z En Güzel Hediye Notları | En iyi Hediye Fikirleri

hediye üzerine en güzel sözler
Sevgilinize çok güzel bir hediye seçtiniz ama, üzerine etkileyici ve aynı zamanda romantik bir hediye notu mu yazmak/yazdırmak istiyorsunuz? Doğum gününde erkek arkadaşınıza romantik bir doğum günü hediyesi aldınız ama, hediyenin üzerine en az hediyeniz kadar romantik özel bir hediye notu mu hazırlamak istiyorsunuz? İnternetin altını üstüne getirdiniz, bin bir zahmetle kız arkadaşınız için özel bir sevgililer günü hediyesi buldunuz fakat, bu hediyeye heyecan katacak, sürpriz aşılayacak özel bir mesajı mı yazmak istiyorsunuz? Tüm bu isteklerinizde son derece haklısınız... Çünkü, bir hediyenin ne olduğu kadar, nasıl sunulacağı, hangi duygu ve dileklerle verileceği de, en az hediyenin kendisi kadar önemlidir! Hatta hediye paketi üzerinde yer alacak söz, şayet çok etkileyici bir söz ise, hediyenin kendisinden bile çok daha değerli ve mutluluk verici olabiliyor bazen. Hazırlayacağınız özel, anlamlı, romantik ve etkileyici hediye notları, sevgiliniz/sevdikleriniz tarafından yıllarca saklanabiliyor! Hediye paketleri üzerine yazılacak sevimli hediye notları, sürpriz mesajlar, romantik sözler, genel itibari ile vereceğiniz hediyeyi daha değerli ve anlamlı kılacaktır. Eğer sevgiliye çok güzel hediye notları arıyorsanız çok şanslısınız! Çünkü, biz de şimdi tam olarak bu konuyu derinlemesine ele almaya çalışıyoruz! Bu yazımızda, sevgiliye hediye edilecek hediye paketi üzerine yazılacak romantik sözler ile sevdiklerinize, doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü, Anneler Günü, babalar Günü gibi tüm özel günler için etkileyici, kısa, romantik ve çok güzel hediye not/mesaj örnekleri bulacaksınız!

Güzel Hediye Notları ile Hediyenize Sevgi ve Sürpriz Katın


Tüm özel günlerin en sevgi dolu ve en heyecan verici sürprizleri, hiç kuşkusuz ki hediyeler aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Sevdiklerimize hediye vermiş olmakla sadece gönüllerini fethetmiş olmuyor; aynı zamanda geleceğe mutlulukla taşıyabilecekleri özel hatıralar da armağan etmiş oluyoruz! Hediye, mutluluk gibi soyut bir kavramı, elle tutulur somut bir hale dönüştüren en özel şeylerden biridir! Gelecekte, yaşanılan o özel ve mutlu anlara yeniden dönmek istediğimizde, ilk bakacağımız şeylerin başında hediyeler gelir! Hediye, karşımızdaki kişiye verdiğimiz kıymetin bir gösterhgesidir ve biz yalnızca kalbimizde "Sevgisi" ağır basan kişilere hediye vermek isteriz. Onun en fazla seveceğini, ve en çok mutlu olacağını düşündüğümüz şeyleri kendisine hediye etmek isteriz. Bu şekilde, hediye verdiğimiz kişi ile aramızdaki sevgi bağları daha da güçlenmektedir. Sevdiklerinize hediye beğenmekle işin zor kısmını zaten aşmış bulunuyorsunuz! Şimdi ise  işin içerisine biraz sürpriz, biraz eğlence ve biraz da romantizm katma zamanı! Özenle hazırlanmış, kuderdeleli hediye paketiniz üzerine aşağıda yer alan güzel notları ekleyerek, hediyenize hem anlam hem de sizden çok anlamlı bir iz katacaksınız!

