z Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Kızları bilirsiniz, hem kendilerinin hem de sevdiklerinin doğum günlerine inanılmaz derecede önem verirler. Ne yaparsınız, kızların tabiatı böyle... Hatta kızlar sadece doğum günlerine de değil, tüm özel günlere aşırı derecede anlam ve önem yüklerler. Mesela doğum gününü ele alalım. Daha günler öncesinden doğum gününe dair planlamalar yaparlar. Örneğin doğum gününde sevdiği kişiye hangi hediyeyi nereden alacağına, O'na ne sürprizler yapacağına, o gün geldiğinde üzerine hangi kıyafeti giyineceğine, mücevher ya da aksesuar olarak hangi takıları takacağına, nasıl süslenip püsleneceğine, parti süslerine, yenilecek yemeğe ve hatta doğum günü şarkısına kadar her şeyi planlamaya çalışırlar. Daha haftalar öncesinden, doğum günü kutlanacağı ana kadar, kızların tek düşüncesi ve tüm dünyası sadece bu özel güne odaklıdır. Bunu söylerken abarttığımızı düşünmüyorsunuz değil mi? Benzer bir durumu mesela düğün hazırlıklarında da görebilmek mümkün! Kızlar ister kendisinin, isterse de yakın bir arkadaşının düğünü olsun, aylar öncesinden düğün hazırlıklarına başlarlar. Kızların özel günlere ne kadar büyük bir anlam atfettikleri zannediyoruz çok iyi biliniyordur. Ve haklı olarak da kızlar, aynı dikkati, önemi ve özeni, kendisinin doğum günü olduğunda karşısındaki kişiden beklerler. Hele hele aşık olduğu, kalpten bağlı olduğu bir sevgilisi varsa, hediye ve sürpriz beklentisi de inanılmaz derecede yüksek olur.

Kız Arkadaşınızın doğum günü geliyor ve siz hala sevgilinize ne hediye alacağınıza, O'na etkileyici ne sürpriz yapacağınıza bir karar vermediniz mi? Eyvah eyvah... Az önce yazdıklarımızı okuduğunuzu düşünerek, bu işe bir an önce eğilmeniz gerektiğini ve sevgilinize güzel bir doğum günü yaşatmak için şimdiden hazırlıklara başlamanız gerektiğini yeniden hatırlatmak istiyoruz. Muhtemelen iş, güç, mücadele koşturmaca derken, her erkek gibi siz de sevgilinizin doğum gününü hafife aldınız! Neyse ki, biz de tam bu konuda bir makale kaleme aldık ve size sevgilinizin doğum gününde alabileceğiniz mükemmel hediye fikirleri vermeye çalıştık! Aynı zamanda, kız arkadaşınıza etkileyici bir doğum günü sürprizi yapabilmeniz için romantik fikirler ve etkileyici sürprizler hazırladık! Umarız sitemizde hem keyifli/güzel bir vakit geçirir ve hem de beğeninizi kazanacak romantik hediyelere ulaşmış olursunuz.

Kız Arkadaşa Özel Doğum Günü Hediyeleri


Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Sürpriz Doğum Günü Hediyesi & Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak


Kız arkadaşınıza yeni yaşına girerken hem esprili, hem de koltuklarını kabartacak hoş bir sürpriz yapmak ister misiniz? İşte karşınızda her gün bilgisayarınızda kullandığınız Google Sayfası ile sevgilinize sürpriz yapabileceğiniz sıra dışı kupa bardak! Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak üzerine "Dünya'nın en güzel kızı?" sorusunu yazdırıp, Google'nin klasik cevaplarından biri olan "Bunu mu demek istemiştiniz?" cevabıyla birlikte kız arkadaşınızın ismi yazılsın! Üstelik göndereceğiniz 4 adet fotoğrafa özel olarak. Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak, kız arkadaşınıza doğum günü için verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri. 

