve heyecan için O'na kocaman bir teşekkür etmek ve "İyi ki doğdun" demek için anlamlı bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, üzerinde er alan inci tanesi ile "Love" yazılı kolye sizin için biçilmiş kaftan!

Doğum günü hediyeleri

Altın Sonsuzluk Kalp Bayan Kolye


Sonsuzluk kavramı insan beyni için tam olarak anlaşılabilecek bir şey olmayabilir! Kendisine mantığı destur edinmiş bir beyin için sonu olmayan hiçbir şey olamaz! Ancak kalp için "Sonsuzluk" sözcüğü ancak inanç, sevgi veya aşk ile anlaşılabilir bir şeydir. Sonsuz aşkla bağlı olduğunuz, saçının bir teli için tüm dünyaları yakabileceğiniz o özel bayana anlamlı bir doğum günü sürprizi yapmak isterseniz, O'na kalp şeklinde "Sonsuzluk" teması etrafında şekillenmiş bu kolyeyi armağan edebilirsiniz.

bayana doğum günü hediyeleri

Pırlanta Gümüş Harf Kolye


Sevgisini kalbinize büyük bir titizlikle kazıdığınız o özel kadının, isminin baş harfini şık tasarımlı bir kolyeye yazdırmak ister miydiniz? Eğer cevabınız kocaman bir "Evet" ise, işte önünüzde harika bir fırsat duruyor. 2 Harfli Pırlanta Harf Kolye ortasında pırlanta yer alan bir kalp ve bu kalbin her iki yanında ise isimlerinizin baş harfleri yer alıyor. Doğum gününde bir bayana etkileyici bir doğum günü sürprizi yapmak isterseniz, kişiye özel bu kolyeyi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 

romantik doğum günü hediyeleri

Sonsuzluk Temalı Gümüş Bayan Kolyesi


Sevgisiz hayatın ne tadı, ne de tuzu olur. Size duygusal anlamda hayatın her türlü güzel lezzetini tattıran o özel bayana, doğum gününde sonsuz sevginizi gösterebileceğiniz anlamlı bir hediye mi arıyorsunuz? O halde, sonsuzluk işareti ile büyüleyici bir görünüme sahip olan "Sonsuzluk" Gümüş Kolye tam size göre. Son dönemlerde bayanlar arasında en çok tercih edilen kolye modelleri arasında yer alan Sonsuzluk Temalı bu kolye, eminiz ki sevgiliniz tarafından da doğum günü hediyesi olarak da çok beğenilecek.

romantik doğum günü hediyesi bayana

Gümüş İsim Yazılı Bayan Kolye


Yüzünü, gülüşünü, konuşmasını kısacası her yönünü çok beğendiğiniz kız arkadaşınıza, doğum gününde tasarımı ile olağanüstü olan İsimli Kolye armağan etmeye var mısınız? Oldukça şirin ve dikkat çekici çizgiler taşıyan bu kolye, hayatınızdaki o özel bayanın ismine özel hazırlanıyor. İsim yazılı Gümüş Kolyeyi bayan arkadaşınıza özel hale getirmek için siparişinizi verirken ismini yazmayı unutmayın.

anlamlı doğum günü hediyeleri

Mustafa Kemal Atatürk Gümüş Kolye


Boynunuza Atatürk Sevgisi taşımaya ne dersiniz? Doğum günü için hem çok iddialı ve güzel; hem de oldukça anlamlı bir hediye seçeneği! Bayan arkadaşınıza anlamlı olduğu kadar, aynı zamanda oldukça da şık bir kolye modeli satın almayı düşünüyorsanız, milli önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını taşıyan bu kolyeyi düşünebilirsiniz.

doğum günü hediyesi

My Name is Dikey Yazılı İsim Kolye


Doğum günü, güzel sürprizler ve anlamlı hediyeler ile unutulmaz kılınır. İşte hayatınıza güzellikler katan bayan sevgiliniz, anneniz ya da eşiniz için düşünülebilecek harika bir hediye alternatifi daha! O'nun o zarif ve güzel ismi, ancak bu kadar şık bir kolye üzerine yakışırdı. Hayatınızdaki o özel bayanın ismi, kişiye özel Dikey İsim Yazılı Kolye üzerinde şık bir aksesuara dönüşsün! Sevgilinize de bu kolyeyi boynunda gururla taşımak kalsın!