Doğum Günü Hediyesi Üzerine Yazılabilecek Notlar

sevgiliye hediye notu
Doğum günü olan sevgiliye yazılabilecek en anlamlı hediye notlarından biri! Ne koşulda olursa olsun, sevgilisine verdiği değeri, O'na olan özlemi göstermesi açısından güzel bir söz dizisi!
Anlamlı hediye yazıları
Sevgilinizin kalbini ısıtacak, değerli olduğunu yeniden O'na hissettirecek ve finalde de mutlu olmasını sağlayacak son derece anlamlı ve özel bir hediye yazısı! 
doğum günü hediye notu
Bir bakıyorsunuz, bir sene daha geçmiş ve yepyeni bir yaş günü daha kapısınızı çalmış! Geçen her sene, insan hayatına acısıyla tatlısıyla yeni tecrübeler katıyor! Yeni yaşını kutlayacak olan arkadaşınıza, iyi dileklerinizi, güzel bir yıl geçirmesini yukarıdaki bu şirin ve oldukça iyi niyetli hediye notu ile gösterebilirsiniz!
Hediye notları
Sevgilinize, güzel bir hediye beğendiniz ve bu hediyeyi de özenle hazırlanmış bir hediye kutusu içerisine koydunuz! Öyle ki, bu hediye kutusu şahane bir ambalaja sahip ve üzeri de kudrelelerle süslü! Şimdi bu hediyeyi daha sevimli, daha sevgi dolu ve daha özel kılmak için üzerine yazılacak hediye notuna sıra geldi! Yukarıda yer alan söz, aşkla bağlı olduğunuz sevgilinize mutluluk verecek, O'nun önemini ve kıymetini yansıtacak çok güzel sözlerden biri!    
sevgiliye romantik hediye notu
Diyelim ki, doğum gününde kız arkadaşınıza, ışıl ışıl, son derece şık ve en önemlisi de sevgi dolu bir kolye aldınız! Eminiz ki, sevgilinizin boynuna çok yakışacak! Peki bu kolyeyi boynuna her geçirdiğinde, ona her dokunduğunda, yukarıda yer alan hediye notunu hatırlamasını ister misiniz? Doğum günü hediyesi üzerine yazılacak böyle bir söz, adeta sevgiliye bir teşekkür, şükran ya da minnet içeriyor! Çünkü yaşamına giren güzelliklerin sevgilisi sayesinde olduğunu dile getiriyor!  
En güzel hediye notları
Doğum günü hediyesi üzerinde öyle bir hediye notu yazın ki, biricik aşkınız sevginizin ne kadar kudretli olduğunuz, ne kadar büyük olduğunu iliklerine kadar hissetsin! İşte yukarıda yer alan söz tam da böyle!
Kısa hediye notları
Yaşamın içerisinde her zaman güzel dakikalar olmadığı gibi sevgililer arasında da her an Canımlı","Cicimli" anlar yaşanmıyor! İçerisinde bazen acı dolu, bazen hüzünlü, bazen kederli ve bazen de çok üzücü şeyler yaşanabiliyor! Ama yine de O'na olan sevgi ve duyulan aşk, tüm bu olumsuzlukların hepsini yenmeyi biliyor! Doğum Gününde, belki daha öncesinde sizi biraz üzen, belki de farkında olmadan kalbinizi kıran, ama en önemlisi de sizi herşeyden çok sevdiğine inandığınız biricik eşinize/sevgilinize anlamlı bir hediye notu yazmak isterseniz, bu yazı tam size göre!  
Resimli Romantik mesajlar
Hayat arkadaşınız biricik eşinize aldığınız hediye üzerine yazabileceğiniz harika ve son derece anlamlı hediye notu! Eşinize evlilik yıldönümü hediyesi üzerine böylesi bir not, inanılmaz güzel olacaktır. 
Güzel mesajlar
Yakın bir arkadaşınıza/dostunuza doğum günü hediyesi üzerine yazılabilecek yine çok manalı ve özel hediye notlarından biri! O'nu her zaman önemseyeceğinizi, değerli bulduğunuzu yeniden hatırlatacak ve eminiz ki mithiş bir şekilde duygulanmasını sağlayacak çok özel bir hediye notu!
Hediye notu yazıları
Hediye üzerine esprili notlar
Hediyeniz üzerine esprili bir hediye notu yazmak ister misiniz? Erkek arkadaşınıza aldığınız hediye O'nu duygulandırırken, böylesine esprili bir söz ise kahkahalara yıl açacak!
Hediye üzerine anlamlı yazılar
Yakın arkadaşlarınıza aldığınız hediyelerin üzerine yazabileceğiniz çok güzel temennilerin yer aldığı, kısa ve son derece anlamlı bir hediye notu daha!
  
  • Sevdiklerinize etkileyici doğum günlerinde etkileyici mesajlar göndermek için lütfen tıklayın: Doğum Günü Mesajları 
  • Anneler Günü için hediye paketi üzerine etkileyici mesajlar istiyorsanız lütfen tıklayın: Anneler Günü Mesajları
sevgiliye ne hediye alınır

Yorum Gönder

 
Top