doğum günü hediyeleri

Ucuz Doğum Günü Hediyesi & Kalp Şeklinde Su Küresi


Yaş günü için sevgilinize bütçenize uygun bir hediye mi aramıştınız? Kalp şeklindeki romantik tasarımı ve salladığınızda adeta içinde yer alan fotoğrafın üzerine sağnak şekilde kalp yağıyormuş hissi veren Kalp Şeklinde Su Küresi karşınızda. Sevgilinize, hem minik, hem dekoratif, hem de ucuz fiyata sahip bir doğum günü hediyesi araştırıyorsanız, Kalp Şeklinde Su Küresi ilginizi mutlaka çekecektir. 

kız arkadaşa anlamlı doğum günü hediyesi

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye


Güzelliğiyle, gülüşüyle adeta bir inci tanesini andıran güzeller güzeli sevgilinize, anlamlı bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, şıklığı ve kusursuzluğu simgeleyen İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye tam size göre. Özel tasarım kadife kutu içerisinde 925 ayar gümüş zincir ve kolye ucuna sahip olan İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, kız arkadaşınıza en anlamlı doğum günü hediyesi olacaktır.

kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Romantik Görevler İçeren Sürpriz Kavanozu


Kız arkadaşınıza doğum gününde ne hediye veriyor olursanız olun; hediyenize ek olarak bir de Ona içerisinde 100'den fazla romantik görevler içeren bu kavanozu hediye edin. İçerisinde erkek ve bayan için 100 romantik görev mesajı bulunan kavanozdan bir görev çekerek, güzel bir aşk oyunu oynayabiliyorsunuz! Romantik görevler içeren sürpriz kavanozu özellikle rutin giden aşk yaşamını hareketlendirecek ve heyecanlandıracak güzel bir hediye alternatifi. 

doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Instagram Yastık


Arkadaşınıza unutamayacağı ve gördüğünde adeta büyüleneceği çok değişik bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız, Instagram Yastık bu anlamda güzel bir armağan tercihi. 40x40 cm. ölçülerine sahip olan ve içi yumuşacık elyaf dolgulu Kişiye Özel Instagram Yastık, hem dekoratif, hem de son derece şık bir hediye! 

doğum günü için hediye

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Doğum günü için bayan sevgilinize romantik ve her an sizi hatırlatacak bir armağan almak isterseniz, kalp şeklindeki tasarımının yanında üzerine istediğiniz fotoğrafı da taşıyabileceğiniz bu masa saati beğenebileceğinizi düşündüğümüz hediyelerden biri. Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati ile sevgilinizin masasında mutlulukla bakacağı, baktıkça da size olan özlemini bir parça da olsa giderebileceği en güzel doğum günü hediyelerinden. 

kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Sevgiliye 100 Farklı Doğum Günü Kutlama Sözleri


Sevgilinizin doğum gününü romantik sözlerle kutlamaya var mısınız? İçerisinde tam 100 adet kalp şeklinde kırmızı kartların olduğu, üzerinde ise son derece romantik ve aşk dolu cümlelerin yer aldığı bu kalp kutu hediyesi tam size göre. Düşünebiliyor musunuz doğum gününde sevgilinize neredeyse sabahtan akşama kadar okuyabileceği 100 farklı doğum günü kutlama mesajları hediye ediyorsunuz. Böylesine derin ve anlamlı olan bir hediyeden etkilenmeyecek bayan açıkçası biz bilmiyoruz:)

kız arkadaşa yaş günü hediyesi

Kız Arkadaşınıza Efsane Aşıklar Çerçevesi Armağan Edin


Dünyanın en ünlü aşıkları arasında Sizin de isimleriniz olsun! Hem, sizin aşkınızın Onlarınkinden eksik kalır neresi var ki:) Romeo ve Juliet; Kerem ile Aslı, Mecnun ile Leyla gibi aşkları ünlü olan ve tüm dünyanın diline dolanmış aşıklar kervanına siz de isimlerinizi yazdırabilirsiniz. A3 boyutlarında büyük bir çerçeve içerisinde isimlerinizin yazılı olacağı Efsane Aşıklar Duvar Çerçevesi, kız arkadaşınıza doğum gününde hediye edebileceğiniz en romantik ve şaşırtıcı sürprizlerden biri. 