bayan için anlamlı doğum günü hediyeleri

Bayana Romantik Doğum Günü Hediyesi


Dünya'ya bir kez daha gelsem yine O'nu severdim diyebilecek kadar yüce bir sevgiye sahipseniz, gelin bu büyük aşkı kız arkadaşınıza doğum gününde anlamlı bir hediye ile gösterin! Üzerinde isimlerinizin yer aldığı, şirin bir kalbin aranıza girdiği İki İsimli Kalp Kolye, "Bir bayana doğum günü hediyesi ne alınır?" sorusunun en romantik cevabı olmaya aday!

bayana romantik doğum günü hediyeleri

İsim Yazılı Kelebek Kolye


Kelebekler kadar narin, gökyüzü kadar sevgi dolu ve bir güneş kadar içinizi sımsıcak ısıtan sevgili yarinize anlamlı bir doğum günü hediyesi mi bakmıştınız? İşte size "iyi ki doğum gününde almıştım" dedirtecek o anlamlı hediye seçeneği. Üzerinde kelebek deseni yer alan ve sevdiğiniz bayanın ismi ile anlamını ikiye katlayan İsim Yazılı Kelebek Kolye, hem annenize, hem eşinize, hem de tüm sevdiklerinize en güzel doğum günü hediye seçeneği.

sürpriz doğum günü hediyesi bayana

Divas Pırlanta İki Kalp Kolye


Bu doğum günü unutulmaz ve özel kılacak harika bir armağan önerisi daha! "Bu aşk hiç bitmesin ve sonsuza dek sürsün" diyenler için tasarlanmış olan Pırlantalı İki Kalp Kolye, aşkı en güzel şekilde tasarımına taşıyan kolye modellerinden biri. Bayan eşinize, kız arkadaşınıza, veya annenize doğum gününde, O'na duyduğunuz sevgiyi dolu dolu anlatacak özel bir armağan istiyorsanız Pırlanta İki Kalp Kolye kaçırılmaması gereken bir armağan! 

bayana güzel doğum günü hediyeleri

Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye


4 Yapraklı Yoncanın şan ve uğur getirdiğine inanılır. Buna ister inanın ister inanmayın ama, 4 yapraklı Yonca Kolyenin bir bayanı hayal ettiğinizden daha çok mutlu edeceğine kendinizi inandırabilirsiniz. Varlığı sizin için gerçek bir şans olan bayan sevgilinize, şık olduğu kadar, değerli bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız, üzerinde pırlanta yer alan 4 yapraklı yonca kolyeyi düşünebilirsiniz.

Bayana doğum günü hediye sepeti

Aşkıma Özel Kalp Kutuda Hediye Sepeti


En romantik mesajınız, sevgilinizin doğum gününde olsun! Hem göze, hem de kalbe hitap eden doğum günü hediyeleri isterseniz, bakmanız gereken hediye kategorisi hediye sepetleri olmalıdır. Aşağıda yaş günü için sevgilinize sürprizler yapabileceğiniz romantik ve en güzel hediye sepetlerinden bazı örnekler yer almaktadır. İçerisinde yaş gününü sevgi seline çevirecek, kalpli, ayıcıklı, kolyeli, çikolatalı, özel hediye kutusuna sahip ve en önemlisi de aşkınızı dolu dolu anlatacak en romantik hediye sepetleri sizi bekliyor. Doğum gününde bayan sevgiliye hediye ne alınır sorusuna en romantik cevapları hediye sepetleri veriyor. O halde, buyurun sizin için seçtiğimiz hediye sepetlerine hep birlikte göz atmaya.

hediye sepeti

Kalp Kutuda Aşk Çikolataları ve Aşk Mesajı


Sevgilinize doğum gününde aşkınızı anlatmak için lezzetli ve bir o kadar da romantik bir hediye sepeti düşünmez miydiniz? Kırmızı kalp kutular içerisinde aşkınızı en lezzetli haliyle anlatacak ve içerisinde O'na özel hazırlayacağınız MESAJINIZIN yer alacağı özel bir hediye sepeti. Sevgilinizin doğum günü daha tatlı, daha romantik ancak böyle hediye ile kutlanabilirdi. Bu ürünle alakalı detaylı bilgiye ve ürünün fiyatına ulaşmak için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli. 