doğum günü hediyeleri

Kız Arkadaşa İlginç Doğum Günü Hediyesi & Aşk Tapusu


İddia ediyoruz ki, kız arkadaşınız bugüne kadar bu kadar ilginç, esprili ve büyüleyici bir doğum günü hediyesi ne aldı, ne de gördü. İşte karşınızda kız arkadaşınızda şok etkisi yaratacak, gülme krizlerine sokacak, hem romantik, hem de esprili bir hediye seçeneği olan Sevgiliye Özel Aşk Tapusu! O'na doğum gününde aşkınızı Sevgiliye Özel Aşk Tapusu ile gösterin. Böylelikle bu yaş gününde hem sizin tarafınızdan ne kadar sevildiğini en güzel şekilde anlasın, hem de ömrü boyunca Sevgiliye Özel Aşk Tapusunu saklasın! 

doğum günü hediyesi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesinin boy boy 4 kalp kutularının içerisinde kız arkadaşınızı bekleyen harika romantik sürprizler var. Örneğin en altta yer alan kalp kutu içerisinde 365 adet Seni Sevme Nedenlerim Yazılı aşk dolu mesajlar yazılı. İkinci kalp kutuda 10 adet üzerinde "Seni Seviyorum" yazan çikolatalar, 3. kalp kutuda kalp şeklinde çikolatalar ve en üst kutuda ise şekerlemeler ve drajeler var. Bu hediye sepetine neden Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi denildiğinde gelince; Farklı boylarda 4 Adet üst üste yerleştirilmiş olan ve adeta kuleyi andıran şık yapısı, buna ek olarak da tüm kutuları yan yana koyduğunuzda "Seni Herşeyden Çok Seviyorum" mesajının yer almasıdır. 

Doğum Gününe Özel Aşk Konservesi

Doğum Gününe Kutlu Olsun Romantik Konserve Kutusu


Yiyecek konservesi görünümüne sahip olan bu kutu içerisinde aslında sürpriz doğum günü hediyeleri var. Kız arkadaşınızı şok edecek en romantik hediyelerden biri bu konserve kutusu olacaktır dersek hiç de abartılı olmayacaktır. Üzerini renkli balonların süslediği ve içerisinde doğum günün kutlu olsun yazılı çikolatalar ve 100 adet değişik romantik mesajlardan oluşan doğum günü kutlama kartlarından oluşan Doğum Günü Konserve Kutusu kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz en ilginç armağanların başında gelmektedir.  

kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Konuşan Kalpler Duvar Saati


Aşkı en romantik biçimiyle tasarımında bütünleştirmiş olan Konuşan Kalpler Duvar Saati ile sevgilinize anlamlı bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz. 5 Adet kalp içerisine en duygu yüklü doğum günü kutlama mesajlarınızı yazdırarak ve 1 adet fotoğrafınızla birlikte hazırlatabileceğiniz Konuşan Kalpler Duvar Saati, iddialı, güzel, şık ve oldukça romantik bir doğum günü hediyesi.

Doğum günü hediye fikirleri

Bayana Özel Karakalem Resim Hediye Seti


Güzel, zeki, sevecen ve sevgisiyle kalbinize ışıltılar yayan kız arkadaşınıza, süper bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz Bayana Özel Karakalem Resim Hediye Seti tam size göre. İşini hakkıyla yapan profesyonel ressamlar tarafından çizilecek olan 1 Adet 25X35 cm. ölçülerinde karakalem portre resim, bu resimin üzerine basılacağı 1 adet makyaj aynası ve 1 adet karakalem resim baskılı kupa bardak! Kız arkadaşınıza orijinal olduğu kadar oldukça da değerli bir doğum günü hediyesi ancak bu şekilde verilebilir. 

kız arkadaşa doğum günü için hediye

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı


Kız arkadaşıma kalıcı bir doğum günü hediyesi arıyorum! Baktıkça beni ve O'na olan aşkımı her an hatırlayabilsin... Bu temennilerle kalıcı bir armağan satın almak istiyorsanız, fotoğraf baskılı taş baskılar ilginizi mutlaka çekecektir. Sol kısmında kalp yapraklardan bir ağaç tasarımı, sağ tarafında ise kalp içerisine yerleştirilecek fotoğrafınız ve isimleriniz işlenecek! Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı, uzun soluklu ve ömürlük hediye arayışında olanların imdadına yetişiyor...  