sevgiliye doğum günü hediye sepeti

Seninle Bir Ömür Aşk Hediye Sepeti


Aşkın rengi kırmızı, büyüsü ise baş döndürücü! O'na olan sevginizi doğum gününde dopdolu bir hediye sepeti ile göstermek isterseniz, işte fırsat ayağınıza kadar gelmiş durumda! Seninle bir ömür sevgilim hediye sepeti ile doğum gününde kız arkadaşınıza en romantik hediyelerden birini vermiş olacaksınız. Tüm çevresi "I Love You" baskılı kurdele ile çevrili metal kutu içinde bir sürü romantik hediye var! 

doğum günü hediyeleri

Biricik Sevgilime Dolu Dolu Aşk Sandığı


İster yılbaşı, ister sevgililer günü, ister doğum günü! Kadınlar, hangi özel gün olursa olsun hayatındaki o özel erkekten her zaman sevgi mesajı taşıyan hediyeler bekler. İşte doğum günü için yine romantiklik unsurları ağır basan bir hediye sepeti daha! Kırmızı renkte şık hediye kutusu içerisinde yine bir dolu hediyelik eşya! Ürün içerisinde neler olduğunu görmek ve fiyatını öğrenmek için resim üzerine tıklayabilirsiniz.

doğum günü hediyeleri romantik

Bayana Doğum Günü Romantik Hediye Sepeti


Az önce belirttiğimiz gibi, kadınların hediye algıları erkeklerinkinden oldukça farklı! Bir kadına pahalı bir parfüm hediye ettiğinizde O'nu çok mutlu edeceğiniz sanırsınız ama, gelin görün ki bu her zaman geçerli olmayabilir. Her zaman geçerli olan ve her kadının mutluluktan ayaklarını yerden kesecek ne hediye alabilirim derseniz, size şiddetle sevimli oyuncaklardan önerebiliriz. Doğum günü hediyesi olarak bayan sevgilinize, şık kırmızı hediye kutusu içerisinde sevimli oyuncak ayıcığın yer aldığı (Kucağında "Love" yazılı yastıkla) içerisi kalp çikolatalarla zenginleştirilmiş, bu anlamlı hediye sepetini verebilirsiniz.

Bayan sevgiliye doğum günü hediyesi

Bayan Sevgilinize Kalbim Sende Hediye Sepeti


O'nun kalbini mesut ve bahtiyar hissettirmek istediğiniz tüm özel günlerde Kalbim Sende Hediye Sepeti yanınızda! Bayan sevgilinize ister sevgililer gününde, isterseniz doğum gününde, isterseniz de yıldönümünde içerisinde şirin uğur böceği çikolataların bulunduğu bu romantik hediye sepetini verebilirsiniz. Bir kavanoz dolusu aşk, doğum gününde sevgilinizi bekliyor olacak! Bu harika ürün ile ilgili diğer tüm detaylara ulaşmak için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz. 

bayan sevgiliye romantik hediye sepeti

Bayana Şirin ve Sevimli Hediye Sepeti


Aşk, narin bir kelebek gibidir. Ürkütülmeye hiç gelmez! Size, heyecanların en güzelini tattıran minik kelebeğinize doğum gününde hem romantik hem de sevgi dolu şirin bir hediye vermek isterseniz, etrafı "I Love You" yazılı kurdele ile çevrili bu hediye sepeti tam size göre. İçerisinde elinde aşk yastığı bulunan orijinal Disney Lisanslı "Eeyore Eşek" hediyenize sevimlilik katıyor. Ayrıca sevgilinize içinizden gelen en özel duygularınızı üzerinize yazabileceğiniz bir de Aşk Mesajınız var! İçi çikolata ve aşk dolu ürünlerden oluşan bu özel sepet, bir bayana doğum günü için verilebilecek en güzel armağanlardan biri. 

doğum günü hediye sepeti

Sevgiliye VIP Hediye Sepeti


Doğum günleri, insanın hediye seçmekte en çok zorlandığı özel günlerin başında gelir. Çünkü sevgililer gününde ve yıldönümünde aşk temalı hediyeler ideal olanıdır. Oysaki doğum günü için hediye yelpazesi o kadar geniştir ki işin içinden çıkmak oldukça zor bir hale gelir. İşte size bu zorluğu kolaylığa çevirecek inanılmaz romantiklikte bir hediye seçeneği. Sevgilinizin yüzünden tebessümü, kalbinden sevginizi hiç eksik etmeyecek Sevgiliye VIP Hediye sepeti karşınızda. İçerisinde lezzetli, sevimli ve kullanışlı hediyeliklerin yer aldığı bu hediye sepeti ile, aşkınız doludizgin devam etsin!