doğum günü için hediye

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu


Nihayetinde sevgiliniz normal bir ilişkide halinde bulunduğunuz sıradan bir arkadaşınız değil! Sizi O'na bağlayan en önemli şey elbette ki "Sevginiz". Haliyle sevgilinize seçeceğiniz doğum günü hediyesi daha ziyade romantik ve aşk teması taşıyan hediyeler olmalı! Eğer siz de bu konuda bizim gibi düşünüyorsanız, sizin için yukarıda paylaşmış olduğumuz birbirinden romantik hediye sepetleri hem sizi, hem de sevgilinizi bir hayli memnun edeceğe benziyor. 

güzel doğum günü hediyeleri

Güzel Doğum Günü Hediyeleri & Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Üzerinde fotoğrafınızın yer alacağı 24 adet nefis çikolatalarla doğum gününde kız arkadaşınızı çok mutlu edebilirsiniz. Kırmızı tüllerle bezenmiş kalp kutuda çikolatalar hem sevgilinizin damağına, hem de kalbine hitap ediyor. Hediye sepetleri doğum günü için düşünülebilecek en güzel armağanlardan biridir. Seçeceğiniz modele bağlı olarak; kalp kutu içerisinde romantik hediyeliklerin yer aldığı hediye sepetleri, aşk mesajları taşıyan kalpli "Seni Seviyorum" kağıtları, çikolatalar, sevimli peluş oyuncaklar, şık bayan kolyeler, nazar boncukları, gül yaprakları daha neler neler! Üzeri tüllerle süslenen modelleri, özel ambalaj kutuları, aşk kavanozları, kısaca doğum günü hediyesi olarak çok beğenilecek hediye sepetleri. Gerçekten de sevgilinizin doğum gününde, O'na sevgi mesajları taşıyan hediye sepetleri vermek olabilecek en iyi armağan seçeneklerinden biri!

Sevgilinize Doğum Gününde Kolye Hediye Edin

Değerli Taşlı Kalpli Sonsuzluk KolyeMy name is - İki İsimli Sonsuzluk Kolye 2My name is - Kalpli İsimli Sonsuzluk Kolye
My name is - Dikey İsim KolyeMy name is - Kalpli İki İsimli KolyeKız arkadaşa yaş günü hediyeleri
My name is - İsim Yazılı Kelebek KolyeMy name is - Bitanem KolyeMy Name is - Harf Kolye
Kızların takılara ve mücevherlere ilgisi malumunuz! Ancak sizin için seçmiş olduğumuz bayan kolyelerinde yoğun bir şekilde aşk var! Sevgilinize yeni yaşında bu kolye modellerinden birini seçerek inanılmaz güzel romantik bir sürpriz yapabilirsiniz. Doğum gününde O'na olan sevginizi hediyeniz ile ispat etmek istiyorsanız, bir çoğu altın kaplama olan ve üzerine sevgilinizin ismini yazdırabileceğiniz romantik bayan kolyeleri, hem sizi hem de sevgilinizi çok memnun edecek! Tasarımlarına duyguyu taşıyan bu özel kolye modelleri kız arkadaşınızın gönlünü mest etmeye geliyor. Bir çoğu kişiye özel olarak hazırlanan bayan kolyeleri ile O'na en güzel doğum günü hediyelerinden birini vermiş olacaksınız.

Kız Arkadaşınıza Anlamlı Doğum Günü Hediyeleri

My name is - İsimli Kalp BileklikMy name is - İki İsimli Sonsuzluk BileklikPırlantalı Şans Bileklik
Divas Pırlanta Kalp BileklikMy name is - İncili Harf BileklikKişiye Özel İsim Yazılı Bileklik
Sevgilinize doğum gününde yapabileceğiniz en güzel sürprizlerden biri de, anlamlı mesajlar taşıyan kişiye özel bileklik hediye etmektir. Daha rahat fikir edinebilmeniz ve fiyat karşılaştırması yapabilmeniz için her gruptaki hediyeyi, aynı hediye sitesi içerisinden seçmeye çalıştık! Kişiye özel olarak hazırlanan bilekliklerin en az 3 iş günü öncesinden sipariş verilmesi gerektiğini hatırlatmak isterim. 

Kız Arkadaşınıza Güzel Doğum Günü Hediyeleri

Pırlantalı Fiyonk KüpeGerçek Dört Yapraklı Yonca KüpeleriSevgiliye doğum günü hediyeleri
Tasarımları ile göz kamaştıran küpe setlerinden sevgilinize şahane bir doğum günü hediyesi olur. Aslında yüzlerce küpe modeli ekleyebilirdik ancak amacımız size "bu tarz hediyeler de alabilirsiniz" şeklinde hediye fikirleri sunabilmek! Örnek olsun diye 3 tane küpe modelini beğeninize sunuyoruz. Eğer bu ürünleri beğendiyseniz, üzerine tıklayarak fiyat ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kız Arkadaşın Doğum Günü Nasıl Kutlanır


Kız Arkadaşıma doğum günü hediyesi

Sevgilinizin Doğum Gününü Alsa Unutmayın


Siz siz olun sakın Kız Arkadaşımın doğum gününü unuttum..." filan demeyin:) Aksi halde yıllarca sürecek "Sen benim doğum günümü nasıl unuttun ya?" şeklinde fena halde başınızı ağrıtacak konuşmalara maruz kalırsınız! Ya da en kötüsü sevgiliniz sadece bugünü unutmuş olduğunuzu düşünmez, O'na değer vermediğinizi de düşünür ve sizi terk eder. Eğer böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız, şu an masanızda duran takvime, cep telefonunuzun takvimine sevgilinizin doğum gününü mutlaka işaretleyin! Hatta işaretlemekle de kalmayın, birkaç gün öncesine telefonunuzun alarmını kurun! Bu madde sizin ruh sağlığınız ve iyiliğiniz içindi:)

bayan sevgiliye doğum günü hediyesi

Kız Arkadaşa Doğum Gününde Ne Hediye Alınır


Sevgilinize etkileyici ve aynı zamanda kullanılabilir bir doğum günü hediyesi almayı istiyorsanız, öncelikle kız arkadaşınızın ihtiyaçlarını iyi belirlemeniz lazım! Nelerden hoşlandığını, hobilerini, favori markalarını iyi kestirmek gerekiyor. Aksi halde, hem paranızı boş yere harcamış olacak, hem de belki de sevgilinizin ömrü boyunca elini asla sürmeyeceği, bir köşeye koyup unutacağı "atıl" bir hediye vermiş olursunuz! Eğer sevgilinizin beğeneceğinden kesinlikle emin olduğunuz bir ürün varsa, O'na vereceğiniz doğum günü hediyesini buldunuz demektir! Dolayısıyla sizin için bir sorun yok! Ama yok, eğer sevgilinize nasıl bir doğum günü hediyesi alabileceğini tam olarak kestiremiyorsanız, şimdi oturup biraz düşünme zamanı! Bilirsiniz kızlar konuşmayı çok sever! Muhtemelen sevgiliniz şu ana kadar sizinle her konuşmasında ya açık ya da konuşmasının satır aralarında beğendiği veya hoşlandığı şeylerin ipuçlarını vermiştir. İşte kız arkadaşınıza güzel bir hediye almak için, bu ipuçlarının peşine düşebilirsiniz! 