Bayana romantik doğum günü hediyesi

Seni Sevmeye Yüzlerce Nedenim Var


Aşkın nedenlerini sıralayacak olursak, saymakla bitmez! Güzel gözlerine, konuşmasına, esprilerine, bakışlarına, saçlarına, sözlerine... Kısacası aşka neden çok! İşte kız arkadaşınıza doğum günü için inanılmaz etkileyicilikte bir sürpriz önerisi. İçerisinde aşkınızın 100 en önemli nedeninin minik kalp kağıtlara işlendiği bu hediye sepeti ile O'na unutulmaz bir armağan verebilirsiniz. Yüzünde mutlu bir tebessümün filizleneceği ve boynunuza atlayıp "Seni Seviyorum Aşkım" diyeceği bu özel hediye sepeti kaçırılmaması gereken çok özel bir armağan! Eğer siz de bayan sevgilinizin doğum gününde O'na harika bir romantik sürpriz yapmak istiyorsanız, aşkınızın 100 romantik nedenlerini gösteren bu hediye tam size göre. 

Romantik hediye sepetleri

Kalbimin İçi Hediye Sepeti


Bayanların kalbine uzanan yol, hem meşakkatli hem de maceralı bir yoldur. Bir kere bu yola girdiniz mi, çıkmak da geri dönmek de imkansız gibi. Çünkü bu yol geri dönüşü olmayan çıkmaz bir sokak gibidir. Yolculuğunuz süresince olabildiğince romantik olmaya çalışmalısınız! Ama, hayatınızdaki o özel bayanı nasıl etkileyebilirim, nasıl romantik bir hediye alabilirim acaba diye kendinize sakın dert etmeyin! Çünkü, tüm kadınların olduğu gibi sizin de sevgilinizin karşı koyamayacağı bazı olgular vardır. Mesela çikolata ve çiçekler gibi. İşte Kalbimin içi hediye sepeti, bu iki özel romantik figürü aynı hediye sepeti içerisinde bütünleştiren romantik bir armağan! Doğum gününde O'na sevginizi tüm zerresi ile gösterebileceğiniz Kalbimin ii hediye sepeti, romantik aşıklar için tasarlandı. 

romantik doğum günü hediyeleri

Sevimli Ayıcığın Dolu Dolu ‘Seni Seviyorum’ Mesajı


Son derece şık bir metal kutu içerisinde biricik sevgilinizin gözüne ve gönlüne uygun bir dolu hediyelik, Sevimli Ayıcıklı bu hediye sepeti içerisinde. Dolu dolu aşk mesajlarının yazılı olduğu, sevgilinizin kalbini sımsıcak tutacak bu özel hediye sepeti, doğum günü için bir kadına verilebilecek en romantik armağanlardan biri. 

bayana doğum günü hediyeleri

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu


İçerisinde aşkınızı en güzel şekilde temsil edecek romantik hediyelerden oluşan Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu, kız arkadaşınıza onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek adına ideal bir doğum günü hediyesi. Kutu içerisinde el havlusu, fotoğraf çerçevesi, peluş ayı oyuncak ve lezzetli kurabiyelerden oluşan tüm hediyelikler aşka dair. Bayan sevgilinize sadece sevgililer gününde değil, yeni yaş gününde veya içinizden O'na "Seni seviyorum" demek istediğiniz tüm anlarda Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu imdadınıza yetişiyor. 

Bayana Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?


Bayana Hediye

Sürpriz Kişiye Özel Film Afişi


Hayatınızdaki o özel bayana doğum gününde alacağınız hediyenin en az kendisi kadar, Ona yapacağınız sürpriz de son derece hayati ve önemlidir. Siz sevgilinize ne sürprizler yapacağınızı düşüne durun, biz sürpriz doğum günü hediye önerilerimiz ile devam edelim. Sevgilinize doğum gününde, tıpkı orijinal film afişi şeklinde hazırlanmış olan Kişiye Özel Film Afişi armağan etmeye ne dersiniz? Siz yeter ki, film afişi olabilecek bir fotoğraf seçin, gerisi profesyonel kişilere kalsın! Üzerine istediğiniz fotoğrafı, film adı ve mesajınızı yazdırabileceğiniz kişiye özel film afişi, en unutulmaz doğum günü hediyelerinden biri.