Sevgiliye doğum günü hediyeleri

Kız Arkadaşa Doğum Gününde Pahalı Bir Hediye Almak


Kız Arkadaşınızın yaşam tarzı seçeceğiniz hediyenin bütçesini belirler. Ancak, sakın ola kendinizi çok kasıp, sizi daha sonra acayip derecede zorlayacak ve kredi kartı ekstresinin şişmesine neden olacak pahalı hediyelere yönelmeyin! Evet, sevgiliniz her şeyden, herkesten çok daha kıymetli ve değerli. Bu yüzden de hediyelerin en güzelini hak ediyor. Ancak, sevgilinize doğum gününde hediyenizi verdikten sonra "Bunun parasını şimdi nasıl öderim? Hangi arkadaştan borç para alsam acaba?" diye kara kara düşünüp, kendinizi yıpratmak da hiç akıl karı değil! Ayrıca hiçbir şey de sizin ruh sağlığınızdan önemli değil:) Her zaman ölçülü olmak, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak en doğrusu! Dahası eminim ki, sevgilinize karşı ilişkinizde samimiyseniz zaten, O sizin maddi gücününüzü mutlaka ki kestirebiliyordur. Dolayısıyla O'na pahalı bir hediye vererek, O'nu da sıkıntıya sokmuş olursunuz! Önemli olan doğum gününde sevgilinizi hatırladığınızı göstermek! Bunun için illa da pahalı hediye satın almanız şart değil! Normalde hesaplı ve ucuz olduğu halde, son derece göz kamaştırıcı ve güzel hediyeler de pek ala bulabilmek mümkün! Sitemiz içerisinde bu kategoride yer alan bir çok hediyeye  ulaşabilirsiniz. 

Sevgiliye doğum günü için hediye

Doğum Günü İçin Sürprizler


Doğum günü hediyesi her zaman için bir nesne ya da obje olmak zorunda değil! Kız arkadaşınıza yapacağınız güzel bir sürpriz de yine O'na verilebilecek en güzel hediyelerden biri olacaktır. Ama yine de ne olursa olsun, sevgilinize doğum gününde bir buket çiçek yaptırmayı ve üzerine romantik bir not düşmeyi unutmamalısınız! Mesela kız arkadaşınızın doğum gününde O'nu alıp, güzel bir manzarası olan ve baş başa yemek yiyebileceğiniz nezih bir restorana birlikte gidebilirsiniz. İlla da mekan ismi istiyorsanız Kız Kulesi, Galata Kulesi romantik yemek için ideal mekanlardan... Veya sevgiliniz macerayı veya hareketi seviyorsa, örneğin O'na doğum gününde adrenalin dolu bir yamaç paraşütü serüveni hediye edebilirsiniz. Yine sevgilinizin doğum gününde hediye olabilecek birlikte yat turu, helikopter turu, tırmanma veya dalgıçlık yapabilirsiniz. Eğer tarihe merakı varsa mesela el ele-kol kola bir müze gezebilirsiniz. Eminim ki sevgilinize bu çok hoş bir doğum günü sürprizi olacaktır. Dahası sinema, oyun, gösteri ya da tiyatro için bilet almak da en güzel doğum günü hediyelerinden.  

Kız Arkadaşa doğum günü hediyeleri

O'na Romantik Hediye Kutusu Hazırlayın!


Eğer elinizden geliyorsa, sevgilinize el yapımı romantik hediyeler tasarlayabilir ve O'nun kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz. Eğer sevgiliye yapılabilecek el yapımı hediyeler konusunda fikirler istiyorsanız, bu yazımızı inceleyebilirsiniz. Doğum gününde sevgilinize ister bir hediye satın alın, isterseniz de kendi el emeğinizle bir armağan hazırlayın! Bu hediyeyi daha nasıl romantik ve değerli kılabilirim diyorsanız, hediye kutusunun ambalajına özellikle dikkat edin derim. Çünkü güzel bir hediye daha ilk andan itibaren etkileyici olmayı başarmalıdır. Üzerine de kendi el yazınızla "Sevginizi ifade eden romantik mesajlar" eklemeyi ve "Doğum günün için güzel sözler" yazmayı sakın unutmayın! Finalde ise hediyenizin takdim ediliş şekli de çok önemlidir. Sakın, hediyenizi O'na uzatırken vasat davranmayın! Mesela size belki çok klasik gelecektir ama hediyenizi O'nun gözlerini kapatarak verebilirsiniz. Eğer küçük bir hediye kutusu ise, bir tabağın içerisinde servis yaparak verebilirsiniz. 

sevgiliye ilginç doğum günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top