Sürpriz doğum günü hediyeleri

Bayana Sürpriz Kişiye Özel Kitap


Bayana doğum günü için ne hediye alınabilir? Aslında kadınlar için o kadar çok hediye alternatifi vardır ki, bir erkek olarak hediyelere bakmaktan değim yerindeyse aklınız karışır. Ancak daha öncesinde şunun çok iyi bilinmesi lazım! Kadınlar için hediye, hayatında değer verdiği en önemli ve en özel şeylerden biri. Bu yüzden hediye beğenme ya da hediye seçme işine çok ama çok kafa yorarlar. Bir bayan, kendisi için özel bir erkeğe doğum günü hediyesi alacağı zaman, günlerce araştırma yapar, kılı kırk yarar, yüzlerce hediye sitesi arasında gezer dolaşır ve hediye seçimini bu şekilde yapar. Elbette ki bunları yapan bir bayan, erkeğin de kendisi için aynı hassasiyeti göstermesini ister. Çünkü dediğimiz gibi hediye, bir kadın için çok şey ifade eder. İşte size doğum günü için ince zevkinizi gösterecek harika bir sürpriz önerisi. Aşkınıza özel bir kitabınız olsa nasıl olurdu? Düşüncesi bile heyecan verici değil mi? Kişiye Özel Kitaba ait ayrıntıları görmek için lütfen "Satın Al" butonuna tıklayın.

bayana sürpriz doğum günü hediyesi

Gümüş Kolye ve Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı


Şimdiki sözümüz belki abartılı gelebilir ancak rahatlıkla söyleyebiliriz ki, kadınlar en küçük hediyeden bile, ansiklopediler dolusu, binlerce anlam çıkartmak gibi özel bir beceriye sahiptir. Sıradan bir hediyenin bile bayanların kafasını neden bu kadar çok meşgul ettiği hususuna gelince; Hediye, bir bayan için kendisine gösterilen değerin en somut kanıtıdır. Hediye, bir bayan için, O'na duyulan sevginin en önemli ölçüsüdür. Sakın yanlış anlaşılmasın; bunu söylerken bayanları mutlu etmek için ille de pahalı hediyeler alınmalı demiyoruz! Çünkü kabul edelim ki, kadınlar gerçekten de erkekle kıyaslandığı zaman çok farklı varlık. İşte kalbinizin yıldızına kendisini inanılmaz derecede özel hissettirecek, kendisini adeta bir yıldız gibi göreceği Oscar Heykelciği ve Kolye! Bu özel ürünü bayan sevgilinize doğum gününde mutlaka armağan etmelisiniz. 

Sürpriz doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Aşk Filmi Standart Paket


Kadınlar, çiçek gibi kolaylıkla her yerde kolaylıkla bulunabilen çok ama çok basit bir hediyeyle bile inanılmaz şekilde kendilerini mutlu hissetmeyi bilirler. Bayanlar için bu nedenle harhangi bir hediyenin fiyatının ucuz ya da pahalı olmasının esasen bir önemi yoktur. Sadece hediye, kadının hassas kalbine dokunsun, ruhuna hitap etsin yeter! Elbette ki bir çiçekle de bahar gelmez. Bazen hediye tercihlerimizde değişikliğe gidip, yaratıcı ve sürpriz içerikli hediyelere de şans vermeliyiz. İşte bayan arkadaşınıza doğum gününde yapabileceğiniz harika bir sürpriz; O'na aşkınızı bir filmle göstermeye ve bu doğum gününü gelecekte de hatırlanabilir kılmaya ne dersiniz? Düşünmek isterseniz, kişiye özel aşk filmi, profesyonel sinema ekibi tarafından hazırlanan ve bayanlar üzerinde etkisi oldukça iyi bir hediye alternatifi.

bayana doğum günü hediyesi

Kişiye Özel İsim Yazılı Gümüş Bayan Kolye


Sevdiğiniz saydığınız kişilerin isimlerinin de kalbinizde özel bir yeri vardır. Ama bu isimlerden bir tanesi var ki, tüm kalbinizin semalarını aydınlatacak kadar özeldir. En kıymetlinizin ismi şık bir kolyede muhteşem bir aksesuara dönüşsün! Sevgilinize doğum gününde üzerinde isminin yazılı olduğu bu modern tasarımlı kolyeyi armağan edebilirsiniz.

bayana doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Beste - Doğum Günü Şarkısı


Yılda sadece bir kez kutlanır doğum günü! Bu nedenle diğer günlerden sadece bir değil  bir çok yönden farkının olması ve yapılacak kutlamanın unutulmaz olması gerekir. Eğer siz de sevgilinize, annenize, eşinize unutamayacağı bir doğum günü yaşatmak istiyorsanız, harika bir sürpriz hediye tavsiyesi ile karşınızdayız. Sevdiğiniz bayana, doğum günününe özel bir beste hazırlatmaya var mısınız? Kalbinizi ve tüm sevginizi verdiğiniz bayana kişiye özel doğum günü şarklısı hazırlatarak, doğum gününde ona şuana kadar hiç kimsenin hediye etmediği derecede çok özel bir armağan vermiş olacaksınız! Doğum gününe eğlence ve renk katacak Kişiye Özel Doğum Günü Şarkısı ile sevdiğiniz kişiye verdiğiniz değeri en güzel şekilde hissettirmiş olacaksınız.

sürpriz doğum günü hediyesi

Sevgiliye Özel Aşk Fermanı Plaketi


Eğer doğum gününde biricik sevgilinize aşkınızı ilan etmeye hazırlanıyor ve bunun romantik yollarını araştırıyorsanız, işte size bu yolda arkadaşlık edecek Sevgiliye Özel Aşk Fermanı! Üzerine dilediğiniz aşk mesajını yazdırabileceğiniz ferman şeklinde tasarlanmış bu anlamlı plaketle sevgilinize, eşinize olan aşkınızı unutamayacağı bir sürprizle gösterebilirsiniz. Kadife şık plaket kutusuyla adresinize gönderilecek Aşk Plaketi ile hayatınızdaki bayanı doğum gününde de çok mutlu edeceksiniz.

sürpriz doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel, Sevgiliye Aşk Romanı


Sevgilinize, etkileyici bir doğum günü sürprizi için bu hediyeden daha iyisi yok! Aşkınız roman olsun ve bu romanın beyaz atlı prensi siz, güzeller güzeli prensesi sevgiliniz olsun! Bayan sevgilinize doğum gününde, alışılmışın çok ötesinde çok orijinal bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, Sevgililere özel Aşk Romanı beklediğiniz o eşsiz armağan! Bir kaç soruya vereceğiniz cevapla hazırlanan bu özel kitap, göndereceğiniz fotoğraflarla derinlik ve anlam kazanıyor. Böylesine etkileyici bir armağan ise bayan sevgilinize doğum gününde duygu yüklü dakikalar yaşatacağınız kesin.

Bayanlara Anlamlı Doğum Günü Hediyeleri


bayana anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Aşk Mesajlı Kalp Saat


O'na kalbinizde çok özel bir yer açtınız ve geçen her saniye aşkınız da, sevginiz de büyüdükçe büyüyor. Peki bu büyük sevgiyi doğum gününde anlamlı ve çok süslü bir armağan ile taçlandırmaya ya da pekiştirmeye ne dersiniz? Kalp şeklinde tasarlanmış olan ve üzerinde küçük-şirin bir saat yer alan bu özel akrilik dekor, O'na olan aşkınızı göstermek istediğiniz her an hep yanı başında olacak! Sevgililere Özel Kalp Akrilik Dekor üzerine istediğiniz mesajı yazdırabiliyorsunuz. Örneğin; Doğum Günün Kutlu Olsun Aşkım! Akan her saniye sana olan aşkım da büyüyerek çoğalıyor. Yeni yaşında aşk dolu, mutluluk dolu, el ele, kalp kalbe ve en önemlisi birlikte nice yıllar dilerim." şeklinde sizin sözlerinizle anlamlı bir doğum günü mesajı yazdırabilirsiniz. 

En güzel doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal 


Sizin için en değerli fotoğrafı seçin ve kristal içerisinde ölümsüz bir baş yapıt tasarlayın! Sevdiklerinize doğum günlerinde ayrıcalıklı, eşsiz ve emsalsiz bir doğum günü hediyesi vermek için Fotoğraf Baskılı Kristal Dekor armağan edebilirsiniz. Cam kristal içerisine lazer işleme yöntemi ile basılacak olan fotoğrafınız, mutluluğu şık bir dekora dönüştürüyor. Bu ürünün yüksek kalitede hazırlanabilmesi için seçeceğiniz fotoğrafın kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. 

en güzel doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal 


Güzeller güzeli sevgilinizin fotoğrafı bu kristale hayat versin! Pırlanta parlaklığında kristal dekor içerisine göndereceğiniz fotoğraf işleniyor ve ortaya kusursuz bir güzellikte doğum günü hediyesi çıkıyor. Hayatındaki o özel bayana doğum gününde anlamlı bir hediye almak isteyen herkesin kesinlikle kaçırmaması gereken çok özel bir ürün! Evde, ofiste düz olan her yerde gururla sergilenecek Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal, yıllar yılı en unutulmaz armağanlardan biri olmaya aday! 

bayana hediyeler

Kişiye Özel Doğum Günü Çerçevesi


Yukarıda değindiğimiz gibi, insanların hediye bulmakta en çok zorlandıkları özel gün doğum günleridir. Çikolata, çiçek, aksesuar, kozmetik, bakım ürünleri... Artık bu tip hediyeler sizin için can sıkıcı olmaya başladıysa ve daha anlamlı, daha kalıcı ve hatırlanabilir bir doğum günü hediyesi almak istiyorsanız işte size kusursuz bir armağan önerisi daha! Kişiye özel hazırlanan bu ahşap çerçeve üzerine doğum günü mesajınızı yazdırın sevdiğiniz bayana hediye edin. 

kadınlara anlamlı doğum günü hediyesi

Kişiye Özel 1 Numara Ödülü


Bir numara ödülü, kalbinizin en özeline gitsin! Hayatımızda değer verdiğimiz veya anlam yüklediğimiz kişiler kalbimizde en ön koltuklarda yer alırlar. Çünkü Onlar ayrıcalıklı kişiler. İşte bu ayrıcalıklı kişiler için tasarlanmış olan özel bir doğum günü hediyesi ile huzurlarınızdayız. Bir şeklinde tasarlanmış olan ve üzerine gönlünüzden geçen en samimi mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Bir Numara Ödülü ile, doğum gününü unutulmaz kılacaksınız.

sürpriz doğum günü hediyeleriDoğum günü için bayana hediyelerEn anlamlı doğum günü hediyeleri
doğum günü hediyesi bayanaBayana sürpriz doğum günü hediyesiromantik doğum günü hediyeleri
anlamlı doğum günü hediyeleriAnlamlı doğum günü hediyelerisürpriz doğum günü hediyeleri

Bayana İlginç Doğum Günü Hediyeleri


Doğum gününde bayanlara alınabilecek sıra dışı ve ilginç hediyeleri bir araya toplamaya çalıştık. Resim üzerine tıkladığınızda doğum günü için alınabilecek en enteresan, en farklı hediyelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitemiz içerisinde yer alan sevgiliye doğum günü hediyeleri başlıklı yazımıza Buradan ulaşabilir ve en güzel doğum günü hediye önerilerine göz atabilirsiniz. Bayanlar için sıradan bir hediye bile, bir eşyadan, bir objeden ya da bir nesneden çok öte, özel anlamlar taşır. Normalde herkes hediye almaktan çok büyük bir mutlu duyar, ancak kadınlar için hediye, hayal edilenin de ötesinde çok özel anlamlar taşır. Şayet bir kadını etkilemek, kalbine sokulmak istiyorsanız, nedenli ya da nedensiz yere O'na mutlaka değer verdiğinizi hissettirecek güzel bir hediye alın! Güzel sözler, romantik aşk mesajları, jestler, iltifatlar. İşte tüm bunlar, kadınların kalbine uzanan o uzun yolda, bir erkeğin mutlaka yapması gereken şeyler. Ancak, bir kadını en güzel şekilde etkilemenin yolu, hediye almaktan geçiyor hala. Çünkü bayanlar, sevildiğini, değer verildiğini ve özel bulunduğunu en iyi, kendisine hediye verildiği zaman düşünür!
İLGİNÇ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Yorum Gönder

 
Top